POSTED IN 9/11, Bokomtale

Gratisbok på norsk om en av verdenshistoriens største svindelsaker:

20 år etter 11. sept. 2001.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En viktig bok om USA og 9/11

Dette handler om en gratis bok som er forsøkt tiet i hjel, men som er alt for god og viktig til å forbigås i taushet. Derfor er det kjøpt inn en halvsides annonse i Klassekampens bokmagasin lørdag 24. juni. Det frie ordet kan fortsatt trykkes mot betaling.

USA er mester i løgn og bedrag


De fleste av USAs kriger siden andre verdenskrig har vært ulovlige, brutale, uprovoserte angrepskriger, basert på løgn og bedrag og falske bevis. De kvalifiserer til fordømmelse, sanksjoner og krav om erstatning.

Krigen i Afghanistan handlet om olje, gass og rørledninger


Fra 1996 hindret Taliban USA i å bygge den Transafghanske rørledningen, og måtte nedkjempes. Paul Wolfowitz sa det tok 3 uker å planlegge krigen i Afghanistan, det var løgn, realiteten er trolig 3 år. Washington Post skrev i august 2000 at en amerikansk militæropprusting pågikk i stillhet og i hemmelighet i Kasakhstan, Kirgisistan og Usbekistan. Andre kilder bekrefter krigsforberedelser før 9/11. De ga prosjektet et eget navn: anti-Taliban.

Bare påskuddet for krig manglet den 11. september 2001


For å unngå at USA skulle havne i samme dårlige lys som Russland i Ukraina, måtte USA skaffe seg en «legitim grunn» til å angripe. Boken påstår at 9/11 var planlagt, finansiert og gjennomført av hauker som hadde makt, mulighet, midler og motiv til å gjennomføre disse kompliserte handlingene. Boken tar for seg noen av løgnene og viser at terrorhandlingene var kjent på forhånd.

Det største bedrageriet verden har sett?


Hvis USA selv har tatt livet av 3000 egne innbyggere for å skaffe legitimitet til en ulovlig krig, har verden sett det største og ondeste bedrageriet i nyere historie. Dette er en sak som burde føre til debatt. I stedet dekker media over bedrageriet og forsøker å bringe debattantene til taushet.

Forsøkt undertrykket av Google


Dette er oppfølger til boken «9/11 en åpen sak» som ble lastet ned rundt 10.000 ganger fra 2008 til 2021. Men i løpet av 2020 da arbeidet med den nye boken startet, sank henvisningene fra Google med 90 % fordi Google har «nedprioritert dette nettstedet». Det betyr at boken eller nettstedet ikke gir treff selv om innholdet er relevant for søket. Det riktige ordet er «sensur», en tjeneste som ikke er Googles oppgave.

Har ikke fått støtte fra «Fritt ord» eller andre


Ved to anledninger er det søkt om støtte til dette prosjektet fra Fritt Ord. Men prosjektet ble litt for frittalende for Fritt ord, og fikk avslag begge gangene. Ingen forlag har ønsket å gå inn i prosjektet. Bibliotekene har heller ikke ønsket å kjøpe inn boken, derfor foreligger den kun digitalt.

Selv Klassekampen har ikke ønsket å anmelde boken


Klassekampen har ikke glemt sist de skrev om 9/11 i 2017 og ble pisket til taushet av de rett-troende i en ydmykende og grov prosess. Det er forståelig at de ikke vil nevne boken med et ord. I mangel av annen omtale er det satt inn en halvsides annonse i Klassekampen for å bidra til å spre informasjon om boken. Det frie ordet kan fortsatt trykkes i dette landet – men mot betaling.

NRK viser bare en side av saken


NRK fremstår som en ensidig propagandamaskin for USA. Det NRK formidler er oftest riktig, men når en side av saken blir underslått, er resultatet forfalskning av virkeligheten. Dette gjelder 9/11, alle USAs kriger siden 2000, og nå sist USAs rolle i og bak krigen i Ukraina. USA har definitivt spilt, og spiller fortsatt, en rolle i konflikten, vi får bare ikke vite om det.

«20 år etter 11. september 2001»


er resultat av arbeid siden 2004 med stoff som snur opp ned på mange kjente forestillinger. Den kan lastes ned gratis her. På siste side av boken tilbys leserne å gi en frivillig donasjon dersom de liker liker det de har lest. Forfatteren Reidar Kaarbø er redaktør for www.hvamenerpartiene.com

Link til boken: http://hvamenerpartiene.com/vedlegg/20_years.pdf

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det som er typisk for 9/11- angrepet er at det, i likhet med andre politiske fortellinger, er gjort eller fortalt så spektakulært at folk slutter å tenke å være kritiske til det fortalte.
  Så blir det føleri.
  – Og fritt fram for løgn og propaganda om saken. Kritisk diskusjon blir demonisert og/eller holdt nede.

  Svar
 • Den viktigste krigen etter 9/11 var vel krigen i Irak og ikke krigen i Afghanistan?

  Svar
 • Det er jo litt rart at den tredje store bygningen som stod et stykke bortenfor tvillingtårnene, kollapser noen sekunder etter de to andre, ennå den ikke var truffet av noe som helst. Kollapsen av denne bygningen er filmet, og eksperter på slikt sier at måten denne bygningen faller på utelukker brann og teknisk svikt. Bygningen falt som følge av at de nederste etasjene ble sprengt i filler.

  Ingen var «tilfeldigvis» på jobb i denne bygningen da den «kollapset.»…, og bygningen tilhørte amerikanske myndigheter.
  Planlagt ?….selvsagt. Denne bygningen skulle trolig tjene som en slags backup-plan om alt gikk i vasken med de to andre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

På skjult kamera avslørte en av selskapets hodejegere:

BlackRock «styrer verden» – «Krig er virkelig bra for virksomheten».

Forrige innlegg

Endetidstegn for Storbritannia:

Elever på britiske skoler har nå lov til å identifisere seg som dyr.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.