POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Korrupsjon

På skjult kamera avslørte en av selskapets hodejegere:

BlackRock «styrer verden» – «Krig er virkelig bra for virksomheten».

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

BlackRock, hedgefond og banker er de som virkelig styrer verden, og krig er «jævla bra» for næringslivet. Dette er forklart av BlackRock-hodejegeren Serge Varlay i et hemmelig opptak fra O’keefe Media Group. Politikere er noe disse gigantselskapene lett kjøper.

Den undersøkende journalisten James O’Keefe er tilbake, denne gangen med en reportasje om den gigantiske fondsforvalteren BlackRock, som eier en stor del av vestlige selskaper. O’keefe Media Group har publisert et hemmelig opptak med en BlackRock-hodejeger, som avslører en rekke oppsiktsvekkende ting.

BlackRock forvalter 20 billioner dollar på verdensbasis, noe som beskrives som «et uforståelig tall».

BlackRock hodejegeren forklarer også at politikere er kjøpt. – Det handler ikke om hvem som er president, men om hvem som kontrollerer presidentens lommebok. Hedgefond, BlackRock og bankene. Det er disse som styrer verden. Selskapene kan ganske enkelt kjøpe sine kandidater. Senatorer er «jævla billige» – Vi har systemet på plass. Først har du senatorene. Disse er jævla billige. Har du 10.000 dollar kan du kjøpe en senator, sa Varlay.

Og «alle» gjør dette, inkludert BlackRock. – Det spiller ingen rolle hvem som vinner, de er i lommen min. Varlay sier også at krig og Ukraina-krigen, er bra for virksomheten. – Ukraina er bra for business, du vet det, ikke sant? Jeg kan gi deg et eksempel: Russland sprenger Ukrainas kornsiloer, og prisen på hvete vil gå vanvittig høyt opp. Så – i løpet av et «millisekund» – pumpes det mye penger inn i disse aksjene.

– Den ukrainske økonomien er veldig sterkt knyttet til hvetemarkedet, det globale hvetemarkedet. Prisen på brød, bokstavelig talt alt, går opp og ned. Dette er flott hvis du handler. Volatilitet skaper en mulighet til å tjene penger. Krig er virkelig bra for virksomheten. Ifølge BlackRocks Varlay er det også «spennende» når ting eskalerer.

Han beskriver nyheter i media som «propaganda». Han sier også at BlackRock ikke ønsker å bli sett i media. De vil ikke at folk skal snakke om dem. De ønsker ikke å være på «radaren» i det hele tatt. Dette tror han skyldes at det er lettere å gjøre ting når folk ikke tenker på hva som skjer. Selskaper som BlackRock «eier litt av alt». Og med pengene kjøper de blant annet politikere.

Til slutt undrer Serge Varlay – som bekrefter at han jobber for finansgiganten– om den kvinnelige undersøkende journalisten med skjult kamera bare er en journalist, for vanlige folk bryr seg ikke om ting som dette. Det mest bemerkelsesverdige som Valrlay da sier, mener James O’Keefe, er at folk ikke vil bry seg om hva han forteller. Hvorfor ikke? Fordi «vanlige mennesker bryr seg ikke» om den harde virkeligheten.– Det er bortenfor deres forstand, sier BlackRock-hodejegeren.

O’keefe Media Group News tok kontakt med BlackRock, som valgte å ikke kommentere det som ble sagt i innslaget.


Fra Swebbtv, publisert 21juni 2023.
Oversatt av Northern Light fra svensk. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: BlackRock ”styr världen”, enligt medarbetare – ”Krig är riktigt jävla bra för affärerna”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Offiserene gjorde slik de hadde lært.

General Støre blir sittende.

Forrige innlegg

Gratisbok på norsk om en av verdenshistoriens største svindelsaker:

20 år etter 11. sept. 2001.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.