POSTED IN Globalisering

Dagen da John F. Kennedy advarte oss:

Globalister’s «monolittiske og hensynsløse konspirasjon» og deres sensurregime

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Timothy Alexander Guzman

Vi har blitt advart for flere tiår siden av USAs president John F. Kennedy, som holdt en tale om faren som globalistene utgjør for oss alle, for American Newspaper Publishers Association den 27. april i 1961:

«Over hele verden motarbeides vi av en monolittisk og hensynsløs konspirasjon, som først og fremst er avhengig av skjulte midler for å utvide sin innflytelsessfære – med infiltrasjon i stedet for invasjon, med undergraving i stedet for valg, med trusler i stedet for frie valg, med geriljakrig om natten i stedet av hærer om dagen. Det er et system som har lagt inn enorme menneskelige og materielle ressurser for å bygge en tett sammensveiset, svært effektiv maskin som kombinerer militære, diplomatiske, etterretningsmessige, økonomiske, vitenskapelige og politiske operasjoner.

Deres operasjoner blir skjult, ikke offentliggjort. Deres feil begraves og får ikke overskrifter. Deres meningsmotstandere blir stilnet, ikke hyllet. Det stilles ikke spørsmål ved deres bruk av ressurser, ingen motforestillinger trykkes, ingen hemmeligheter avsløres. De gjennomfører den kalde krigen, kort sagt, med en disiplin som det var krig, og som intet demokrati noen gang ville håpe eller ha ønske om å bli sammenlignet med».

Den 22. november 1963 ble JFK myrdet mens han var i en bilkortesje som gikk gjennom Dealey Plaza i sentrum av Dallas, Texas.

I dag opplever regjeringene i USA, EU og Israel et globalt opprør mot deres «regelbaserte orden» og sliter med å forbli den unipolare hegemoniske makten, og oppretter derfor et sensurregime for å holde viktig informasjon skjult for offentligheten – for å fortsette sine regimeskiftekriger, blande seg inn i utenlandske valg, koordinere politiske attentater, og til å innføre lammende økonomiske sanksjoner mot deres motstandere. Den «monolittiske og hensynsløse konspirasjonen» som JFK snakket om, har gått i oppfyllelse i ulike former siden hans banebrytende tale. Men en ting må nevnes og det er at det er håp, det er en verdensomspennende oppvåkning som finner sted, og det gjør globalistene veldig bekymret.

USA og dets nye verdensuorden

Siden 1776 hadde den amerikanske regjeringen ført brutale kriger mot urbefolkningen som en del av deres ekspansjonistiske mål i Nord-Amerika. Og etter første verdenskrig invaderte de mange latinamerikanske nasjoner i Sør- og Mellom-Amerika, Karibia og deler av Asia.

Siden slutten av andre verdenskrig hvor deler av Europa og Asia, inkludert Sovjetunionen og Kina, gjenoppbygde samfunnene sine fra ødeleggelsene etter krigen – da grep USA muligheten til å bli en aggressiv imperialistisk makt.

USAs president Dwight D, Eisenhower hadde advart folket før JFK om den økende makten til det militær-industrielle komplekset, som ble et viktig element i den globalistiske maktstrukturen, spesielt etter at de helt unødvendig slapp atombomber over byene Hiroshima og Nagasaki i Japan. Massemord på hundretusener av hovedsakelig japanske sivile for å demonstrere for verden at de er villige til å gjøre hva som helst, inkludert å å drepe uskyldige mennesker for å fremme sine mål.

USA står ved et veiskille med sin avtagende politiske og økonomiske makt i det nye geopolitiske landskapet. Amerikanske og europeiske bankkarteller inkludert Verdensbanken, Det internasjonale pengefondet (IMF), hovedstrømpressen, det militær-industrielle komplekset, Big Pharma, Big Tech og Big Oil har alle en rolle i å sensurere sannheten. De vil ikke at befolkningene skal vite hva som ligger bak deres agenda når det gjelder regimeskifter, starte nye kriger, opprette terrorist-organisasjoner og bevæpne dem (ISIS og AL Qaida), massevaksineringen med dødelige vaksiner, og listen bare fortsetter.

De endeløse løgnene som fremmes av vestlige makter og Israel, slås nå tilbake av verdenssamfunnet, og det er derfor de prøver å sensurere alle som våger å fortelle sannheten om deres skjulte agendaer. Den 27. april 1961 var dagen John F. Kennedy advarte oss, og den dag idag har advarslene hans fortsatt gyldighet.


Fra Global Research, publisert 05.05.2023.
Oversatte utdrag fra en lengre artikkel på engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: The Day JFK Warned Us About the Globalists’ “Monolithic and Ruthless Conspiracy” and Their Censorship Regime.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Olav Beverbakke
  7 mai 2023 19:59

  Jens Christian Hauge, Gro «landsmoderen»-Støre ren, Erna, Børge Brende, Jagland og hele hurven er globalister. De driter i det norske folk. Gir bort våre felles resurser til store korporasjoner og hevder at det er fremtiden! Den såkalte kong charles arvet(fra sin mor dronning elisabeth)ja, hold deg fast! En sjettedel -1/6 -av jordens overflate!!! Hvordan i helvete har de tiltusket seg eiendomsrett over slike enorme områder?! De håver inn penger uten å gi noe til felleskapet! For ikke å snakke om Blackrock og Gates. Gates har jo skjønt at å eie en haug med papir/luft penger er helt på jordet. Derfor kjøper han jorde på jorde. Han er i ferd med å bli den største landeieren i USA!! Han tjente 20 ganger’n på sine innvisteringer i Big Pharma. I flg. ham selv: den lureste innvisteringen han har gjort! Nei, vi udugelige etere(useless eaters) som den såkalte eliten kaller oss gjeldsslaver, vi skal alle ta giftsprøyten. For å bruke B. Gates egne ord: «Hvis vaksineprogrammet lykkes, vil vi klare å redusere jordens befolkning med 15-20%!!???» Hallo!? Dette er en kontradiksjon!!! Vaksinere betyr å redde liv!…. eller? Iflg. Bourla Pfizer sjefen er det bare begynnelsen. «Dett er bare starten ! Jeg har som mål og halvere jordens befolkning innen 2030-50!» Og folket tar villig på seg den udugelige masken og går frivillig til legen for å bli injisert med «Gud vet hva!» Resultatet ser ikke ut til å vekke de store masser. Stygge bivirkninger og hyppige dødsfall tiltross. Rødt er Grønt og hvitt er svart. Vi har minst 9 kjønn og vi får ikke lov å si kvinne eller mann! Barn skal indoktrineres til å onanere fra barnehagen. Pedagoger kan hviske til barna:Det vi gjør på skolen behøvere dere ikke fortelle hjemme!» Hadde jeg som lærer døpt barna på skolen i Kristi navn uten foreldrenes samtykke!- da lurer jeg på hva som hadde skjedd? Politi og politikere hadde reagert umiddelbart. Men at de forvirrer/overgriper barna seksuelt er helt ok. Pedofili skal ufarligjøres. Og normaliseres. «Barn må ha seksuelle partnere!» iflg. FN.
  «Toleranse er den siste dyden til et fordervet samfunn. Når du har et umoralsk samfunn som åpenbart, stolt, har brutt alle Guds bud, er det en siste dyd de insisterer på: toleranse for deres umoral.»
  James Kennedy

  Svar
  • Ola B. :
   » ja, hold deg fast! En sjettedel -1/6 -av jordens overflate!!!»

   Ja, og selv om de nå har mistet en del av disse røvede landområdene- som var større deler. Og skatte/avgiftsbelagte deres innbyggeres produksjon for å bygge og bedra videre.
   Så er dette viktig å ha i minne når det var disse røverne som beskyldte NASJONAL- sosialistene i Tyskland for å ville erobre verden. 😉

   Frekke Faaner som vi har trodd på, godt hjulpet av våre ‘utdannings’ – institusjoner.
   – Fordi det er disse ‘vinnerne’ som har skrevet etterkrigs- ‘historien’. (Dvs. historiene. )

   Svar
 • Olav Beverbakke
  8 mai 2023 6:37

  Grunnen til at folk ikke kan se sannheten!
  Yuri Bezmenov (1939-1993) var en russisk KGB desinformasjons expert, som rømte til Canada.
  «Evnen til å absorbere sann informasjon betyr ingenting lengere.»
  «Et menneske som er demoralisert er ikke i stand til å bedømme sann innformasjon.»
  «Fakta sier ham ingenting, selv om jeg overøser ham med informasjon og bilder, med sikker autensitet og bevis, med dokumenter og bilder, vil han nekte å tru på det.» «Det er det tragiske utfallet av demoralisering.»
  Når et folks moral er blitt fornedret!:
  Blir utdannelse=indoktrinering
  Blir underholdning hypnose.
  Kriminelle blir ledere og løgn blir sannhet!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det Russland opplevde på 1990-tallet.

Er det dette Europa nå står overfor: Økonomisk folkemord.

Forrige innlegg

En regel for våre folk, en helt annen for…

USA vil ikke definere Assange som journalist.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.