POSTED IN Globalisering

Ris, basismat for 3,5 milliarder mennesker hver dag

Globalister vil dramatisk redusere produksjonen av ris

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Lance D Johnson

Verdens tredje mest produserte landbruksavling – ris – er det siste målet i globalistens krig for å ødelegge matforsyningen og sulte befolkningene. For å bekjempe global oppvarming blir landene nå pålagt om å kutte ned på risproduksjonen på grunn av metanutslippene fra rismarkene.

«Ris er skyld i rundt 10 prosent av de globale utslippene av metan, en gass som over to tiår fanger omtrent 80 ganger så mye varme som karbondioksid. Forskere sier at hvis verden ønsker å redusere utslippene av klimagasser, kan ikke ris utelates» skriver Associated Press.

Risproduksjon gir mat til store befolkninger over hele verden, men er nå under angrep av klimaendrings-kulten.

Ris er basismat som har muliggjort en stor befolkningsvekst i hele Asia og India det siste århundret. Det er nå mer åpenbart enn noen gang at agendaen for global oppvarming, og kulten for klimaendringer ikke er annet enn propaganda, for å ødelegge mat-suverenitet og befolkningsvekst. Denne kulten mot global oppvarming er ikke rettet mot forurensninger. De retter seg mot naturlige molekyler som er nødvendige for plantelivet. De retter seg mot bruk av gjødsel på gårder og hindrer matproduksjon, de retter seg mot buskap på gårdsbruk og fôr. Deres nye mål nå er rismarkene!

Bjørn Ole Sander fra International Rice Research Institute sa: «Det som skiller ris fra andre avlinger, er at det har et stående vannlag i åkeren, noe som betyr at det ikke er utveksling av luft mellom jorda og atmosfæren. Så det betyr anaerobe forhold i jorda, og det betyr at det er andre bakterier som er aktive i jorda enn du ville finne i hvete- eller maisåkrer». Denne naturlige prosessen for nå skylden for global oppvarming og ødeleggelsen av planeten.

Landenes energi-uavhengighet og matsikkerhet blir borte. De sentrale planleggerne bak klimaendrings-agendaen ønsker avfolking. De tar åpent til orde for at mennesker skal leve i bikube-lignende ti minutters byer, bli hacket, programmert og gjort avhengig av insektbasert mat, laboratoriedyrket kjøtt, og kunstige matvarer.

Globalister prøver å redusere befolkningen ved å utrope risproduksjon som en fare for klimaet.

I USA dyrkes 80 prosent av all risen som konsumeres i Amerika. Rundt 18 millioner kilo ris distribueres over hele verden for å hindre matmangel. Disse nye reglene for klimaendringer for ris vil redusere produksjonen for 5563 risbønder over hele USA. Disse bøndene dyrker ris på til sammen 2,8 millioner dekar på familiegårder over hele Arkansas, California, Louisiana, Mississippi, Missouri og Texas. Men hvis disse familiegårdene blir pålagt å overholde et «globalt metanløfte», kan de bli utsatt for angrep av FN, og bli tvunget til å gi fra seg gårdsbrukene og avlingene sine – en grusomhet som øker i Europa og rundt om i verden.

I Vietnam må risbønder kutte risproduksjonen for å innfri «globale metanutslipp». Associated Press melder: «Under det globale metanløftet har Vietnam og flere andre store risprodusenter i Asia lovet å kutte utslippene med 30 % innen 2020 og 2023, men de to største produsentene, Kina og India, skrev ikke under». Kinesiske og indiske ledere nekter å delta i propagandaen for global oppvarming og klimaendringer.


Fra Natural News, publisert 20 april 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, noe forkortet. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: RICE is the latest target of climate change cultists and the global war to starve populations to death

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • deafdumbblind
  22 april 2023 9:07

  Hvorfor skal det være farlig og å utgjøre en trussel og spise seg god og mett?

  Svar
 • Er disse folka helt vel bevarte?
  En asiatisk befolkning som stort sett spiser ris og grønnsaker , og lite kjøtt.
  Hva skal de spise så, – mere kjøtt?
  Kjøtt, som det stadig er kampanjer om for at vi skal spise mindre av, – pga. KLIMAET.
  – Og sykdommer selvsagt. Denne gangen diabetes. : ( Tidligere det viktige stoffet kolesterol.)

  ‘Nordmenn spiser for mye kjøtt
  Ifølge tall har omtrent 240.000 mennesker i Norge denne livsstilssykdommen. I tillegg regner man med at en del folk lever med sykdommen uten å være klar over det. ‘
  nrk.no/trondelag/ny-studie-kobler-darlig-kosthold-til-14-millioner-tilfeller-av-diabetes-type-2-1.16377754

  Ja, vi trenger ikke kjenne at vi er syke for å være syke. 😉 Vi skal bli fortalt og forvirret.
  Det viste virus- ‘pandemiens’ PCR-test i sitt hysteri.

  Slik går no dagan.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Legger opp til ny storkrig i Europa:

Jens Stoltenberg vil ha Ukraina inn i Nato.

Forrige innlegg

Krig forberedes i Europa og Stillehavet.

USA gjør Japan til en atom-makt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.