POSTED IN Globalisering

Globalister bruker alle verktøy de har!

Krig mot småbøndene

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Over hele den vestlige verden går regjeringene nærmest til krig mot bønder og små matvare-produsenter. Det er det som er grunnen til den varslede matforsyningskrisen. Finansfolket vil ha monopol på matproduksjon, distribusjon, salg og pris på mat i verden, for hundre prosent kontroll på befolkningene, og regjeringene som tjener dem, gjør som de dikterer.

I Nederland vil regjeringen at bøndene skal kutte 30 prosent i storfekjøtt-produksjonen, og vil ekspropriere beitemarkene hvis bøndene ikke vil gi dem fra seg frivillig. I USA ble 37 millioner kyllinger og annet fjørfe destruert fordi det ble funnet, påvist med PCR-testen, en -1- kylling med et ufarlig virus som forsvinner ved steking og koking. En økologisk bonde fikk 250 000 $ i bot for å produsere økologisk mat uten påbudte sprøytemidler. I Australia ble dyrking av egen mat forbudt ved lov, for eksempel kan en ikke dyrke tomater i drivhuset i hagen lenger, med henvising til «biosikkerhet».

Samtidig har Bill Gates fått lov til å kjøpe 11200 dekar matjord til, for å legge det til de 110 000 dekar han eier fra før, og er dermed en av USAs største eiere av dyrkbar mark. Bill Gates får så mye spalteplass han vil for sitt budskap om at «alle i Vesten må slutte å spise kjøtt», og gå over til å spise GMO-mat og kunstig kjøtt fra hans enorme industribruk og fabrikker.

Union Pacific-tog med hvete

BlackRock som er finansiell eier av de store agrobusiness-selskapene, og de enorme ferdigmat-selskapene og selskapene som kontrollerer over 70 prosent av handel med korn i verden, er også eier av Union Pacific, som med tog-transport bringer gjødsel til USAs bønder og transporterer korn, og som for kort tid siden før såingen startet, meldte at de måtte redusere volumet med 20 prosent.

Over 20 fabrikker i USA for bearbeiding av kjøtt og mat har blitt ødelagt i løpet av bare et par måneder, og det er fare for lastebiltransporten av mat, på grunn av en leveransekrise for diesel og drivstoff-tilsetningen Adblue. Skal dette være tilfeldigheter? Det vi er vitne til, er en orkestrert og planlagt krise av finansfolket i matproduksjon og transport av mat.

Og hva gjør den norske regjeringen med dette, gjør den som Kina og bygger opp lagre av korn og andre matvarer,? Nei, den gjør ingenting til tross for at Norge må importere over 60 prosent av maten. «Vi følger utviklingen nøye» holder ikke i en slik situasjon, verken for mat- eller strømforsyningen. Det å sikre at befolkningen har mat og energi skal være prioritet nummer en for en regjering i et land, og regjeringen svikter det norske folket totalt i det som skal være dens viktigste oppgave.

Storkapitalen vil også ha monopol på matproduksjonen til havs, og her i Norge utformer fiskeri-departementet sertifiseringer for sjarker som er så dyre for sjarkfiskerne, at mange må gi opp, og fiskekvotene går til fabrikktrålere med norsk og utenlandsk storkapital som eiere. De vil seile inn i norske farvann, fiske kvoten, og seile ut igjen uten å måtte levere til norske fiskemottak, og selge fisken der de får høyest betalt. Dette er storkapitalens verk, utført for dem av regimene som tjener dem, de utløser en verdens-omspennende matleveranse-krise for å kvitte seg med verdens småbønder, og erstatte det med sine enorme industribruk for GMO-mat og kunstig kjøtt. Det er bare total kontroll og eierskap på mat- og energi-produksjon som gjenstår til at finansfolket får verdensherredømme. Sitat fra en av dem, Henry Kissinger: «Styrer du oljen, styrer du nasjoner, styrer du matproduksjonen styrer du befolkningene».


Artikkelen er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Og Norge følger opp. Det er pr. i dag ikke lov å sette poteter uten at de er sertifiserte (godkjente) av mattilsynet. Resultat på sikt – settepotetene (og annet såkorn) blir modifisert slik at du ikke kan ta ifra såkorn til neste vår. Det må kjøpes fra de som har tilranet seg monopol på maten vår.

  Svar
  • «Det er pr. i dag ikke lov å sette poteter uten at de er sertifiserte (godkjente) av mattilsynet. »

   Dette gjelder vel profesjonelle/bønder. Og da hvis de henter settepoteter fra andre steder. Ikke private som tar settepoteter fra egen avling.
   Og grunnen er for å redusere spredning av potetsykdommer som er vanskelig å bli kvitt.

   Men: » I Australia ble dyrking av egen mat forbudt ved lov, for eksempel kan en ikke dyrke tomater i drivhuset i hagen lenger, med henvising til «biosikkerhet».»
   … virker jo som gale menneskers påfunn. Ihvertfall før en forklaring/utdyping foreligger.

   Svar
   • Dette er en del av den totalkontroll over hva vi skal få lov til å gjøre mtp. hjelp til selvhjelp, det å være selvhjulpne med mat vi trenger for å holde liv i skrotten. Kontrollmetodene har vært innført ovre lengre tid, uten at vi har merket det. (dette har skjedd over flere år) Når (viss) vi oppdager hva de holder på med, er det for sent.

    De kan ikke si at dette kun gjelder potetbønder og ikke private bakgårdshager/kjøkkenhager … Hvor skal i så tilfelle grensen gå …? En potet i jorden pr. husholdning med påfølgende avling …? Kjøp ny (godkjent/genmanipulert) settepotet til våren.

    Videre … hjemmeslakting av både storfe og småfe er pr. i dag forbudt. Av hvilken grunn …? Trikiner i svinekjøtt blant annet? dette har noe med etterbehandlingen/varmebehandling av kjøttet å gjøre … (Trikiner er parasitter (små rundormer) som forårsaker sykdommen trikinose. Dyr og mennesker smittes ved å spise larver innkapslet i rått eller dårlig varmebehandlet kjøtt.)

    Vi hadde en rundtreisende slakter da jeg vokste opp «slakter Einar» Aldri noe problem. Vi vokste også opp med en mor som var langt over gjennomsnittet flink med mat.

    Sist jeg fikk hjemmeslaktet gris var i 2010 Et utrolig godt kjøtt med en markant forskjell på både smak og konsistens i forhold til det «stresskjøttet» vi får kjøpt i butikken i dag. (Industrielt dyrehold er dyreplageri satt i system av mattilsynet)! Vi må våkne nå – i «morgen» er det for sent.

    De som kontrollerer pengene kontrollere mye – de som kontrollerer maten vår, kontrollerer alt!

 • Hvorfor er det kreftfremkallende stoffet Ethylen Oxide tilsatt iskremen ?.Dette er ett forbudt stoff i matvare produksjon.Så hvorfor er i det hele tatt dette stoffet å finne på innkjöpslisten til matvareprodusentene ?.
  Kreft er jo ett av de vanligste årsakene til död og eviglang sykdom og kostbare behandlinger og legemidler utarmer velferden,så hvorfor er slike stoffer med vitende og vilje tilsatt maten ?.

  Svar
  • Når du snakker om is (skriver om) ;-) Softisen er i tillegg tilført frostveske for å holde den myk.

   Svar
 • På tide å danne «gerilja» celler på «hvert hjørne» av Norge (og resten av verden). Globalistene må bekjempes med våpen, det blir ingen veg utenom.
  WW3 er allerede her, foreløpig er den økonomisk, men den vil gå over i våpenbruk når fler og fler av Fjernas «sammensurium» våkner opp kalde og sultne.
  Da bør det stå klar celler som tar ut viktig (for eliten) infrastruktur, tar over og «omfordeler» matlager beregnet på «eliten», gjør kjappe anslag mot «viktige» samlinger av «elite» osv.
  I krig er døds-straff innført også for «generaler» og «ledere», dette bør aldri glemmes, man må ikke ta krigsfanger, man kan eliminere dem før de blir fanger.
  Noen få «kamerater» i mange grupper, (bør vite hvem man snakker med, PST er svært interessert i å være «på innsiden») bør gå sammen og begynne å kjøpe opp noen av de våpen som blir solgt fra Ukraina på svartebørsen nå, og begynne å ordne en «kommandostruktur» for utøvelse av «sivil ulydighet» og vern av uskyldige når galskapen eksploderer.
  De som ikke forbereder seg nå, må stå! De som forbereder seg kan være med å leke «gjemsel».

  Svar
  • «Globalistene må bekjempes med våpen, det blir ingen veg utenom.»

   Globalistene må bekjempes med avsløringer.
   Der er derimot og steigan gode.
   Folk gjør nok opprør når avsløringene blir tydelige nok.
   Når det blir åpenbart at Ap og Sp har dannet et nytt parti; Merkantilist-partiet.
   Og at Løvebakken er en trojansk hest som har andre interesser enn det norske samfunnet.

   Svar
   • «Globalistene må bekjempes med avsløringer.»

    Enig i det Frikar, men hva tror du vil skje når mer og mer blir avslørt?
    Vil «eliten» sitte uvirksomme og se på at luftslottet deres faller sammen, eller vil de forsøke å redde det via bl. annet vold initiert av politi og militære?
    Bare å se på situasjonen rundt omkring i verden, det nærmeste er Nederland hvor politiet nå skyter med skarpt på protesterende bønder, og dette er bare oppstarten som vi vet.
    Så «vi» må forberede oss på krig mot «eliten», hvis ikke har vi allerede tapt.

 • Lys Våken
  9 juli 2022 16:57

  Det som blir spennende er hvor lenge militæret og politiet vil kjempe for den kriminelle eliten av storskurker og banditter. Det blir heldigvis tydeligere for hver dag som går at sjørøverne i regjering og storting aldri har hatt intensjoner om å gjøre livet lettere for den vanlige borger. Derimot, Steigan og Document gjør et uvurderlig viktig arbeid med å spre sanninga. Derfor en stor takk til Knut Lindtner!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU avlyser klimakrisen:

Grønnmaler kjernekraft og fossilt drivstoff.

Forrige innlegg

Tysklands energikrise er fullstendig selvforskyldt.

North Stream 2 står klar til å levere gass, men Tyskland vil ikke bruke den.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.