POSTED IN Endring av politikken, USA

Gikk under radaren i norske medier.

Var fellingen av Kevin McCarthy strået som knakk kamelens rygg?

0
Print Friendly, PDF & Email

Livet blir mye vanskeligere for Joe Biden. Legge ned amerikansk administrasjon? Stevning av Hunter Biden?

Den amerikanske regjeringen står overfor stor fare for en fullstendig finansiell nedleggelse om 6 uker når den nylige finansieringsregningen utløper.

Av Karsten Riise

Uansett hvem som blir den neste presidenten for huset i kongressen, kommer livet til å bli MYE vanskeligere for Joe Biden, demokratene, Zelensky og det amerikanske marionettregimet i Kiev.

Ved å felle president McCarthy (Speeker i reprentantens hus, red.) i går 3. oktober 2023, har representant Matt Gaetz skapt et historisk vendepunkt, ikke bare for USA, men for global politikk.

Demokratene, Neocons av unipartiet inkludert Mitch McConnell, har alle lidd et ødeleggende slag som de sannsynligvis ikke vil komme seg fra. Dette endrer posisjonen til hva USA kan gjøre i verden, og det setter gjenvalgssjansene til president Biden i alvorlig fare.

Ta en kort titt på hva dagens mann, representant Matt Gaetz, krever hva en ny talsmann må gjøre – eller møte utsetting slik McCarthy gjorde:

  • Betydelig reduksjon i føderale utgifter, selv i midlertidige finansieringsregninger. 
  • Vilje for Representantenes hus til å bruke «makten til pengepungen».
    • I klartekst: Vilje til å legge ned amerikanske myndigheter (administasjon, red.) som del av forhandlingene.
  • Vilje til å stevne Hunter Biden i Joe Biden-korrupsjonsetterforskningen.

Amerikanske demokrater begår selvmord med presidenten i Representantenes hus, Kevin McCarthy

I tillegg åpenhet om amerikanske utgiftsregninger ved å kreve separate utgiftsregninger per vare, og ikke massive «omnibus»-regninger som kobler alle slags ikke-bruksspørsmål inn i en mørk boks med ukontrollerbare utgifter og andre tiltak.

Utsiktene til dette er ødeleggende. 

  • Ukraina kan meget vel gå ned (snart!) på grunn av mangel på vestlige midler og mangel på nye vestlige våpenforsyninger, siden det sannsynligvis IKKE vil motta noen betydelige nye amerikanske midler – noensinne. 
  • Den amerikanske regjeringen står overfor store sjanser for en fullstendig finansiell nedleggelse om 6 uker når den nylige finansieringsregningen for stopp-gapet utløper. 
  • Bidens gjenvalgssjanser smelter, fordi korrupsjonsetterforskningen mot president Biden vil få substans for en reell riksrett ettersom Huset stevner Hunter Biden og avdekker flere bevis.

Det er ikke nødvendig å si at Biden taper gjenvalg vil være likt med at Trump blir gjenvalgt – med alle de ufattelige konsekvensene som ikke bare vil ha for Ukraina, men for sammenbruddet av NATO og alle transatlantiske forbindelser også. Alt på toppen av en fundamental transformasjon under Trump av hva USA er og hvordan det fungerer.

Utrolig at demokratene i representantenes hus var dumme nok til å la alle disse overhengende og store risikoene for deres dominans skje ved ikke bare å avstå fra avstemningen om representantskapet i huset og la speaker McCarthy fortsette med et flertall av det republikanske husets stemmer.

Alle disse store endringene som kommer til USA og verden skyldes i stor grad én enkelt person, Matt Gaetz (Rep.Fla.).

Forsidebilde: Todd Turner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pris til besvær.

Midtblinks innertier for Alfred Nobel og undertegnede.

Forrige innlegg

Det er USA og EU som sliter.

Russisk økonomi går bra, sier Putin.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.