POSTED IN Gaza, Israel

Gaza-stripen:

Vestlig støttet sionistisk folkemord og ondskapens ansikt.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Mark Taliano

Israels folkemord på palestinere skjer under et dekke av løgner.

Forfatter Susan Abulhawa forklarer at det offisielle tallet på drept palestinske på rundt 37.000, i seg selv er et bedrag først på grunn av måten tallene beregnes på, og for det andre på grunn av den begrensede kapasiteten de har til å telle døde.

Susan Abulhawa sier at for det første, de eneste drepte som telles, er de fra «direkte beskytning». De som dør av mangel på tilgang til medisiner som normalt vil behandle kroniske sykdommer, de som dør av sult og hungersnød som sionistene er ansvarlig for, de som sionistene kidnapper, de som er savnede, de som er begravet under ruinene, de som dør av utbredte sykdommer forårsaket av bombingen og ødelagte deler av infrastrukturen som vannrensesanlegg, – regnes ikke med! – selv om den grunnleggende årsaken er den sionistiske beleiringen av Gaza, og deres bombing av sykehus og infrastruktur, og drap på helsepersonell.

Slik ser folkemord ut.

For det andre, sier Susan Abulhawa, den begrensede mulighetene de har til å telle drepte på sykehus. De drepte på sykehus er det heller ikke oversikt over, siden sionistene systematisk har bombet og ødelagt sykehus. Ikke bare myrder de sykehuspersonell, men de har ødelagt dataservere og andre instrumenter for å registrere drepte.

Det virkelige dødstallet så langt fra den sionistiske utryddingen av palestinere, sier Abulhawa, vil være fra 193.000 til over 514.000 døde mennesker.

«Enkel matematikk beviser at Israels offisielle mål for invasjonen er en episk løgn» sier Abulhawa

Hun legger til at sionistene også driver med child-trafficing (handel med barn), og engasjerer seg i ulovlig handel med organer. Dette er kjente måter å profittere på krig.

«Grusomhetene som skjer burde skremme folk,» avslutter Abulhawa med.


Fra Global Research, publisert 8. juli 2024.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og videoer i originalartikkelen.
Mark Taliano er forfatter, har eget nettsted, og er forsker hos Centre for Research on Globalization.
Originalartikkel: Western-Supported Zionist Genocide and the Pathology of Evil

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  10 juli 2024 9:50

  Joans Gahr Støre og Espen Barth Eide ser ingen problemer med disse tallene, de vil ikke innføre total boikott av et regime som utfører krigsforbrytelser og trolig folkemord når det er våre venners venner. For Israel har korrumpert USA, og USA styrer norsk utenrikspolitikk. Israel har også trolig korrumpert deler av det norske politiske systemet.

  Så vi her i Norge er med å støtter et «sionistisk folkemord», og landets ledelse viser sitt sanne ansikt ved stilltiende å støtte drepingen istedenfor å innføre sanksjoner og full boikott. Det er ganske motbydelig at en såkalt «fredselskende» nasjon ikke klarer å legge tåkepratet til side og utvise tydelige verdier.

  Det er vel liten tvil nå at den «vestlige verden» ledes av idioter som i verste fall vil klare å sette full fyr på hele dritten. Folket er det lenge siden de hørte på.

  Svar
 • Hva er målet med massakeren i Gaza?
  Er det for å fremprovosere krig mellom Israel og Hizbollah? Og deretter storkrig mellom Israel og Iran?

  Noe lignende kunne også ha skjedd i Donbas.
  Men i Donbas flyktet over en million mennesker fra Øst-Ukraina til Russland rundt 2014, istedenfor å bli massakrert av nazi-militser i Ukraina. Samtidig sendte Russland våpen og «frivillige» soldater til Donbas for å støtte opprørerne i Donbas. Dermed klarte man å redusere drepingen i Øst-Ukraina.
  Men det som skjedde i Øst-Ukraina kunne bidra til å provosere at Russland invaderte Ukraina (sammen med andre trusler om at Ukraina skulle skaffe seg egne atomvåpen og USA-baser i Ukraina).

  Man kan selvfølgelig diskutere om det var smart av Russland til å gå til invasjon av Ukraina, et alternativt kunne ha vært å kraftig redusere russisk eksport vestover til EU og USA

  Svar
  • Det var akkurat det som skjedde i Donbas. USA spilte russerne inn i et hjørne, som et elegant regissert sjakkspill, og tilslutt måtte Russland svare. Selv om krigen nå ender med fredsforhandlinger fordi Ukraina er slått, kan det likevel ha vært «en perfekt krig» for dem som har profitert på den. Taperen er Ukraina.

   Svar
 • Northern Light.
  17 juli 2024 13:31

  The Lancet: Tallet på drepte i Gaza kan være 600 000 når «indirekte dødsfall» regnes med.

  Av Cassie B.
  En ny rapport fra det medisinske tidsskriftet The Lancet anslår at så mange som 598 000 palestinere kan være drept som følge av Israels angrep på Gaza dersom krigen skulle ta slutt i dag. Gazas helsedepartement har rapportert om bare 38 000 drepte siden krigen startet, men det er mange hindringer for de som prøver å holde telling over døde, og dødstallet fortsetter å stige.

  The Lancet hevder at det er viktig vurdere indirekte antall drepte i opptellingen. Tallene som vanligvis rapporteres omfatter de som har blitt drept i angrep som luftangrep, men det er enda flere palestinere som dør i Gaza hver dag på grunn av sult og andre årsaker, og som sannsynligvis ville ha levd hvis det ikke var krig. Disse indirekte antall døde kan fortsette langt inn i fremtiden, på grunn av spredning av sykdommer, alvorlig vann- og matmangel og ødelagt helseinfrastruktur.

  «I nyere konflikter varierer slike indirekte antall døde fra tre til 15 ganger antallet direkte drepte. Ved å bruke et moderat estimat på fire indirekte døde per direkte drepte for de 37 396 drepte som er rapportert, er det ikke usannsynlig å anslå at det er opptil 186 000 eller enda flere drepte på grunn av krigen i Gaza», bemerker tidsskriftet.

  Dette forsiktige anslaget vil tilsvare nesten 9 % av Gazas befolkning. En mer kynisk beregning med det øvre anslaget på 15 indirekte døde for hver direkte drepte vil imidlertid gjøre at antallet drepte blir 598 336, som representerer 26 % av Gazas befolkning.

  Tidsskriftet belyste også utfordringene knyttet til nøyaktig telling av drepte, spesielt ettersom krigen fortsetter. Mange lik er begravet under ruinene av bygninger og hjem som ble bombet av Israel, og de er ikke alle funnet og identifisert. I mellomtiden har vanskelighetene med å identifisere døde ført til at departementet rapporterer identifiserte dødsfall der de kjenner offerets navn, separat fra uidentifiserte drepte.

  Nåværende tall for drepte er sannsynligvis en betydelig undervurdering.
  Tallene fra Gazas helsedepartement er basert på rapporter fra sykehusansatte, noe som betyr at de bare omfatter drepte som ble brakt til sykehus, og skadde personer som døde mens de var under behandling av et sykehus. Det faktum at mange av Gazas sykehus ikke lenger fungerer, bidrar bare til kaoset.

  Det er lett å se hvordan de offisielle tallene kan være en dramatisk undervurdering av hva som egentlig skjer. I slutten av februar estimerte FN at mer enn en tredjedel av bygningene på Gazastripen var blitt ødelagt av bombing og 10 000 lik kunne være under ruinene. En NGO som tellet drepte under krigen i Irak i 2003, Airwars, fastslo at ikke alle identifiserbare ofre er inkludert i listen fra Gazas helsedepartement.

  Studiens forfattere tar også opp beskyldninger om at Gazas helsedepartement har en egeninteresse i å blåse opp tallene. De skriver at israelsk etterretning og internasjonale rettighetsorganisasjoner har akseptert tallene deres som nøyaktige, og studier har ikke bevis for at de blåser opp tallene. Som forfatterne av den nåværende studien sier, er det langt mer sannsynlig at tallet er et underestimat enn et overestimat.

  Dessverre betyr den bevisste ødeleggelsen av infrastrukturen i Gaza som er nødvendig for at mennesker kan leve der, som mat, vann og husly, avløp, sanitæranlegg og helsetjenester, at lidelsene i Gaza langt fra er over, og antallet drepte kommer til å fortsette å klatre.

  Fra Natural News, publisert 16 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Death toll in Gaza could hit nearly 600,000 people as “indirect deaths” pile up, The Lancet projects.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er vestlige medier fullstendig blinde?

Har vi en mentalt uskikket USA-leder.

Forrige innlegg

Den første av de syv dødssyndene:

Hovmod. Den fører til Overmot.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.