POSTED IN Helse, USA

Er vestlige medier fullstendig blinde?

Har vi en mentalt uskikket USA-leder.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Jeg husker Tucker Carlsons intervju med Putin tidligere i år som vakte stor bestyrtelse i vest. Kanskje det viktigste med det intervjuet, når en vurderer Putin opp mot Biden, er Putins overlegne kunnskap og sammenhengende argumentasjon uten manuskript eller hjelpemidler. Han visste hva han snakket om og fungerte mentalt på topp. En kan være uenig i hans politiske vurderinger, men det kan ikke reises tvil om hans mentale kapasitet.

Skjermdump fra Putinintervjuet

Er det noen som tror at Biden ville klart noe lignede?

Saken er den at Biden i lang tid har vært mentalt svekket. Dette var allerede tydelig under det forrige president-valget for de som ville se og Trumps ufine bemerkninger om «søvnige Joe» var ikke fantasier, men var hentet fra faktiske observasjoner for 4 år siden. Saken, for de som husker fire år tilbake, var at «søvnige Joe» ble hentet frem som kandidat fordi en ikke ville at Bernie Sanders skulle bli nominert. Sanders lå godt an etter de første primærvalgene, men så trakk flere kandidater seg til fordel for Biden.

Biden ble nominert til tross for at mange rundt han måtte ha forstått at han var i ferd med å bli mentalt redusert.

Denne saken har svært mange sider og reiser en rekke spørsmål som ikke stilles av våre store medier. De er mer opptatt av hvordan demokratene håndterer den krisen de er midt oppi fordi de lot han avsløre seg for hele verden under TV-debatten med Trump.

Skjermdump fra Biden/Trump diskusjonen på CNN.

To av spørsmålene som i liten grad stilles av mediene er disse:

 1. Hvem er det som egentlig styrer USA?
 2. Hvorfor har ikke de store mediene sett dette for lenge siden?

Begge spørsmålene er fundamentale.

Det første dreier seg om demokrati og valg. Hvis en inviteres til å stemme på en person som ikke kan styre, hvem velger en da egentlig? Hvem er det som egentlig bestemmer? Kan disse som vi ikke ser holdes ansvarlige for noe som helst? Hvorfor stiller ikke mediene slike spørsmål?

Men med en gang det åpnes for en slik debatt åpner en samtidig også «helvetes porter». En risikerer at mange andre ubehagelige spørsmål blir reist, spørsmål det tabu å diskutere.

Og da er vi over på medienes rolle:

Hvorfor har ikke mediene sett Biden tilstand for lenge siden? Er det ingen i de vestlige store mediene som har sett dette? Det tror jeg det er mange som har gjort, ikke minst fordi vi her i Derimot så dette for 4 år siden. Men det betyr at det er noen som vil forhindre infomasjonen til befolkningen om den situasjonen USAs ledelse befinner seg i. Og det betyr at det er usynlige hender som styrer informasjonsstrømmen.

USAs beslutningstaker?

Har mediene en agenda om å skjule og pynte virkeligheten for at folk ikke skal forstå det som skjer? Ledes verdens ene atommakt at en mentalt utilregnelig person, eller snarere av noen vi ikke vet hvem er og som ikke står til ansvar for noen?

At NRKs reportere og ekspertkommentatorer ikke har skjønt det som foregår forteller sitt om statskanalens edruelighet og troverdighet. Den befinner seg fortsatt i Kardemomme by hvor alle er snille og gode, selv de tre røverne.

Knut Lindtner
Redaktør

Parkison-lege har besøkt Det Hvite Hus regelmessig.

Dr. Kevin Cannard, en ekspert på bevegelses-forstyrrelser, møtte president Joe Bidens personlige lege i januar.

En nevrolog , spesialist på Parkinson-sykdommen, har besøkt  Det Hvite Hus minst åtte ganger siden juli i fjor. Dette viser den offisielle besøks-loggen.

Tvil rundt Bidens mentale og fysiske helse har dominert amerikanske medier siden hans katastrofale debatt mot Donald Trump forrige måned. Dr. Kevin Cannard kom fra Walter Reed National Military Medical Center til Det Hvite Hus åtte ganger mellom juli 2023 og mars i år, ifølge besøks-loggen. Den ble oppdatert i begynnelsen av denne måneden.

Flere besøk, om Cannard vil gjennomføre det, vil bli offentliggjort senere. Besøks-postene viser at Cannard har møtt Megan Nasworthy – en Hvite Hus – kontakt hos Walter Reed, sju ganger. Den 17. januar i år, hadde Cannard møte med Bidens personlige lege, Kevin O´Connor, en kardiolog, og også en annen, uidentifisert person.

Dr. Cannard

Cannard var også en regelmessig besøkende i Det Hvite Hus da Biden var visepresident. Det er registrert ti besøk der i 2012. Det er uklart om han besøkte Det Hvite Hus da Trump regjerte der, for Trump-administrasjonen offentligjorde ikke besøks-loggene.

Biden forteller kongressen at han ikke vil trekke seg.

Mindre enn to måneder etter at Cannard møtte O´Connor hadde Biden sin årlige medisinske undersøkelse hos Walter Reed. I et brev som er kommet etter denne undersøkelsen, slår O´Connor fast at presidenten har hatt «en detaljert nevrologisk undersøkelse». Den viser at «ingen funn er gjort som kan tyde på Parkinsons sykdom, eller andre nevrologiske forstyrrelser».

O´Connor sa derimot ikke noe om Biden var undersøkt for tegn på demens. Konservative grupper har lenge påstått at Biden er i dårlig kognitiv form. De peker på talløse videoer der 81-åringen mister en tankerekke, der han håndhilser på innbilte personer, og de kan minnes at presidenten har konversert med forlengst avdøde ledere.

I tillegg har en av Demokratenes donorer og liberale forståsegpåere plutselig bedt presidenten avlyse kampanjen for gjenvalg, i lys av forrige måneds debatt med Trump. Under et CNN-showdown, strevde en  blek og tydelig forvirret Biden med å fullføre setninger, til tross for at han hadde vært en uke på Camp David, presidentens tilfluktssted før hendelsen.

Bidens mannskap bruker «flash.cards» for å guide han – forteller mediene.

Må Biden ha slike kort for å klare seg i intervjuer?

Forrige uke ble det spurt om Biden lider av «Alzheimers, en form for demens, eller en annen degenerativ lidelse». Til det svarte pressesekretæren i Det Hvite Hus, Karine Jean-Pierre «Nei». Hun la til at en kognitiv vurdering «ikke var aktuell» i Bidens tilfelle.

Presidenten selv hadde også avslått å ta en slik test , forteller ABC News på fredag. Han holder fast på at han absolutt er i stand til «å styre verden» hver dag. Parkinsons sykdom kan føre til skjelvinger, svekket balanse, og en tydelig snublende gange. Og også kognitiv svekkelse og hukommelsestap, slår National Institute fast om aldring på sine nettsider.

Ifølge New York Times har «en rekke nevrologer» sagt at de har observert noen av disse symptomene hos Biden i hans offentlige opptreden. Men de kan ikke komme med en diagnose uten å ha undersøkt presidenten personlig. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: KI-generert

https://www.rt.com/news/600667-biden-parkinsons-disease-doctor

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Planen:
  – Biden blir til valget
  – Trump vinner
  – Demokratene stjeler valget
  – Borger krig i USA
  – Totalt ødeleggelse av landet

  – mens vi ble trukket inn i en krig mot Russland og alt håp er at Big Brother skal hjelpe oss. Men han lever ikke lenger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Se illustrerende video:

Gjeldsutviklingen i verden de siste 54 årene.

Forrige innlegg

Gaza-stripen:

Vestlig støttet sionistisk folkemord og ondskapens ansikt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.