POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Frigjorte dokumenter fra Pfizer:

Legemiddelgiganten visste at vaksinen var farlig.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pfizers kriminelle hensikter dokumenteres skritt for skritt

Av skribent 

80.000 nye dokumenter er frigitt av Pfizer som viser kriminelle hensikter.

Av Sarah Westall.

Her er noen detaljer :

2. mai i år ble ytterligere dokumenter frigitt og publisert av Public Health and Medical Professionals for Transparencyhttps://phmpt.org/pfizers-documents/

Pfizer og FDA kjempet hardt i retten for å skjule disse dokumentene; nå vet vi hvorfor. 

De illustrerer et klart bilde av at mRNA-injeksjonene ville forårsake betydelig skade på pasienter. Dokumentene viser uten tvil at dette er gjort med forsett. 

Verre, regjeringen ga Pfizer (og de andre selskapene) immunitet mot ansvar for skade fra vaksinebivirkninger.Men immuniteten inkluderte ikke kriminelle hensikter om å forårsake skade (eller drap); en skade som er mye større enn selve sykdommen.

I tiden som kommer vil dette bli fremmet for domstoler og kongressen i årene som kommer, etter hvert som fakta fortsetter å komme trillende ut som erter av en sekk.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er pfizer-dokumenter-696x363.png

Man må forvente en eskalering av at folk blir sinte etter hvert som antallet dødsfall og livsvarige skader av mRNA-injeksjonene fortsetter å stige.

Med tanke på at det er over 80.000 dokumenter som ble utgitt 2. mai, vil det ta litt tid å finkjemme alle filene. Men her er noen av de siste sannhetene som har blitt avslørt fra forskjellige uavhengige forskere som graver seg gjennom filene:

Følgende diagram fra 30. april 2021, viser at blant de 42 086 som deltok i forsøket, var det 1223 dødelige bivirkninger ( dødsfall ). Ytterligere 11 361 mennesker var på utgivelsestidspunkt av rapporten ikke blitt friske. Det betyr at det sannsynligvis var mange flere dødsfall. Ytterligere 9400 (over 10%) var ukjente.

Hvordan er det mulig at de ikke visste noe om bivirkninger ?

Som vi vet ble det hevdet at injeksjonene var sikre og svært effektive. I Norge rådet en hallelujastemning og folket løp i flokk for å få bli injisert med disse høyst tvilsomme og nødgodkjente «vaksinene «. Tidlige behandling av pasienter samt behandling med Ivermectin, Hydroxyklorokin m.m, ble bannlyst. Det at man sørget for å ha optimale verdier av vitamin D3 ( egentlig et hormon ), ble ikke ofret så mye som en omtale i riksdekkende media.

I dag vet man også at injeksjonene svekker immunforsvaret. I Norge har man registrert alvorlige bivirkninger som myndighetene helst ser bli forbigått i stillhet. Hvor mange som i realiteten har dødd som følge av injeksjonene tror jeg ingen vet med sikkerhet. 

Det spiller heller ingen rolle hvorvidt man er vaksinert eller ikke og hvor potensielt syk man kan bli.

Rutinene ved behandling av syke med covid var skandaløs. Kombinasjonen respirator+Remdesivir = den nær sagt sikre død.

Hva skjedde med de 11.361 menneskene som var med i forsøket i USA ?

Dette er bare noen av de spørsmål som kommer til å bli stilt i tiden fremover.

Uavhengig av hva svarene måtte bli, peker dokumentene tydelig på kjente og alvorlige bivirkninger med mRNA-injeksjonene både på kort og lang sikt hos pasientene. 

Hvordan kunne FDA og helsemyndighetene ignorere dette etter disse funnene ?

Hva visste norske helsemyndigheter ? Og hva visste EMA ? Hvorfor la Steinar Madsen i Statens Legemiddelverk ned strenge restriksjoner på nettopp medisinene Plaquenil ( Hydroxyklorokin ) og Prednisolon samtidig som han hevdet at det finnes ingen medisiner mot sykdommen Sars-CoV-2? Den meget anerkjente legen Vladimir Zelenko i USA hadde på det tidspunkt Madsen hevdet at det finnes ingen medisinerbehandlet mange mot sykdommen med svært så gode resultater. Alfa og omega var tidlig behandling med de riktige medisiner. Det viktigste var å starte behandling så tidlig som mulig i sykdomsforløpet.

Mer om Dr. Zelenko’s protokoll er bl.a. her: https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/index.html

Et annet diagram viste at effekten av injeksjonene bare var på 12 %. 

Tar man hensyn til dødsfall på kort og lengre sikt er den reelle effekten negativ. Hvis du også legger inn det faktum at sykdommen i seg selv er en alvorlig trussel mot mindre enn 1 % av befolkningen OG, dersom pasientene får riktig og tidlig behandling er restitusjonsgraden i denne gruppen nær 99 %. 

Åpenbart er det noe som er alvorlig feil.

Naomi Wolf er en amerikansk journalist, forfatter, samt direktør for Daily Clout. Hun har også vært politisk rådgiver for presidentene Al Gore og Bill Clinton. Wolf leder nå en undersøkelse av Pfizer-dokumentene sammen med en gruppe frivillige.

Les: Pfizer Documents Part One: The Wolf Team’s Findings So Far

Informasjonen de tar ut fortsetter å være svært negative for Pfizer og helsemyndighetene. 

Dr. Wolf ble nylig intervjuet av Steve Bannon der hun påpeker noen av sine nylige funn. Hun uttalte, «Dette er en skandale, og ikke bare visste Pfizer det, men FDA visste det. De visste at de skadet folk i de første tre månedene av 2021.»

https://rumble.com/v13k9va-naomi-wolf-the-lies-of-pfizer.html

https://rumble.com/v13bg59-naomi-wolfs-explosive-reveal-on-the-pfizer-investigation.html

Artikkelen er skrevet av Sarah Westall og noen kommentarer er lagt til av Reidun for steigan.no.

Sarah Westall | SarahWestall.com

Pfizer Data Dump

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Hugo Tasca

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • mRNA-injeksjoner er ingen ny teknologi, den går faktisk tilbake til 1980 tallet.

  Det man vet /visste siden de første forsøkene den gang burde ha fått enhver ansvarlig myndighet
  til å ha stoppet disse vaksinene umiddelbart !
  Nå er vi her da …. i 2022, og flertallet av verdens befolkning har blitt tvunget til å ta en eksperimentell genterapi, og … Norge er som vanlig en av de beste i klassen.
  Det man kan fastslå er at alt for mange leger har brutt eden sin om å «ikke gjøre skade»!
  (Lisenser både må og skal vurderes)
  Utallige og unødvendige dødsfall har blitt forårsaket som et resultat av både injeksjonene og ikke minst den drakoniske responsen på dette påståtte «viruset»!

  Svar
 • Ok – Hvorfor er mRNA vaksiner farlige, hvordan virker de faktisk, og var det hele et bedrag?
  Det både var og er et bedrag men det skal vi helst ikke vite.

  Vi vet nå at uønskede hendelser etter disse «vaksinene» er uunngåelige og at skader ikke kun oppstår etter 1-2 doser, men ytterligere etter hvert boosterskudd. Det har man egentlig visst hele tiden, men hvorfor fortsetter vaksineringen og hvorfor ble denne vaksineringen i det hele tatt startet ?
  For å kunne forstå ovenstående må vi vite hvordan immunsystemet vårt håndterer naturlige virus , eller vanlige vaksiner kontra hvordan immunsystemet vårt virkelig reagerer på mRNA «Vaksiner»

  Vi vet jo at virkemåten / scenarioet for nevnte tilfeller er totalt forskjellig og jeg tviler på at disse falske vaksinene i det lange løp har hjulpet på noe som helst annet enn å generere lidelser og penger inn i penger-kassa til den farmasøytiske industrien. Jeg ønsker også å inkludere utro tjenere for folkehelsa i denne anklagen, men enhver får nå mene hva de vil.

  Hvor er nå fornuften til enkelte leger, helsepersonell og FHI ? Hvor har de oppholdt seg det siste årene?. – Og hva med media som ofte skryter av å fakta sjekke det meste ? De har nesten vært helt fraværende og kun vært løpegutter for en korrupt farmasøytisk industri !

  Det er viktig å forstå sannheten vedrørende disse vaksinene for å kunne komme med vektige motargumenter til den «almene» oppfatningen, og sannheten er faktisk ikke så veldig vanskelig å fatte ut i fra generell biologisk viten 😉

  Svar
  • Så var det dette med Generell Biologisk viten da !

   Glem for et øyeblikk hvordan «DE» forteller deg hvordan denne falske vaksinen er ment å virke … fordi det faktisk også er en løgn, men jeg skal ikke utrede det nå !
   Disse mRNA vaksinene øker risikoen for sykdom og død på langt flere måter enn at de er totalt ubrukelige mot covid !

   Det at vaksinen både kan og i mange tilfeller vil ødelegge lymfocyttene er noe biologer har hevdet siden utrullingen av Covid «Vaksinen» men det ble aldri tatt alvorlig og de vaksinerte må betale for det nå!
   Jeg skrev om dette tidlig i 2021 men Dr. Naomi Wolff forklarer dette mye bedre enn hva jeg kan.

   Legger bare til at dersom disse Falske Covid Virusene først har penetrert celleoverflaten til dine vitale organer så har faktisk disse antistoffene (Generert av Corona vaksinene) ikke noen som helst funksjon lenger – Da er det kun ditt originale immunforsvar som kan beskytte kroppen din ! – Fakta

   Se denne videoen så kan du trekke dine egne konklusjoner angående hvor klokt det var å dømme oss som hele tiden advarte om BEDRAGET ! – Ha en God Dag

   https://www.brighteon.com/aa8cf7a6-f776-49ce-8299-659446c755a9

   Svar
   • Spørsmålet vi sitter igjen med etter 2 år med Corona og nedstengninger av store deler av samfunnet er:
    Hvordan kom vi hit ?
    Hvordan kom vi til det punkt hvor naturlige kurer ble unngått til fordel for dyre og farlige legemidler ?
    Hvordan har det seg at flertallet av såkalte medisinske «eksperter» var villige til å ignorere bruken av vitaminer, mineraler og andre trygge og velprøvde behandlinger og i stedet støttet seg på eksperimentelle og farlige terapier de overhodet ikke kunne forstå konsekvensene av ?

    Uansett …Det man kaller «vaksinasjon» mot Cov 19 både var og er i sannhet et blasfemisk angrep mot naturen og dermed oss selv !

    Det som skjer i disse tider er at vi faktisk har glemt at vi er mennesker og at det er naturen som til syvende sist balanserer det hele, ikke syke mennesker som har tatt skapelsen i sine egne hender og prøver å forføre oss !
    konsekvensene er i alt for mange tilfeller mer dødelig enn «viruset» i seg selv !

 • Veldig bra artikkel, og interessant at det nevnes et sinne vi kan regne med i folket når det som har skjedd rammer flere og flere, og de skadelidende innser overgrepet.
  Ja, jeg håper virkelig dette blir fremmet for domstoler. Og at dette betyr dødsstøtet for BigPharma.
  På FHIs nettside, oppdatert 16.02.2022, anbefales gravide to doser og helst oppfriskningsdose også; det samme budskapet gjentok FHI i NRK for få dager siden. På FHIs nettside kan man lese:
  «Risikoen for pusteproblemer og for tidlig fødsel er sjelden hos fullvaksinerte gravide.»
  Sånn kan de korrupte ødelegge sin troverdighet en gang for alle, og det er bare et pluss.
  americanfrontlinedoctors.org har en helt ny og informativ video om saken.

  Svar
 • Svar
 • Wasan Totland
  10 mai 2022 10:01

  Det som nå må jobbes med, og det haster, er å stoppe bruk av rt-PCR testene og lignede produkter i ethvert henseende. Snart vil mr Global ha kontroll og de vil forsøke å utrydde kyllingindustrien for å skale hungersnød. Vi ser det allerede i USA. Det hele baserer seg igjen på disse ubrukelige testene. Hadde man klart å fase dem ut ville mye vært vunnet for almuen.

  Svar
 • «ned strenge restriksjoner på nettopp medisinene Plaquenil ( Hydroxyklorokin ) »

  Var det denne medisinen Trump ble latterliggjort i norsk presse for å ville bruke?
  ( Norsk presse kalte det et vaskemiddel ?)

  Svar
  • Hei Frikar,det går sså fort nå at jeg ikke henger med ,men jeg så du hadde lagt ut noe om FHI eller noe i den duren og at om du hadde penger så skulle du avslöre dem.Når folk nå våkner trenger du ikke penger,du trenger fyrstikker,men det hjelper ikke å brenne ned et tomt skall,det er de inne i huset som det er viktig å röyke ut,så da må det lages en korridor a la Putin hvor de viftende med hvite flagg söker om nåde og rettferdighet.
   En rettferdighet skal de få,like rettferdig som de forgiftet en hel verden med.

   Svar
   • Det er ikke for å väre vrien Frikar,men å först tjene herren for å få midler(penger) til å bekjempe Herren i herrens domstol,det er nok ikke veien å gå,vi må nok gå en annen vei.
    Vi kunne f.eks holde krigsråd uten Herren tilstede med sitt allseeing eye,begynne vår motstandskamp,sånn litt etter litt,med noe Osvaldsk over seg,ikke gutta på Skauen som bare tjente sin Herre.

 • Northern Light.
  10 mai 2022 14:52

  «Dr. Wolf ble nylig intervjuet av Steve Bannon der hun påpeker noen av sine nylige funn. Hun uttalte, «Dette er en skandale, og ikke bare visste Pfizer det, men FDA visste det. De visste at de skadet folk i de første tre månedene av 2021».

  «The Biopharmaceutical Industry Provides 75% Of The FDA’s Drug Review Budget». Kilde Forbes com.
  Det vil si at Big Pharma faktisk godkjenner sine egen produkter! FDA (Food and Drug Administration) er det offisielle legemiddeltilsynet i USA, og skal dermed representere befolkningens interesser, slik at den farmasøytiske industrien ikke skal kunne selge sine produkter uten at de er testet.

  Kritikere og alternativpressen har visst i mange år at slik er det ikke, det er altfor mange medisiner som gir farlige bivirkninger og avhengighet til at FDA kan ha gjort nødvendig testing. Med mRNA-injeksjonene kalt vaksiner vet vi at de ikke har gjort det, de har hastegodkjent dem, og det for et virus med overlevelses-prosent på 99%.

  VAERS og Eudura Viligance innrapporteringssystemene for registrering av bivirkninger og skader etter injisering med Covid-19 «vaksiner viste raskt at injeksjonene er farlige, men FDA har ikke stoppet massevaksineringen, men fortsetter å anbefale dem. Noe som beviser at FDA og legemiddeltilsynene er frontorganisasjoner for den farmasøytiske industrien, den rikeste og mest kriminelle industrien i verden med endeløs kapital til å kjøpe folk, og til å kjøpe seg ut av rettsaker med forlik.

  Svar
 • Svar
 • Mer enn 1000 vitenskapelige studier viser at Covid-vaksiner er dødelige.

  https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-scientific-proof-lethality/5767711

  Svar
 • «Hjertesykdommer eksploderte med 20 000 prosent etter COVID-19 vaksinering.
  ..Mer enn 1000 vitenskapelige studier viser at Covid-vaksiner er dødelige.»

  Det er jo underlig om slikt ikke får NOE oppmerksomhet i media.
  Hvem er på tur, derimot-folk eller helsemyndigheter og media?

  En pussig sak.
  Jeg har ikke tatt vaksine så jeg står på sidelinja og flirer litt av injeksjonene/de som har latt seg injisere;- og tenker at vi har frihet til å takke både ja og/eller nei.
  Men dette bør jo komme mer og mer fram, og hva som er realiteter. Uansett.
  Tall og statistikk kan trikses med. Men hvis tallene på skadde/døde som har blitt lagt fram her på derimot stemmer så BURDE vi forvente å få svar de kommende år.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etterretningsoffiser i US Marins, Scott Ritter:

Hvorfor sender USA våpen til Ukraina som ikke kan brukes?

Forrige innlegg

Det dreier seg om prioritering:

Får du en slange i huset er det viktigste å få den ut.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.