POSTED IN Helse

Det dreier seg om prioritering:

Får du en slange i huset er det viktigste å få den ut.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Afrikansk ordtak om D-vitamin

Av John 

I Afrika har de et ordtak: Hvis du får en slange inn i huset ditt, er du mest interessert i å få slangen ut av huset, eller vil du heller finne ut hvor den kom fra?

Dette ordtaket kan er aktuelt i forhold til hvordan leger ser på vitamin D. Legene mener at hvis det ikke er bevist i kliniske studier at vitamin D kan kurere sykdommer, bør vi ikke spise D-Vitamintilskudd. Selv om folk beviselig blir friske hvis de øker D-vitaminstatusen, vil leger ha bevis for årsaken før de hiver ut slangen.


_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin!
_________________________________________________________

Leger er altså mer interessert i å finne ut hvor slangen kom fra, enn å få den ut av huset.

Eksemplene er mange. Det er vist i flere studier at folk med psoriasis blir kvitt symptomene hvis de spiser nok D-vitamintilskudd. Problemet er at det ikke er bevist i randomiserte, kliniske studier at høye doser vitamin D virker mot psoriasis. Dermed kan ikke legene anbefale folk med psoriasis å spise D-vitamintilskudd.

a father with his children
Photo by Muhammadtaha Ibrahim Ma’aji on Pexels.com

Et annet eksempel er rapportene fra den canadiske legen og professoren Gerry Schwalfenberg, som i 2015 skrev om D-vitamin-hammeren i en artikkel i det akademiske magasinet Canadian Family Physician. Schwalfenberg forteller at når han gir pasientene sine en megadose vitamin D, da blir de friske fra influensa i løpet av to dager.

Schwalfenberg har også publisert en artikkel som beskriver hvordan han kurerer kyssesyke i løpet av ei uke med D-vitamintilskudd.

Hvis kyssesyke og influensa er slangen i det afrikanske ordtaket, beskriver Dr. Schwalfenberg metoden for å få slangen ut av huset. For norske leger er dette uinteressant. De vil heller vite hvor slangen kom fra.

Vil ikke gjøre forsøk med D-vitamin

Legene etterlyser randomiserte, kliniske forsøk som viser at vitamin D «virker». Det er rart, for det er absolutt ingen som er interessert i gjennomføre slike forsøk. Et eksempel på det er en studie som foregår i Tromsø, der forskere tester små doser med D-vitamintilskudd på psoriasispasienter. Hvorfor følger de ikke opp pilotstudier som viser at store doser D-vitaminstudier har 100% effekt mot psoriasis?

Det er heller ingen forskere som har testet Gerry Schwalfenbergs metode mot kyssesyke i randomiserte, kliniske studier. Legene nøyer seg med å avfeie Schwalfenberg med at metoden ikke er bevist i randomiserte, kliniske studier. Å teste etter vitenskapelige standarder om metoden virker, det er ingen eksperter interessert i?

Hiv ut slangen sjøl, kanskje?

Hvis jeg bodde i Afrika og fikk en slange inn i huset, ville jeg ha gjort det jeg kunne for å få den ut av huset. Hvordan den kom inn er helt uinteressant. Slik ville det være hvis jeg fikk kyssesyke også. Jeg ville gjøre det jeg kunne for å få fjerna den «slangen» også.

Det samme hvis jeg hadde vært kvinnfolk og ble plaget med endometriose. Legene anerkjenner ikke studiene som viser at D-vitamintilskudd i store nok doser hjelper mot smerter fra endometriose. De vil heller ikke forske på store doser med D-vitamin mot smerter fra endometriose. Men de etterlyser flere vitenskapelige studier av sammenhengen mellom D-vitamin og endometriose.

Legene sier at D-vitamin i store doser er farlig og er pålagt å advare pasientene sine mot å ta D-vitamintilskudd. Forskningen sier noe annet. Så farlig er D-vitamin.

Jeg ville ikke ha betenkt meg to sekunder før jeg forsøkte Schwalfenbergs metode: 50.000 IE vitamin D daglig i tre dager og deretter 10.000 IE daglig i en måned. Og etter det ville jeg nok ha fortsatt med en dose tilsvarende 100 IE vitamin D pr. kilo kroppsvekt.

Forsidebilde: Jan Kopřiva1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 548 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • UT OG JAGE VINDMÖLLER:
  Vi har en vei å gå,men den er vanskelig å forstå,men den finn,s der.Det sang Terje Tysland,för han ga opp og begynte å misforstå.
  Don Quijote jaget også vindmöller,likeså alskens hjertegode,sinte aktivister som vi har trykket til vårt hjerte,slike som Robin Hood,ja alle flotte frihetskjempere som igjen har blitt bok og filmhelter og som vi dypt i vårt hjerte beundrer.
  Men som ,var det Arnulf Överland,kan väre jeg husker navnet feil,forsökte å si med sitt dikt.
  Du skal ikke så innderlig vel,tåle den smerte som ………….DEG SELV.
  Så vi går på,vi tar noen kamper mot våre personlige vindmöller,för vi vender nesa hjemover for å gjenoppta vår tjeneste for våre AVGUDER.
  Vi skreller ikke lök,vi avdekker ikke de lagene med ondskap som ligger tjukt utenpå hverandre,som er skapt for at det skal bli nesten umulig å finne dette skrekkelige,nemlig kjernen for ondskapen.
  Jesus forsökte å få oss til å se rett vei,ja mange bok og filmhelter har forsökt,Julian Assange,Edward Snowden,, tusenvis har gått den ensomme vei for å redde seg selv og andre.
  Vi gir de litt oppmerksomhet og klapp på ryggen för vi böyer nakken og tjrner först vår herre og om herren er i godlage ,da kan hende får vi noen smuler tilbake.
  VI MÅ LETE OSS FREM TIL DET SOM HAR SKAPT ALLE LIVETS VINDMÖLLER ELLER MÖLLESTENER:.
  Da först kan vi kappe hodet av trollet.
  Da må vi enes,ikke splittes.
  Vi står nå foran et veiskille,hvilken vei vil du gå ?.

  Svar
 • Tore Hansen og Unit five sang om kjärlighet og ärlighet med en dybde som folket rocket og sang til uten å forstå dets innhold,en fantastisk protestsanggruppe med ett innhold i tekstene som er en gullgruve for den som leter.
  I UNAITEN sto Joan Baez og sang om den svenske Joe Hill som forsökte med hell å fange folk inn i tilbedelse av ondskapen og lyktes,ja det er forskjell på folk.
  Tilbake til norske forhold og norske protestsangere og grupper som har forsökt å gi oss endypere mening om livet står for meg også Hans Rotmo frem som en gigant,men hvem bryr seg om tekster med innhold i,idag hvor vi har töffe hjernevaskede ondsinnede artister som BONO OG MADONNA.

  Svar
 • Monumentet for forståelse og som hele verdens befolkning har sunget og danset og med nesegrus beundring tilbedt,nemlig Pink Floyds THE WALL har ingen forstått noe av,drit i texten ,drit i budskapet,musikken er jo bra.Så hjernevasket vandrer vi rundt,vi sliter oss ut,glemt har vi at Hey Teacher,we dont want your taught control,handler om nettopp hjernevask og hvordan den utföres i alle land og riker.

  Svar
 • Bryt ned dine personlige murer som du har murt for å beskytte deg mot å granske både deg selv og andre som du har alliert deg med på din vei mot tilbedelse av gull og glitter.
  Det som er viktig,det å kunne se andre i öynene og tenke,jeg er glad jeg finnes,isammen med dere,her har jeg det bra,jeg er ikke ensom mer for vi har funnet hverandre,det er veien og målet.

  Svar
 • FAEN har tatt dere alle sammen,dere har latt slangen vokse seg sterk i deres sinn og hjerter,dere har trodd,elsket og näret slangen gjennom deres usle liv,dere har aldri forstått at slangen må splitte for å herske,dere har trodd på mammon og mammons velferd.
  Få inn i de tjukkskallede hodene deres,det er bare folk som kan redde folk,det skal alltid väre folkets trygghet,ingen trär i verden kan vokse inn i himmelen,om dere ikke har denne universelle sannheten som ledestjerner,da er dere fortapt.

  Jeg vet snart ikke om flere måter å vekke dere på,jeg begynner å gå tom for ord,ja kanskje sverdet er eneste veien,slik Putin ,Xi,Erdogan,Trump,India,Venesuela,Brasil er igang med,å rense ut verdens ondskap med Sverdet,men det er vi som skal arve jorden og da må vi finne ut hva slags jord og samfunn vi vil bygge.

  Svar
  • Takk for at du gidder, men jeg forstår frustrasjonen din så alt for godt.
   Men hva skal egentlig til for å åpne øynene til det sovende norske folk (og mange andre i verden). Hvis ikke energi-krise (skapt), mat-krise (skapt), (hyper)inflasjon (skapt), CO2-krise (skapt), corona-krise (skapt) kan vekke befolkningen, hva skal da til for at de våkner? Vil en A-krig initiert av SNATO vekke dem? Vil en konvensjonell ww3 initiert av SNATO vekke dem? Eller skal de fortsette å sove til Helvete sluker dem? I så tilfelle kan jeg bare si: «Good riddence», godt å bli kvitt dem.

   Svar
 • Åtti år gamle lege Peter Dvergsdal trues av Helsetilsynet med anmeldelse for brudd på helsepersonellovens paragraf fire, fordi han har hjulpet mange med høydosert vitamin D og akter å fortsette med det. Det er Norge av i dag. Norsk Sannhetsministerium vil rydde ham av veien, for han stikker pinner i hjulene på planen om å skape folkereduksjon og å gjøre alle til vaksine-junkies og V-AIDS-pasienter, for det trengs nå en injeksjon for erhvervet immunsvikt også.

  Svar
 • Til Mister Jan.(Sørlie) Eller er det, sorlie som du bruker andre steder? Du vil gjøre oss en stor tjeneste om du ligger unna kommentarfeltet. Jeg har ingen problem med å takle og akseptere andres meninger – men du forsøpler hele kommentarfeltet med din aggressjon. Spar oss for dette! Det er nok på sin plass at Lindtner også setter en stopper for det du ukritisk sprer rund om deg. Du er jo full av dritt… Får du fortsette, så velger jeg bort Derimot.no.

  Svar
  • Ja Svenn UNG,jeg bruker Jan Sörlie her og Sorlie andre steder,ikke for å vllede men av gammel vane,Jeg har reist mye og sett mye og erfart mye,når det gjelder Sorlie så har det av praktiske grunner värt brukt,det har med denne ö,en å gjöre,dette tegnet finnes ikke i andre alfabeter enn det nordiske tror jeg og ikke går det å bruke dette tegnet til epost og lignende,skal du bestille noe fra utlandet eller kjöpe en reise,da må du bruke O istedenfor Ö,så ja,jeg er skyldig overfor inkvisisjonen,jeg har villedet ved å bruke flere identiteter.Du kunne jo tenkt litt Svenn UNG för du sendte ditt inkvisitoriske angrep på meg.Jeg kaller meg ikke noe annet enn det navnet jeg fikk i navnegave av mine foreldre.
   Inkvistor har jeg tenkt på,litt om hva det kan bety og oversetter man fra engelsk så blir det jo blekkbesöker som jeg da igjen tenker på som en som med «loven i ånd kommer på besök,men hva vet jeg ?.
   Ellers vil jeg benytte anledningen til å si noe om MORAL og UMORAL.
   For meg har livet bydd på massevis av problemer pga av min egenutviklede moral,hadde jeg derimot fulgt andres moral,da hadde det nok gått meg godt i Herrens tjeneste,den veien har jeg aldri hatt interesse av å fölge,jeg har aldri likt tvang,selv om alle rådgivere har sagt at jeg må läre meg å akseptere livets jammerdaler.
   Så igjen Svenn UNG ,om du skal lede an i en form for karakterdrap på meg,da får det bli sånn,du har sikkert nok av hysteriske korsfestere med deg i det.
   Du liker ikke mitt språkbruk sier du,ja det forstår jeg godt,du og dine skal liksom definere spillereglene,det kjennes som tvang for meg.
   Pappa lärte meg at en spade er en spade,den graver du mökk med.

   Svar
   • Litt morsom er du også Svenn Ung.For en tid tilbake,da jeg ble sliten og sa jeg ville trekke meg tilbake var vel du 1 av 2 som beklaget dette. og du Svenn ung,i din oppblåste imageskapende demokratiske ånd sa,jeg håper du kommer tilbake,den som gir seg den har tapt.Hehehe.
    Så igår fikk jeg en direktemelding fra Knut L som også gikk til angrep på meg for å bruke «flere navn» og som du tydeligvis var godt informert om.
    Noen har snakket sammen tenker jeg da,så får andre tenke hva de vil.Men skremmende er det om det er jeg som har rett.
    Hils til gjengen din i Norgespartiet og Norgesavisen,Vigr ids soldater,ta dere en fest,det blir ikke mange av de fremover.
    Språket mitt som du ikke liker er typisk gammel östkantoslo,ett språk som de gamle sosialistene og kommunistene var vel kjent med.Nå er det ikke stuerent.
    Nei nei gutt,dette må bli slutt,ikke trampe inn i stuen ,uten å ta av deg luen,dette vakke pent,du må snakke rent.
    Jeg ser også at de artiklene jeg har lagt inn flere kommentarer på ofte ikke blir registrert,som denne artikkelen,denne står med null,hva nå det kan väre for et fenomen.

   • Nå kommer jo dere som ikke liker meg og mine synspunkter til å få löst deres problemer ganske av seg selv med hjelp av (hjelpe meg) den nye CHATCONTROL loven som EU skal stemme over imorgen.
    Det gir myndighetene rett til å gå inn i hvert enkelt menneskees datamaskin og kontrollere alt som foregår.Totalovervåkningen er her,för ulovlig,nå lovlig.
    Ellers så meldes det fra Kina at 50 millioner utenlandsproduserte datamaskiner skal på skraphaugen,det er muligens noen bakdörer på disse maskinene som kineserne ikke liker.

   • Ok, Jan. Ser at jeg har hatt en dårlig dag. Men, med dine hyppige kommentarer i rask rekkefølge etter hverandre, med til dels angrep på flere andre her, så følte jeg at du fremstod aggressivt og med henvisninger til situasjoner jeg fant det vanskelig å forene med saken(e). Og som jeg sier, ikke alle dager er like gode. Mange av oss, du også, preges vel av alvoret i situasjonen vi er satt i og ofte kan en reagere noe irrasjonelt på grunn av det. At jeg beklaget at du ville trekke deg har nok sin årsak i det lille jeg da hadde lest av dine kommentarer og mente at vi trenger alle de krefter vi kan mobilisere mot makten som undertrykker oss. Det mener jeg fremdeles. Beklager mitt utbrudd, Jan.

  • Jeg finner ikke ordene, men dette du, fikk meg til å tenke på Stavangers direktør for næringslivet sitt ønske om koronasertifikat noe tidligere (stille nå, .. til neste hans/slike´s mulighet til å leke øversteprest mot deler av befolkningen i min by). Slike skulle passe seg, særs kontraproduktivt. Men det ligger vel i tidsånden. Groomet til å holde munn og mæle i tømme mot skrekkvelde som venter er vi nå et folk som ikke kommer til å legge det minste i veien for regjering og stortings illojalitet overfor velgerne , som hadde om aldri så lite et håp om bedring. Fata Morgana – det lyser så vakkert hvert 4. år – så datt vi igjen; det kunne jo ikke bli verre, hehe – det kunne det – naturligvis!

   Forøvrig, 10. mai: Takk redaktør for idag. Ikke bare etterpåklokskap å hente, det svei litt da «føre var» advarsler i hele fjor var så viktig. Nettet var stappa av seriøse advarsler forøvrig – bl.a. Lars Bern som idag/her fortsetter å dele sin gravevirksomhet; referert og oversatt av Northern Light. USA-kapasiteter var tidlig ute bl.a. og fortsetter.
   Samme: Norske alternativsider ventet og ventet til de fleste (millioner – 4-fire pluss) tok sprøyten. Tragedien er fullendt. Rettere sagt ONDSKAP lønner seg.

   Svar
   • Dette var ment som en liten kommentar til Sveinung.

   • Nå må jeg skjerpe meg. I høst gjorde dere her på derimot en fantastisk jobb hva informasjon knyttet til vaksinene gjelder. Oversettingsarbeidet ditto. Jeg spredte linken til dere over det hele. Noen tok hintet og stoppet etter første dose. Andre bablet om «ansvar» og én skjelte meg huden full, alt mens hun slengte 50 kaffeposer på «desken» – antar sykehjemsansatte, alt mens jeg ventet på tur for å betale mine 2. Morgenkaffen må alltid sikres. Spesielt i disse nattevåkingstider. De er blitt færre.

    «Vi er mange» – sa kunden bak meg …. :). Strategier har vi hatt hver for oss alle tenker jeg – fra ikke å advare til omtrent å stå med arsenalet av vitaminer og mineraler opp under nesa på folk – (ler). Min stil kan diskuteres. Men jeg angrer ikke. Idag har jeg roet meg – info er tilgjengelig på et helt annet vis enn tidligere – p.s. godt dere holder det varmt naturligvis, ref. dagens innhold. Potensielle ofre finnes enda. Det sørger de som skulle beskytte folket for!

    TAKK.

 • Meget interessant om D vitamin.
  Jeg kan for egen del tilføye, at jeg var svært skeptisk til mRna vaksinen som ble lansert i Norge årsskifte 2020 7 2021.
  Jeg valgte derfor ikke ta «vaksinen.»
  Dels på grunn av egne undersøkelser og de mange leger og professorer som advarte om alvorlige bivirkninger, og det giftige spikeproteinet i vaksinen, vi har også faren for endring/opptak i vårt DNA, Robert Malone en av legene bak teknologien var en av varslerne

  Jeg valgte isteden å styrke immunforsvaret og begynte ta D vitamin, magnesium og sink.
  Har siden jeg begynte med disse kosttilskudd ikke engang vært forkjølet.
  En annen interessant bivirkning av tilskudd kuren er.
  Jeg har vært plaget med negl sopp på tærne i sikkert 10 år, det finnes pillekurer som er beheftet med store bivirkninger som jeg har avstått fra, men til min glede oppdaget ganske raskt at negl soppen ikke likte kuren, og i løpet av det siste drøye året har segl soppen forsvunnet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Frigjorte dokumenter fra Pfizer:

Legemiddelgiganten visste at vaksinen var farlig.

Previous Post

Storbritannia:

Nå kommer fattigdommen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.