POSTED IN Frankrike, Islam

Frankrike mister sin identitet og blir gradvis en del av den arabiske verden.

Frankrike blir islamisert.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Det er Frankrike som blir integrert i den arabiske verden.

Av Mohamed Omar.

I Frankrike raser opptøyene. De snakker igjen om «integrering». Det betyr at befolkningen med arabisk og afrikansk bakgrunn bør integreres i fransk kultur. Dette er imidlertid lite sannsynlig. Det vil kreve at utviklingen som har pågått i mer enn femti år skal snu.

For at det skal være mulig, kreves en total innvandringsstopp fra enkelte regioner sammen med et omfattende program med å sende folkene tilbake til hjemlandet. Det ville også kreve store endringer i den moderne, vestlige livsstilen. Ellers vil fødselstallene blant etniske franskmenn fortsette å være lave, og den etnisk franske befolkningen vil krympe.

Ønsket om slike radikale endringer finnes ikke i Frankrike.

Derfor er det mye mer sannsynlig at utviklingen vil fortsette som den har gjort i flere tiår, det vil si at Frankrike vil fortsette å integrere seg i den arabiske verden, i den nordafrikanske kultursfæren.

Alle som promenerer langs boulevardene i det nye Paris kan ikke unngå å legge merke til at de store barnefamiliene fremfor alt har arabisk og afrikansk bakgrunn. Ungdommene er sterke og stolte.

I for eksempel havnebyen Marseille i Sør-Frankrike nærmer den muslimske befolkningen seg raskt femti prosent.

Vi vil være der i løpet av noen år bare. Det samme gjelder Montpellier, Nimes, Nice og flere byer ved Middelhavskysten.

Samtidig som opptøyene raser i landet, åpner Frankrike sitt nasjonalmuseum om immigrasjonens historie: Musée national de l’histoire de l’immigration. Museets budskap er at innvandrere bygde Frankrike og at de burde være stolte av det.

Et annet budskap de ønsker å få ut er at franskmennene har stor gjeld til araberne og afrikanerne for deres kolonialistiske kriminalitet mot dem. Museets budskap heter «informasjon».

Ifølge museets egen undersøkelse mener 58 prosent av franskmennene at de er dårlig informert om innvandring. Jo mer informerte folk er, jo mer positivt blir bildet deres av innvandrere, sier museumsdirektør Constance Rivière.

Fra News Voice, publisert 4 juli 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og demografisk kart for Islam i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Mohamed Omar: Det är Frankrike som integreras i arabvärlden.

Mohamed Omar (Eddie Råbock) er en poet og samfunnsdebattant, født og oppvokst i Uppsala. Han ble et kontroversielt navn i 2009 da han begynte å kalle seg islamist. Etter rundt to år ombestemte han seg imidlertid og tok avstand fra tidligere uttalelser. Han publiserte flere selvkritiske tekster og har siden markert seg som sekularist og kritiker av islamisme.

Forsidebilde: Florian Wehde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Frankrike vil gjerne administrere (eie) den afrikanske CFA-valutaen, men befolkningen fra disse afrikanske landene som bruker CFA (tidligere franske kolonier) er ikke særlig velkomne i Frankrike.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Einar E. Jacobsen:

Rødt og mediekjør

Forrige innlegg

Det skjer mye i verden nå.

Kortnyheter med en annen vinkling.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.