POSTED IN Diverse

Frankrike: Melkekyr dør.

Skyldes det en 4G-mast?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Domstol stenger ned 4G-mast etter massedød blant melkekyr.

Kritiserer 5G-utbyggingen.

Fra Nya Dagbladet.

På mindre enn ett år har 40 kyr dødd, og melkeproduksjonen har minsket kraftig, etter at det ble satt opp en 4G-mast i nærheten av en bondegård i Frankrike.

Når har domstolen i Clermont-Ferrand besluttet å stenge ned masten i to måneder for å undersøke om helsen til kyrne vil bli forbedret.

Melkebonden Frédéric Salgues la merke til at helsen til kyrne hans ble mye dårligere bare noen få dager etter at teleoperatøren Orange satte opp en 4G-mast i juli i fjor, omtrent 200 meter fra gården hans.

Melkeproduksjonen sank deretter fra 25 liter melk pr, ku hver dag til 14 liter melk om dagen. 

På mindre enn et års tid har 40 av totalt 200 av Salgues melkekyr dødd. Øyene til de øvrige kyrne har begynt å renne, og noen kyr har blitt blinde.

Samtlige kyr har ifølge Salgues forandret sin oppførsel. Nå samler de seg i en klynge så langt vekk fra masten som mulig, til tross for at de kan bevege seg fritt omkring.

Ifølge Salgues finnes det ingen andre faktorer enn mobilmasten som kan forklare denne kraftige og raske reduksjonen av melkeproduksjonen. Verken analyser av vannet eller foret kan forklare melkekyrnes forverrede helsetilstand.

Skjermdump fra Nya Dagbladet

«De drikker ikke lenger. De er som zombier og beveger seg rundt som roboter.  Halene beveger seg ikke lenger. Det er forferdelig.

Normalt veier en 6 måneder gammel kalv 200 kilo, men den vi veide sist var bare på 104 kilo. Bare i den siste uken døde to kyr», forteller Salgues til FranceInfo.

Domstolen i Clermont-Ferrand besluttet i mai i år at mobilmasten skal stenges i to måneder etter at en veterinær-professor hadde hørt om hendelsene.

Frédéric Salgues sier til AFP at han håper at kyrne hans henter seg inn igjen så raskt som mulig. Han og hans familie har hatt alvorlige økonomiske problemer på grunn av kyrnes forverre helse.

Landsbyens borgermester Philippe Molhérat er ansvarlig for beslutningen om å sette opp masten. Han vitnet i domstolen til fordel for bonden. Han sa han også var urolig for helsen til de 1500 innbyggerne i landsbyen.

Teleselskapene som berøres av beslutningen, Orange, Free og Bougyed Telecom hevdet i domstolen at det ikke finnes noe vitenskapelig belegg for en kobling mellom strålingen fra mobilmasten og dyrenes helsetilstand.

I november 2020 rapporterte strålevern-myndighetene at mer enn 50 dyreeiere i Frankrike hadde opplevd dramatisk forverring av dyrehelsen på grunn av mobilmaster, kraftledninger, vindkraftverk og solcelleanlegg.

Stéphane Le Béchec fra regionen Cotes-d’Armor hadde fram til høsten 2020 mistet 250 kyr eller kalver i løpet av fire og et halvt års tid.

Kraftig økning av stråling i jorden og i vannet har i ettertid blitt målt på hans gård.

I nærheten av gården hans står det to mobilmaster, en kraftledning, et vindkraftverk og solceller.

Oversatt fra svensk: Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Jeremy Bezanger

https://nyadagbladet.se/utrikes/domstol-stanger-ner-4g-mast-efter-massdod-bland-mjolkkor/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Frank Larsen
  2 juli 2022 12:06

  Disse folkene fra telebransjen som uttaler seg her er helt uten skrupler. Finnes masse forskning som viser negativ påvirkning på helsen ved bestråling fra mikrobølgestråler. Det DSA i Norge benytter i sin argumentasjon er at den samlede forskningen ikke indikerer dette, da telebransjen selv finansierer mesteparten av forskningen og den industri sponsede forskningen produserer selvfølgelig data som er vennlig for dem selv.

  Svar
  • Ja, de er fullstendig uten skrupler. Om insektene ikke tåler strålingen, betyr ingen ting for dem.

   Har du sett videoen med bladlusene som hopper i takt med sveipene til radaren på flyplassen?
   (Har dessverre mistet lenken til den.)
   Radaren bruker frekvenser i området for 5G.

   Svar
 • 1. Alle så politiets reaksjon når en terrorist skjøt og drepte to personer sist helg. PST satte hele Norge i terrormodus. Skytevåpnene var gevær og pistol. Begge er våpen som norsk politi er godt kjent med.

  2. Alle vet hvordan mikrobølgeovnen på kjøkkenet virker. Den varmer opp maten. Alle har også opplevet at mobiltelefonen vår varmer opp øret og området rundt øret. Ikke alle har hørt om Samferdselsdepartementet som på slutten av nitti-tallet vedtok en forskrift for hvordan offentlige virksomheter skulle forholde seg til EMP stråle våpen. EMP-våpen, mikrobølge-våpen, directed energy-våpen, og mange flere navn har disse strålevåpnene, som varmer opp kroppen til 42 grader, skaper hjerteinfarkt, skaper kreft, skaper redusert lungekapasitet, skaper blindhet, skaper vannansamling i begge legger og føtter pga av stråling mot skjoldbrukskjertelen, som skaper blod i urinen, som skaper hukommelsestap, som skaper energireduksjon, som skaper søvnløshet osv. osv. Alt ser ut som normale sykdomsforløp. Men er det en ting som er felles for politiets, PSTs, DSAs og NKOMs reaksjon mot denne form for TERRORHANDLING, så er det FULL PASSIVITET!!

  3. Våpenkontoret i politiet tar registrerte våpen fra folk som skyter i pistolklubb eller som har samlevåpen fra krigen, men de løfter ikke en finger for å ta uregistrete skytevåpen, EMP-våpen eller radioaktive strålevåpen. HVORFOR ikke? Fordi strålevåpnene brukes av politi, forsvar og enheter fra offisielle myndigheter i hele verden. Innvandrere som er kommet ulovlig inn i landet blir vervet av myndighetene til å bruke disse strålevåpnene mot de de kaller fiender av staten. Derfor reagerer ikke de de offentlige virksomhetene som er satt til å beskytte den norske befolkningen mot EMP-stråle-terror.

  4. Den som blir utsatt for denne typen stråling blir latterliggjort av politi, familie og venner når dette blir formidlet, fordi vanlige folk ikke har denne kunnskapen. Strålevåpen-strålene er usynlige og strålene går gjennom vegger og tak. Det er imidlertid mulig å avsløre en generatorlyd når de brukes inne i boligblokker. Lyden minner om en sentrifuge på en vaskemaskin, men den går hele døgnet 7 dager i uken. Da forstår du at det ikke er en sentrifuge fra vaskemaskin. I noen tilfeller vibrerer gulvet i hele huset eller hele blokka døgnet rundt, eller når våpenet er aktivert.

  5. Det er bare FRANSKE dommere og bønder som har BALLER til å reagere og ta affære når samfunnet blir utsatt for denne typen terror. I Norge er dommerstand og offentlige etater bare LAKEIER for CIA i USA.

  Svar
 • «Når har domstolen i Clermont-Ferrand besluttet å stenge ned masten i to måneder for å undersøke om helsen til kyrne vil bli forbedret. »

  Flott! Mer av slikt.
  Det er jo slik vi kan stoppe spekulasjoner/uro , og finne ut sannheter.

  Svar
  • Dette siste ble rapportert av einerflydal.com for god tid tilbake. Sjekk ut hans blogg for mye mer. I september med oppdaterte advokater blir det rettssak som omhandler plassering av smartmålere i våre hjem. Kampen står om kraftselskaper skal ha siste ord om utplasseringen skal være frivillig eller ikke.

   Telecom-industrien hører dødshæren til.

   Svar
   • » Telecom-industrien hører dødshæren til.

    Og allikevel har vi hørt på radio (-bølger) og TVi mange år , og sitter her og skriver på nettet.
    Det er viktig med kritisk sans. Men det er viktig å skille mellom tro og vitenskap.
    ( Jada, viktig å være kritisk til vitenskap også.)

   • 5G:
    https://newsvoice.se/2022/06/5g-mikrovagssyndromet

    Svensk tekst – øvelse gjør mester 😉

 • Bortforklaringene står «i kø» hos «de uangripelige», «The Untouchables». Planene er klare, enten du vil eller ikke skal du «rebygges» med ukjent DNA (Alien?) gjennom faksiner for å passe som slave. Soltilbederne (katolikker, «jøder», globalister og satanister) holder på å bygge sitt Babylon 3 i det som tidligere var kristne land, i Europa er Babels Tårn «rebygget» i Strasbourg. Ryktene sier at de fant Nimrods grav (verdens første «hersker» (Satan), opponent til Noah’s mono religion) i Irak (etter at de fjernet S. Husseins protester ved å fjerne ham permanent), og at de skal/har ekstrahert DNA fra knoklene som de vil «klone» til deres nye keiser, Anti-Christ som skal innsettes på tronen i Jerusalem.
  Håkon Lie (AP) svor på at han og J.C. Hauge hadde fått i oppdrag å bygge «det nye Jerusalem». Av hvem? Og hvorfor? Vi vet at J.C. Hauge smuglet tungtvann til Israel for at de skulle få utviklet A-våpen, og historien videre derfra er kjent. Atomanlegget deres heter vel Desdemona? Og hvem var Desdemona? En «mann» fra Uranus hos Shakespeare, Uranus er «hovedguden» til soltilbederne, far til bl.a. «Den Sorte Madonna» Isis, «mor» til Horus (sammenstilt med Jesus) med sin bror Osiris, som har blitt «blandet sammen med» Jomfru Maria i deres «forkvaklede» religion (for å få flest mulig «tilhengere»).
  Det er sterke krefter vi kjemper mot, men heldig vis finnes også den gode, hvite siden med i dette skuespillet. Gud er skaperen av alt, også den svarte sides spillere, og Han bestemmer når nok er nok, og den grensen begynner å komme faretruende nær for de svarte nå.
  Blir Babylon 3 sitt «skjeve» Babels Tårn i Strasbourg det første som ryker, slik som det skjedde i Babylon 2 under Nimrod? Deretter blir Babylon igjen fjernet fra verdenskartet?
  Vi lever i spennende tider, men ve ikke, de ekte troende vil igjen stå igjen som seierherrer, for de har Guds miskunn.

  Svar
  • På rett spor. Noen er tøffe nok til å se det feigingene ikke kan for de er for veike og svikefulle

   Svar
  • Ja, så er vi som tvilere fortapt. Det der i budskapet synes meg ganske så infamt. Men det er kanskje en skjebne forutbestemt. Og at «Gud» hadde en ell. annen hensikt med akkurat det.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De nordiske landene gir etter for Tyrkias krav.

Sverige og Finland fjerner asylretten mot å bli Nato-medlem.

Forrige innlegg

Er det etter ordre fra USA?

Norge setter Svalbardtraktaten i fare.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.