POSTED IN Globalisering

Deagel’s skremmende avfolknings-forvarsler:

Skrevet i 2014, strekker seg til året 2025, får fornyet oppmerksomhet!

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Rhoda Wilson

I oktober 2020 skrev den sveitsiske advokaten Michael Lusk en artikkel på sin LinkedIn-side, og oppfordret til at Deagels 2025-prognose i kjølvannet av «pandemien» ble gitt fornyet seriøs oppmerksomhet. Lusks artikkel fokuserte på økonomiske forhold i landene ved å sammenligne borgere fra NATO og ikke-NATO-land. Basert på Deagels Forecast 2025, skrev Lusk: «I Deagels bilde av 2025 blomstrer Russland mens Europa er ødelagt. Deagel antyder at Storbritannia blir mest ødelagt av alle land i Europa».

Forvarsel for 2024

Av Michael Lusk, opprinnelig publisert på LinkedIn 13 oktober 2020.

Deagel har selv identifisert seg som en guide til militær luftfart og avansert teknologi. Siden 2014 publiserte den Forecast 2025, som spår en «vestlig kollaps.» Under dekke av en lenge planlagt begivenhet som ble kraftig promotert av WHO, regjeringer og media som en «koronaviruspandemi», ødelegger vestlige regjeringer systematisk borgernes liv, frihet og eiendom. Den tidligere usannsynlige Deagel Forecast 2025 fortjener nå seriøs oppmerksomhet.

Dette notatet gir en oversikt over innholdet i Deagels nåværende Forecast 2025. Det består av to diagrammer som viser befolknings- og økonomiske utsikter for et bredt spekter av land, i henhold til Deagels nåværende indikasjoner. Stort sett fortsetter Deagel å varsle dystre utsikter for USA og NATO-komplekset, USA-allierte som Australia og New Zealand, og NATO-vasallstater. Derimot varsler Deagel positive utsikter for Kina, deler av Latin-Amerika og Sørøst-Asia, og spesielt for Russland.

Det første diagrammet viser utsiktene for et individs relative økonomiske status, som en funksjon av befolkningsendring i det aktuelle landet i 2025 sammenlignet med 2017. Det andre diagrammet viser utsiktene for et lands relative økonomiske tilstand, som en funksjon av endring i militærutgiftene i 2025 sammenlignet med 2017.

Deagel består av en tenketank som får informasjon av CIA, NSA og andre. Følgelig ser det ut til at Washington-innsidere vedvarende signaliserer den nært forestående undergangen av det amerikanske imperiet inkludert NATO, og med Kina og Russland som nye hegemoner med dominerende innflytelse og autoritet over andre.

I Deagels bilde av 2025 , blomstrer Russland mens Europa er ødelagt. Deagel signaliserer at Storbritannia blir mest ødelagt i Europa. Boris Johnsons regjering var tilsynelatende fast bestemt på å levere dette resultatet før tidsplanen. På den andre siden viser Deagel prognosene at Finland, Ungarn og Nederland klarer seg i den varslede europeiske omveltningen.

Mer om Deagel:

Deagel, en etterretningsorganisasjon for den amerikanske regjeringen, spår massiv global avfolking, 50-80%, innen 2025. Få mennesker kjenner til Deagel, og enda flere hevder at organisasjonen ikke eksisterer legitimt i det hele tatt. Til tross for den overveldende bagatelliseringen av dens betydning, har WikiLeaks-dokumenter avslørt at den ble lovlig brukt som referansemateriale i en Stratfor-rapport om den teknologiske kapasiteten til Nord-Korea.

I følge deres egen nettside, Deagel com, leverer Deagel nyheter og etterretning om internasjonal militær luftfart og avansert teknologi. Nettstedet har artikler som dateres tilbake til 2003, men lite er kjent om de virkelige eierne. Mer om Deagel finner du på Pizzagate Wiki.

Deagels rapporter, spesielt den nevnte forskningen om Nord-Korea, ble også gitt til USAs president under presidentens daglige briefinger. Deagel gir dermed informasjon som senere blir brukt av globale etterretningsmiljøer og myndigheter.

Her er en delvis liste over kjente Deagel-partnere og kunder, ifølge deres egen nettside: Nasjonalt sikkerhetsbyrå, NATO, OECD, OSSE, Russian Defense Procurement Agency, Stratfor, Verdensbanken og FN.

Denne etterretningsorganisasjonen har dystre utsikter for USA i de kommende årene: År: 2013, Innbyggertall: 316 millioner, Prognose 2025: Innbyggertall: 69 millioner. Faktisk spår den lignende, katastrofal skjebner for Storbritannia, Australia, Tyskland, Japan og Danmark, og flere amerikanske allierte nasjoner.

Fra The Expose, publisert 15 April 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker, diagrammer og oversikt i originalartikkelen.
Originalartikkel: Deagel’s Depopulation Premonitions for 2025 Revisited.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • For de som er interessert finner man prognosen for 2025 her :
  https://nobulart.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/08/Deagel-2025-Forecast-by-Country.pdf

  Det blåser nå en perfekt vind over Europa. Streik er like ødeleggeden for økonomien som en pandemi.
  Vi vet heller ikke senvirkninger av mRNA vaksiner, men det ser ikke lovende ut.
  WHO leker med tanken om å få full makt ved neste pandemi. Denne avtalen skrives i mai. Hvis denne går igjennom, vil WHO som første NGO’er få full makt over alle land. De vil misbruke sin makt gjennom ny pandemi, vaksinepass og ett digitalt helvete. Kan lese mer om dette i Steigan :
  https://steigan.no/2022/05/helseminister-kjerkol-vi-ma-konsolidere-who-som-et-byra-som-har-nulltoleranse-for-feil-oppforsel/

  Fra Deagel har Norge har en prognose for år 2025 med en reduksjon på ca. 25% av folketallet samt en halvering av kjøpekraft.

  Svar
  • Rune S. :
   Fra Steigan-artikkelen:
   ‘Regjeringa vil altså gi fra seg makt til det ikke-valgte WHO slik at de kan vise «nulltoleranse for feil oppførsel». Hva er dette for noe? Har Ap og Senterpartiet en mal for hva som er «feil oppførsel» og hva det vil si å ha «nulltoleranse» overfor denne? Når ble dette lagt fram for det norske folk? Når ble det diskutert i Stortinget? Står det noe sted i Norges lover?
   WHO vil ha overnasjonal makt og sette nasjonalt sjølstyre til side. ‘

   Norske politikere ser ikke ut til å bry seg om norske lover. ( Men blir ikke arrestert for å bryte disse lovene.)
   Så bør innbyggerne kaste disse trojanske hestene.
   Eller bli med på spillet og bryte så mange mange lover/direktiver fra myndighetene som de kan. ( Men passe seg for å bli arrestert for dette.)
   Media bejubler jo en slik oppførsel (?) :
   ‘Den profesjonelle pokerspilleren Sasha (37), bosatt i Argentina, sa til Reuters at han nå har sluttet å betale skatt til Russland.
   Når du betaler skatt støtter du staten og dens militære ekspansjon. Jeg betaler ikke skatt og har ikke tenkt å gjøre det, sa han. ‘
   finansavisen.no/samfunn/2023/01/02/7973421/russland-vil-innfore-ny-lov-kan-tvinge-titusener-tilbake

   Og betimelig fra Terje Tvedt i i samme artikkelen:
   «Ett av de viktigste spørsmålene historikere kommer til å undersøke i tiår fremover, er hvor den radikalt nye pandemipolitikken til Solberg-regjeringen i 2020–2021 kom fra, og hvilke verdier og perspektiver den hvilte på.»

   Svar
 • I en artikkel for noen år siden ble det «spådd» at befolkningstallet i Norge i 2025, vil være nede på 3.8 mill…. Den som lever, får se.

  Svar
 • Det mest positive jeg kan si om denne artikkelen er at den er luftig.

  Svar
 • «Denne etterretningsorganisasjonen har dystre utsikter for USA i de kommende årene: År: 2013, Innbyggertall: 316 millioner, Prognose 2025: Innbyggertall: 69 millioner. Faktisk spår den lignende, katastrofal skjebner for Storbritannia, Australia, Tyskland, Japan og Danmark, og flere amerikanske allierte nasjoner.»

  Så er det også slik, at når en nasjonsinnbyggere får det materielt bedre og tryggere så er det færre som gidder å bruke livet til å fø opp mange barn. I tillegg til at religioner får mindre makt over folks sinn. – Og ikke føder så mange barn for gudenes skyld. Og også fordi barnedødligheten går ned, da trenger man ikke føde ti for å få to som overlever.
  Vi har sett det i mange år; befolkningsantallet går ned år for år i de fleste land. Helt av seg sjøl.

  Men det er klart… når vi har politikere som arbeider for å redusere velstand og øke usikkerhet så kan mye skje. Vi får heller redusere disse uproduktive og begynne å bygge landet i frihet.

  Noen ( ofte religiøse) gærninger ønsker nok å spå og styre. Vi bør ikke ta de alvorlig.

  Overbefolkning?
  ‘ I klartekst betyr det at befolkningen går ned. Fødselsratene går altså nedover i flere land på kloden. For at befolkningen skal holde seg noenlunde stabil, må hver kvinne i gjennomsnitt føde noe over 2 barn. I rundt halvparten er klodens land og territorier er nå fødselsraten under dette. I Singapore og Taiwan er den for eksempel helt nede i 1,2.
  gemini.no/2019/06/klodens-befolkning-kan-synke-snart/

  Svar
 • Ser litt dystert ut alt sammen, og noen av oss advarte og fikk dritt i belønning. Menneskehetens genom er skada og at de injiserte er infertile er kanskje bare bra, for hva de sprøyta får for noen rare barn er ikke klart for oss å vurdere riktig enda.
  Pannelappene er skada hos de uheldige som fikk gift fra den mest toksiske ampullen, som ved lobotomi.
  Noen injiserte kan ha hatt flaks i den russiske ruletten, for første runde hadde mye salt, senere boostere mer ekte stoff, ellers ville massedøden blitt for påfallende.
  Sakte men sikkert dør folk, og de medskyldige legene kaller det noe annet enn det det er. Alt som planlagt.
  Før avskydde jeg bare legestanden, nå hater jeg dem som pesten de er.

  Svar
 • Det du sier om spådommene til deagel er feil. Atomvåpen var ikke nevt med ett ord. Jeg husker at deagel web-eier måtte forklare sine prognoser for 2025 på grunn av mye oppstandelse. Virus pandemi og hvor dårlig vesten taklet dette var hovedforklaringene. Da jeg leste dette i 2016 forto jeg ikke hva han skrev, men nå vet jeg hva han predikerte.

  Svar
 • Finner ikke linken til den første kommentaren til Deagel 2014, men her linken til den siste kommentaren til Deagel som er ganske interessant.
  https://expose-news.com/2023/04/17/deagels-2025-population-forecast-in-images/

  Svar
 • Fortjener leger og sykepleiere som har satt sprøytene straff? Ja visst, men den straffen har de selv tatt seg av ved å takke ja til 4, 5, 6 (?) stikk, som for eksempel KARDIOLOGER i Canada, som burde ha lært litt om vaksineprosedyrer, i sin utdannelse, at de skal utprøves i 10-12 år, og i alle fall ikke injiseres i gravide og ammende. Det tenkte jeg, som ikke engang har gjort en weekend-workshop i skolemedisin, med en gang, våren 2020. Det streifet visst ikke de høyt utdannede. Nå dør leger og sykepleier selv som fluer, så straffen for udåden har de fikset selv. Ingen grunn til å sveive i gang dyre og tidkrevende rettssaker i deres tilfelle.
  Men folkemordinstituttet FHI bør testes om de selv er injiserte, selvfølgelig ikke, og Kjerkol, har hun fått sine Forfriskningsdoser, slik at hun holder seg frisk og kan arbeide videre med helse og omsorg, mon tro? Neppe. Tvangsinjeksjon av Høie og Kjerkol og hele FHI-staben? JA! Full pakke av alt som er på markedet, mot SVINeimfluensa særlig, som sånne svin fortjener.

  Svar
  • Det er som svartedauen, med et uunngåelig samfunnskollaps, men i sakte kino, ikke kvikt og dramatisk, men ved at folk bare forsvinner ut av bildet, stille og fortvilet. En barndomsvenninne jeg advarte gjorde allikevel sitt livs dummeste valg og «sovnet stille inn» ganske nylig.
   Kong Harald hadde visst nylig covid, tro det den som vil; er han ikke sikkert og effektivt beskyttet? Selvfølgelig ikke; sønnen er YGLer og vet utmerket godt hva som foregår, så bestevenn med familien Gates at han tar de med på ferie i Geiranger. «Alt For Norge.» Konge og fedreland, adios.
   Og vi har svindyre forskere på saken LONG-COVID, de forsker og forsker og elefanten i rommet eser ut. Er de ikke flaue og skamfulle over å ta seg betalt for noe så fåfengt og fjollete?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

ACER dommen: Smak på denne formuleringen:

«Lite inngripende.»

Forrige innlegg

Statsminister Orban om EUs politikk:

Å pøse inn mer penger og våpen i en tapt krig er meningsløst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.