POSTED IN Norge

Forskere eller lobbyister?

Grønne milliardærfond betaler manusforfattere for å fremme klimaalarmisme i TV-serier og filmer

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ava Grace.

Grønne milliardærfond ser ut til å satse på Hollywood-skribenter for klimaalarmisme i film- og TV. Ifølge Watts Up With That bruker disse grønne milliardærfondene Los Angeles-baserte Good Energy for denne klimahjernevaskingen. Gruppen forteller manusforfattere at det å vise sinne, depresjon, sorg eller andre følelser i forhold til «klimakrisen», «kan gjøre karakterer mer lik noen tv-seere kan kjenne seg i igjen i.»

For ytterligere å presse på for klimaalarmisme til befolkninger påvirket av media, har den utgitt en såkalt playbook for å inkorporere disse fortellingene i filmer og TV-serier.

Good Energys innsats for å fremme klimaalarmisme i Hollywood ville ikke vært mulig uten milliardærstøtte. Artikkelen nevner disse støttespillerne – Bloomberg Philanthropies, Sierra Club og Climate Emergency Fund (CEF). CEF gir forresten aktivister fra Just Stop Oil, som har blitt kjent for å ødelegge kunstverk med oransje maling og blokkere veier.

Good Energy ble grunnlagt i 2019, og det ser det ut til at dens innflytelse vokser innenfor vestkystens filmindustri – magasinet Rolling Stone publiserte et innslag om gruppen. Ifølge magasinet er gruppen «dedikert» til å sikre at 50 prosent av TV-programmer og filmer anerkjenner «klimaendringer» innen tre år.

Et av deres «fremstående» prosjekter var «Extrapolations»-serien på Apple TV+, som ble regissert av Scott Z. Burns med Meryl Streep i hovedrollen. Showet, som ble sagt å være det første mainstream-showet sentrert helt rundt klima, utforsket hvordan planetens «endrende klima» vil påvirke familie, arbeid, tro og overlevelse.

Good Energy ønsker å hjernevaske publikum om klima.
Good Energy foreslo også noen tips for manusforfattere for å normalisere «klimavennlige» handlinger i filmene. Karakterer som «spiser et planterikt kosthold», «deltar på en klima-protest» demonstrasjon, eller «bruker brukte klær». Den foreslo også at hvis filmene har en yacht, så bør denne være drevet av solenergi eller andre fornybare energikilder.

De oppfordrer også til fremstilling av såkalte «klimavennlige» livsstiler, ikke som elitistiske eller uoppnåelige, men som innenfor rekkevidden for en gjennomsnittlig person. Men i virkeligheten er det bare eliten som har råd til en slik livsstil.

Chris Morrison, miljøredaktør for Daily Sceptic, pekte på et tidligere eksempel på denne klimahjernevaskingen. «Det er ikke overraskende at kraften til film og TV til å påvirke et stort publikum blir brukt til å fremme et politisk budskap», sa han.

«Under COP26-møtet i Glasgow i 2021 gikk syv såpeoperaer i Storbritannia – som ‘Coronation Street’ og ‘Eastenders’ – sammen for å fremheve klimaendringene. De fleste dialogene om dette ble klønete satt inn i handlingen og i en tid med av synkende seertall, ser det ikke ut som at eksperimentet blir gjentatt. Basert på Morrisons beretning er det fortsatt håp. Mange seere er lei av woke propaganda og hjernevaskinging om klimaet.

Fra Natural News, publisert 7 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Blatant propaganda: Green billionaires are paying scriptwriters to promote CLIMATE ALARMISM in TV shows and movies.

Forsidebilde: Lexica

Kommentar av oversetter:
Ikke merkelig at de bak klima agendaen satser på påvirkning igjennom filmer og tv-serier, de fleste unge og yngre ser mer på film og tv-serier med favoritt skuespillerne sine enn annet på tv, og vil ubevisst gjøre som sine idoler, en mektig påvirkningskraft på unge ukritiske sinn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «GO WOKE, GO BROKE», sier folket;
  det blir for mye selv for influencer-generasjonen etterhvert, så
  å «bud-lighte» er blitt et ord, så politisk korrekt at det blir uspiselig.
  De brøler seg ut av markedet, helt velfortjent.
  De «grønne» WEFerne er klodens og klimaets verste fiende;
  kanskje ungdommen skjønner det snart.

  Svar
 • Jeg er og har alltid vært glad i TV-serier og program om vår natur og dets dyre-og planteliv. Men, med en gang de nevner klimaendringer som et menneskapt problem bytter jeg kanal tvert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De som leder Finland i dag har ingenting lært.

Finland støtter Frankrike om mulige tropper til Ukraina.

Forrige innlegg

NRK sitt ‘Supernytt’:

Russofobisk feilindoktrinering serveres til barna

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.