POSTED IN Israel, Militære/våpen/teknologi, Palestina

Fører til misdannelser.

Israel bruker våpen med utarmet uran.

0
Print Friendly, PDF & Email

Israel bruker våpen med utarmet uran i krigen mot Palestina.

En del nyfødte palestinske barn har nå genetiske deformiteteter typisk for skader forårsaket av utarmet uran.

Av Ethan Huff.


Siden fra minst 2009 har Israel brukt utarmet uran mot Gaza, noe som ble dokumentert i EU-rapporter fra 2014 om hvordan disse våpnene påvirker uskyldige sivile. Ifølge EU-parlamentet var det «nok overbevisende data» selv i 2014, til å anklage Israel for gjentatte ganger å ha brukt våpen med utarmet uran mot det palestinske folket, som den storstilte massakren som fant sted i Gaza i august samme år.

Disse kjemiske våpnene er knyttet til kreft og misdannelser hos fostre, også hos barn mens de er i livmoren. Det forferdelige utfallet av dette har allerede blitt sett i Fallujah, som ble bombet med utarmet uran av en USA-ledet internasjonal koalisjon.

Som et resultat av den USA-ledede Fallujah-bombingen i 2003, som var basert på den konstruerte forestillingen om at det skjulte seg «masseødeleggelsesvåpen» i Irak, lider rundt 52 prosent av barna født i dette området i dag av kroppslige misdannelser.

«De dødelige effektene av radioaktivitet forårsaket av eksplosjoner og påfølgende branner, som kreft i lungene og brysthinnen, kan vedvare i århundrer i miljøet og spesielt i grunnvann», bemerket EU den gang om grusomhetene ved det som ble oppdaget.

Det Israel gjør i Palestina er etnisk rensing.


Hvis det var et hvilket som helst annet land enn Israel som slapp bomber med utarmet uran på uskyldige mennesker, ville hele verden vært rasende og forlangt at de må stoppes og stilles til ansvar. Men siden Israel alltid har «antisemitt»-kortet i ermet, får de tydeligvis straffefrihet.

For nesten et helt tiår siden advarte EU om at Israel utløste «en ny humanitær katastrofe i Palestina og spesielt på Gazastripen, hvor tusenvis av tonn bomber med utarmet uran ble sluppet med effektene som allerede er dokumentert».

Alt dette skjedde igjen i 2014, og før det på begynnelsen av 2000-tallet. Israel har opprettholdt en kraftig aggresjon mot Gaza siden den jødiske staten først ble dannet i 1948. Helt siden den gang har det palestinske folket nådeløst blitt forfulgt av Israel.

«I lys av denne situasjonen, hva tenker visepresidenten å gjøre for å få Israel til å påta seg sitt ansvar for denne forbrytelsen mot menneskeheten, og hvilken hjelp kan visepresidenten tilby palestinske myndigheter for å kunne overvåke befolkningens helsetilstand, også alle EU-borgere som har flyttet til Palestina siden?» spurte EU-parlamentet den gang.

Allerede i denne siste krigen har Israel sluppet eksplosiver tilsvarende sprengkraften til nesten to atombomber over Gazastripen, hvis man bruker størrelsen til atombomben som ble sluppet over Hiroshima som en sammenligning.

Hiroshima etter en atombombe

Hiroshima-bombingen 6 august 1945 slapp tilsvarende 15.000 tonn TNT* over den japanske byen. Så langt i Gaza har Israel sluppet tilsvarende 25 000 tonn TNT på palestinsk territorium – og krigen ser ut til å bare så vidt ha begynt.

Bortsett fra strålingen, i det minste så langt, er Israel i ferd med å bombe Gazastripen med en sprengkraft tilsvarende atombomber med verdens befolkning som tilskuere, og de fleste land ser ut til å motsette seg denne aggresjonen fra Israel. Men vil det internasjonale samfunnet gjøre noe denne gangen, eller blir det bare mer av det samme?

Det offisielle dødstallet i Gaza har overgått langt over 12.000 mennesker, hvorav nesten halvparten av disse er barn. Dette er ti ganger antallet israelere som døde 7 oktober i Hamas-motangrepet, som det israelske militæret forholdt seg passiv til i hele syv timer før de responderte.

*TNT er en forkortelse for 2,4,6-trinitrotoluen, en kjemisk forbindelse som er mye brukt som sprengstoff, særlig for militære anvendelser slik som i flybomber og artillerivåpen. Store Norske leksikon.

Fra Natural News, publisert 27 november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Israel using depleted uranium weapons to wage GENETIC WAR on Palestine; newborns there now showing genetic DEFORMITIES.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Penger inn til statskassa:

Og enda mer penger ut – fra av svingdøren

Forrige innlegg

Det som nå skjer i Ukraina minner om Hitler-Tysklands siste tid:

«Den totalen krieg» eller tvangsmobilisering av alt som kan krype og gå.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.