POSTED IN Falske Flagg, Terrorisme, USA

For å unngå Trump-seier.

Vil det bli utløst en terrorhandling innad i USA?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Falsk Flagg kommer

Av Jan Hårstad

Det som har vært drømmen hos mange på Document har vært at det blir et noenlunde rettferdig valg i USA 5. november og at helten Trump så stiger fram for å redde den «vestlige sivilisasjonen.»

Mot denne ønskedrømmen av middelklassekarakter har jeg da forsøkt å melde at det aldri har vært meningen å arrangere noe rettferdig valg den 5. november. Dette har jeg meldt lenge og oppdaget at det var folk fra etablissementet som også hadde kommet fram til samme oppfatning. General Michael Flynn snakker om Black Swans Events som jeg forstår som etterretningsoperasjoner.

Det som skjedde 6. juni var at FBI sjef Christopher Wray innkalte til omfattende pressekonferanse og meldte at USA måtte belage seg på et ISIS-lignende terrorangrep. Beslektet med det som fant sted utenfor Moskva i Crocus-bygningen.

Jeg tror også hundre prosent at det kommer en stor terrorhendelse i USA i løpet av sommeren, men da i regi av FBI-CIA. Som allerede CIA-størrelse Robert Baer skrev om i sine bøker: av USAs 12 etterretningstjenester har de en som samarbeider med islamske terrorister. Garantert vil den kommende terroren i USA se troverdig og autentisk ut.

Vil noen i USA slippe løs en terrorhandling for å få erklært unntakstilstand?

Når da denne hendelsen har funnet sted, vil all presse skrike om at USA er i dypeste fare og det er helt nødvendig å innføre MARTIAL LAW, unntakstilstand.

Og da kan man si: under slike omstendigheter kan vi ikke ha noen valgkamp som polariserer det amerikanske samfunnet ytterligere. Vi må dessverre utsette valget -inntil videre. Det er nødvendig for oppretthold av demokratiet.

Nå var det nylig en artikkel på Document som het «Alt kan skje» og blant kommentariatet hadde det sneket seg inn en tvil om realiseringen av den amerikanske Trump-drømmen. Bare det var en tankebegivenhet i det miljøet.

Så kan vi også håpe at de samme snart forstår at USA er ikke i Norge for å sikre «fred» og «trygghet», men for å angripe Russland. Den sitter lenger inne.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Erik Mclean

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Litt off the record:

  De fleste i velferdssamfunnet vil ikke bli besudlet med plagsom realisme mellom indrefileten og sjokoladepuddingen. Særlig om man med en viss suksess mener seg å ha funnet «sannheten». Slik Document er en overveiende eksponent for.

  Det ser ut til at selv om man blir forelagt ugjendrivelige beviser for at noe er feil, trer de fellesmenneskelige avverge-mekanismene i full kraft dersom konklusjonene kan avstedkomme den minste fare for utstøtelse fra det sosiale fellesskapet.

  Aktører innen politikk og religion spiller åpenbart på denne allmene frykten. Selv konstruktiv kritikk behandles umiddelbart som ondsinnede angrep på fellesskapet. Document er en salig blanding av både religion og politikk.

  Jeg husker jeg stilte spørsmål til en hyperreligiøs helvetes-predikant:

  «Det står at Jesus tok menneskenes straff på seg..?»

  «Javisst», var svaret.

  «Men når du tror at evig helvete er straffen, så må vel Jesus være for evig i helvete da..?»

  Gjett om jeg kjapt ble kastet ut av moderator. LOL

  Svar
 • Jeg tror ikke det kommer til å skje noen «false flag»-hendelse i USA av den enkle grunn at landet er nå så delt på midten at de ikke vil klare å holde en slik hendelse hemmelig. (Mulig jeg undervurderer USAs evne til å manipulere og bedra …)

  Samtidig er det stadig flere som blir mer og mer opplyste også av alternative medier. Til tross for USAs grove behandling av varslere, er det så mange som vet hva som skjer at det ikke blir mulig å undertrykke det.

  Amerikanerne skal nå velge mellom to utålelige administrasjoner, og uansett hva de velger vil de måtte se USA synke lenger ned i gjørmen. Det spiller jo ingen rolle hvem som «vinner».

  Svar
 • «… og at helten Trump så stiger fram for å redde den «vestlige sivilisasjonen.»

  Noen forbereder seg for en eventuell Trump-seier ihvertfall:

  ‘ Stoltenberg: Nato tar over koordineringen av militær støtte til Ukraina
  Nato vil foreta en Trump-gardering og overta ledelsen av Ramstein-gruppa som koordinerer våpenleveransene til Ukraina.
  Det kunngjorde Nato-sjef Jens Stoltenberg da Natos forsvarsministermøte startet i Brussel torsdag.
  – Jeg forventer at ministrene vil godkjenne planen om at Nato overtar koordineringen av våpenleveranser etter USA, sier Stoltenberg.
  Trump-gardering
  Hittil har USA ledet arbeidet i Ukraina Defence Contact Group (UDCG), som også går under navnet Ramstein-gruppa.
  At Nato overtar ledelsen, blir ansett som en gardering mot en eventuell Trump-seier i USA-valget i høst.
  Ukraina dominerer igjen agendaen når Natos forsvarsministre møtes for siste gang før toppmøtet i Washington i juli.
  I forkant av møtet kunngjorde Norges forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) at 50.000 bombekastergranater til en verdi av 480 millioner kroner nylig er blitt levert til Ukraina.
  Langsiktige forpliktelser
  I tillegg til spørsmålet om hvem som skal lede UDCG, står Stoltenbergs foreslåtte langsiktige finansieringsmekanisme på 100 milliarder dollar på dagsordenen. ‘
  https://www.tu.no/nyhetsstudio/stoltenberg-nato-tar-over-koordineringen-av-militaer-stoette-til-ukraina/46725?showFeed=1

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Du skal ikke tåle så inderlig vel…

Det står ikke bare bra til i Norge.

Forrige innlegg

mRNA vaksinenes funksjon:

Teflonbelagt resistens mot logiske slutninger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.