POSTED IN EU, Krig-fred, USA

For å redde Ukraina fra nederlag:

Prøver EU og USA å lure Nato inn bakveien?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

EU/NWO: Heller verdenskrig enn tap?

Av VOX (Dette er et forfatter-pseudonym)

Globalhaukene er i ferd med å ta meget viktige skritt i retning av en dramatisk vending i deres kamp for å knekke Russland. Republikaner-flertallet i USA-kongressen nekter å fortsette sending av dollar-milliarder til opprettholdelse av Ukraina-krigen. NATO-medlemskap er heller ikke mulig å innlemme overfor et land i krig. Alt synes derfor ut til at Russland på relativt kort sikt vil gå seirende ut av krigen. 

Siste mulighet

For Ursula von der Leyen og den ikke-folkevalgte EU-eliten i aksen Berlin-Paris-Brussel er derfor et ukrainsk EU-medlemskap  det nest beste alternativet – for ikke å si siste – i deres kamp for å knekke russerne og bane veien for New World Order og The Great Reset. 

Orban nøytralisert?

Dette krever imidlertid at alle EU’s medlemsstater står sammen om å innlemme Ukraina. Til nå har Ungarn og Viktor Orban strittet imot. Dette har fått EU til å holde tilbake milliarder av Euro til ungarerne. Siste er at von der Leyen overfører pengene til ungarerne om bare Orban holder seg nøytralt borte fra selve avstemmingen når resten av unionen ønsker ukrainerne velkomne inn i varmen. Slik kan Zelensky komme bakveien inn. Og frem dit bidrar Støre med sitt oljefond.

Oppsiktsvekkende

Samtidig blir det oppsiktsvekkende presisert at til tross for engelskmennenes Brexit, gjelder deres utmeldelse ikke EU’s tilgang til hele det britiske militærapparatet, dersom EU-stater skulle havne i krig. Dette ble aldri foreholdt britene da de gikk til valgurnene.

Vi kan nå derfor se globalregissørene bygge opp en ny vei for vesten der krigen kan trappes opp til nye høyder. Det synes som tilhengerne av WEF ikke skyr noe middel for å gjennomføre sine hensikter worldwide. For om Ukraina bare er inne i EU-varmen, vil jo samtidig den vestlige militære innsatsen gis mye større legitimitet. 

NATO inn bakveien

Sugerøret i vestlige statskasser blir med ett maktpåliggende og udiskuterbart. Så selv om Ukraina ikke er NATO-medlem og paragraf 5 kan utløses, så er den vestlige militærmaskinen sneket inn bakveien når ett EU-land vil hjelpe et annet. Og straks et EU-lands soldater kommer i militær konfrontasjon med russerne & co vil den fanatiske vestlige global-eliten  kunne se sitt snitt til å involvere NATO. 

Siste mulighet for NWO

Slik det ser ut på slagmarken nå er dette eneste mulighet for vesten til å snu krigslykken. Det er global-regissørenes siste mulighet for å knekke det viktigste hinderet for en ny verdensregjering under en reformert FN-paraply. Store land som Kina, India, Brasil m.fl. sitter derfor mer eller mindre på gjerdet og venter i spenning på utfallet. 

Vinner russerne, faller Vesten

Vinner russerne dette gamet, vil de fallerte vestlige finansene ramle sammen som et korthus. Det er derfor nå eller aldri for EU og Demokratene i USA. Selv om faren for en nukleær verdenskrig ligger i kortene, er den risikoen akseptabel i regissørenes øyne når alternativet likevel er Vestens undergang som verdensledende. Og slutten på eventyret om en verdensregjering.

Verdenshistorie

Siste hinder for planene er The Donald, som har lovet å slutte denne krigen på dagen om han blir valgt. Det er derfor all mulig grunn til at ALT vil bli brukt for å hindre hans kandidatur. Fra massive cyberangrep valgdagen, til en krigstilstand som gjør at valget må utsettes. Eller ren avliving. Selv om republikanerne er i flertall i kongressen, er flere av dem upålitelige «rhinos». Og til syvende og sist dominerer Demokratene i siste-instansen senatet. Vi står i virkeligheten foran det største verdenshistoriske oppgjøret ever.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  17 desember 2023 12:00

  Sjå videoen! Berre 13 minutt.

  EU og Nato vil heller ha verdskrig enn å innrømma eigne feil.

  Svar
 • Northern Light.
  17 desember 2023 14:19

  En annen grunn til at Ungarn ikke vil at Ukraina skal bli medlem av EU, er at det blir EU-landenes skattytere som må betale for gjenoppbyggingen av Ukraina. Det vil si at den enorme hvitvaskingen av penger vil bare bli tatt til nye høyder. BlacRock, som nå er engasjert for å styre sentralbanken i Ukraina, vil se mange hundre milliarder euro komme inn fra EU-landene, som skal betale utallige megaselskaper som skal bygge ny infrastuktur, industri, boliger og forsvar.

  Her vil de finansielle eierne av mange av storselskapene, de enorme kapitalforvaltningsselskapene, innkassere milliarder, og mange milliarder vil gå til oligarkene, mange av dem er selv av finansfolket. Ukraina, grønn energi, covid, regnskogfond, alt dreier seg om å få pengene ut av statskassene og over til storfinansens prosjekter hvor mye av pengene «forsvinner», og kan ikke gjøres rede for. Offentlig hvitvasking av penger som storkapitalens politikere skyfler ut av statskassene til dem. Med sine egne folk i alle deler av landenes politiske system, gir Finansfolket landenes penger til seg selv.

  Svar
  • N.L. :
   «…det blir EU-landenes skattytere som må betale for gjenoppbyggingen av Ukraina.»

   Nesten som da USA tok med seg den afghanske statskassa da de stakk, etter 20 års ødeleggelse av landet. Så skulle det arrangeres et ‘spleiselag’ for å fylle den igjen. ;-) :

   ‘FNs generalsekretær António Guterres sier at over 1 milliard dollar er kommet inn under den internasjonale giverkonferansen for Afghanistan ‘
   e24.no/internasjonal-oekonomi/i/8Q9GQE/fn-over-en-milliard-dollar-til-afghanistan

   Svar
 • Veldig nyttig, supplerende kommentar til min artikkel. Viser at du har skjønt hele plottet. Orban og Trump er siste større fartsdumper tilbake for NWO. First we take the West, then we take the rest.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  17 desember 2023 20:48

  Nato-samhaldet er oppskrytt. Slovakia er med i Nato, men er sjølvstendig nok til å syngja ut om kva som driv Vesten:

  https://sputnikglobe.com/20231217/to-the-last-ukrainian-fico-exposes-dark-reality-of-western-plan-for-kiev-1115646958.html

  Statsminister Fico snakkar ut om det øydeleggjande vestlege hatet mot Russland, som fører Ukraina lukst i fortapinga.

  Noreg manglar diverre politikarar av slikt kaliber.

  Svar
 • Interessant kommentar fra deg Torfinn Slettebø.
  Det er imidlertid maktpåliggende for global-regissørene å nøytralisere Russlands nasjonalisme før de kan ta skrittet helt ut og effektuere en ny, samordnet verdensregjering under FN-paraply. Derfor er det er snarere pragmatisme enn direkte hat som gjør denne krigen nødvendig å vinne for dem.

  Frem til nå har Russland dog vært nyttig for Anglo-Amerika som «den gode fiende» ethvert regime har nytte av. Slikt genererer det felles fryktobjektet som holder folket sammen og som vender oppmerksomheten bort fra egne konspirasjoner.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   18 desember 2023 20:31

   Ja, (påført og innbilt) russar-frykt er kanskje eit nyttigare omgrep enn russarhat? Men Noreg har vore ein meister i å gjera livet surt for Russland og russarar.

   Likevel har me i dag opplevd eit lite mirakel og ein kort pause i den norske russar-frykta:

   Eit russisk passasjerfly fekk fly over Finnmark av medisinske omsyn. Forsvaret tok sjansen på eit lite hol i sanksjonane. Utan at Noreg vart utsett for fullskala invasjon.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Aftenposten:

COP28 – Fase ned, ut eller bygge videre?

Forrige innlegg

I USA fremstiller mediene krigen som et spørsmål om god eller dårlig moral.

I Kongressen dreier krigen seg i stor grad om hvitvasking av penger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.