POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Folkehelsedirektør: Vaksinene virker.

Tallene sier det motsatte.

19 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Flere vaksinerte enn uvaksinerte blir nå innlagt med covid-19

Av Redaksjonen


Professor mener FHI’s forklaring er lite troverdig.

1,4 pr. 100.000 vaksinerte var sist uke innlagt med covid-relatert sykdom
1 pr. 100.000 uvaksinerte var innlagt med covid-19, ifølge FHI’s ukerapport. De tre foregående ukerapportene fra FHI viser samme trend.

Fagdirektør Frode Forland i FHI påstår som vanlig at årsaken til at flere vaksinerte blir innlagt er at stadig flere i risikogruppene blir vaksinert.

Jarle Aarstad, som er professor i innovasjon og entreprenørskap ved Høgskulen på Vestlandet, protesterer iltert på påstanden til fagdirektør Frode Forland i FHI. I et innlegg i legemiddelindustriens dagsavis Dagens Medisin, stempler professor Aarstad påstandene fra Frode Forland som lite troverdige.

Utgangspunktet for innlegget fra Jarle Aarstad er en artikkel i Nettavisen 15. mai, som slår fast at nå er flere vaksinerte enn uvaksinerte (pr. 100.000) innlagt på sykehus med covid-19: 56 vaksinerte og fire uvaksinerte.
Fagdirektør Frode Forland messer i Nettavisen fram samme utslitte budskap som forklaring:
«Hovedgrunnen er at de aller fleste nå er vaksinert innenfor alle risikogrupper.»


Aarstad finner ikke at dette henger på greip. Han mener Forland forklarer at stadig flere vaksinerte blir syke med at det er stadig flere med dårlig helse som nå blir vaksinert.
Det stemmer ikke, slår Aarstad fast: De siste månedene er det stadig flere unge og friske som har blitt vaksinert. De såkalte risikogruppene med gamle, skrøpelige og folk med immunsvikt ble vaksinert først, ikke sist. Antall vaksinerte som blir alvorlig syke burde gå ned.


Hvorfor skjer da det stikk motsatte? Det er lenge siden risikogruppene ble vaksinert. De som nå blir vaksinert er unge og friske og likevel øker antall vaksinerte som blir alvorlig syke.
Er ikke covid-vaksinen lenger så fantastisk til å beskytte de vaksinerte mot alvorlig sykdom og sykehusinnleggelser? Er det bedre å være uvaksinert?

Prof. Jarle Aarstad


Professor Aarstad kjøper heller ikke Forlands uttalelse til Nettavisen om at uvaksinerte har 10 ganger så høy risiko for å bli alvorlig syke som vaksinerte:
«Sjansen for alvorlig sykdom og innleggelse er gjennomsnittlig om lag ti ganger større for dem som ikke er vaksinert», uttaler Frode Forland til Nettavisen.


Aarstad stempler utsagnet til fagdirektør Forland som lite troverdig.
Og regnestykket er enkelt:


1,4 av 100.000 vaksinerte havner nå på sykehus med alvorlig sykdom fra covid-19.


1 av 100.000 uvaksinerte havner nå på sykehus med alvorlig covid-relatert sykdom.


Hvordan kan det være 10 ganger så farlig å være uvaksinert, når det de siste fire ukene er flere vaksinerte enn uvaksinerte som blir alvorlig syke (pr. 100.000)?


Viser ikke tallene fra Folkehelseinstituttet at det nå er farligere å være vaksinert mot covid-19 enn å være uvaksinert?

Forsidebilde: Stephen Dawson

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

19 kommentarer. Leave new

 • Vaksinene virker… (for det formålet de egentlig er laget for). Vaksinene er ment å redusere befolkningen i verden igjennom å drepe og sterilisere, de er ikke ment å hindre sykdom tvert imot…

  Svar
  • Heldigvis fins en god Gud som demper det hele, og vi ser ikke disse skrekkscenariene

   Svar
   • Kona jobbet på gyn i studietiden sin, det var flust av 20+ alder jenter som måtte fjerne livmor grunnet blødninger etter vaksine. Tror også på vår skaper YHWH, og det skjer det han tillater, men det skjer så absolutt noe…. jeg finner ikke noe statistikk da de slutter å telle i 2018.

  • sandr sams
   15 mai 2023 15:39

   Våre helsemyndigheter inkl FHI har «glemt» å regne inn bivirkninger av vaksinen når de snakker om sykdom og død.
   Det aller viktigste for disse folka er at man ikke havner på sykehus med covid. At man blir dement, eller får blodpropp hjernen er ikke viktig lenger.
   Disse folka har null troverdighet. Kan man i det hele tatt stole på noe som helst av det disse folka driver med…??

   Svar
 • Joda. Vaksinene fungerer helt utmerket. Det er bare det at de unnlater å fortelle at det er hele meningen med vaksinene å få oss syke, og å ta livet av oss. Akkurat som at tiltakene rundt pandemien er ment å bryte oss ned både psykisk og økonomisk. Ta det åpenbare eksempelet: sosial distansering!! Det er vel strengt tatt en fysisk distanse man forsøker å overbevise oss om. Den sosial distansen ønsker de derimot å oppnå. Så ved at vi ikke kan ha naturlig nærhet er det begrenset hva vi snakker om. Og ved å kontrollere Internett kan de kontrollere og overstyre hva vi faktisk både snakker om, og hva vi tror vi vet og forstår.
  Joda. «Vaksinene» virker. Det er bare så dumt å tro at de er nettopp vaksiner!!

  Svar
 • Frode Fagdirektør ville blånekte om du nå viste ham forskjellen på 56 og 4 på en kuleramme

  Svar
 • Vi kan vel bare fastslå at narrativet om disse vidunderlige nye vaksinene begynner å rakne litt. Da var det enda godt at vi fikk et nytt stort narrativ knyttet til krig i Europa, som sugde til seg surstoffet i medierommet.

  Svar
 • Jarle Aarstad
  21 mai 2022 10:49

  Jeg har direkte utfordret Frode Forland, Prepen Aavitsland og Camilla Stolenberg i FHI om å komme med et tilsvar av min kritikk mot Frode Forland, men via en anonym medievakt svarer de «Takk for tilbudet, men vi har ikke anledning til å prioritere det denne gangen.»

  mvh Jarle Aarstad

  Svar
  • Jeg har også utfordret noen av disse personene (og andre) med et skriv, men fikk da riktignok et svar !
   Det var at jeg var en trussel for folkehelsa bla bla og at dersom jeg var i besittelse av lisenser burde disse inndras. – Jeg burde også utestenges fra sosiale medier 😉 bla bla !

   Heldigvis gikk Ikke alt gikk i oppfyllelse, men dagen etter var jeg utestengt fra Twitter.
   En sammenheng ? – Tror nok det !
   Diktatur i Norge ? – Tror nok det !

   Svar
   • Aldous Huxleys uhyggelige spådom ved Tavistock Group, California Medical School.1961

    «Det vil komme, i neste generasjon eller så, en farmakologisk metode for å få folk til å elske sitt slaveri, og produsere diktatur uten tårer, så å si produsere en slags smertefri konsentrasjonsleir for hele samfunnet, slik at folk faktisk får friheter tatt fra dem, men vil heller nyte det, fordi de vil bli distrahert fra ethvert ønske om å gjøre opprør ved propaganda eller hjernevasking, eller hjernevask forsterket av farmakologiske metoder.
    Og dette ser ut til å være den endelige revolusjonen.» !!!

    Vi er snart der !

   • Analyser viser at problemet med hjerteinfarkt, hjertestans, myokarditt, hjerneslag og andre kardiovaskulære sykdommer er sterkt økende som et resultat av Covid vaksinen og langt overstiger det historiske gjennomsnittet for disse tilstandene !

    Dobbeltvaksinerte 18 til 39-åringer i England har i gjennomsnitt 92 % større sannsynlighet for å dø av disse tilstandene enn uvaksinerte unge voksne på samme alder !.
    (Data publisert av Office for National Statistics at mellom januar 2021 og januar 2022)

    Helsemyndighetene i både utlandet og her hjemme bagatelliserer dette som ekstremt sjeldent.
    Det betyr sannsynligvis at det er mye mer vanlig enn folk er klar over !

   • Intellektet kan argumentere for og imot alt. Akk o’ve. Hjertet er vanskeligere å lure. Tall og statistikker? Manipulert?
    Får opp historien om Adv. Synnøve Fjellbakk Taftø. Hun forsøkte og opplyse det norske folk og ble «premiert» med tvangsinnleggelse. Har Frode aksjer? Bjarne Håkon kjøpte inn så det holdt og Thorvald, muligens Jens og Camilla fikk antagelig utbytte.

   • Vi har hele tiden fritt kunnet diskutere Covid og fordeler og ulemper ved vaksinen i Norge, Synneva. 😉
    Men du bør vite at:

    ‘Derfor tar vaksineskeptikerne feil.’ :
    De som stoler minst på myndighetene i Norge, er de som har lavest utdannelse og inntekt’.

    https://gemini.no/2021/12/derfor-tar-vaksineskeptikerne-feil/?utm_source=RSS+Nyhetsbrev&utm_campaign=599eeba025-EMAIL_CAMPAIGN_2022_12_21_11_39&utm_medium=email&utm_term=0_-599eeba025-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

    Der fikk du den; nå tenkr jeg du holder kjeft 😉

   • Og litt av det morsomme er jo at de som bruker slike ‘argumenter’ er de med høy utdannelse ( les: papegøyeri) og inntekt. ( På NTNU)

  • wasan Totland
   15 mai 2023 11:06

   Det de kaller uvaksinerte er vel de som bare har fått en sprøyte av uvesenet og det har gått en viss tid? Det er svindel hele veien.

   Svar
  • hans m nord
   15 mai 2023 15:42

   Og jeg forsøkte å stille noen spm ang vaksinen i Nettavisens kommentarfelt, og ble umiddelbart utestengt.

   Ellers synes det som om FHI og co aldri tar høyde for bivirkninger av vaksinen. De fokuserer kun på covidsykdom,
   og har glemt alt annet.

   Svar
 • ‘Under pandemien merket leger og forskere seg at barn som fikk påvist korona, ble mindre syke enn voksne. Sannsynligvis er det mange årsaker til dette. En av dem kan være høyere immunberedskap mot forkjølelse forårsaket av såkalte forkjølelseskoronavirus. Det er minst fire av dem, og de har sirkulert i hele verden i mange tiår før pandemien. ‘
  adressa.no/nyheter/innenriks/i/P4O80J/studie-forkjoelelse-kan-gjoere-barn-immune-mot-korona

  Men,men…. var ikke Coronavirust noe HELT spesielt da?- Som vi ikke hadde noe immunitet mot.
  Ihvertfall i hysteret som ble hauset opp i mars2020, – av politikere og ‘fagfolk’. 😉

  Svar
 • St Johannes
  15 mai 2023 19:35

  Jammfør denne tabellen kan vi se at Ernas vaksine må ha tatt livet av minst 7000 nordmenn, inkludert for endel i 2023.
  Hvor mange hadde vaksinen reddet sa Erna(!)
  https://www.ssb.no/statbank/table/06913/tableViewLayout1/

  Svar
 • St Johannes
  15 mai 2023 19:39

  Jammfør denne tabellen kan vi se at Ernas vaksine må ha tatt livet av minst 7000 nordmenn, inkludert for endel i 2023.
  Hvor mange hadde vaksinen reddet sa Erna(!)
  https://www.ssb.no/statbank/table/06913/tableViewLayout1/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Larry Johnson:

Korrupsjonen herjer i FBI.

Previous Post

Clintel: FNs klimapanel med et fastlåst syn

Alvorlige feil i IPCCs siste rapport

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.