POSTED IN Helse, Økonomi

Folkehelse vs. legemiddelindustriens økonomiske interesser:

Er det en konflikt her?

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Legemiddelindustrien tjener fett på vitamin D mangel

De internasjonale legemiddelgigantene gjennomfører «markedsundersøkelser» for å beregne hvor mye de vil tjene på D-vitaminmangel. Autoimmune sykdommer sprer seg i samme takt som som D-vitaminmangel og det tjener Big Pharma fett på.

Legemiddelgigantene vet nøyaktig hva vitamin D er. De vet også hvordan hormonet kroppen produserer av vitamin D virker. Det er derfor de har utviklet «vitamin-D-analoger». Dette er kort og godt svindyre medisiner som gjør det samme som vitamin D, hvis kroppen har nok av det.

___________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin
___________________________________________________________________

Når fastlegene en sjelden gang nedverdiger seg til å behandle D-vitaminmangel, skriver de ut resepter på kosttilskudd som koster tre ganger så mye som som D-vitamintablettene i helsekosthylla, som inneholder akkurat det samme.

tjener bra på vitamin d mangel

Vitamin D er et hormon

Det er mye fokus på hvor mye penger vi kaster bort på unødvendige helsekostprodukter. «Drit i vitamin D, det er helsekost uten betydning for helse», er meldingen fra media, myndigheter og legemiddelleverandører.

At D-vitaminmangel er forbundet med hele lista av autoimmune sykdommer og flere kreftformer, det ser vi bort fra.

DEN GLOBALE STØRRELSEN PÅ AUTOIMMUN SYKDOMSDIAGNOSTIKK BLE VERDSATT TIL 3,3 MILLIARDER DOLLAR I 2015 OG ANSLÅS Å NÅ EN VERDI PÅ 5,0 MILLIARDER DOLLAR INNEN 2025, OG VOKSTE MED CAGR PÅ 4,1%. ØKENDE FOREKOMST AV AUTOIMMUNE LIDELSER SOM TYPE 1 DIABETES HOS NYFØDTE BABYER KOMBINERT MED ETTERSPØRSEL ETTER RASK DIAGNOSTIKK ER NØKKELDRIVEREN SOM FREMHEVER VEKSTEN.

Fra en av mange markedsrapporter om «markedet» for autoimmune sykdommer

Siste skrik i kreftbehandling er immunterapi. Legemiddelprodusentene lager medisin som styrker immunforsvaret, sånn at pasienten greier å overleve kreftbehandlinga. For å få medisinen til å bli «enda mer effektiv», gir legene vitamin D sammen med medisinen. Bare for å «booste» medisinen de har laget.

Men for all del, det er ikke fordi vitamin D har noe med immunforsvaret å gjøre. Det er bare for å «booste» de svindyre medisinene.

Mangler bevis

Det er ikke «bevist» at D-vitaminmangel er årsak til at babyer blir disponert for autoimmune sykdommer og myndighetene krever «bevis» før de vil innføre obligatorisk D-vitamin-test for gravide. Å gå inn i en graviditet med D-vitaminmangel er likevel høyrisiko.

Nifs lesning

NÅR SYKDOM BLIR MARKED: Bildet over er en skjermdump fra en «markedsrapport» om autoimmune sykdommer. «Markedet» for autoimmune sykdommer øker fra år til år. Så å si alle autoimmune sykdommer er koblet sammen med D-vitaminmangel, men big pharma arbeider hardt for at det ikke skal bli «vitenskapelig bevist».

Det lever legemiddelindustien fett av og pøser ut skrekkpropaganda om skadevirkninger av vitamin D og fabrikerte rapporter som «beviser» at vitamin D ikke har noen betydning for helsa. Godt støtta av myndigheter og medier.

Slik ser markedet for autoimmune sykdommer i USA ut fram til 2025.

Du kan være med å ta tilbake makta fra Big Pharma bare ved å sørge for at du har nok D-vitamin innabords. Slik anbefaler Encorine Society at du gjør det:

VI FORESLÅR AT ALLE VOKSNE SOM HAR VITAMIN D-MANGEL BEHANDLES MED 50.000 IE VITAMIN D2 ELLER VITAMIN D3 EN GANG I UKEN I 8 UKER ELLER TILSVARENDE 6000 IE VITAMIN D2 ELLER VITAMIN D3 DAGLIG FOR Å OPPNÅ ET BLODNIVÅ PÅ VITAMIN D OVER 75 NMOL/L, ETTERFULGT AV VEDLIKEHOLDSBEHANDLING PÅ 1500–2000 IE PR. DAG.

Anbefaling fra Endocrine Society

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Varig svekkede sjelsevner i store deler av befolkningen skremmer meg; særlig er dette utbredt blant de i maktposisjoner, men også blant vanlige folk, for viljen til å fryse ut og sulte ut selvstendig tenkende og skeptiske medmennesker viser seg å være uproblematisk for stadig flere. Helt på sin plass, liksom. «De kan bare ha det så godt.» Det er mentaliteten. Til og med ansette Noam Chomsky snakker sånn. Rystende.
  NRKs moroprogramledere og deres publikum ler seg skakke over «konspirasjonsmiljøet», mens vaksineskadde har fått sine liv ødelagt. Skjenkestoppet innføres rett før jul så de med fullt overlegg får knekt ryggen på restaurantbransjen, for det er jo på ordre ovenfra å utslette små og mellomstore bedrifter. Støre eller Solberg blir ett fett i og med at sjela er solgt til Agenda 2030, og ved å ta et overblikk internasjonalt er alt åpenbart synkronisert, og frihetsberøvende innstramninger og nytteløse tiltak i nasjonene FN vil utradere skjer omtrent samme dag overalt. Herskesyke ledere gjør det til en sak de kan bestemme om de vil si ja eller nei til hvorvidt folket får lov til å feire jul, hvorvidt undersåttene får lov til å ha et sosialt liv. Grotesk. Føydalsamfunn. Fornedrende. Ydmykende. Med fullt overlegg. Og de synes det er gøy. Australske Scott Morrison kaller folket «sheep». Og ler:
  armstrongeconomics.com

  Svar
  • Scott Morrison har rett, folk ER sauer som overlater kontrollen av sine liv, fremtid og sin helse til finansoligarkene og deres klakører (Les. politikere). Den dagen alle bestemmer seg for å overse alle smitteverntiltak og regler er terror-regimet vi lever under slutt. De kan ikke fengsle eller bøtelegge hele befolkningen.

   Svar
  • Findus Jansen
   24 juni 2022 11:42

   Psykopater er desverre de som har makten og styrer verden og det blir bare værre i økende tempo takken være folk som WEF grunnleggeren Klaus Schwab, Bill Gates, and mange mange mange fler.

   Svar
 • Kjenner en dame som ved et legebesøk tidligere i år fikk konstatert «for mye» D-Vitamin i blodet. Hun var sååå lettet over at det ble oppdaget i tide, ellers, som legen hadde sagt, kunne det ha gått galt.
  Nytter ikke om jeg viser henne dokumentasjon på at legen tar feil. Noen er så autoritetstro at de gjør hva som helst for å tilfredsstille makta. Dessverre.

  Legene vet utmerket godt hva D-Vitamin gjør med/i kroppen. Derfor er det ren ondskap når de kan behandle en pasient på denne måten.

  Svar
  • Wasan Totland
   20 juni 2022 23:54

   Kan vi få navnet på legen?

   Svar
   • Nei. Det kan jeg ikke gjøre – dessverre. Kan si så mye at legen er i en kommune på Møre. Dette er ikke en historie jeg finner på. Den er fra virkeligheten. Har jevnlig kontakt med «pasienten»

   • Wasan Totland
    20 desember 2022 16:29

    Det kunne reddet andre liv

 • Mange nok varslers er blitt gitt. Jeg gidder ikke mer. Folk får ta det de har valgt.

  Svar
 • Hvis ungdom av i dag aldri kan få barn annet enn ved triks på laboratorium som er i hendene til de som mener de vil velge hvem som skal bli født.
  Nå er opplysninger samlet så de ugudelige kan dømme om du skal være blant de levende eller død,
  hvilke gener hver enkelt har er registrert. Innsendte pinner de stakk i nesene på stakkars må skolebarn er kartlagt.
  Antikrist er enkel å se med litt øvelse: bedre enn, den sterkestes rett, mobben gjør jobben,
  særlig hvis man er vokst opp med det og ikke vil føre det videre.

  Svar
  • Makten bak makten, de psykopatiske parasittene som styrer verden favoriserer psykopater, vi har noe å se frem til med en verden dominert av genetisk fremstilte slaver og psykopater…

   Svar
 • FRIHET !!!
  24 juni 2022 11:36

  Helse industrien lever av sykdom og er ikke inntresert i å lage medisiner eller behandlings metoder som gjør deg frisk for det er mindre lønnsomt, de har all interesse av å holde deg syk til evig tid og er psykopatiske nok til å faktisk gjøre det….

  Svar
 • 25 000 behandlinger med Paxlovid er bestilt. Regnskapet ville være interessant å få vite mer om, hva slags pengesluk det er, og skattebetalere belastes for farlige preparater ingen bør ta.
  Norsk Pasientskadeerstatnings svar til Marianne (44) med ME er å finne på hemali.no
  Hvordan skal en med nevrologisk vaksineskade finne krefter til å ta opp kampen? Da er det godt Marianne har en optimistisk advokat. Vaksineforsker Gunveig Grødeland «finner ikke litteratur om sammenheng vaksine/ME»; har hun ikke hørt om Ryan Cole som nettopp var i Oslo? Hun «vet» bare det hun vil vite.

  Svar
 • Northern Light.
  20 desember 2022 16:15

  Tyskland: Tall fra forsikringsselskap viser at 88 fullvaksinerte dør plutselig og uventet hver dag.

  Av Lance D Johnson.
  Foreningen av helseforsikringsleger (KBV) har nettopp gitt ut forsikringsstatistikk for 72 millioner tyskere. Tallene tegner et opprivende bilde. Vaksinen har ikke klart å redde folks liv fra smitte, men det er nå tydelig at befolkningen går igjennom et moderne vaksine-holocaust. Tallene ble offentliggjort på en pressekonferanse og direktesendt 12 desember 2020.

  Tyske forsikringstall peker på et vaksineholocaust.
  I 2020 bestemte den tyske regjeringen seg for å overvåke potensielle vaksineskader ved å bruke forsikringsselskapenes tall. Paul Ehrlich Institute (folkehelseinstituttet) fikk i oppgave å analysere og publisere tallene, men de har ikke klart å gjøre det på en riktig og transparent måte.

  Den tyske parlamentarikeren Martin Sichert og dataanalytiker Tom Lausen, tvang den tyske regjeringen til å offentliggjøre materialet. Tallene er sjokkerende. Etter at covid-vaksiner ble rullet ut til Tyskland på slutten av 2020, ble antallet plutselige dødsfall mer enn doblet i første kvartal 2021. Økningen i overdødelighet fortsatte etter hvert som vaksineprogrammet ble rullet ut til befolkningen.

  Før covid-vaksinen, var det gjennomsnittlige antallet plutselige dødsfall i Tyskland (83 millioner innbyggere) på omtrent 6000 per kvartal. Selv under «pandemien» i 2020, fulgte flere dødsfall en lignende utvikling som i 2019, og svingte rundt 6000 per kvartal. Nå er det omtrent 14 000 plutselige og uventede dødsfall per kvartal. Overdødeligheten har mer enn doblet seg i en nesten fullvaksinert befolkning. Hver dag i Tyskland dør nå omtrent 88 fullvaksinerte mennesker plutselig og uventet, over gjennomsnittet før vaksinen.

  Professor Stefan Homburg, tidligere direktør for Institutt for offentlig finans ved Universitetet i Hannover, tvitret: «Siden vaksinasjonen startet tidlig i 2021, har «plutselige og uventede» dødsfall eksplodert. Dette viser de nye KBV-tallene til 72 millioner forsikrede».

  Verdens livsforsikringsbransje betaler ut omtrent 250 % mer etter covid-vaksinen.
  Verdens livsforsikringsbransje fikk de første signalene om at befolkningen døde raskere etter covid-19-vaksinen. I de tre første kvartalene av 2021 utbetalte de 5,5 milliarder dollar, noe som langt overgikk de totale utbetalingene (3,5 milliarder dollar) for hele 2020. Aegon, som driver to tredjedeler av sin virksomhet i USA, betalte ut 111 millioner dollar i tredje kvartal 2021. Disse kravene var 258 % større enn året før, da 31 millioner dollar ble utbetalt.

  OneAmerica-Insurance i Indianapolis rapporterte en økning på 40 prosent i 2021, sammenlignet med før plandemien. Dødsfallene registreres for personer i yrkesaktiv alder mellom 18 og 64 år. «Vi ser akkurat nå de høyeste dødsratene vi har sett i historien, ikke bare hos OneAmerica,» bekreftet selskapets administrerende direktør Scott Davison. «Dataene er konsistente på tvers av alle selskaper i bransjen».

  I mars 2022 rapporterte Andreas Schofbeck, tidligere administrerende direktør for selskapet BKK/ProVitaSchofbeck, et uventet hopp i vaksinerelaterte helseforsikringskrav. Schofbeck brukte BKK-faktureringstallene for å hevde at regjeringen underrapporterte uønskede hendelser av covid-vaksinene. Etter å ha varslet Paul Ehrlich Institute, ble han brått avskjediget. I sitt brev til PEI skrev Schofbeck: «Hvis disse tallene ekstrapoleres til hele året og til befolkningen i Tyskland, har sannsynligvis 2,5-3 millioner mennesker i Tyskland, mottatt medisinsk behandling for bivirkninger etter korona-vaksinasjoner».

  Dette er på nivå med tallene for vaksineskader samlet inn av VAERS i USA. Livsforsikringsselskaper fortsetter å slå alarm om vaksineskader og død, men regjeringene fortsetter å late som om overdødeligheten ikke har noe å gjøre med de ulovlige vaksinemandatene de iverksatte.

  Fra Natural News, publisert 19 desember. Skrevet av Lance F. Johnson.
  Oversatt fra engelsk, linker, link til video og tweets i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: German insurance data shows 88 fully vaccinated people are dying suddenly and unexpectedly every day.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det vestlige eventyret om Ukraina faller sammen:

Reaksjonene i vesten er stadig villere fortellinger.

Forrige innlegg

Oberst Douglas MacGregor:

Alle de vestlige lederene må vekk før Russland kan inngå nye politiske avtaler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.