POSTED IN Coronavaksiner, Globalisering

Følg pengene:

Bill Gates enorme innflytelse på covid-helsepolitikken

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av The Exposé

Bill Gates, en milliardær og filantrop, har lenge blitt oppfattet som en velgjører vil forbedre den globale folkehelsen. I denne artikkelen fordyper vi oss i innflytelsen Bill Gates har i offentlige helsesektorer og utforsker årsakene til at han ofte blir sett på som en medisinsk ekspert til tross for at han ikke har noen formelle kvalifikasjoner. Vi undersøker også noen av de tvilsomme motivene som kaster en skygge på hans tilsynelatende «veldedige» bestrebelser.

Gates Foundation og WHO

Bill & Melinda Gates Foundation har blitt en av Verdens Helseorganisasjon’s (WHO) viktigste givere de siste årene, og har bidratt med hundrevis av millioner dollar årlig. Faktisk har Gates Foundations økonomiske støtte til WHO vokst så mye at den nå overgår bidragene fra mange individuelle nasjoner. Denne betydelige finansieringen har skapt bekymring for graden av innflytelse stiftelsen har over organisasjonens beslutningsprosesser og globale helsepolitikk.

Innflytelse over global helsepolitikk og interesse-konflikter

Gates Foundations finansiering av WHO reiser alvorlige spørsmål om potensielle interesse-konflikter, gitt at stiftelsen eier aksjer i farmasøytiske selskaper som utvikler og produserer vaksiner. Siden WHO er ansvarlig for å koordinere globale helsereaksjoner og gi veiledning om vaksinasjonspolitikk, er det en bekymring for at Gates Foundations økonomiske interesser har og vil fortsette å påvirke WHOs beslutningstaking, på måter som er mer i tråd med stiftelsens profittmotiv enn globale helsebehov.

Gates Foundation og MHRA-tilkoblingen

I 2017 mottok UKs legemiddeltilsyn, MHRA, £980 000 fra Gates Foundation for å lette et «samarbeid» mellom de to enhetene. Gates Foundation ga også over 3 millioner dollar til MHRA for å støtte en rekke prosjekter. Og når det er et faktum at Gates Foundation eier aksjer i selskaper som utvikler covid-vaksiner autorisert av MHRA for nødbruk for barn, reiser det spørsmål om potensielle interessekonflikter.

Gates Foundations bånd til Moderna

I 2016 kunngjorde Moderna at Gates Foundation hadde gitt dem 20 millioner dollar for å støtte deres første prosjekt, som involverte evaluering av antistoffkombinasjoner i en preklinisk setting og gjennomføring av en fase 1 klinisk studie for en mRNA-injeksjon. Moderna avslørte også at rammeavtalen mellom Moderna og Gates Foundation finansierer opptil 100 millioner dollar for oppfølgingsprosjekter foreslått og godkjent av Gates Foundation gjennom 2022. Som en del av denne avtalen er Moderna forpliktet til å gi Gates Foundation lisenser.

En lønnsom ordning

Derfor, på grunn av deres avtale med Moderna, har Gates Foundation fått en lisens for Modernas covid-vaksine, slik at de kan tjene på bruken. En vaksine, som kan ha blitt utviklet i 2019, minst et år før den påståtte covid-pandemien. Dette åpner for mange spørsmål rundt opprinnelsen til det påståtte covid-viruset. Men den økonomiske interessen i Moderna strekker seg også til andre vaksineprodusenter, og Gates Foundation som hadde eid betydelige aksjer i både Pfizer og BioNTech under høyden av den covid-pandemien.

Et lukrativt partnerskap

Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte aksjer i Pfizer tilbake i 2002 før de «tilfeldigvis» kjøpte aksjer verdt 55 millioner dollar i BioNTech i september 2019, like før covid-pandemien. Partnerskapet mellom Pfizer og BioNTech har vist seg å være svært lønnsomt, ettersom deres covid-vaksine var blant de første som fikk nødbruksautorisasjoner over hele verden. Denne raske godkjenningen og utbredte distribusjonen har resultert i en betydelig økning i aksjekursene til begge selskapene. Følgelig har Gates Foundations investeringer i disse selskapene også vokst i verdi.

Innvirkning på offentlig oppfatning og tillit

Avsløringen av Bill Gates Foundations investeringer i Pfizer og BioNTech, kombinert med finansieringen av organisasjoner som WHO og MHRA, bør i det minste bidra til offentlig skepsis og mistillit til covid-vaksinasjoner. Åpenhet angående disse økonomiske interessene er avgjørende for å opprettholde offentlig tillit til sikkerheten og effektiviteten til vaksiner, samt upartiskheten til organisasjonene som er ansvarlige for deres utvikling, regulering og distribusjon.

Og som vi vet, med dødeligheten per 100.000 lavest blant de uvaksinerte, 92 % av covid-dødsfall i Storbritannia i 2022 bekreftet å ha vært blant de trippel+ vaksinerte, og 2 millioner overdrevne dødsfall siden utrullingen, er det ingenting som er trygt med covid-vaksinene.

Storbritannias regjering bekrefter at covid-vaksiner er dødelige ettersom de avslører at dødeligheten per 100.000 er lavest blant uvaksinerte i alle aldersgrupper.

Uhyggelige implikasjoner av Gates-Epstein-møter

En av Bill Gates mest beryktede assosiasjoner er med den avdøde finansmannen og dømte sexforbryteren Jeffrey Epstein.
Selv om Gates har forsøkt å bagatellisere omfanget av forholdet deres, har det dukket opp rapporter som indikerer at han møtte Epstein ved flere anledninger.

Disse interaksjonene skjedde ETTER Epsteins domfellelse i 2008 for å ha oppfordret en mindreårig til prostitusjon, og dette reiste spørsmål om Gates’ dømmekraft når han valgte å omgås Epstein.

Gitt Epsteins kriminelle historie og de hemmelighetsfulle omstendighetene rundt møtene deres, er det alvorlig bekymring for at disse diskusjonene mllom Gates og Epstein ville ha skumle undertoner og baktanker. De uhyggelige implikasjonene av Gates’ møter med Epstein vekker bekymring for innvirkningen på sårbare befolkninger som er de tiltenkte mottakerne av globale helseinitiativer.

I det minste har disse møtene helt bensin på bålet rundt Bill Gates’ sanne motivasjon. De er ytterligere tegn på at hans interesser ikke er på linje med det Større Gode. Assosiasjonen med Epstein reiser alvorlige bekymringer om Bill Gates’ dømmekraft og kontaktene han velger å beholde, og dette kaster en mørk skygge over hans tilsynelatende velvillige bestrebelser.

En stemme som det bør stilles spørsmål ved

Gjennom covid-pandemien har mainstream media gitt Bill Gates en sterk stemme, slik at han kan forme opinionen og fremme interessene til selskapene han hadde investert i, for eksempel de som produserer Covidvaksiner. Det er imidlertid avgjørende å huske at Gates ikke er en lege eller en vitenskapsmann, og hans økonomiske interesser stemmer kanskje ikke overens med det Større Gode.

Konklusjon: Viktigheten av å være skeptisk

Hans investeringer og potensielle interessekonflikter bør undersøkes nøye, da de kan avsløre mer om hans motiver og sanne intensjoner. Det vårt ansvar å stille spørsmål ved alt og ikke blindt akseptere narrativene presentert av mektige personer som Bill Gates. Denne skepsisen vil sikre at vi tar informerte beslutninger og holder de i maktposisjoner ansvarlige for sine handlinger og innflytelse.


Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker, dokumenter og kilder i originalartikkelen.
Oiginalartikkel: Follow the Money: Unmasking Bill Gates’ unwarranted influence on COVID Health Policy & His controversial ties to Jeffrey Epstein.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  1 april 2023 16:12

  «Hvordan mRNA-vaksiner kan lanseres som kur mot alt fra kreft til pest»: Big Pharma vil aldri stoppe, selv om det er bevist at Pfizer og Moderna covid-vaksiner er farlige.

  Av Dr. William Makis.
  «Tenk deg å besøke legen din for en rutinemessig sjekk, og i tillegg til de vanlige injeksjonene, den årlige influensa-eller covid-vaksinen, så spør legen din om du vil vaksineres for kreft. Alle typer kreft, lunge, hud, tykktarm, bare med ett stikk i armen». Slik starter en New York Post-artikkel fra 25 mars 2023.

  «Det scenariet, som høres ut som noe fra science fiction, kan være nærmere enn du tror. Og det er mest på grunn av covid-vaksinen, som i løpet av noen få år har fått høyest profil av den stadig mer innflytelsesrike familien av mRNA-vaksiner». Anna Blakney, en RNA-forsker ved University of British Columbia, sier at vi for øyeblikket er midt i en «mRNA-renessanse». Disse medisinene «vil endre spillet i årene som kommer,» sier hun.

  Ingen vil ha de farlige mRNA-vaksiner lenger.
  Folk kan være ferdige med covid og de farlige Pfizer og Moderna covid-vaksinene, men eliten er ikke ferdig med oss. Bare 22,4 % av kanadierne tror fortsatt på disse giftige produktene og tar dem, etter å ha tatt en booster-sprøyte de siste 6 månedene. Det til tross for økende bevis på at disse farmasøytiske produktene har skadet millioner av mennesker.

  Det betyr at 8,7 millioner kanadiere fortsatt er fullstendig hjernevasket. Men dette er ikke mange nok for Big Pharma til å opprettholde mRNA som en levedyktig farmasøytisk plattform, i Canada eller noe annet land.

  1 milliard doser mRNA kommer.
  Da Moderna-sjef Stephane Bancel var i Davos, Sveits i januar 2023, holdt han intervjuer hvor han hevdet at han ønsket å produsere over en milliard doser mRNA. De har ingen intensjon om å stoppe.

  Hvordan lansere nye mRNA-vaksiner ingen vil ha.
  Milliarder av dollar har blitt investert i en fullstendig giftig farmasøytisk plattform. Når de snakker om «suksessen» til covid-vaksiner, snakker de om at de har hatt suksess med å lure mesteparten av befolkningene til å ta et giftig og skadelig produkt. Før de kan lansere nye mRNA-vaksiner for influensa, RSV eller CMV, som jeg tror de desperat ønsker å introdusere i 2023, må de enten skremme befolkningen eller rehabilitere mRNA-plattformen.

  Jeg tror de vil prøve å skremme befolkningen med en H5N1-influensapandemi som har en dødelighet på rundt 50 %. De vil da prøve å raskt rulle ut en mRNA H5N1 influensavaksine. Dette er allerede foreslått av GAVI, som mottok 1,55 milliarder dollar fra Bill og Melinda Gates Foundation.

  Fra en artikkel 15 februar 2023 av GAVI, med tittelen: «Hvorfor vi snarest trenger forskning og utvikling på fugleinfluensa-vaksiner». «Vi har ennå ikke prøvd mRNA-vaksiner med disse virusene, vi vet at de fungerer til en viss grad, men hvor godt de ville fungere og hvilket beskyttelsesnivå de vil ha er fortsatt et åpent spørsmål».

  «To-dose-vaksinen vil bruke den samme mRNA-teknologien som brukes til å fremstille covid-vaksiner, bortsett fra at denne gangen vil små partikler som inneholder instruksjonene for å lage hemagglutinin-proteinene som finnes på overflaten av influensaviruset, komme inn i cellene. Cellene begynner å produsere disse proteinene, og utløser en immunrespons».
  «Det virkelige spørsmålet nå er hvor raskt slike vaksiner kan masseproduseres i tilfelle en pandemi».

  En H5N1-influensapandemi med en påstått dødelighet på opptil 50 %, ville være den ideelle nye pandemien for å skremme folk til å akseptere en ny H5N1 mRNA-vaksine som vil bli beskrevet som «trygg og effektiv», og vil være et forsøk på å godskrive mRNA-plattformen. Modernas CEO har allerede hevdet at han kan produsere en hvilken som helst ny mRNA-vaksine på mindre enn 6 måneder. Hvis de lurer nok folk, kan de raskt lansere andre mRNA-vaksiner: RSV, CMV, HIV og så videre. De har investert altfor mye penger i mRNA til å i det hele tatt vurdere å slutte nå.

  Fra Global Research, publisert 29 Mars 2023. Skrevet av Dr. William Makis, spesialist innen radiologi, onkologi og immunologi.
  Oversatt fra engelsk, linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: “How mRNA vaccines could target everything from cancer to the plague”: They Will Never Stop, Even If Pfizer & Moderna COVID-19 mRNA Vaccines Were a Complete Failure.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Arrestasjonen i Russland av journalist.

Larry Johnson: Han gjorde journalisters jobb.

Forrige innlegg

Finansanalytiker i USA har regnet på de totale samfunnskostnadene for et års vaksinering:

1500 milliarder dollar og 5 ganger flere ekstra døde enn i Vietnamkrigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.