POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Finansanalytiker i USA har regnet på de totale samfunnskostnadene for et års vaksinering:

1500 milliarder dollar og 5 ganger flere ekstra døde enn i Vietnamkrigen.

0
Print Friendly, PDF & Email

Ed Dowd sine tall er fra USA. Hva er tallene for Norge? Er det noen som har ressurser til å finne ut hva dette har kostet oss. En kan ikke regne med at de store mediene vil løfte en finger, for de heiet frem hele denne politikken.

Knut Lindtner
Redaktør

Ed Dowds uhyggelige regnskap.

Den tidligere Wall Street-analytikeren har talt opp de virkelige kostnadene av Covid-19-vaksinene.

Av John Leake

Hver dag snakker dr. McCullough og jeg med mennesker som har blitt skadet – eller som har familiemedlemmer som har dødd – av en av Covid-19-vaksinene. Nesten hver dag undersøker dr. McCullough en eller flere pasienter med vaksineskader i sin praksis. 

Fordi han har blitt en «populær» lege for folk som lider av disse symptomene, blir hans syn ikke først og fremst statistisk, men handler om individer på et menneskelig nivå.

I USA regner man med en befolkning på 332 millioner. Men selv om bare en liten prosentdel av befolkningen er blitt skadet eller har dødd på grunn av vaksinene, så er det fortsatt et skremmende tall.

Tenk på at 58 000 menn ble drept i den ti år lange Vietnamkrigen. Dette var jo bare en liten prosentdel av 100 millioner amerikanske menn  i 1968. Men det er likevel et enormt antall menn som døde tidlig i tyveårene.

Ed Dowd

I går publiserte tidligere BlackRocks porteføljeforvalter Ed Dowd og hans analytikere i forskerteamet Phinance Technologies en rapport om hva Covid-19-vaksinen kostet De Forente Stater i året 2022.

Jeg vet fra tidligere sonderings-samtaler med mr. Dowd at han er en konservativ analytiker. En seriøs og nøktern mann. Han utelater hensynsløst antydninger til fordommer og ville antakelser.

Han og hans team har forsket på 148 millioner amerikanere mellom 18 og 64 år. 

Bureau of Labor Statistics har samlet inn mye data fra denne aldersgruppen. Det har også forsikringsindustrien, fordi mange i denne gruppen har poliser som en del av  sin lønnspakke.

Mr. Dowds rapport er uhyggelig. Han oppsummerer det slik:

Rapport om antatte saker av vaksinene i USA i 2022:

  • 26,6 millioner skadde
  • 1,36 millioner funksjonshemmede
  • 300 000 ekstra dødsfall.

Antatte kostnader:

Totalt 147,8 milliarder dollar.

  •   Av skader 89,9 milliarder
  •   Av funksjonshemminger 52,2 milliarder
  •   Av ekstra dødsfall 5,6 milliarder

Som en innbitt krimforfatter fokuserer jeg alltid på menneskelige kostnader. Jeg vet at dødsfallet til en enkelt ung person kan ødelegge en familie, og kanskje et helt samfunn. 

26.6 millioner skadde, 1,36 millioner funksjonshemmede, 300 000 ekstra dødsfall.

Og dette tallet er bare fra ett år. 

Legg merke til at dødstallet er 5,2 ganger større enn antallet menn som ble drept på ett år i kampene i Vietnam!. Kanskje det verste rundt denne tingens tilstand er at de flere amerikanerne ikke aner hva som skjer.

Hver dag dør unge mennesker av hjerteattakk, slag og andre ting, på grunn av Covid-19-vaksinen. De fleste familier og venner blir fortalt at de bare døde – plutselig og uventet – av noe akutt som  var svært sjeldne blant unge mennesker før 2021.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

For å illustrere poenget i denne artikkelen legger vi ved et kort videoinnslag hvor Tucker Carlson intervjuer dr. Scott Atlas om hele vaksineløgnen.

Forsidebilde: Tim van der Kuip

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Følg pengene:

Bill Gates enorme innflytelse på covid-helsepolitikken

Forrige innlegg

IOC med anbefalinger til idrettsutøvere:

Du må ha korrekte politiske meninger hvis du vil delta.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.