POSTED IN USA, Vaksiner

Overraskende kjennelse i USA

FØDERAL DOMSTOL GA NYLIG FDA 8 MÅNEDER – IKKE 75 ÅR, PÅ Å LEGGE FRAM ALLE DOKUMENTER RELATERT TIL VAKSINEN FRA PFIZER

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oversatt av Ragna Rok

Dokumentene skulle opprinnelig først åpnes om 75 år – nå har en føderal domstol gitt det amerikanske legemiddelverket (FDA) en frist på 8 måneder for offentliggjøring av et sakskompleks estimert til 450.000 sider med informasjon omkring nødgodkjenningsprosessen, sikkerhetsprofilen, aktive og inaktive ingredienser samt bivirkningsrapporter relatert til kovid-vaksinen til Pfizer.

AVVISTE FDA’S FORSØK PÅ Å TRENERE
Dommer Mark Pittman i District Court for the Northern District of Texas siterte tidligere president John F. Kennedy i sin prosedyre:
“A nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people.”

Dommer Pittman avviste FDA`s ønske om offentliggjøring av kun 500 sider av dokumentene pr måned – noe som ville bety at hele sakskomplekset først ville være åpnet i 2097.

Saken ble fremmet i august 2021 av Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) under Freedom of Information Act (FOIA) bestående av 30 medisinere og forskere tilknyttet Harvard, Yale og UCLA.

KJENNELSEN

I sin 4 sider lange sammenfatning fremsatte dommer Pittman krav om at FDA innen 31 januar 2022 skal legge fram 12.000 sider med dokumentasjon omkring vaksinen. Det gjenstående materialet skal frigjøres med en hastighet på 55.000 sider pr måned- hvor første produksjon skal være ferdig innen 1 mars 2022 og videreføres fram til det totale sakskomplekset er presentert.

Det totale datagrunnlaget på 450.000 sider vil på en slik tidslinje være offentligjort i løpet av 8 måneder og ikke 75 år hvilket var ønskelig fra FDA`s side. PHMPT som framsatte kravet – har som innledningsvis nevnt bedt om at sakskomplekset omkring Pfizers vaksine offentliggjøres i sin helhet med data omkring sikkerhet, effektivitet, alvorlige bivirkninger samt en liste over aktive og inaktive ingredienser .

SPEKULTIVE REDEGJØRELSER FRA FDA
Opprinnelig hadde gruppen bak søksmålet bedt om offentliggjøring innen 108 dager – hvilket var den tiden FDA brukte på å haste-godkjenne Pfizers vaksine. FDA avviste dette og begrunnet det med at de kun hadde 10 ansatte til å ta seg av slike oppgaver – hvorav 2 var nyansatte og uten adekvat erfaring.

Suzann Burk, sjef for FDA’s Division of Disclosure and Oversight Managements, hadde i sin argumentasjon belaget seg på at det ville ta 8 minutter for en arbeider å gjennomgå en enkelt side av det 450.000 sider lange sakskomplekset. Hvilket var utgangspunktet for FDA’s ønske om 75 års utsettelse.

Det juridiske temaet fra Siri & Glimstad som representerte PHMPT påpekte at FDA i 2020 hadde totalt 18.062 ansatte og sålede burde ha kapasitet til å prioritere denne type oppgaver av såpass omfattende allmenn interesse.

EN SEIER FOR TRANSPARENS
I sin avslutning anerkjente dommer Judge Pittman FDA`s arbeidsbyrde i henhold til tidslinjen, men tydeliggjorde de juridisk forankrede kravene i dommen.

“Her anerkjenner retten de «utilbørlig tyngende» utfordringene som denne FOIA-forespørselen kan gi til FDA … Men, som uttrykt på planleggingskonferansen, så er det kanskje ikke noe som er et «viktigere spørsmål ved Food and Drug Administration … enn pandemien, Pfizer-vaksinen, å få alle amerikanere vaksinert, og sørge for at den amerikanske offentligheten er forsikret om at dette ikke var forsert arbeide, på vegne av USA.”

Ved siden av å sitere Kennedy – ble president James Madison gjengitt i Pittmans prosedyre:
“A popular Government, without popular information, or the means of acquiring it, is but a Prologue to a Farce or a Tragedy; or, perhaps, both. “Knowledge will forever govern ignorance: And a people who mean to be their own Governors, must arm themselves with the power which knowledge gives.”

Advokat Aaron Siri

Advokat Aaron Siri ved advokatfirmaet Siri & Glimstad som representerte gruppen (PHMPT) i den juridiske prosessen mot FDA konkluderte ovenfor Reuters med at saken er en seier for transparens og etterrettelighet.

“This is a great win for transparency and removes one of the strangleholds federal ‘health’ authorities have had on the data needed for independent scientists to offer solutions and address serious issues with the current vaccine program — issues which include waning immunity, variants evading vaccine immunity, and, as the CDC has confirmed, that the vaccines do not prevent transmission. “No person should ever be coerced to engage in an unwanted medical procedure.”


I hvilke grad FDA anker dommen gjenstår å se.

PHMPT har lovet å publisere alle dokumentene på sin webside.Artikkelen hvor dette stoffet er hentet fra kan leses i sin helhet hos The Defender hvor det er flere linker til saksmaterialet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 januar 2022 10:16

  Kan det koma noko godt frå USA? Ja, dette ser jo lovande ut.

  Men ein ting som forundrar meg er at folk som kallar landet sitt God’s own country, må plaga heile verda med krigar, kupp, terror, plyndring og sanksjonar. For ei velsigning det ville ha vore om nordamerikanarar kunne halda seg heime i gudelandet sitt.

  Svar
 • Dette lover jo godt :-) Får si som Löfven (han svensken dere vet) «Dette så jag inte komme» … Håper de tvinges til å avslører svindelen med PCR testen også. Den hadde jo også bare en nødgodkjenning og ble som kjent ikke lov å bruke etter 1.1.2022 noe jeg ikke har sett kommentert i norsk presse. Er det jeg som ikke følger med eller har de bare «glemt» å fortell om det? MSM er jo så opptatt med å skremme folket at enkelte ting fort går i den store glemmeboken … Det jeg finner er at en «faktasjekker» prøver å tilbakevise at PCR testen har mistet godkjenningen som diagnoseverktøy til å påvise corona. Oppfinneren/oppfinnerne av teknologien, har så vidt meg bekjent, hele tiden hevdet at den ikke var tenkt brukt slik helseforetakene WW bruker den. Søker en etter PCR test på nett, ramler det inn med tilbud om å teste seg med, nettopp PCR testen, fra hele landet.

  Svar
 • PCR testen er avslørt. Det trengs bare at msm viser det , og selvfølgelig nrk her til lands.
  Men dessverre så er media allerede så medskyldige at vi kan ikke forvente at de vil delta aktivt for å grave frem egen skyld.

  Det er en mulighet for at corona greiene blir skrinlagt veldig plutselig, og når det skjer vil det ikke nevnes igjen. Dette fordi de plutselig trenger mannskapet sitt til å produsere anti Russisk propaganda og disinfo.
  Men det vil atter komme en ny dustesykdom som de synes er veldig alvorlig, etter noen år, og da vil de fortsette hvor de slapp med vaksine pass og karantene bestemmelser. Så det er ingen grunn til å glemme dette, for før legemiddelindustriene er nasjonalisert og kontrollert av folk uten lenker til disse fascistene, vil ikke det medisinske idioti og tyranni forsvinne.
  Vi burde jobbe for at de politiske partier, i hvertfall de mindre tar opp sunne retningslinjer så som selvstyre i helsespm.

  Svar
 • Hvem Kan her kreve at alle dokumenter som har fått innvilget tauseplikt i 60 år blir tilgjengelig for alle??

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Uroen i Kasakhstan:

Var det et forsøk på «fargerevolusjon» i i kjølvannet av reell misnøye?

Forrige innlegg

Hvorfor skjules dette for befolkningen?

Vaksinene er noe annet enn vaksiner. Det er genterapi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.