POSTED IN Ytringsfrihet

Jacinda Ardern, tidligere statsminister i New Zealand:

FN må slå ned på ytringsfriheten som det skulle være et krigsvåpen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Natural News’ nyhetsredaktører.

Jacinda Ardern er ikke lenger statsminister i New Zealand, men hun er tilbake i FN og fortsetter sin oppfordring om internasjonal sensur. Ardern er nå en av de ledende skikkelsene mot ytringsfrihet i verden, og får støtte fra politiske og akademiske etablissementer for dette.

I sitt siste angrep på ytringsfriheten erklærte Ardern at ytringsfrihet er som et virkelig krigsvåpen. Hun krever at verden slutter seg til henne i kampen mot ytringsfrihet, som en del av krigen mot «feilinformasjon» og «desinformasjon». Hennes synspunkter ble selvfølgelig ikke bare entusiastisk omfavnet av autoritære land, men regjeringer og de akademiske elitene.

I talen sin påpeker hun at vi ikke kan la ytringsfrihet komme i veien for å bekjempe ting som klimaendringer. Hun påpeker at de ikke kan vinne krigen mot klimaendringene, hvis folk ikke tror på dem når de sier at det er problemet. Løsningen er å få de med motsatte synspunkter på dette til å tie. Så enkelt er det.

Mens noen av oss har fordømt hennes synspunkter som et angrep på ytringsfriheten, skyndte Harvard seg for å gi henne ikke ett, men to stipendier. Mens de som er for ytringsfrihet fordømte henne for å angripe denne menneskerettigheten, berømmet Harvard henne for «sterk og empatisk politisk ledelse», og vervet henne spesifikt til å hjelpe «forbedre standarder for innhold, og for å holde plattformene ansvarlige for ekstremistisk innhold på nettet».

Jeg har faktisk ingen innvendinger mot Ardern som Harvard-stipendiat. Hun er en tidligere verdensleder som leder bevegelsen mot ytringsfrihet. Det er et syn som studentene bør vurdere når de ser på disse kontroversene. Harvard har imidlertid vidt annonsert hennes synspunkter, uten motforestillinger mot hennes ekstreme antagonisme mot rettighetene for ytringsfrihet.

Universitetets stipendiater som støtter ytringsfrihet som en menneskerettighet gir ikke Ardern mye motstand. Snarere har Harvard, som rangerer sist på en nylig undersøkelse om ytringsfrihet på universiteter, blitt et fristed for akademikere og talsmenn mot ytringsfrihet.

Ytringsfrihet blir nå ofte behandlet på universitetene som noe skadelig. I stedet for en av våre rettigheter, blir den behandlet som en eksistensiell trussel.

Det er skremmende er å høre Ardern uttrykke sin motvilje mot ytringsfrihet, når hun ber nasjonene i verden om å sterkt begrense den, for å hindre folk i å undergrave deres politikk og prioriteringer. Hun forblir det «empatiske» ansiktet til rå sensur og intoleranse. Hun er nå faktisk blitt ambassadøren for kriminalisering av ytringsfrihet i verden.


Fra Natural News, publisert 21. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Harvard’s Jacinda Ardern calls on the United Nations to crack down on free speech as a weapon of war.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Hun tar nok igjen fordi guttene skydde henne som pesten og dermed fikk hun aldri seg noe?

  Svar
 • ‘ Innleggene til skuespiller Thea Sofie Loch Næss på Instagram har vanligvis tusenvis av visninger. Da hun la ut to innlegg om den israelsk-palestinske konflikten til laber respons, skjønte hun at noe var galt.
  Det er helt ekstremt skremmende. Vi bor i Norge og er vant til ytringsfrihet, så skjer dette, sier Næss om den ubehagelige episoden.
  Etter Hamas’ angrep på Israel 7. oktober, og Israels påfølgende bombing av Gazastripen, er det mange som har hatt behov for å uttrykke hva de tenker om situasjonen, og bruker sosiale medier som en plattform.’
  nrk.no/norge/hevder-innlegg-om-palestina-pa-instagram-blir-fjernet-1.16598002

  Vi HAR ytringsfrihet i Norge. ( Foreløpig)
  – Så lenge det er ufarlige ting & BritneySpears. ;-)

  ( Prøv å spør etter bevis om Holocaust, etter de jevnlige plantede, av Holocaustsenteret i Oslo , artiklene i media om dette narrativet nå i 80 år. ) ;-)

  Men folk våkner ikke før det rammer dem selv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tucker Carlson og Ed Dowd:

Det rakner nå rundt makthaverne og vi kan vente oss drastiske avledningsmanøvrer.

Forrige innlegg

Derimot.no våget der jeg skuffet.

På tide å gjengi virkeligheten som den er.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.