POSTED IN Endring av politikken

Tucker Carlson og Ed Dowd:

Det rakner nå rundt makthaverne og vi kan vente oss drastiske avledningsmanøvrer.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ed Dowd: Hvordan de som står bak covid-pandemien vil dekke over forbrytelsene sine.

Ed Dowd, dataanalytiker og tidligere kapitalforvalter for BlackRock, intervjues av Dr. Naomi Wolf, tidligere rådgiver for Clinton.

Av Patricia Harrity.


«Disse forbrytelsene (vaksinene, red.) er så forferdelige at jeg tror når dette først kommer frem, vil det ikke være noe sted å gjemme seg for dem på planeten, det er min mening». «Vi kommer raskt til et vippepunkt ettersom jungeltelegrafen sprer informasjon om farene ved disse vaksinene». Dowd refererer til et vippepunkt som det øyeblikket publikum blir så oppmerksomme på covid-«vaksinenes»-helseskader, at krav om at de stilles til ansvar blir urokkelige.

«Og når det blir nok folk oppmerksomme på dette, vil deres raseri være slikt at politikerne vil forstå at noe har endret seg, tilsynene vil begynne å bekymre seg, og vi vil begynne å se de vil iscenesette noe – eller en hendelse som vil forsøke dekke over det».

Dowd om hvorfor han tror «vi nærmer oss» vippepunktet.


«Megyn Kelly (nyhetsanker og talkshow vert) snakket nylig om helseskaden hun fikk etter covid-vaksinen. Jeg tror vi kommer til å se mer og mer av dette, og dette kommer til å bli mer og mer et samtaleemne rundt middagsbordet».

Dowd fortsatte, «Folkene på Maui pleide å behandle meg annerledes når jeg gjorde det jeg gjorde, noe som betyr at de trodde jeg var full av tullprat, men nå vil de snakke med meg. Farene med boosterne begynner også å bli kjent, folk er ikke ivrige etter å ta dem lenger». I følge Public Broadcasting Service hoppet 75 % av amerikanerne over fjorårets covid booster injeksjon. Sjansen er stor for at de som tar booster-injeksjonen blir enda færre i år.

«Hva kommer til å skje politisk?» spurte Dr. Wolf. «Hva begynner folk på de høyeste nivåene bak kulissene å gjøre når vanlig folk begynner å innse at deres kjære har blitt myrdet?».

«Dette er problemet,» svarte Dowd. «I mer normale tider ville vi fredelig ha stemt alle disse menneskene ut av politikken, for så å etterforske og straffeforfølge dem. Men disse forbrytelsene er så forferdelige at jeg tror etablissementet kommer til å prøve en avledningsmanøver, eller stjele valget for å forhindre at de noen gang blir straffeforfulgt. For når dette først kommer frem, vil det ikke være noe sted på planeten å gjemme seg for dem».

Tucker Carlson sa noe lignende 30. august.

Carlson advarte om det farlige med å kriminalisere politisk aktivitet. Han sa at når politikere begynner å straffetiltale sine motstandere (som Trump ble), danner de en presedens som de selv kan bli utsatt for. Som et resultat hevdet Carlson at demokratene «ikke kan tape valget» eller så de vil bli tiltalt selv. Derfor «vil de gjøre alt for å vinne». Den sannsynlige avledningen- en åpen krig med Russland.

«Det vil vil bli krig mellom USA og Russland det neste året, de ønsker det uansett. Jeg tror ikke vi vil vinne den, men det er min egen analyse. Men jeg tror, som en politisk sak, de må erklære at de forbereder en krig for å vinne valget. Jeg tror det, og jeg tror alle bevis tyder på at det er sant. Så hvis du er bekymret for at politikken vår blir enda mer ondsinnet enn den allerede er, bør du være bekymret for utsiktene til en åpen krig».

Så det ser ut til at Ed Dowd og Tucker Carlson er enige.
For å unngå å stå til ansvar for enhver pris, må makthaverne beholde makten. Og dette desperate grepet for å beholde makten ifølge begge analytikerne, vil sannsynligvis presse dem til drastiske tiltak.

Fra The Expose, publisert 25 september 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og videointervjuer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: How the COVID Conspirators Will Cover Up Their Crimes – A Chilling Prediction by Ed Dowd.

Forsidebilde: lexica.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Fascinerende klarhet fra Tucker Carlson, Wow, og Maui er beviset på at globalistene ikke skyr noen midler.
  De geoengineerte «Ekstremværene!» og brannene som herjer skal skape illusjonen av klimakrise og fratar samtidig folks eiendom; to fluer i ett smekk, helt kynisk og djevelsk og jo flere som dør desto bedre, bortfør barna og selg dem på nettet. Og nå får sør- og vestlandet lyn og styrtregn, og om det er ekte eller skapt av geoengineering? Hvem vet i alt bedrag som skjer. Psykopater styrer. Teknoføydakisme i Norge og nulltoleranse for frihet fremskyndes av Ingvild Kjerkol som vil ha full kontroll på vår oppførsel. Satans yngel kan fremstå så uskyldig utseende som det alminnelige kvinnfolket eller «vår» smilende prins.
  Ingen steder på kloden å gjemme seg, som Ed Dowd sier? De maktgale har intet annet valg enn å holde ram som de stevner. Og det kan bli stygt, for nå vet flere for mye, flere skadede som Megyn Kelly vil stå fram, Bongini, idrettsutøvere, Justin Bieber kunne for eksempel vekke yngre injiseerte ved å si det åpenbare: it’s because of the «vaccine»! Wake up!

  Svar
  • Både NRK og VG har omtalt Filip Ingebrigtsens vaksineskade, så han hadde det vært interessant å høre fra.
   Hele løgnmaskineriet burde være påfallende nok etterhvert, selv for de mest regimetro, der Norges befolkning er nummer to etter sveitserne i bommerten det er å ha tillit til styresmaktene, til «systemet». «Jeg har tillit til systemet» var min brors automatiske svar, uten nølen, da jeg advarte mot å tilby seg selv som laboratorierotte. Tre generasjoner fullvaksinerte meldte han hoverende. Kanskje slutten på slektslinja med andre ord. Helsevesenet er på sammenbruddets rand og det bables om «long covid», og elefanten i rommet eser ut. Spennende tider. Potensiale for en «purge», en utrenskning og hoderulling, et bevissthets-boom og en modning der det infantile ved å la seg lyve til igjen og igjen og ikke se det må vokses fra.

   Svar
 • Kelly tok altså ikke kvaksinen men tok så en booster? jeg forstår lite av det hele. Hun må være forvirret?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Midt-Østen:

Sabra og Shatila – nok en «Israel»-ledet massakre.

Forrige innlegg

Jacinda Ardern, tidligere statsminister i New Zealand:

FN må slå ned på ytringsfriheten som det skulle være et krigsvåpen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.