POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19, mRNA-vaksiner, Vaksiner

Floridas helsedirektør:

Det er ingen bevis for at de nye covid-vaksinene er trygge!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

U.S. Food and Drug Administration (FDA, USAs legemiddeltilsyn) godkjente nettopp de nye covid «booster»-injeksjonene for de siste covid-variantene, men Floridas helsedirektør Dr. Joseph Ladapo sier at det er «ingen bevis» for at de er trygge eller effektive for mennesker.

På en pressekonferanse denne uken med guvernør Ron DeSantis, avslørte Ladapo humbugen ved å forklare at ingen virkelig vitenskap fant sted i godkjenningsprosessen for disse injeksjonene, som er de nyeste covid-injeksjonene.

«Vi vet alle at det er en ny vaksine som kommer rundt hjørnet, en ny mRNA covid-vaksine. Og det er i hovedsak ingen bevis for at de er trygge», sa Ladapo.

«Det er ikke gjort noen kliniske studier på mennesker som viser at de er fordelaktige eller trygge. Og ikke bare det, det er mange faresignaler.»

Relatert: Unge menns hjerter blir ødelagt av covid-vaksiner, advarte Ladapo i fjor høst.

Covid-vaksiner «øker sjansene for at du får covid», advarer Ladapo.
Siden det er to nye covid-injeksjoner som slippes, en fra Pfizer og den andre fra Moderna, er det uklart hvilken Ladapo refererte til – selv om vi mistenker at han mener begge injeksjonene er basert på pseudovitenskap.

Fra midten av september vil amerikanere bli tilbudt to nye «oppdaterte» covid-vaksiner fra Pfizer og Moderna, som begge er basert på den samme mRNA-teknologien som ble brukt i de første partiene som kom i slutten av 2020.

«Pfizer hevdet nylig at i et dyreforsøk ga den oppdaterte vaksinen beskyttelse mot BA.2.86-stammen og andre varianter som sprer seg hurtig», forklarer Naveen Athrappully, som skriver for America First Report. «Modernas vaksine mot BA.2.86 har allerede blitt gitt til mennesker i forsøk. Begge selskapene planlegger også å rulle ut nye vaksiner rettet mot Omicron-varianten XBB.1.5».

På pressekonferansen viste Ladapo også til andre studier fra Brasil, Australia, USA og andre steder som viser at mRNA covid-vaksiner «faktisk øker sjansene dine for å få covid». «Det er ikke normalt, og dessverre kommer du til å ha folk på TV som forklare hvorfor du bør være komfortabel med å ta et produkt som til slutt, som sine forgjengere, øker sjansen for å bli smittet», sa han.

I stedet for å lytte til «ekspertene», mener Ladapo at vi folket må ta våre egne beslutninger basert på våre egne vurderinger. Han fraråder med andre ord å lytte ukritisk til «akademikere som forteller deg hva du bør tenke».

«Når de prøver å overbevise deg om å være komfortabel og være enig i ting som ikke føles rett, og som du ikke føler du bør være enig i, er det et tegn,» sa han. «Og jeg ber og håper at du lytter til det fordi det vil hjelpe deg.»

En av studiene Ladapo refererte til, kom fra California. Forskere så på data fra 33 Golden State-fengsler og fant ut at fanger og fengselsansatte som fikk de siste covid-booster-vaksinene, endte opp med større sannsynlighet for å få covid sammenlignet med de som nektet å ta dem. Mens smitten blant de uvaksinerte er rett rundt 2,7 prosent, er smitten blant de fullvaksinerte og fullt boostede mer enn 3,2 prosent.

Ladapo advarte videre om at tidligere mRNA vaksiner og boostere «faktisk forårsaket hjerteskade hos mange mennesker». «Og omfanget av hjerteskadene, det er mer enn myokarditt som fører til innleggelse,» sa han. «Vi kaller det subklinisk myokarditt. Dens kliniske betydning er egentlig ukjent. I en perfekt verden vil det forhåpentligvis ikke være en stor sak, men vi vet ikke».

Fra Natural News, publisert 13 september 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.

Orginalartikkel: Florida Surgeon General Dr. Joseph Ladapo warns that there is “no evidence” the newest COVID vaccines are safe – “lots of red flags”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Det er ingen bevis for at de nye covid-vaksinene er trygge!»

  Joda.
  I følge Solberg, FHI, Nakstad, og det vitenskapelige miljøet på Løvebakken.
  Hotelfagutdannede Høie ikke glemt .
  Og munnbind mot bakterier hjelper også mot virus som er 1/1000 del i størrelse.
  ( Og det er antagelig også mulig å fange mus i en hummerteine.)

  Halvparten så mange Covid-influensa-syke /døde i forhold til i et vanlig influensaår.
  Denne halvparten gjorde det selvfølgelig nødvendig å stenge av landet, gjøre innbyggerne til lovbrytere hvis de forflyttet eller samlet seg, stjal 2 år av ungdommer og barns sosiale liv, fratok døende mulighet til å ta farvel med sine kjære, og reduserte alle sitt immunforsvar med Antibac og unødvendig sosial distanse.
  – Og ødela store deler av smånæringslivet i landet.

  Injeksjonen hadde heller ikke store negative bivirkninger.
  – Bortsett fra hjertebetennelser, langvarige mestrasjoner, abort og konstant slitenhet og nedsatt immunforsvar.

  Takk Erna Solberg.
  Takk FHI.
  Takk media.
  Og takk igjen, Erna Solberg og andre luringer i vårt politiske ‘lederskap’ for at dere nå flytter fokus. Fra en forbrytelse til en annen.

  Var det noen som trodde at dere eller deres media ville analysere overgrepene og bli straffet for lovbrudd & idioti?
  Det er jo bare å flytte fokus!
  Slik går no dagan.
  Når er det nok for norske innbyggerne?
  Ordentlig nok.

  Svar
 • Helseminister Kjerkol har gitt Bill Gates v/WHO eneveldig makt til å beordre tvangsvaksinering og lockdowns i alle land som er medlemmer i WHO.

  Vil man overleve de neste plandemier må man flytte ut på et øde og nakent skjær langt fra fastlandet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Niger skjer det mye rart.

Forsøker juntaen å sette imperialistene USA og Frankrike opp mot hverandre.

Forrige innlegg

Kriser er for gode til å ikke utnyttes:

Klimaendrings-politikk er ‘motoren’ for å innføre «The Great Reset».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.