POSTED IN Norsk politikk, Økonomi

Flere hundre kan miste jobben.

Godhetsposering i den Norske Turistforening.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De nye Jøssingene.

Jøssing … var kallenavn på engelskvennlige nordmenn under andre verdenskrig. (Fra Wikipedia)

Under Nazitysklands okkupasjon av Norge, gikk mange rundt med en binders i jakkeslaget som symbol på at de støttet motstandsbevegelsen. Den eneste aktive motstanden de fleste av dem som bar bindersen, det var å bære dette symbolet. Det kostet dem ingen ting.

Når Den Norske Turistforening (DNT) og andre nå går til aksjon mot Freia i Norge, så minner om det samme: Det koster dem ingen ting. Det er symbolpolitikk. De som må ta kostnaden er arbeiderne og andre ansatte på Freia-fabrikken som kan miste jobben og levebrødet. Det er tydelig at aksjonistene tenker at det må de tåle.

Den eneste «Heroiske» innsatsen medlemmene av DNT yter, er å ikke lenger unne seg en bit Freia sjokolade på hytteturen.  God Tur!

Hilsen Trygve Horgen 

Forsidebilde: Thomas Claeys

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Jeg blir mer og mer en fiende av dette landet. De som styrer i Norge nå representerer ikke Norge eller nordmenn, det er en elite som styrer på vegne av NATO, EU og storkapitalen. Den norske overklassen gir totalt f i vanlige nordmenn. De er landssvikere rett og slett.
  DNT og NFF kan dra til…

  Svar
 • Boikott Den Norske Turistforening til Russlandhataren har gått av som leder. KvikkLunchboikottaren bør gå av. Han er sambuar med helseministeren som gjekk av før covidvaksinedødstala byrja å stige for alvor. Desse folka er uintelligente posørar utan ansvar eller respekt for det norske folk.

  Svar
  • Så enig så enig S og Ove! Hva f.. skal vi gjøre for bli kvitt landsforæderne? De er overalt i politikk, det offentlige og i byråkratiet! Alle er gjennomsyret av det globalistiske f…skapet. Å «stemme» er fullstendig bortkastet. Gro flagga ut og joina globalistene tidlig. Hun …. jeg … er så forbainna!

   Svar
 • Sannelig kan en bli brydd og flau over å være norsk nå i våre dager.

  «Typisk norsk å være god», hevdet Gro, i betydningen: god-bedre-best, tror jeg.

  Heller: Typisk norsk å være godhetsposører og verdensmestere i hykleri.

  Hvilken krigsforbryter får «fredsprisen» i år? Kanskje Kissinger får prisen en gang til? Eller en eller annen russisk-fiendtlig kunstner ingen har hørt om? Delt pris mellom Zelensky og Stoltenberg, (?), for deres tapre og utrettelige kamp for «demokrati» og «selvstendighet» i et land Blackrock har kjøpt billig og arbeidere ikke har streikerett? Og de som ikke hater fienden blindt nok havner på dødsliste.

  Bent Høie presterte jo å stille med sin nye, fargerike agenda2030knapp på jakkeslaget, OG en binders. Manglet bare nisselua, som både ansiktet og personligheten hadde kledd ualminnelig godt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Motoffensiven som skulle snu krigen.

Ukrainas hær ødelagt.

Forrige innlegg

Kan dette være sant?

Koronavaksiner svekker immunforsvaret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.