POSTED IN Gaza, Palestina

Fin ‘musikkvideo’:

Palestinas sjel skal ikke dø.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Kjære lesere, lytt til sangen om Gaza; konflikten Gaza i et nøtteskall. Om å knuse Gazas «sjel» – fordrive palestinerne fra Gaza, «rense» landet for palestinere for selv å ta landet over, etter hvert også mere land.

Tanker om et eksklusivt «Stor-Israel» ligger i bunnen. Tradisjonelle ledere i «Israel» har selv gjort det klart. Og dette: En krig kan bistå på veien.

«Vi gir oss ikke i natt. Dere kan brenne våre moskéer, hjem og skoler, men vår sjel skal ikke dø.» Hør sangen her.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Staten Israel opprettet av Satanistene Rotchild/Orsini/Rotchild. Hamas finansiert av de samme. Følg pengestrømmen og overraskende koblinger åpenbarer seg. «Mitt rike er ikke av denne verden.» Da skjønte Judas at Jesus Kristus ikke kom til å bli konge i et jordisk rike. Og tystet på ham.
  Sataniske Israel ønsker verdens herredømme. De er bedre enn goim/menneskedyrene. De er guds utvalgte folk. I dette grusomme scenario som utspiller seg er gode palestinere og jøder ofre.

  Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  4 november 2023 14:21

  «De er bedre enn goim/menneskedyrene. De er guds utvalgte folk. »
  Du burde ikke skrive slikt rasistisk vrøvl, Olav B!
  Sannheten er at nazionistene har konvertert til verdens eneste rasistiske religion: Talmudismen/jødedommen
  – en religion full av hat, rasisme, oppskrift på folkemord og syk overtro.

  Khazar-jødene burde heller hold seg til sin gamle religion – som inntil år 740 AD – var fallosdyrkelse…

  Svar
 • Northern Light.
  4 november 2023 16:56

  Deagels 2025-prognose viser at USA og Israel blir fullstendig utslettet i tredje verdenskrig.

  Israels befolkning blir redusert med over 60 % og Amerika blir en tredjeverden-nasjon.

  Av Nyhetsredaktørene i Natural News.
  I løpet av de siste 9 årene og helt tilbake til 22 oktober 2014, har ANP (All News Pipeline) rapportert om den absolutt bisarre ‘prognosen’ for Amerika og det meste av ‘Western Civilization’, som er gitt av en US Government sourced website’, en website med amerikanske myndigheter som kilder, kalt ‘Deagel Report’ for år 2025, en ‘prognose’ som viste at USAs befolkning ville være godt under 100 millioner mennesker innen 2025, og at USA da ser ut som en tredjeverdens-nasjon.

  Kalt en «gal konspirasjonsteori» av Associated Press (AP) og hovedstrømpresse og media, til tross for at Deagels kilder for sine prognoser er det amerikanske forsvarsdepartementet, det amerikanske utenriksdepartementet, CIA, Verdensbanken, EU og den amerikanske marinen, hæren, Coast Guard, Marine Corp og Air Force. Vi tar en ny titt på den bisarre 2025-prognosen som raskt nærmer ‘sluttdatoen’ mens verden nærmer seg 3 verdenskrig, og det faktum at Deagels 2025-prognose for befolkningen i Israel, viser også at den forventes å bli mer enn halvert innen 2025.

  Deagel prognoser ser på et tidspunkt ut for USAs befolkning å falle fra 323 millioner til knapt over 54 millioner innen år 2025, som vist i et dokument på nettstedet ‘Pakistan Defense’ fra 17 januar 2018, et dokument kalt; ‘en advarende fortelling som fremhever svakheter i våre nåværende systemer,’ merk deg som det også er vist på det globale kartet, at mens befolkningen i Israel, USA og det meste av den vestlige sivilisasjonen blir spådd å falle, vil befolkningene i nasjoner som Iran, Syria, Tyrkia så vel som det meste av Midtøsten, blir spådd å stort sett forbli det samme eller til og med øke.

  Prognosen viser at Israels befolkning innen 2025 vil falle med fantastiske 63,5 %, men det er ingenting sammenlignet med en 79,7 % forventet befolkningsnedgang for USA innen 2025, på Joe Bidens vakt. For ikke å nevne prognosene for USAs militærutgifter innen år 2025 som absolutt vil falle. Vi ser bevis på at det ‘amerikanske militærindustrielle komplekset’ visste fra år 2017 at USA kom til å tape 3 verdenskrig, og som en straff fra våre ‘fremtidige globalistiske herskere’, ville vi bli ‘avvæpnet’ som nasjon.

  Og som vi rapporterte fra ANP helt tilbake i 2014 da vi først presenterte denne bisarre prognosen til leserne våre, spådde Deagel også at USA ville være en tredjeverden-nasjon innen år 2025 økonomisk, og militærutgiftene ble spådd å falle fra $726 milliarder dollar årlig til bare $8 milliarder dollar i år 2025, mens BNP per innbygger ble spådd å falle fra $52.838 til $13.328 innen 2025.

  Deagel spådde også at USAs bruttonasjonalprodukt vil falle til bare 2,4 billioner dollar innen 2025, ned fra over 19 billioner dollar i 2017. De skyldte i stor grad på den tiden på at en fremtidig ødeleggende «økonomisk hendelse» lå bak prognosen deres, men som de også påpekte, globale kriger har lenge vært pådrivere for slike økonomiske ødeleggelser gjennom historien.

  Steve Quayle rapporterte på sin nettside at Russlands president Vladimir Putin har vendt seg mot den mangeårige allierte Israel, noe som er enda mer bevis på at det strekes opp grenser for tredje verdenskrig. Vladimir Putin vil nå se på Israel som en «fiende», når han beveger seg nærmere Iran og slutter seg til Hamas i Midtøsten, sier en tidligere taleskriver for den russiske presidenten til Daily Express US.

  Hamas har kalt Russland sin «nærmeste venn» og lover å løslate åtte russiske gisler som ble kidnappet under angrepet i Israel 7 oktober. Putin ser også ut til å bryte med sin tidligere nøytralitetslinje ovenfor Israel og Palestina. Denne uken ba han Israel om å avbryte sin bakkeinvasjon i Gaza. Deagels 2025-prognose sier også at befolkningen i både Russland og Kina stort sett vil være den samme, mens den ‘vestlige sivilisasjon’ blir desimert.

  Fra Natural News, publisert 3 november 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Deagel’s 2025 forecast showed America and Israel being absolutely annihilated in WW3 with Israel’s population cut by over 60% and America transformed into a 3rd world nation.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   4 november 2023 21:03

   Har du antallet norge vil sitte igjen med? Så det en gang. Var det ca. 1 million?

   Gripende sang forresten. Hør den hvis dere ikke alt har gjort det!

   Svar
 • Northern Light.
  5 november 2023 18:20

  Israel bombet flyktningleire som sivilbefolkningen tidligere var blitt oppfordret til å flykte til.

  En av de verste krigsforbrytelsene i nyere tid: Israel bombet gjentatte ganger flyktningleire som de nylig har oppfordret sivilbefolkningen å flykte til.

  Av Markus Andersson.
  Jabalia, Gazas største flyktningleir, har blitt bombet av Israel med det uttrykkelige målet å drepe en av Hamas’ øverste kommandanter. Et stort antall sivile ble drept i angrepet, og flere land fordømmer nå Israels nådeløse angrep.

  Ifølge det palestinske helsedepartementet og utenrikskorrespondenter på bakken er minst 50 mennesker drept og hundrevis skadet i bombingen av flyktningleiren, men Israel insisterer på at de gjør det de kan for å minimere sivile tap.

  Hovedmålet var Ibrahim Biari, en høytstående sjef innen Hamas, som skal ha vært med på å planlegge det blodige motangrepet på Israel 7 oktober. Biari og «tusenvis» av palestinske soldater skal ha blitt drept i bombingene ifølge IDF, men de ønsker ikke å kommentere hvor mange sivile som mistet livet på samme tid. – Vi vet ennå ikke hvor mange sivile som ble drept, sier Jonathan Conricus, talsmann for IDF.

  Usikkert dødstall.
  I Jabalia bor et svært stort antall palestinske flyktninger i bygninger med flere etasjer, og flere av disse ble fullstendig ødelagt under bombingene. Videoer som sirkulerer i sosiale medier viser hvordan døde menn, kvinner og barn blir trukket ut av ruinene. Ifølge et sykehus i nærheten er imidlertid tallene på 50 døde altfor lavt, og det opplyses at over 120 kropper ble brakt inn etter bombingene.

  Bombingen har fått flere land til å fordømme Israels handlinger – inkludert Bolivia, Chile og Colombia, som nå velger å tilbakekalle sine ambassadører. «Jeg har bestemt meg for å kalle hjem vår ambassadør i Israel for konsultasjon. Hvis Israel ikke stopper massakren av det palestinske folket, kan vi ikke være der», kommenterer Colombias president Gustavo Petro.

  Bombing av flyktninger.
  Samtidig viser en undersøkelse fra BBC at Israels hær gjentatte ganger bombet områdene som sivilbefolkningen tidligere var blitt oppfordret til å flykte til.

  Den 8 oktober ble for eksempel palestinske sivile oppfordret til å dra til Khan Yunis på den sørlige Gazastripen – men bare to dager senere ble det utført omfattende bombing av byen, og flere bygninger ble fullstendig ødelagt.

  Det samme skjedde i byen Rafah hvor sivilbefolkningen ble oppfordret til å flykte – men hvis sentrale deler ble bombet dagen etter. Kanalen viser til at flere lignende angrep er utført av det israelske militæret.

  Fra nya dagbladet, publisert 1 november 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og X-meldinger med sterke videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Israel bombade flyktingläger – stort antal döda.

  Kommentar:
  Først så jager den israelsk hæren sivile folk ut av boligene i de de står og går i, og ber de samle seg i en flyktningleir «for deres sikkerhet», og så bomber de dem. Det er massemord og det er bare terrorstater som kan gjøre slike forbrytelser mot menneskeheten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mister USA grepet i sin egen bakgård?

Latin-amerikanske land bryter med Israel.

Forrige innlegg

Viljen til å få slutt på USAs okkupasjon av Irak og Syria øker.

USAs baser i Midt-Østen er under økende press.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.