POSTED IN Virkelighetsforståelse

Fete løgner blir sannhet med tiden hvis de ikke avsløres.

Her er en ekstra feit løgn.

23 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er en ikke-sak i våre medier. Den skal ikke snakkes om fordi den offisielle sannheten om det som skjedde finner vi i konspirasjonsteorien til til den løgn-aktige regjeringen til USAs president George W Bush Jr., altså i den offisielle rapporten om tårnene. Og den løgnen tror de fleste på fordi de tror på det som mediene sier.

Bush-regjeringen startet de ødeleggende Midt-Østen-krigene og begrunnet krigene i løgnen om Al-Qaida sto bak sprengningen av de tre tårnene i New York 9. sept. 2001. Den løgnen utløste den forferdelige Afghanistan-krigen som USA tapte etter 20 år. Seinere ble krigene utvidet, overfor Irak (20. mars 2003) med løgnen om at landet hadde masseødeleggelsesvåpen. Men det var det angriperne som hadde, USA og UK, ikke Irak.

Mange visste at Irak tidligere hadde brukt gass mot sin kurdiske befolkning, men også i krigen mot Iran hvor USA støttet Irak bl.a. med gass som de også fikk bl.a. fra Tyskland.

Historien om 9. september har mange i vesten slukt med krok og søkke til tross for at den ikke henger på greip og strider mot fysiske lover.

For de som vil ha et eksempel på akkurat det, se denne korte videoen under:

Nettstedet «HvamenerPartiene» har hatt en rekke artikler om hendelsen. Den siste vi har sakset finner en under:

Knut Lindtner
Redaktør

Branningeniører i Norge er tause

11. september 2001 kollapset som første og såvidt vites eneste gang i historien ikke bare en, men tre skyskrapere bygget med stålkonstruksjoner og etasjeskiller av armert betong angivelig «på grunn av brann». Alle hadde det til felles at de kollapset i fritt fall eller tilnærmet fritt fall rett ned på sitt eget avtrykk på et spektakulært vis som ingen kontrollert riving kunne gjort bedre.

____________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
____________________________________________________

Norske branningeniører i private selskaper, brannfaglige utdanningsinstitusjoner og forskningsmiljøer ser ikke ut til å stille spørsmål om at …

 • redningsmannskapene fant «elver av flytende lava» under alle tre byggene, hvitdryppende stål rundt 1500 grader, etter branner som ifølge NIST hadde holdt 700 grader.
 • satelittbilde med varmefølsomt kamera som passerte over New York 16. september, viste temperaturer i grunnen over 700 grader til alle de tre kollapsede byggene etter at brannvesenet hadde helt vann over dem i fem døgn.
 • 12 sekunder før det første tårnet kollapset kunnen man inne i bygninger langt unna kunne høres et «Drrrrrrrrrrrrummm» som minte om sprengning med mange ladninger mikrosekunder etter hverandre. Samtidig med lyden, ristet det synlig i bildet til kameraer som sto på tripod.
 • på ulike bilder fra kollapsen av tårnene tatt 11. september finner vi «skråkutt» av søyler som ser ut som de er laget av kirurgisk plasserte ladninger som på vedlagte foto.
 • ifølge NIST falt WTC7 beviselig i fritt fall over 2 sekunder eller 8 etasjer, altså uten å møte noe motstand fra bygget under, forøvrig falt det i tilnærmet fritt fall.
 • WTC7 falt symmertrisk og vannrett rett ned ved at samtlige 81 søyler i en etasje sviktet i samme mikrosekund og at dette gjentok seg over mange etasjer nedover i bygget.
 • NIST hevder at ingen detonasjoner skjedde denne dagen, derfor ble restene fraktet til Kina og smeltet om uten å gjennomføre vitenskapelige analyser eller undersøkelser, til tross for at videoer og troverdige vitner har påstått det motsatte av NIST.
 • dr. Leroy Hulsey ved University of Alaska Fairbanks og hans team analyserte kollapsen til WTC7 og konkluderte med at NIST må ha tatt feil, at kollapsen ikke kunne skyldes brann.
 • NRK nekter å vise dokumentarfilmen «SEVEN» om professor Hulsey sitt arbeid.

Forsidebilde: Et maleri av Albrecht Samuel Anker (1831-1910)1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 757 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

23 kommentarer. Leave new

 • Under forutsetning av du stoler på dine eigne auger.
  Dei tre haugane av destruerte byggematerial er altfor små, fordi det meste av stål og betong er omgjort til støv. For å skape høg nok temperatur til å forvandle 100 etasjer til støv er det nødvendig med atomenergi. Tre mikroatombomber med lav radioaktivitet plassert djupt i kjellaren, retta opp gjennom heissjaktene forklarar soppen på toppen. Israel brukte tilsvarande miniatombombe i raketten mot Beirut hamn. (Veterans Today har forklart godt begge atomangrepa frå Israel. Materialet kjem truleg frå stolne atomvåpen frå USA).

  Svar
  • Dine eigne auger såg fly på tv. Aluminiumsfly kan ikkje trenge inn i slike stålstrukturar. Du såg film. Rakett inn i Pentagon.
   Israel styrer USA til å krige for seg for å realisere storisrael mellom Eufrat og Nilen, dei to blå flodene teikna på flagget over og under davidsstjerna.

   Svar
   • Ssssov godt S. Er du enda en ny Jödehater som skal spre skitt.Har du ikke forstått at Israel er en skapelse,skapt for å destabilisere ?.Du får ta deg en runde i det rotete opplysningsverket du graver i,kanskje,om du er riktig iherdig,så finner du Israels skaper.

    Svar
    • Er du uinformert, forvirra eller berre ein liten skitt som kastar dritt?

     Svar
     • S,de fleste som ikke sovver men isteden tenker kan se paraleller mellom det som jeg hevder er Norsk Fascistisk regjeringsmakt,USA,s fascistiske regjeringsmakt ,EU,s fascistiske regjeringsmakt og Nato,s fascistiske regjeringsmakt og alle som en stötter disse regjeringene Ukrainas Nazistiske regjeringsmakt.
      Det er faktisk sånn S at ISRAEL forsöker nå gradvis å frigjöre seg fra den makten som har tvunget de til å väre så hensynslöse siden 1948 og også för det gjennom det jödiske verdenssamfunn.
      Scott Ritter tar et drabelig oppgjör med amerikanske jöder som i hovedsak kommer fra Ukraina.Det gjör han idag og igår.
      Du kan söke Scott Ritter på YouTube.
      Denne myten om jödene som er semitter som bekjenner seg til den jödiske tro er hjernevask på höyt nivå.Om du er kristen S,tror du du hadde värt särlig kristen om du ble födt i langtvekkistan ?.Neppe,det har med påvirkning utenfra å gjöre,du blir det som makten der du er,önsker du skal bli,om du da ikke tenker selv.

   • Det er liksom som at du og dine umulig kan ha värt i närheten når tenkeboksen ble oppfunnet.Du vet S,ikke alle zionister er semitter,ikke alle nordmenn er apekatter,ikke alle svensker liker gult og blått osv osv.
    Zionisme er en ideologi,det har ingenting med såkalt rasetilhörighet å gjöre.Så neste gang du er inne på tanken å stemple jöder,tenk deg om,om ikke kan du stå i fare for å bli kalt en apekatt kledd i gult og blått mens du sveiver på lirekassa di.

    Svar
    • «Zionisme er en ideologi,det har ingenting med såkalt rasetilhörighet å gjöre»

     Nei, du har sikkert rett Z. Men rase og jøder er koblet sammen opp gjennom historien. Av hvem?
     Om det er bestyrt/myteoppbygd av ‘jøder’ eller noen krefter som har brukt en gruppe for å samle politisk makt ( f.eks. zionisme) gjennom religion er vel usikkert. Som ‘Israels barn’, eller ‘jøder’ eller ‘guds utvalgte’.
     Folk blir med på mye rart, og blir en potent maktgruppe, når det blandes religion og politikk, og man kalles utvalgt av gud. Det er maktgrupper w.w. , ofte trojanske hester i den enkelte nasjon, som bør bekjempes. Ikke enkeltmennesker. – Hvis ikke disse enkeltmenneskene opptrer ett med i en slik psykopatisk organisasjon.

     ‘Mange anti-jødiske krefter prøver gjennom historien til Khasarene å bortforklare mange av de øst-europeiske jøders opprinnelse. ‘
     judeokristnearv.wordpress.com/2011/10/09/historien-om-kashar-riket/

     ‘ «Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
     Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
     Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.» ‘
     (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)
     Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

     ‘- Du vet, alltid snakker noen om antisemittisme. Det er jo et mektig ord. Det er veldig enkelt å kalle noen terrorister og antisemitter, og slik forsøke å demonisere dem. … Det er viktig å merke seg hvem som snakker om antisemittisme – det er alltid Israel og deres støttespillere. Det er aldri oss. ‘
     dagbladet.no/nyheter/se-pa-deg-selv-du-er-et-dyr/70721141

     »Det israelske folket verden over erklærer økonomisk og finansiell krig mot Tyskland.’ ( i 1933)
     Det israelske folket?
     Hitler hadde neppe kommet til makten uten den støtte han fikk fra bankierkretsen i Wall Street Sentrale deler av verdens storfinans gikk likevel mot Hitler fordi han gikk vekk fra gullstandarden og fordi han tok i bruk fripenger. De erklærte økonomisk krig mot ham så tidlig som i mars 1933. Den engelske avisa Daily Express skrev den 24. mars 1933: «Judea declares war on Germany», «Jødene erklærer Tyskland krig». Den jødiske historiker R. G. Dommerque Tobacci de Menasse forteller oss at «Krigen mot Hitler ble erklært fordi han ville innføre en ny økonomisk samfunnsordning»(Litt. liste 7). Man viker altså ikke tilbake for en krig for å forsvare sitt internasjonale pengemarked og sine økonomiske maktposisjoner. Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
     vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

     Svar
     • Jeg vil ha fram Frikar at de semittene som befolker området Israel er like hjernevasket som den hjernevasken nordmenn blir utsatt for og nordmenn er jo kjent for ,Det er typisk norsk å väre god.»
      Vi har blitt til det vi er pga vår falske historie.
      Jeg benekter ikke at mye rart har blitt sagt fra den zionistiske staten,godt hjulpet av presteskap,lärere og militäre,med det fantastiske gamletestamentet som bevis på deres sannhet.
      Hvor mye sannhet synes du det står i norske masemedia Frikar ?,eller fra supernyhetssprederen NRK ?.
      Det er slik sannhet som bankes inn i folk i alle land og riker for at den stedlige makten skal bestå.
      Så vär snill Frikar,legg den ballen död,start med blanke ark,da skal du se du får en dag i morra.

    • Nei, du framstår rusa tidleg på dag, ung, dum og doomed?
     Mange av mine favorittforfattarar på internett er jødar.

     Svar
   • «Dine eigne auger såg fly på tv»

    Hva som ble vist påTv av ( en forhåndslagd film ?) fly er en ting. Eller en blanding , siden det ble vist film av en bygning i fall før det fallt.
    Men hva ble sett på selve bygningene av folk i byen ? Kan det være små ( forhåndskonstruerte) eksplosjoner i noen kontorer, – og laserlys/film av fly, på fasaden samtidig? En bygningsfasade er blitt brukt til laserlys/film like spektakulært og ‘ekte’ tidligere, så slikt er nok fullt mulig. .

    Svar
   • «Al-Qaida sto bak sprengningen av de tre tårnene i New York 9. sept. 2001.»

    Forfatteren av innlegget burde kanskje ha fått noen til å lese gjennom det før han postet det?

    Svar
 • 9/11? To fluer i ett smekk:
  1. påskudd til krig i Afghanistan og «war on terror», «enten er du med oss eller mot oss»,
  2. «Patriot Act» innføres, angivelig for å hindre terrorisme, men egentlig et ledd i overvåknings-
  samfunnet, hvor hele verden straks etter må gjennom masse kontroll på flyreiser, slik at folk tilvennes å bli behandlet som kveg.

  Svar
 • Lys Våken
  29 mai 2022 11:12

  Det rulles opp dag for dag hvilken ubeskrivelig kriminell organisasjon den amerikanske dypstaten er. Kroppsspråk og ansiktsutrykk den daværende president George W. Bush får når han blir fortalt at «operasjonen er i gang», mens det leses høyt for småskoleelever, er så avslørende som det går an.
  At alt «avfall» etter den kontrollerte sprengningen sendes umiddelbart avgårde til Kina som sikkerhetsklarert spesialavfall, for videre destruksjon er også meget spesielt under de daværende omstendigheter. Når en fortsetter med dypdykk i denne materien forstår en at ingenting er umulig for de kriminelle kreftene som driver med «falske flagg operasjoner». Husk bare på at de samme kreftene nå «as we speak» gjennomfører en global destruksjon av økonomien som skal føre til «The Great Reset».
  Vårt største problem nå er de mange milliarder som går rundt som sovende kveg.

  Svar
  • «Vårt største problem nå er de mange milliarder som går rundt som sovende kveg».

   Her har du helt rett. Og det ser ut til å være svært smittsomt. Det er nok den verste pandemien vi står over for. «Sovesyken».

   Har sett en hel del demoleringsvideoer på nett, og når en sammenligner disse med 9/11 så er jeg ikke i tvil, overhodet, dette var en kontrollert sprengning.
   Hvordan eliten som står bak klarer å fungere i samfunnet etter et slikt massedrap, forklare bare at de ikke eier samvittighet.
   Og når en vet at de samme kreftene står bak krigene som raser på kloden, så er fremtidsutsiktene skremmende.

   Svar
   • I tillegg, så vat WTC kostruert, dimensjonert og bygget for å tåle et eventuelt flykrasj.

    Svar
   • Lys Våken
    29 mai 2022 16:43

    «Sovesyken» minner unektelig om alle de zombie apokalyptiske filmer og serier som svarthatten har produsert på løpende bånd de siste 10-15 år..

    Svar
  • «At alt «avfall» etter den kontrollerte sprengningen sendes umiddelbart avgårde til Kina som sikkerhetsklarert spesialavfall, for videre destruksjon er også meget spesielt under de daværende omstendigheter.»

   Ja, en svært underlig underlighet. – Som alene burde være nok til å bli både nysgjerrig og forbløffet, og for å sette i gang undersøkelser.

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  30 mai 2022 15:35

  Her er en resyme av en uavhengig analyse om WTC7 av arkitekt RichardGage som kanskje noen kan finne interessant:

  https://richardgage911.substack.com/p/sudden-building-collapse-an-independent?s=r

  Svar
 • Det er ganske så trist å måtte erkjenne at voksne mennesker fremdeles krangler om det åpenbare og lever i et løgnens og uforstandens vakuum !

  Når det gjelder 911:
  Man kan ta angrepet på Pentagon som et eksempel ! At dette var angrep av et fly trosser faktisk alle aerodynamiske lover ! (Et fly av denne størrelsen ville faktisk ha gått i oppløsning før det i det hele tatt traff noe som helst) Det at det penetrerte området i pentagon faktisk var en tellesentral som var forsterket mot atombombe angrep gjør det hele enda mer Latterlig !

  Når det gjelder Jødene:
  Dr. Eran Elhaik, genetikerforsker ved Johns Hopkins University School of Medicine, fant at dagens «jøder» stammer fra Khazaria og ikke Israel. De er ikke Abrahams ætt. (Pr dags dato kan man anslå at ca 1,5% – 1,6 %av israels befolkning faktisk er Jøder !

  Når det gjelder Sionistene:
  Når det gjelder sionistisk ideologi kan vel ingen knapt tvile på at denne ideologien er den reneste form for rasisme. Sionisme er jødisk forkledd rasisme, som en eksistensberettigelse !

  Når det gjelder rasisme:
  Israel kommer rett etter USA når det gjelder rasisme. Det er grunnen til at USA donerer 3,8 milliarder dollar per år for å holde dette okkupasjonsregimet i gang.

  Vi har så mange forestillinger om hva som er rett, galt eller fakta i disse tider men prøv i det minste å benytte litt tankegang og konsolidere fakta for sannheten finnes hvis vi bare bryr oss !

  Det er mye som ikke henger på greip for tiden og dessverre, vi ser ut til å bare bli dummere og dummere – Hvordan skal dette gå ??? !

  Svar
 • For og få bygge i newyork på den tiden vet ikke om reglene er sånn nå måtte det være en plan for og rive byggningene. Det ble derfor bygget inn en rivningsmekkanisme ved hjelp av atombomber som ble lagret og servet i bygning 7 og ført til ground zero ved hjelp av undorjordisk jernbane system. I følge en tidligere offiser i det sovjetiske atomprogrammet Dimitri Khalezov. Se hva betydningen av ground zero er i en ordbok før 9/11 samme offiser mente også att 22stk. 500megton atom hoder ble stjålet fra kursk.
  en fløy inn i Pentagon uten og gå av og de som trykket på knappen 9/11 var overbevist de var sikre på att det var 1 eller 2 500megaton atom hoder i disse byggningene om disse atomhodene hadde gått av ville hele new York blitt lagt i grus. https://youtu.be/dOfzFjLv_5s

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA bevilger $40 milliarder til Ukraina-krigen.

Hjemme forfaller landet.

Previous Post

Etter nederlaget i Ukraina:

Nye kriger står for tur i Afrika.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.