POSTED IN Helse

Får WHO sine diktatoriske fullmakter?

Viktig møte vil bestemme om vi får globalt helsediktatur.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Skjebnesvangert møte i WHO – får de fullmakt til å innføre globalt «helse»diktatur?

Av red. PSt

Andrew Bridgen, som er britisk parlamentsmedlem, kritiserer WHOs nye internasjonale helseforordning (IHR) og pandemiavtalen som et uhørt maktgrep – og frarøver alle 194 WHO, medlemsland, hele verden, deres suverenitet over nasjonale helsespørsmål.

Den nye IHR og pandemitraktaten vil overføre myndigheten til å avgjøre hva som er en pandemi og hva som fortjener status som en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC), og bokstavelig talt hvordan helsespørsmål bør behandles – et grenseløst mandat av diktater – til generaldirektøren for Verdens helseorganisasjon (WHO).

WHOs generaldirektør kan gi et direkte forbud med straff for bruk av «WHO-forbudte» medisiner, selv om det er bevist effektivt. Dette er nøyaktig hva som skjedde under COVID. Leger og apotek hadde ikke lov til å foreskrive, anbefale og selge medisiner som var effektive mot COVID, fordi WHO forbød det.

Denne WHO-makten ville bli utvidet som en internasjonal lov, eller snarere som en «regelbasert orden», det nye tyranniske begrepet valgt av eliten, for å omgå bokstavelig talt alle nasjonale og internasjonale lover.

Både IHR og pandemitraktaten vil bli stemt over av den kommende verdenshelseforsamlingen, fra 21.-30. mai 2023. Avstemningen er planlagt 24. mai 2023. To tredjedels flertall kreves av delegatene på 194 medlemmer for å vedta den.

Se denne 20-minutters videoen der Andrew Bridgen forklarer det britiske parlamentet hvorfor den nye WHO IHR og pandemiavtalen må stemmes ned.

WHO er registrert som et FN-organ, noe det egentlig ikke er. WHO ble opprettet i 1948 utenfor FN.

WHO har full immunitet mot straffeforfølgelse, og ledende ansatte har diplomatisk og skattefri status i Sveits.

WHO er mer enn 80 % finansiert av private kilder, hovedsakelig fra farmasøytisk industri, Gates Foundation og andre private sponsorer .

WHO inngår i det som kalles International Health Partnership (IHP+), etter Davos-modellen for «stakeholder» kapitalisme, altså en korporativ sammenblanding av offentlige og private interesser med privat storfinans i førersetet.

De «filantropiske» stiftelsene som har føringa i dette «partnerskapet» er:

I styret for sistnevnte sitter Ted Turner og Gro Harlem Brundtland.

WHOs pandemitraktat – et angrep på menneskeheten

Aldri før i menneskehetens historie har en organisasjon åpenlyst planlagt et kupp mot suvereniteten og helsefriheten til ethvert menneske på jorden. Dette skriver James Rugosky i en lang artikkel om WHOs pandemitraktat.

Han oppsummerer innholdet i traktaten slik:

 • Verdens helseorganisasjon ønsker å kontrollere måten DU administrerer helsen din på.
 • WHO prøver å ta enda mer makt over livet ditt. Den søker å utvide sin evne til å kontrollere hele verdens respons på den neste pandemien langt utover dens nåværende begrensede juridiske myndighet. WHO ønsker å gjøre mer enn bare å gi råd til land. Den vil ha full kontroll.
 • WHO søker å håndheve en autoritær «one size fits all»-tilnærming til verdens helse som kontrolleres av dem og dem alene.
 • WHO søker også å utvide sine økonomiske ressurser og årlige budsjett kraftig.
 • Dette handler ikke bare om USA. Innsatsen må være verdensomspennende. Fra 1. juni 2022 er «Pandemic Treaty» ennå ikke utarbeidet. NÅ er tiden inne for å gjøre stemmene dine hørt. Vi må AKTIVT arbeide for å forhindre at disse traktatforhandlingene krenker hele verdens rettigheter og friheter. Våre stemmer må bli hørt. Våre meninger må vurderes. Våre rettigheter må respekteres.
 • Forhandlingene mot denne «traktaten» blir kontrollert av byråkrater, politikere, advokater, offentlige helsetjenestemenn, ikke-statlige organisasjoner og farmasøytiske representanter som ønsker å plassere seg selv i kontroll over å bestemme fremtiden for verdens «helse.»
 • Innspillet fra uavhengige leger, sykepleiere, forskere og helsepersonell som faktisk reddet millioner av menneskeliv, blir fullstendig ignorert.
 • Meningene og ønskene til «We The People» blir ignorert.
 • Som en internasjonal traktat kan WHOs pandemipakt være juridisk bindende OVER USAs grunnlov og dermed krenke våre rettigheter og begrense våre friheter. For land rundt om i verden (og deres interne stater og provinser) vil denne juridisk bindende avtalen overstyre deres individuelle grunnlover og pandemiresponsstrategier.
 • USA er en «medsponsor» av de nåværende forhandlingene, men de er IKKE medlem av arbeidsgruppen som leder prosessen. ( KLIKK HER )
 • Det internasjonale forhandlingsorganet ( INB ) ledes av delegater fra seks land, som representerer verdens hovedregioner – medformann Ms. Precious Matsoso (Sør-Afrika) og Mr. Roland Driece (Nederland), ambassadør Tovar da Silva Nunes (Brasil) , Mr. Ahmed Salama Soliman (Egypt), Mr. Kazuho Taguchi (Japan) og Dr. Viroj Tangcharoensathien (Thailand)
 • En liste over delegater til spesialsesjonen til Verdens helseforsamling finner du HER .
 • Ministeren for helse og menneskelige tjenester (Xavier Becerra) leder den amerikanske delegasjonen til Verdens helseforsamling . Del dine meninger med ham direkte: Xavier.Becerra@HHS.gov Twitter: @ SecBecerra
 • Vi skylder fremtidige generasjoner å beskytte deres suverenitet og deres helsefrihet. Vi må kreve og sikre at USAs delegasjon til WHO jobber for å opprettholde suvereniteten til folket i USA og opprettholde våre helsefriheter.
 • I stedet for å la sentralisert, autoritær, diktatorisk, biomedisinsk fascisme ta over og kontrollere livene våre, må vi AKTIVT jobbe for å insistere på helsefrihet for alle på jorden.
 • En rekke dokumenter er tilgjengelige via disse lenkene: IHR IPPPR Governing Pandemics WGPR INB WHASS WHO-bidragsytere og ikke-statlige aktører .

Hele artikkelen leser du her.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Våre helsemyndigheter ønsker dette velkommen, idet de smilende forteller norges befolkning at «feilaktige holdninger» skal være et tilbakelagt stadie. Lobbyist-polikere er såvisst hva vi har landet med.

  Allikevel; jeg skal flagge 17. mai dette året- selv om fedrelandstapet er registrert. Ikke bare det; men vi er satt i karantene: LES. inngjerdet og helt uten betydning/med null muligheter for påvirkning.

  De som skal stemme over «diktatet» er stort sett globalister. Seier´n er vår snøvler WEF sitt overhode fra Davos. Tenke seg, ha ambisjoner om seier som vil besegle vår/folkets skjebne. Herifra skimter vi avgrunnen. Hva gjør vi da.
  En av dere her brukte begrepet «løgn» om vår såkalte «landssjef» kort tilbake. JA, det lyves/unnslås for alt det er verdt. Noen, også kristne holder kristentroen opp, som var den deres skjold til bruk for djevelskapet de bidrar til.
  Jeg hater dette falskneriet vi er omgitt av….; Så alt for mye av det, ikke hjelper det å lukke øyne og ører, jeg hører ikke til dem som får det til, og mer enn greit er det. En start er å ty til naturen langt bort fra «STØYEN», eller la den spille en ganske sterkere/rent støyende rolle – som balsam for sjelen ;). Bysamfunnet er alt mindre attraktivt – stort sett (og nå blir jeg kvass) påminner det meg om kommende kaosbefengte fengsler hvor videre sorteringer skal foregå!

  Pass på dere selv/ta hva som ønskes for de aller, aller minste på største alvor. HUSK:

  Kjemp for alt hva du har kjært,
  Dø om så det gjelder!
  Da er livet ei så svært ,
  Døden ikke heller»

  Med vennlig hilsen – og hvem vet….. tross alt…
  Ragnhild

  ps. peterkrabbe.wordpress.com meddeler å avslutte bloggen han er redaktør for. Få med den spennende siste artikkelen, hans beveggrunner for avgjørelsen, og at han går for å la bloggen bli liggende på nettet for alle interesserte. Medregnet alle kommentatorene bidrag opp igjennom i et miljø av vennskap. En gave!

  Svar
 • Bekymringsmeldinger over hjerte-problemer; what a surprise, trekk strutsehodet opp fra dritten og se ting i øynene, folkens

  Svar
 • Eric Kamov
  15 mai 2023 17:21

  Om norske »folkevalgte» gir tilstrekkelig klare signaler på at de for ‘vår skyld’ akter å gå for dette fullstendig absurde og kritisk viktige utspillet fra gjennomkorrupte WHO, da må det i Norge kreves FOLKEAVSTEMNING!

  (I motsatt fall melder jeg meg ut av dette galehuset!)

  Svar
 • Kirsten Saxvik Hatlem
  15 mai 2023 17:41

  Dette var rystende lesing og totalt ubegripelig. Hvordan kan private WHO oppleve og mene at de kan styre hele verdens helse til stor skade for mennesker flest? Vi må få fram alvoret i norsk media før den forstående avstemmingen den 24.mai.

  Svar
 • «Denne WHO-makten ville bli utvidet som en internasjonal lov, eller snarere som en «regelbasert orden», det nye tyranniske begrepet valgt av eliten, for å omgå bokstavelig talt alle nasjonale og internasjonale lover. »

  Vi er altså okkupert.
  Legg vekk bunaden, fir flagget. Så lenge.
  Organiser motstandsbevegelser. Stille og forsiktig. – Men denne gangen hverken knyttet til den ene stormakten eller den andre.
  Vi får sette i gang arbeidet for nasjonal frihet. Uavhengig av penge-makten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor og forsker:

Ingen pandemi, men korrupsjon og juks med forskning. Rekordmange vaksinedøde.

Forrige innlegg

Tyrkias valg

Blir Vesten fornøyd med valget?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.