POSTED IN Covid-19, Helse

Professor og forsker:

Ingen pandemi, men korrupsjon og juks med forskning. Rekordmange vaksinedøde.

27 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Professor Astrid Stuckelberger: En pandemi av løgner

Av Julia Schreiner Benito

– Jeg er ingen varsler, jeg bare forklarer, med vitenskap. Om løgnene, korrupsjonen, propagandaen… Og om skadene av vaksinene.

_______________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hemali
_______________________________________________________________________

For jeg er ekspert innen folkehelse, medisin og vitenskap.
Astrid Stuckelberger er professor, lege, hun har 30 år bak seg som forsker. I årene 2009 -13 var hun ansatt i WHO med pandemi som spesialområde. Hun har utgitt 180 publikasjoner og 12 bøker. Til hemali sier Astrid:

 • Ingen pandemi
 • Korrupsjon, juks med forskning
 • Rekordmange dødsfall av vaksinene
 • WHO opererer som et foretak med medlemsland som datterselskap

– Hva er du mest bekymret for nå?
– For vaksinen. Som ikke er en vaksine, men et bioteknologisk, syntetisk eksperiment. Med genetiske modifikasjoner, som GMO. (Genetic modified organism). De burde ha opplyst om innholdet i vaksinen. Det farlige ved vaksinen er at den trigger infeksjon. Jeg tror ikke det er spikeproteinet som er problemet, men at vaksinen inneholder grafén. Det er dødelig, og nå har vi statistikk. Vi vet.

Portrett av Astrid Stuckelberger

WHO er ikke som før

Astrid Stuckelberger snakker med hemali på norsk. Hun bor i Genéve, hennes mor er fra Ålesund. Hun ler ofte, krisen til tross.
– Jeg er glad for å kunne dele dette med det norske folk. WHO er ikke den samme organisasjonen som før. WHO har forandret seg siden jeg var der. Jeg har ikke sett det før nå, men nå når jeg studerer dette politisk, hva som skjedde, så ser jeg det.

Det skjedde en forandring i 2016, forklarer Astrid.
– Den var spesiell: Organisasjoner som er NGO, – non govermental organization – slik som GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization – ledet av Bill Gates – de kom til WHO i 2006 med et fond. Siden da utviklet WHO seg til en ny type internasjonal organisasjon. GAVI fikk mer og mer innflytelse, og total immunitet, mer enn diplomatene i FN. GAVI kan gjøre akkurat som de vil, politiet kan ikke gjøre noe.

Bill Gates tok over, han håndterte alt innen vaksinering.

– WHO gjennomgikk en revisjon 2014. Etter det ble vel WHO mer som et selskap med land som datterselskap enn en åpen organisasjon. Stemmer det?
– Ja. Da jeg jobbet med internasjonale relasjoner i WHO i 2013, så jeg at GAVI kom mer og mer inn. I presenterte GAVI en global handlingsplan for vaksinering 2012-2020. Altså åtte år hvor GAVI hadde alt i sine hender. Bill Gates håndterte vaksinering, han tok over.

Som et slaveri

– Hvilken makt har WHO over de ulike land?
– Det er spørsmålet. Før var alle land frie. Men nå, når jeg gjør intervjuer over hele verden, ser jeg at hvert land er en del av et «selskapet WHO». WHO er ikke lenger en demokratisk medlemsorganisasjon, som FN. De ulike regjeringer danner grunnlaget for «foretaket». Det stemmer logisk med hva som nå skjer, «foretakene» ønsker penger, business, og å kontrollere folk. Det er som et slaveri. Skattene vi betaler, de går til regjeringer som er underlagt «selskapet». Under de multinasjonale organisasjonene, som GAVI.

Kontrakt mellom GAVI, Verdensbanken og WHO

– GAVI, Verdensbanken og WHO inngikk en kontrakt, den heter IFFM: International Facility Finance for Immunization. Våre land, vårt folk, betaler til WHO, Verdensbanken og GAVI for å utføre sine programmer for immunitet. Som betyr å vaksinere hele befolkningen. Når du ser planen fra GAVI, ser du at de fra 2012 til 2020 har hatt dette som mål. Men så gikk det ikke, de måtte skape en pandemi.
– Du sier at pandemien var planlagt?
– Ja, absolutt. Det kan du se av alle dokumenter. Alle kan analysere dem, de ligger åpent foran nesene våre.

Jeg er i rettssak, de angriper meg.

De vil frata meg min medisinske lisens, de prøver å si at jeg ikke er kompetent, at jeg lyver.


– Professor John Ioannidis ved Stamford University har med tre artikler vist at dødeligheten i 2020 ikke var høyere sammenlignet med andre år. Det er en løgn, og ingen pandemi. WHO aksepterer at dødeligheten ikke er høyere, likevel har de ikke erklært «pandemien» å være over.

– Hva har det kostet deg å varsle?
– Jeg ser ikke meg selv som en varsler, jeg bare forklarer vitenskapelig. Som ekspert innen folkehelse, medisin og vitenskap. Universitetene i Genève og Lausanne har stoppet alle kursene mine. Jeg er i rettssak, de angriper meg.
De vil frata meg min medisinske lisens, de prøver å si at jeg ikke er kompetent, at jeg lyver. Det gjelder for alle forskere som sier dette, vi er nå flere leger som advarer om dødsfall etter vaksinering. Det er farlig for fagfolk å snakke om det.

– Media er betalt


– Media er betalt av de multinasjonale «selskapene». Jeg kaller dem internasjonale pirater, smiler hun.
– Og media kontrollerer regjeringene. Media må bli uavhengig, de må hjelpe befolkningen til fri opplysning.
– En rekke studier og leger viser til at det finnes behandling for Covid-19.
– Ja, jeg jobber mye med Frankrike, leger der har skapt en NGO (ikke statlig organisasjon). En forening for legene som har mistet posisjon og lisens etter å ha behandlet med eksisterende medisiner. Vi må organisere et parallelt sosialt system. Vi må tilbake til «vikingtid», ler hun.
– Det har kommet til Sveits, mye her nå har røtter i vikingtid. Jeg tenker mye på det, og dere i Norge kan gå tilbake til jordbruk.

Astrid mener at vaksineringen må stoppes umiddelbart.
– Med begrunnelse i vaksinenes innhold. Etter 30 års forskning vet jeg at når du har en, to eller tre kasusstudier og du observerer i mikroskop, for konseptbevis, da trenger du ikke å gjøre mer forskning. Det du ser i mikroskop er bevis nok. Når opptil ti eksperter verden rundt ser det samme i mikroskopet, så er det nok.
I vaksinene ser de grafén, parasitter, metaller … Derfor bør vi stoppe vaksineringen, og forby alle injeksjoner. De som fortsetter, bør tiltales.

De som fortsetter å vaksinere bør tiltales.

Om bivirkninger etter vaksinering sier Astrid:
– Dødstallene og bivirkningene som rapporteres utgjør kun 1-10% av virkeligheten. I slutten av oktober viste europeiske EudraVigilance 29 000 døde, men med antatte mørketall kan det være 290 000. Dette er ikke lett å vite, for det utføres ikke obduksjoner. Det er mye løgn og svindel i vitenskap, og i systemene. PCR-testen er ett eksempel, legen kan ikke bruke den diagnostisk. Leger blir betalt for å hevde at dødsfall skyldes Covid, utfra PCR som ikke fungerer. Veldig ofte skjer dette uten obduksjon. De sier at dødsfallet skyldes Covid, selv når det ikke er tilfelle.

Leger blir betalt for å hevde at dødsfall skyldes Covid, utfra PCR som ikke fungerer.– Av data fra VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) ser vi nå mer og mer korrelasjon mellom dødsfall og vaksinering. Det er forferdelig at en ikke gjør klinisk forskning, en henter bare informasjon fra sykehusene. Det er unikt i pandemisk historie at dataene ikke er åpne. I USA rapporteres det om 17 000 døde av vaksinering, også barn og babyer. Det er ikke etisk å fortsette. Hittil i USA er dødstallet tre ganger høyere enn totalen av alle vaksiner siste 35 år. Det er offisielle tall, uten klinisk forskning eller validering. Forskningen er ikke ferdig, men vaksineringen fortsetter. Det er forferdelig, virkelig kriminelt.

Hittil i USA er dødstallet tre ganger høyere enn totalen av alle vaksiner siste 35 år.

– Hvor mange doser ønsker de å gi, totalt?
– Åtte doser, de har kjøpt åtte. Men det var ingen pandemi. Det var en pandemi av PCR, propaganda, fryktpropaganda… Det er massiv korrupsjon og interessekonflikter. Vitenskapen og media er også korrupt, hele systemet er korrupt. Fagfolk blir kjøpt med eierandeler i vaksineselskap. De har tenkt det ut de siste 20 år. Industrien styrer media, legene … Løgnene kommer fra universiteter som sier «vi kjenner vitenskapen». Det er unikt. Universitetene i Sveits selger Pfizer og Moderna.

– Folk har blitt lurt. De har ikke sett at det var propaganda. Og at politikk og definisjoner er endret.


Forsidebilde: Vitolda Klein

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

27 kommentarer. Leave new

 • Astrid er ei Klok Jente og vi burde så absloutt høre på hva hun har å si !

  Hvorfor «blomstrer» tilfellene av Covid opp igjen ? – – og forteller «Helsemyndighetene» oss den hele og fulle sannhet ? – Jeg tror nok ikke det – ( «Dvs . jeg vet !» ) – Ingen vet og jeg gjentar — ingen vet hvorvidt disse Covid – «vaksinene» vil beskytte oss mot denne « Pandemien» hverken nå eller i fremtiden ! – Det vi imidlertid vet er at dette ikke er en vaksine og akkurat nå har jeg en følelse av at blir ført bak lyset til å tro at sykehusene blir fyllt opp med de uvaksinerte ! Ikke min erfaring akkurat !
  Et virus som ikke fullstendig destrueres vil nok alltid overleve selv om anti-stoffene som kroppen produserer til en viss grad vil «forkrøple det» ! – Det er grunnen til at de vaksinerte på nytt kan bli syke .. om enn i svakere grad – men de utgjør fremdeles en smitterisiko og vil av den grunn kunne smitte både vaksinerte og uvaksinerte – Så dette med Corona – Sertifikatet er faktisk bare tull !
  Teorien bak prosessen med disse falske Vaksinene er at immunforsvaret vårt vil lage antistoffer mot spike-proteinet, koble seg til piggproteinet og nøytralisere det neste gang det kommer inn i kroppen – Men – og det er Mange Men – Piggproteinet du produserer kan ugjenkallelig binde seg til overflaten av cellene dine – det kan kryssreagere med overflateproteiner på blodplatene dine og trigge blodlevringssystemet – i tillegg kan disse binde seg til ditt DNA og endre det via en prosess som kalles transfeksjon ! – Men forteller våre overordnete «helsemyndigheter» oss dette? – Nei da !
  Vi vet jo «alle» dette nå – men myndighetene fortsetter fremdeles å pushe denne vaksinen ???
  For både Vaksinerte og Uvaksinerte anbefaler jeg daglig inntak av: – D3 – Selen – Sink og ikke mist Magnesium – Visste du at ca. 80% av oss har Magnesiummangel og at mangel på dette billige mineralet kan tilskrives over 20 millioner dødsfall — årlig — verden over ! – Noe å tenke på i disse Corona tider ! – God Helg-

  Svar
  • ÅRHUNDRETS SVINDEL?
   «Enten er dette århundrets svindelvideo, ellers så er den om århundrets svindel», tenkte jeg med meg selv i begynnelsen av videoen.
   Etter hvert som man ser denne vanvittige videoen innser man at den er en avsløring av det sistnevnte – århundrets svindel:
   De har planlagt 10 år fra 2020 – 2030 med pandemier. Falske, eller ekte, det spiller ingen rolle. De er planlagt for å gi oss et verdensomspennende tyranni:
   INCREDIBLE VIDEO – WATCH NOW!
   https://rumble.com/v13kefy-must-see-the-plan-who-plans-for-10-years-of-pandemics-from-2020-to-2030.html

   «Den neste pandemien» skal ifølge Bill Gates «garantert få oppmerksomhet denne gangen!» Som om den første «pandemien» ikke fikk nok oppmerksomhet.
   Den fyren må være verdens ondeste individ!

   Er de alt i gang med «den neste pandemien»?
   Apekopper påvist i flere nye land
   De første tilfellene av apekopper er påvist i Sveits og i Israel, de foreløpig siste i en rekke land i Europa og Nord-Amerika der virussykdommen er påvist.
   https://theworldnews.net/no-news/smittesporing-etter-apekopper-i-oslo-har-funnet-indirekte-naerkontakter

   Svar
 • Northern Light.
  19 november 2021 15:59

  Astrid Stuckelberger er forsker med over 30 års forskning på pandemier. Hun er også en insider i Verdens Helseorganisasjon, og dermed ikke bare av de fremste som en fagperson på virus og pandemier, hun kan også fra sitt ståsted politisk analysere og fortelle om maktstrukturene bak den konstruerte koronakrisen.

  Hun er blitt straffet av universitetene hun foreleser på for å fortelle sannheten. Det som skulle være arenaer for sannhet og opplysning, men som nå har storkapitalen representert i styrene og er politisk ledet, og sanksjonerer de som går i mot narrativet. Arenaer for læring har blitt arenaer for indoktrinering for det som passer storkapitalen, som mer og mer står for forskningsmidlene, forskningen tilpasses og gir de resultatene storkapitalen vil ha for sin agenda.

  Det er svært tilfredsstillende for de som har forstått fra begynnelsen at «pandemien» er et globalt kupp av herskerklassen, å lese intervjuet med Stuckelberger, for hun stadfester skeptikernes verste anelser. Men det er også skrekkinnjagende, for det betyr med sikkerhet at verden er under angrep av mørke kapitalkrefter, som ikke går av veien for folkemord på potensielt milliarder, nå som vi vet med sikkerhet at injeksjonene som er gitt til milliarder av mennesker.

  For mRNA-injeksjonene kalt vaksiner inneholder gift som Grafen, parasitter og metaller, de er biovåpen for befolknings-reduksjon, befolkningskontroll og for å gi legemiddelindustrien milliarder av pasienter for livstid.

  Skulle menneskeheten en gang, og det må skje meget snart, forstå at «pandemien» er et angrep på menneskeheten, gjøre opprør og også med det en revolusjon, bekjempe den globale storkapitalen med deres regimer og medløperne i presse og media, må modige, uredde mennesker som Dr. Astrid Stuckelberger, Dr. Mike Yeadon, Dr. Luc Montagnier, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Carrie Madej, Dr. David Martin med flere, som risikerer livet bokstavelig talt for å fortelle sannheten, få heltestatus.

  Svar
 • Fint å se Astrid endelig får komme frem, hun er dyktig! Vet dere hva som er nytt i 2021? Det mest sexy en jente kan si til deg etter i år er: «jeg er uvaksinert…»

  Svar
 • Eller som vår nye Fantastiske Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) proklamerer «One-night stands» er lov ! – Helgen er like om hjørnet, og regjeringen mener at du trygt kan ha sex med hittil fremmede mennesker. så lenge du ikke håndhilser og ingen involverte er forkjølet. – Ærlig talt – Jeg tror regjeringa har fattet dette meget dårlig – haha 😉 – Har vi et nytt regjeringsmedlem i snarlig avgang mon tro ?

  Svar
  • Jo men du skjønnner det regjeringen bedømmer at corona kun overføres ved håndflatetrykk, regjeringen vil anbefale deg å kline og ligge med vilt fremmede mennesker… Sars2 Covid-19 som angivelig er ett lungevirus, overføres nemlig kun ved håndhilsner….;)

   Svar
 • Michael Yeadon, med sin bakgrunn nærmest overkvalifisert på området smitte og smittevern, gir i en ny utsendelse «en siste advarsel» til menneskeheten om at den ikke har tid til å nøle mer. Om veldig kort tid er det allerede for sent.
  https://www.bing.com/videos/search?q=michael+yeadon+final+warning&docid=608005453316559027&mid=DC7E7996B1005C843F72DC7E7996B1005C843F72&view=detail&FORM=VIRE

  Svar
  • Takk for link, den blir nyttig å ta med seg videre i kampen. Tidevannet er i ferd med å snu, folket opplyses og reiser seg. Noe jeg forøvrig hadde ventet.

   Svar
 • Grafen, parasitter og metaller, og stolte Astrid fra Ålesund sier det, og det koster henne ikke lite, men sånne jenter det vil gamle Norge ha.
  orwell.city og Juan Luis Sevillano har vist det og jobbet sammen med Dr. Pablo Cambra, og det motarbeides på det mest krampaktige,
  men så finnes sånne som Astrid og andre med integritet og viten. Takk og takk!

  Svar
 • Våkn opp. Se på realitetene. Se på tallene, ikke politikken.
  Reager. Gjør der på der området du har oversikt over og har kjennskap til. Boikott der du kan boikotte.
  Stopp myndighetenes overgrep.
  De er ikke lengre våre myndigheter, men trojanske hester.
  Ta de på Løvebakken, ta de på gata.

  Svar
  • Ja.
   Enten det er maktbegjær, idioti eller ondskap som driver disse folka, dette systemet:
   «Vi må organisere et parallelt sosialt system.»

   Svar
 • Helse. Det er deres oppgave. Betalt av folket. Sveket grundig en gang før, og de med narkolepsi kan neppe kjøre bil eller ha en jobb. Allikevel sitter de der, ikke avsatt, som de burde være, skråler videre og er i lomma på sølvpenger

  Svar
 • https://rumble.com/vpgih5-episode-242-the-vanden-bossche-interview.html sammen med https://derimot.no/ er The HighWire den beste plassen for god informasjon om covid og vaksinen.

  Svar
 • Hva med de 60 000 som også har dødd i Norge siden mars 2020, og hvor gamle var disse som døde «av» Covid i denne perioden? Hvor mange dør hvert år av/med vanlig influensa? Hvor mange har mistet jobben, hvor mange selvmord?

  ‘Passert 1000 koronadødsfall.
  Over 1000 koronarelaterte dødsfall er nå registrert i Norge. Ifølge FHI har 1002 personer i Norge mistet livet etter å ha blitt smittet av koronaviruset.
  Ifølge Folkehelseinstituttet mandag har tallet nå steget til 1002. Dermed er nok en grense i epidemiutviklingen krysset.’
  – Jeg har den største medfølelse med dem som har mistet sine kjære, sier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) til NTB. 😉
  (NTB)https://www.nrk.no/nyheter/koronaviruset-1.14855584

  Så søtt med personlige historier/sosialpornografi. Her er altså en lege som ble grepet av den frykten som regjeringen satte i gang. ( Etter ordre fra hvem i verden?)
  Men hvor mange døde i denne perioden? Og du, legen, du sammenliknet vel med tidligere år, før du gikk i krigsmodus?
  https://www.nrk.no/ytring/i-krig-og-kjaerlighet-1.15732320

  Covid-krise? Vaksine er redningen?
  ‘ Helsevesenet er ikke engang rigget for å håndtere en influensasesong. For som sykehuslege Trude Basso forteller i et intervju med Morgenbladet fredag: St. Olavs har 800 sengeplasser, men det er bare tolv koronapasienter innlagt nå. Likevel er kapasiteten sprengt. ‘

  https://www.midtnorskdebatt.no/meninger/leder/2021/11/13/Rovdriften-m%C3%A5-ta-slutt-24812649.ece

  ‘Hadde du hjertesykdom eller diabetes i et land der sykehusene ble fulle i 2020, kan det hende du ikke fikk den helsehjelpen du trengte.
  ….Helsevesenet har også klart å håndtere både koronasyke og andre pasienter. ‘ 🙂
  https://forskning.no/epidemier-virus/mange-dode-for-tidlig-i-2020-i-rike-land-mistet-befolkningen-28-millioner-levear/1936140

  Det tetner seg til. (igjen) vaksinen virker tydeligvis ikke, bortsett fra i bivirkninger.
  Så da må alle vaksineres. ( Og vaksineres, og vaksineres..) Hvem er de neste som skal utelukkes?
  https://www.nrk.no/urix/danmark-mot-nye-koronarestriksjoner_-_-en-liten-gruppe-har-skylden-1.15722796

  Svar
  • Jada, jeg vet at det var for mange lenker.
   Men når galskapen herjer samfunnet må vi sprenge regler.
   ( Og/men det utmerkede derimot.no kommer bare opp med kommentarmuligheter kun i heading-overskriften når man bruker på Pc, til orientering. )
   Men jeg prøver å spre informsjon om derimot.no til alle som er frustrerte og søker sann informasjon, satt i riktig sammenheng.

   Svar
 • Oct 26 2021

  «COVID mystery Denmark, Finland and Norway excess deaths are higher than in their worst Covid outbreak. These mysterious excess deaths happened in time conjunction with vaccination rollout….»

  Svar
 • https://ibb.co/q9v0BHL
  Utklipp fra lofotposten hvor kommuneoverlege argumenterer med: «det er ikke hensiktsmessig å opplyse om vaksinestatus blant smittede i kommunen» hvorfor? Hun mener det «kan bidra til å gi et feilaktig bilde av situasjonen» men helt frem til denne artikkelen så var det kontinuerlig påpekt hver eneste gang en uvaksinert ble testet positivt, og spesielt om den personen ble innlagt.. men nå er det visst ikke hensiktsmessig for da kunne folk jo få «Feil Inntrykk av situasjonen»
  Denne type klovneargumentasjon har vært standarden lokalavisene og coronaskremmerne har operert med.
  Under vaksineringskampanjen mot 12 -15 åringene kom legene i media med utalelser som noe sånt som: barn og unge har liten sjanse for alvorlig sykdom men vi håper alikevel så mange foreldre som mulig vaksinerer barna slik at vi får oppnådd hyrdeimmunitet. Osv osv
  Dette er som en Kult – som scientologi, bare med enorm innflytelse over det samlede globale helsevesen.
  Hvordan dette ble gjort mulig? Robert F Kennedy har kartlagt en del i boka «The Real Anthony Fauci» som han deler en del særdeles klargjørende informasjon fra, i dette intervjuet hos Researcher James Corbett.

  https://www.corbettreport.com/fauci/

  Et knivskarpt intervju som ALLE burde ta seg bryet og tiden til å se , høre eller lese.

  Svar
 • Alvaro Susanna
  24 november 2021 11:55

  Denne lenken fører til dokumentet av Dr. Pablo Campra som bekrefter tilstedeværelsen av grafen oksid i den som de kaller «vaksiner»:

  https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES

  Svar
 • Det norske folk framstår som mentalt sjuke.

  Sunne friske oppegående i reine klede og med velhaldne kroppar, datakyndige, engelskkunnige, dagleg på nett, stiller seg i kø for å bli injiserte med ukjent stoff fordi ukjente folk i eit tvstudio ber om det.

  Dei evner ikkje å skilje mellom demokrati og diktatur om du spør. Uansett livet vil jo vere det same, stort sett, så lenge det varer.

  Svar
 • Fra før vet vi at munnbind er for stor-hullet til å ha effekt mot annet enn bakterier, ikke virus.
  Så også den idiotiske spritingen av hendene, – det får vi vite nå etter at mange har fått hudskader og uttørring av all håndspriten :

  Håndsprit og stadig håndvasker lite effektivt mot Covid:
  https://www.vgtv.no/video/228822/derfor-fungerer-dette-daarlig-mot-coronaviruset?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row30_pos1&utm_term=preview-continue-control-7

  Men, men det er jo folk på sykehjem som blir syke av Covid, ikke folk på gata uansett. Og slett ikke små barn, – som får ødelegt oppbyggingen av immunforsvaret sitt, så vi får en oppblomstring av Rs.

  Skitt samma. Det er fortsatt innlagte og døde langt UNDER halvparten i forhold til vanlige influensaår. Til tross for at «vi har vært flinke til å passe oss i Norge», – med håndsprit. ( Dyr/sauer blir ikke syke av Covid, er det derfor? 😉 )
  Men hvem bryr seg om realiteter og tall? 😉

  Svar
 • Så mange kommer til å dø

  Svar
 • Men dette har jo vært kjent lenge; virus muterer og blir stadig mindre farlig!
  OG MINDRE farlig enn «Covid -19»? 😉
  COVID -19 er jo mindre farlig enn vanlig influensa, hvis man tar innlagte og døde til etterretning, og ikke leser/lytter til politisk propaganda! Huffda, da greide de ikke en ny nedstengning, og å spre mer hysteri og frykt. Skal 3 verdenskrig, med forflytning av makt og penger, stoppe allerede nå? Eller hva blir neste grep tro , kan vi forvente mer politisk faanskap?

  ‘ Men etter noen uker kan en ny variant beskytte oss på samme måte som en vaksine. (!)
  – Vi har det fenomenet at hvis du har fått den smittsomme varianten og blitt syk, så er det ikke så lett for den gamle varianten å smitte deg etterpå, fordi du har en immunitet.’
  https://www.nrk.no/norge/tre-omikron-scenarioer-for-vinteren-1.15747675

  Svar
 • Northern Light.
  21 mai 2022 13:30

  Apekopper virusutbruddet ble simulert i en generalprøve i Mai i fjor, på samme måte som Event-201 var generalprøve på Covid-pandemien.

  Av MICHAEL SENGER.
  Presse og media rundt om i verden er i alarmberedskap over verdens første globale utbrudd av apekopper i midten av mai 2022, bare ett år etter at en internasjonal biosikkerhets-konferanse i München gjennomførte en simulering av en «global pandemi som involverer en uvanlig stamme av apekopper ” fra midten av mai 2022.

  Apekopper ble først identifisert i 1958, men det har aldri vært et globalt apekopper-utbrudd utenfor Afrika før nå, i nøyaktige den uken i og i nøyaktig den måneden som ble forutsagt av biosikkerhets-deltakerne i den pandemiske simuleringen året før.

  Ikke et ord fra epidemiologene Jennifer Nuzzo og Bill Hanage om de synes det er noe merkelig med det første globale apekopper-utbruddet som skjedde i midten av mai 2022, et år etter at de var rådgivere for den internasjonale biosikkerhets simuleringen av et globalt apekopper-utbrudd som skjer i midten av mai 2022.

  Den amerikanske regjeringen er på banen med en bestilling på 13 millioner apekopper-vaksinedoser fra Bavarian Nordic, og WHO er klar over situasjonen. Det globale apekopper-utbruddet, som skjer på den nøyaktige tidslinjen forutsagt av biosikkerhetssimuleringen av et globalt apekopper-utbrudd et år før, har en slående likhet med utbruddet av COVID-19 bare måneder etter Event 201, en simulering av en koronaviruspandemi nesten nøyaktig som COVID-19.

  Event 201 ble arrangert i oktober 2019, bare to måneder før koronaviruset først ble påvist i Wuhan, av Gates Foundation, World Economic Forum, Bloomberg og Johns Hopkins. Som med Event 201, har deltakerne på apekopper-simuleringen så langt vært stille om at de har deltatt i en pandemi-simulering, med fakta som tilfeldigvis gikk i oppfyllelse i virkeligheten bare måneder senere.

  En person som var til stede på både Event 201 og apekopper-simuleringen er George Fu Gao, direktør for Chinese Center for Disease Control. Ved Event 201 tok Gao spesielt opp temaet å motvirke «feilinformasjon» under en «hypotetisk» koronaviruspandemi. Gao var på Event 201 med Avril Haines, direktør for National Intelligence i USA.

  Når det er sagt, vil jeg ikke sitte her og diskutere ville konspirasjonsteorier om at det kan være noe uvanlig med en global pandemi, som oppstår bare måneder etter en simulering av en global pandemi av akkurat den typen, etterfulgt av det første globale utbruddet som er et enda mer mystisk virus, bare måneder etter en simulering av et utbrudd av akkurat den viruset.

  Fra Tap News, publisert 21 Mai 2022.
  Skrevet av Michael Senger.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen. Klikk «held a simuation» i tredje linje med tekst i artikkelen, det er linken til dokumentet til nti org som beskriver generalprøven.
  Orginalartikkel: Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year.

  Svar
 • Jeg vet alle kan ikke nås her da språkbarrieren er på plass. Allikevel, kanskje en del kan brukes av mange til videreformidling og egen oppsummering av hva som foregår i verden forøvrig. Så gjelder det å finne tid til det hele. Her skinner sola – det i seg selv er hemmende. Innholdet synes å være essensielt så min ambisjon håper jeg å finne tid til – snarest.

  Merker meg i et lite avsnitt advarselen om maskebruk ikke minst for barn. Dette kan føre til hjernehinnebetennelse, og mer kjent bakteriell lungebetennelse (ikke helt ukjent for både barn og voksne). Heller ikke ukjent er hjerneskade – spesielt utsatte er barn etter til og med kort tids bruk. Og jeg stiller spørsmålet – hvordan kan dette diagnostiseres nettopp «maskebruk»!.

  Tragedien fullføres av de tidligere landeveisrøverne og morderne som til sist ble tvunget av østlige riker til å velge mellom religionen Islam og Jødedommen – og innstille sin menneskefiendtlige adferd. Valg ble utført, men i sitt hjerte beholdt de sin opprinnelige bestialske orden fra lang tid tilbake – årtusener (?)…

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/#ref73

  peterkrabbe.wordpress.com
  Idag.

  Svar
 • Det korrupte Big Pharma-controllerte CDC sletter VAERS Data for å dekke over de enorme dødsfallene og skadene fra Covid Vaccines.

  VAERS Database er kapret: vaksineskader er fjernet.

  CDC sletter tusenvis av rapporterte dødsfall fra VAERS.

  https://rumble.com/v12tku0-vaers-database-hijacked-vaccine-data-tracker-compromised-adverse-events-del.html

  Svar
 • Jeg får vel bidra med dokumentaren «Died Suddenly» på Rumble. Den er vitenskapelig basert og godt gjennomarbeidet, men jeg vil ikke anbefale den for de allerede vaksinerte, de med svake nerver eller for barn. https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Faktisk.no er en sensurinstans.

De er ikke nøytrale, f.eks. i klimaspørsmålet.

Forrige innlegg

Får WHO sine diktatoriske fullmakter?

Viktig møte vil bestemme om vi får globalt helsediktatur.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.