POSTED IN Virkelighetsforståelse

«Faktasjekkere» ikke nok:

Nå skal organisasjon for korrekt informasjon opprettes.

2 kommentarer

Et «sannhetsministerium» skal snart opprettes i NATO

Den ukrainske ministeren for kultur og informasjonspolitikk Oleksandr Tkachenko driver kampanje for opprettelsen av en felles informasjonsplattform om konflikten kalt «Information Ramstein». Det ville være basert på den amerikanske militærbasen i Ramstein (Tyskland) og ledet av Frankrike. 

Datei:Oleksandr Tkachenko (cropped).jpg – Wikipedia
Oleksandr Tkachenko

Denne cellen skal på den ene siden dempe enhver russisk stemme på vestlige satellittsystemer og på Internett, og på den annen side vedta den «ekte» informasjonen i Vesten.

Etter å ha vært i spissen for gruppen til Viktor Pinchuk (en oligark knyttet til Hillary Clinton) og etter å ha vært medlem av kabinettet til president Viktor Jusjtsjenko (sønn av en nazistisk utryddelsesleirvakt), ble Tkachenko direktør av TV-gruppen til oligarken Ihor Kolomoisky (den jødiske finansmannen til «de integrerte nasjonalistene»). 

Etter å ha blitt minister for kultur og informasjonspolitikk, organiserte han rensing av offentlige biblioteker, beordret ødeleggelse av alle bøker av russiske forfattere eller trykt på russisk eller til og med bare utgitt i Russland. Ifølge parlamentet har nesten 100 millioner bøker blitt ødelagt. 

«Information Ramstein» har som mål å gjenskape, innenfor NATO og på dets nivå, Disinformation Governance Board som ble opprettet i april av Biden-administrasjonen.

Dette amerikanske byrået for Department of Homeland Security, ledet av Nina Jankowicz, en samarbeidspartner til den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky, ble oppløst en måned senere på grunn av ramaskriket det hadde skapt. 

De publiserte dokumentene antyder imidlertid at den nettopp har blitt flyttet og fortsetter sin aktivitet innenfor CISA (Cybersecurity Advisory Committee). Den vil nå utvides til alle NATO-land.

Innlegget er hentet fra Voltaires nyhetsbrev Nr. 16 (ligger bak en betalingsmur)

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 517 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  26 november 2022 10:09

  Stormakter er likare enn folk vil tru. Utanriksminister Huitfeldt brukar sterke ord om russiske åtak på straumforsyninga i Ukraina. Ho har nok gløymt at dette er akkurat det same som Nato gjorde i Jugoslavia i 1999.

  Både Ukraina og Noreg kunne ha valt nøytralitet og vunne stort på det. No har me i staden valt å rota oss solid inn i krigen. Me er i direkte krig mot Russland sjølv om hårfine flisespikkar-nyansar i folkeretten kanskje vil bruka andre ord.

  Russofobien i Noreg er like reinhekla rasisme som favoriseringa av kvite flyktningar frå Ukraina. Antirasistar i Noreg har lite å melda om dette. Me burde vera meir merksame på våre eigne svin på skogen. Den ukrainske haldninga til russisk kultur, burde vera ein augeopnar for oss alle når Noreg ukritisk støttar Kiev-styret. Korleis vert landet når krigen er over?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 november 2022 20:30

  24.2. var påskotet Vesten trong for å dehumanisera Russland eit hakk til. Norsk idrott har gått i fremste rekkje for utestenging av russiske idrottsfolk. So slepp dei i det minste å få bank av Bolsjunov.

  Kva gjer Norges Idrettsforbund no når Tyrkia bombar Irak og Syria? Ingenting. Natos Idrettsforbund har ingen problem med den spesielle militæroperasjonen frå Nato-landet Tyrkia. Pinleg for norsk idrott.

  Regelbasert uorden.

  Sverige og Finland sit framleis i forhandlingar med Tyrkia. Men Russland går det visst ikkje an å snakka med.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Big Pharma vil tjene på dette!

Millioner lider av at ferdigmatindustrien får økende markedsandeler verden rundt

Previous Post

De skylder på Russland, men EU har seg sjøl å takke.

Nå kommer general Vinter!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.