POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Alvorlige bivirkninger som følge av Covid-vaksinering:

Synstap og blindhet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mange mennesker som er fullstendig vaksinert for covid, blir nå blinde

Av Ethan Huff

Vi har hørt alt om de mange tilfellene av myokarditt og perikarditt etter injeksjon, samt mottakere som gjentatte ganger tester «positive» for viruset selv etter å ha blitt vaksinert. Men det er en annen bekymringsfull bivirkning som forekommer hos de «fullvaksinerte» for Wuhan-koronaviruset (COVID-19) som sjelden nevnes: blindhet.

De siste dataene fra Storbritannia antyder at et økende antall personer som er full-vaksinerte mister synet.  Yellow Card-systemet (MHRA) viser for tiden 163 tilfeller av total blindhet blant personer som ble stukket med Pfizer-BioNTech-nålen, sammen med ytterligere seks tilfeller av sentralt synstap og fire tilfeller av plutselig synstap.

Tjueen mennesker skal også nå lide av «forbigående blindhet» spesielt forårsaket av Pfizer-injeksjonen. Denne bivirkningen involverer synsforstyrrelser eller tap av syn på ett øye i noen få sekunder eller til og med minutter av gangen. 19 916 ‘øyelidelser’ inkludert blindhet etter covid-vaksine rapportert i Europa

Ytterligere 20 personer utover det er rapportert å ha lidd av en reaksjon kalt «ensidig blindhet», som er når en person ble blind eller fikk sløret syn på bare ett øye.

«Totalt har det vært 8 016 øyesykdommer rapportert som bivirkninger på Pfizer-stikket per 6. april 2022,» rapporterte Daily Exposé .

Er det verdt å bli blind bare for å føle seg «beskyttet» mot en forkjølelse?

AstraZeneca-injeksjonen, som er en av COVID-sprøytene som for tiden er tilgjengelig i Storbritannia, er også knyttet til tilfeller av blindhet.

Per 6. april har MHRA mottatt 324 rapporter om blindhet, tre rapporter om sentralt synstap, fem rapporter om plutselig synstap og 29 rapporter om forbigående blindhet blant 14 895 øyesykdommer, alle spesifikt knyttet til AstraZeneca-nålen.

Moderna injiseres også i folk i Storbritannia, men med en mye lavere hastighet enn de nevnte selskapene. Likevel er det mange som tar Moderna-nålen som nå blir blinde.

Å bli blind er en alvorlig funksjonshemning

MHRA viser at det i forbindelse med Moderna-injeksjonen har vært 34 rapporter om blindhet og 56 rapporter om synshemming. Totalt har det vært 1519 øyesykdommer rapportert som bivirkninger på Moderna-stikket.

«I alt, når man inkluderer rapporterte bivirkninger der vaksinens merke ikke var spesifisert, har det vært 24 516 øyesykdommer rapportert som bivirkninger på Covid-19-injeksjonene, med 525 av disse reaksjonene som fullstendig blindhet,» rapporterte Exposé  .

«’Faktasjekkere’ sammen med myndighetene har vært på saken for å feie disse dataene under teppet og har merket dem som upålitelige. Begrunnelsen deres er at «bare fordi noen rapporterer hendelsen etter å ha fått vaksinen, betyr det ikke nødvendigvis at det skyldes vaksinen.»

En person som går under navnet Louis dokumenterte på Twitter historien om sin kone, som i ukene og månedene etter hennes AstraZeneca-stikk ble helt blind på venstre øye og mellom 30-60 prosent blind på høyre øye.

Nevrologen som behandlet kvinnen advarte henne om ikke å få den andre dosen.

«Som du kan se, er elendigheten som faktasjekkerne ser bort fra som ‘ikke nødvendigvis vaksinens feil’ veldig reell for menneskene som rapporterer dem,» la Exposé til.

«Men hvorfor får COVID-vaksinene folk til å bli blinde?»

Svaret kan ha å gjøre med det faktum at COVID-vaksiner også forårsaker store kardiovaskulære problemer, inkludert hjerneslag. Synstap følger ofte med hjerneslag, så det begynner å gi mening.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Fordelen med å bli blind er selvfølgelig at du slipper å lese alt dette tullet Camilla, Nakken og FHI forteller oss om hvor lite skadelig og fantastisk virksom denne falske Corona vaksinen er, – men så var det dette med hørselen og forstanden da 😉 ; – Unormal aldring, tidlig død og forvirrede sinn vil bli det neste !

  God Helg
  Synn

  Svar
 • Northern Light.
  26 november 2022 15:08

  Studie bekrefter at covid-vaksine stoffer overføres fra vaksinerte til uvaksinerte med pust og hud til hud kontakt.

  Av Tap News red.
  En studie utført av forskere ved University of Colorado, bekrefter at det store flertallet av menneskeheten absolutt ikke har hatt noe valg i spørsmålet om de ønsker å få Covid-19-injeksjonen eller ikke, fordi de vaksinerte overfører antistoffer fra injeksjonene med aerosoler til andre.

  Funnene skulle imidlertid ikke komme som noen overraskelse, fordi et konfidensielt Pfizer-dokument allerede hadde bekreftet at eksponering for mRNA-injeksjonene er fullt mulig ved hud-mot-hud-kontakt, og ved å puste den samme luften som noen som hadde fått Covid-vaksinen.

  Det bekrefter dessverre også påstandene fra Dr Phillipe van Welbergen, som viste at grafen, en påstått ukjent ingrediens i Covid-19-injeksjonene, overføres fra vaksinerte til ikke-vaksinerte, ødelegger røde blodlegemer og forårsaker farlige blodpropper. Studien, med tittelen «Bevis for aerosoloverføring av SARS-CoV2», og publisert 1 mai 2022, ble utført av forskere for University of Colorado.

  Sammendraget av studien lyder som følger:
  Til tross for den åpenbare kunnskapen om at infeksiøse partikler kan overføres med pust, har det overraskende nok aldri blitt undersøkt om andre bestanddeler av nese-/oralvæskene kan overføres mellom mennesker. Funnene vi viser gir bevis for overføring av antistoffer mellom mennesker med areosoler.

  Og her er studieforfatternes hovedfunn:
  Pålegg om maskebruk i både sosiale- og arbeidsmiljøer ga en unik mulighet til å evaluere muligheten for overføring av antistoff fra vaksinerte med pust. Ved å bruke en metode for å oppdage covid-spesifikke antistoffer, og en metode som tidligere ble brukt til å evaluere antistoff fra re-hydrerte tørkede blodflekker, identifiserte vi anti-covid-spesifikke antistoffer fra munnbind båret av vaksinert laboratoriepersonell.

  Det var derfor ikke overraskende å oppdage både IgG og IgA i antistoff fra munnbindene. Gitt disse observasjonene, antok vi at overføring av dråper/aerosolisert antistoff kan forekomme mellom individer, omtrent som dråper/aerosoliserte viruspartikler kan overføres på samme måte. Dette betyr at covid-19-vaksine overføring mellom mennesker er fullt mulig, også når vi tar i betraktning en studie utført på vegne av Pfizer i Japan.

  Studien observerte fordelingen av Covid-19-injeksjonen i kroppene til rotter i 48 timer. Et av de mest bekymringsfulle funnene, er det faktum at Pfizer-injeksjonen akkumuleres i eggstokkene over tid. Den høyeste konsentrasjonen ble notert i leveren. Men det samler seg også i kjertlene i huden. Disse resultatene kombinert med den første studien ovenfor sier oss at i minimum 48 timer, er en uvaksinert person i fare for å bli utsatt for Covid-19-injeksjonen hvis de puster inn samme luft, eller berører huden til en person som har blitt vaksinert.

  Dette burde imidlertid ikke komme som noen overraskelse fordi Pfizer innrømmet dette i sitt dokument. Dokumentet inneholder en hel del som gir mulighet for «mRNA-overføring» der det er mulig for de som har vært i nærheten av noen som har fått Pfizer mRNA-injeksjonen, å få en alvorlig bivirkning. Pfizer bekrefter at eksponering under graviditet kan oppstå hvis en kvinne er gravid og er i kontakt med noen som har fått vaksinen under svangerskapet. Dokumentet sier at overføring under graviditet kan oppstå ved inhalasjon eller hudkontakt. Pfizer innrømmer i dokumentet at det er mulig å eksponere et annet menneske for mRNA-vaksinen, bare ved å puste den samme luften eller berøre huden til personen som har blitt vaksinert.

  Alt dette gjør funnene til Dr. Philippe van Welbergen desto mer bekymringsfull. Han viste at grafenet som injiseres samler seg og vokser til større strukturer, får magnetiske egenskaper eller elektrisk ladning. Han viste også at grafen overføres fra «vaksinerte» til uvaksinerte, og forårsaker blodpropp hos uvaksinerte. Det ser ut til at de ikke behøvde for å kaste bort en masse penger på propaganda for å tvinge publikum til å få Covid-19-injeksjonene. For folk har ikke noe valg; alt de behøver å gjøre er å puste, og de blir covid-»vaksinert».

  Fra Tap News, publisert 26 november 2022. Skrevet av Weawer, Tap News red.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker til studier, oversikter og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Confidential Pfizer Documents & New Study confirm COVID ‘Vaccine Shedding’ has been occurring with shocking & dangerous consequences.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Big Pharma vil tjene på dette!

Millioner lider av at ferdigmatindustrien får økende markedsandeler verden rundt

Forrige innlegg

De skylder på Russland, men EU har seg sjøl å takke.

Nå kommer general Vinter!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.