POSTED IN F 35, Korrupsjon, Norsk politikk

F-35 er innkjøpt svindyrt søppel.

De fleste flyene fungerer ikke.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

F-35. Virkelig en flygende kalkun.

Av Knut Lindtner

I en videokommentar omtaler Andrei Martyanov USAs flåte av jagerfly og ikke minst F-35 som nå Nato-land har kjøpt i hopetall – Norge flest av alle pr. innbygger. Kommentaren han levner ikke flyet noen som helst ære og han omtaler det som direkte søppel.

Hele videoen hans kan sees her. Siden han er en russiskfødt militæranalytiker som nå bor i USA (California) er engelsken hans preget av russisk aksent, men likevel forståelig for de som vil høre kommentarene hans:

I denne kommentaren trekker han frem rapporter fra USAs forsvarsdepartement om F-35 som i praksis bekrefter det han her hevder. I begge rapportene under vil en se at de fleste F-35-flyene ikke kan utføre de arbeidsoppgaver de er satt å gjøre:

Full mission capable rate betyr at det er i stand til å gjøre alle de oppgaver det er konstruert for. Mission capable rate betyr at de minst klarer å utføre en av funksjonene de er konstruert for. Tallene forteller at dette svindyre flyet er en katastrofe. Bare knapt 32 prosent av dem klarer å yte det de er konstruert for og som vi har betalt for. Norge har bestilt 52 av disse og dette forteller at innkjøpet er en militær og økonomisk svindel.

Ser en på de første F-35-flyene som ble produsert er situasjonen enda verre:

Dette viser F-35 fly produsert mellom 2008 og 2011. Praktik talt ingen av dem fungerer slik det var lovet.

Vi har her på Derimot.no tidligere hatt en rekke artikler og kommentarer om dette og disse tallene bekrefter at vi hadde helt rett. Men det dette illustrerer er et generelt forfall i vesten som trer frem på ulikt vis. Vi er flinke gjennom medie-propaganda og forvrengning av faktiske forhold å holde befolkningen i lykkelig uvitenhet om hva som faktisk foregår, med det har sine grenser. Virkeligheten vil innhente oss før eller siden uansett hva en tuter folk ørene fulle av.

Vi har nå blitt fortalt i lang tid at Russland taper krigen i Ukraina. Medie-retretten kommer svært forsiktig i våre NRK og andre store medier. Det må gjøres slik for at folk ikke skal forstå at de er lurt trill rundt i 2 år. Men realiteten er at ingen militære i jobb i Nato tør å fortelle oss om omfanget av katastrofen i Ukraina for Nato. Og jeg tror heller ikke at de forstår den russiske strategien (utmattelseskrig) som nå vinner krigen.

Det mislykkete F-35-prosjektet er en del av den samme historien. Norge har sløst vekk hundrevis av milliarder kroner på et fly som ikke holder det som ble lovet. Og ingen forteller det til befolkningen: De har ikke godt av å vite det. Det kalles demokrati.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det begynner å se ut som at det eneste Usraelske våpenprodusenter tenker på er å få (over)godt betalt for produksjonen sin. Kvalitet kommer langt ned på listen uansett hva man snakker om. Propaganda, løgner og bedrag er «salgspitchen» deres, og de (spesielt) europeiske «ledere» som allerede er i lommen på disse kroknesene jubler og bestiller, betalingen må skattebetalerne stå for selvfølgelig. Egentlig bare en av de mange måter å overføre landets verdier til disse «Guds utvalgte» på.
  Det blåser en «høyrevind» over det «siviliserte» Ville Vesten, skriker de seg hese om nå, jeg tror den vinden skal bli fean så kald for dem etterhvert, mange av dem kommer nok til å fryse ihjel innen utgangen av 2025.

  Svar
  • Siden du først bringer jøderiet på banen, så ønsker jeg å nevne at Israel visserligen er den eneste nasjonen som har kjøpt( de fikk kansje gratis) F-35, hvilke har retten til å modifiserer flyet, dvs full tilgang til alle aspekter av flyets teknologi.

   Man kan derfor sakens se for seg at dette er tilfelle fordi implementering av «trojansk teknologi», er gjort nettopp av Israelske firmaer, dvs «remote dødmannsknapp», som kan gjøre flyet simpelt hen ikke vil fly eller noe lenger, eller BUAPS, HUD eller HMDS manipulering.

   Skrev » fra hofta» om dette tema her nylig:

   https://derimot.no/f-35-fremstilles-som-et-forsvarsfly-det-skal-brukes-til-a-angripe-russland/#comments

   Svar
   • AVKLARING

    Jøderi var et ord jeg kom over i forbindelse med generell interesse for variable folkeslag og kulturer.

    Ordet formelig «sto i mot meg», da jeg leste Jødisk Informasjons Center sine hjemmesider og jeg tok til å finne ut av hva det faktisk betyr, da dette ikke fremgår tydelig av teksten skrevet i forbindelse med antisemitisk arbeid.

    Les selv: https://joediskinfo.dk/vidensbank/race-joederi-under-2-verdenskrig

    Etter endel Googling og arbeide, gravde jeg til slutt frem hva ordet faktisk betydde i de Skandinaviske land, hvorpå et nettsted der presenterer historiske Danske ordbøker, hadde denne oppføringen om ordet «jøderi», som tross alt må kunne samstilles med og brukes på lik linje med begrep som feks «Nigeria Brev», som vi alle vet hva betyr.

    Les selv hva ordet betyr fra det oppføring i en Dansk ordbok fra 1925, et ord som er blitt faset ut av både det Norske, Svenske og Danske språk, men som mere en noen gang er aktuelt, fordi det beskriver en omfattende og kompleks forklart situasjon i et kompakt ord, på lik linje med feks «Nigeria Brev».

    Ønsket å presiserer dette da kristen zionister som florerer på nettsteder som document.no, jubler over drapsorgier på kvinner og barn og egentlig lyser av både gruppe psykopati og komplett mangel på sjel, syntes lett å trigge med tanke på enhver kritikk mot deres elskede barne og kvinne drepende herrefolk og det er derfor viktig å med T- skje forklare bruken av begreper, deres opphav og betydning både i historisk og nåtids perspektiv

    https://ordnet.dk/ods/ordbog?query=j%C3%B8deri

 • Forsvarspolitikken de siste 30 årene må etterforskes. De norske landssvikerpolitikerne (de med bærekraftsirkelen på jakkeslaget) ødela vårt forsvar for å kunne underlegge det banditt -og mafiastaten USA. Skrotet som ble kjøpt var rene beskyttelsespenger til kazar-mafiaen. De norske våpenkjøp kan sammenlignes forbudstiden i USA på 1920-tallet når mafiaen i USA produserte hjemmebrent å tvang eiere av puber, barer, klubber osv. kjøpe skvipet til blodpris. Kjøpte de ikke fordi prisen var for høy og kvaliteten pyton, kunne stygge ulykker skje, som branner, påkjørsler, ran med arm og beinbrudd, mord osv. Så i den situasjonen satte politikerne Norge i. De ødela vårt forsvar for å overføre penger til kazar-mafiaen under påskudd om «våpenkjøp». En korrupt svindel alt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lekket telefonsamtale i Storbritannia:

MI5-offiser innrømmet at landets ledelse brøt terrorloven mange ganger da korona-tiltakene ble innført.

Forrige innlegg

Er Zelensky og EU-ledelsen virkelighetsforstyrret?

De vil ha fredssamtaler uten motparten Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.