POSTED IN EU, Overvåkning

EU vil innføre Orwells kontrollmareritt

Europeisk politiker med svært dårlige nyheter om digital Id og digital sentralbankvaluta

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Vigilant Fox News


«Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter», kunngjorde det nederlandske parlamentsmedlemmet Rob Roos onsdag.

På X, i et innlegg med en video, skrev han:

Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter. Medlemslandene og Europaparlamentet kom til enighet. Det betyr at sannsynligvis om ikke lenge, vil den digitale identiteten tre i kraft i EU. Rett etter denne avtalen sa kommissær Breton: «Nå har vi den digitale identitets-lommeboken, og vi må legge noe i den». Det han mente var den digitale euroen, også kjent som digital sentralbankvaluta.

Og dette er en veldig dårlig utvikling. De lover oss alltid å ikke opprette denne forbindelsen. Også som mange eksperter, personverneksperter og sikkerhetseksperter advarte forrige uke, at dette er en veldig dårlig idé for vårt personvern og vår frihet. Og fortsatt tvinges digital identitet gjennom.

Roos ga et glimt av håp i en oppfordring til handling, og oppfordret velgerne til å skrive til sine representanter, det er ikke for sent fordi vi fortsatt må stemme over dette i plenum. Så hva du kan gjøre: Send en e-post til representanten fra ditt medlemsland, og fortell ham eller fortell henne at du er imot dette.

Total kontroll

«Vi er allerede i dype problemer», svarte den nederlandske politiske kommentatoren Eva Vlaardingerbroek i et X-innlegg: «Den europeiske digitale overvåkingsstaten er rundt hjørnet. Vi trenger å motstå dette og ikke adlyde. Nå! For noen timer siden kom EU-parlamentet og rådet til enighet om europeisk digital identitet eID. Med mindre den på mirakuløst vis blir stemt ut i plenum, noe som er høyst usannsynlig, vil den snart tre i kraft, og alle som bor i EU vil snart ha en digital lommebok.

Men ikke la deg lure: Denne «digitale lommeboken» vil være mye mer enn bare passet ditt i digital form. Det vil innebære ALT regjeringen ønsker å vite om deg. Den vil inneholde all din personlige informasjon, biometriske data, medisinske journaler og selvfølgelig snart også din digitale euro, sentralbankens digitale valuta som er under utvikling. Akkurat som vi har sett med covid, vil regjeringen ha makten til å spore hver eneste bevegelse du gjør. Og selvfølgelig er alt «frivillig» foreløpig. Helt til det ikke er det.

Faktisk har en rekke akademikere og personverneksperter advart forrige uke at med det juridiske rammeverket som nå er blitt enige om, vil enhver europeisk regjering kunne overvåke og spionere på både sine egne borgere og innbyggere over hele EU, ved å gi dem de tekniske midlene til å avskjære kryptert nettrafikk. Dette vil bety intet mindre enn slutten på personvernet vårt. Med andre ord, vi er allerede i store problemer».

Catherine Austin Fitts, finansekspert og assisterende sekretær for bolig- og byutvikling under Bush-administrasjonen, har lenge advart om farene ved CBDC (Central Bank Digital Currency). «La oss si at jeg vil beordre deg til å ta en vaksine. Hvis du ikke gjør det du blir fortalt, kan din tilgang til finansielle transaksjoner slås av, din tilgang til dine finansielle eiendeler kan nektes deg eller stoppes».

Ikke adlyd!

Som George Orwell, forfatter av 1984, en gang sa: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier». Hvis dette ikke tar slutt nå, vil det du kjenner som frihet bli omgjort til privilegier som kan slås av og på på et øyeblikk. Se til Kina; det er det de har tenkt å bringe til Vesten, og digital ID og CBDC er nøyaktig de verktøyene som trengs for å gjøre det til en realitet.

Så i stedet for å vente på at et fullstendig tyranni skal ta over livene våre, er det viktigere enn noen gang å begynne å gjøre motstand nå!

Fra The Vigilant Fox News, publisert 8. november 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og X-meldinger med videoer i originalartikkelen.
Originalartikkel: «European Politician Breaks ‘Very Bad News’ About Digital IDs and Central Bank Digital Currencies.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Det var ikke Hitler og Ernst Røhm sjef i SA ( Sturmabteilung ) som var modellene til Orwell sin bok 1984. Det var Stalin og Troskij og Stalin var Storebror. The Night of the Long Knives (tysk: Nacht der langen Messer) eller Röhm-utrenskningen i 1934 hadde Hitler og Himmler sjef for SS ( Schutzstaffel) brunskjortene bestemt seg for drapene på homofile Ernst Røhm og ledelsen i SA (Sturmabteilung) brunskjørtene. De lange knivers natt varte 3 døgn og etterpå var det ikke mye igjen av den homofile ledelsen i SA og SA spilte ingen rolle politisk etterpå. Den negativ omtalen av SA fortsatte i det nazistiske miljøet. Ernst Røhm stod til venstre for Hitler og ville bytte ut de tyske elitene. Hitler ville beholde de industrielle elitene og de militære elitene. Offisielt het det at De lange knivers natt hadde reddet Tyskland fra et statskupp. Orwell kjent godt til utrenskningene i Sovjet men mindre til de tyske utrenskningene.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   12 november 2023 13:07

   En «begunnelse» som det for øvrig ikke finnes troverdige bevis for.

   Ellers så er det ganske klart at det var Stalin og det sovjetkommunistiske regimet som var det Orwell forsøkte å advare mot.
   Dessverre har (((globalistene))) i stedet brukt «1984» som en oppskrift på hvordan de skal klare å kue befolkningen.

   Svar
 • «Tyrannen er maktesløs når ingen lar seg terrorisere.»

  Svar
 • » Akkurat som vi har sett med covid, vil regjeringen ha makten til å spore hver eneste bevegelse du gjør. Og selvfølgelig er alt «frivillig» foreløpig. Helt til det ikke er det.
  …….
  Som George Orwell, forfatter av 1984, en gang sa: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier». »

  F.eks strøm-‘støtten’ i minne.

  Svar
 • Å sende e-poster til representanter, tjener det til noe når vi ser at diktatur er realiteten og «demokrati» bare er et ord og en hån og ingenting mer? En eller annen form for ikkevoldelig sabotasje flest mulig tar del i, noe som politiet ikke kan slå ned på uten å bli spyttet på og grovt sjikanert for i nabolaget de bor i; jeg prøver å komme på en måte å gjøre det på.
  En ting som hele tiden har vært og er mulig er å betale mest mulig med kontanter. Det liker makthaverne dårlig; jo mer digitalt alt skjer jo gladere er de; ødelegg denne gleden for dem så godt det lar seg gjøre! Der kun kort-betaling godtas, ikke kjøp noe der! Det er lurt å ha skuffene fulle av cash til enhver tid i tilfelle strømbrudd.
  De som har politi i familie eller vennekrets, opplys dem best mulig om at de selv vil rammes like ille som folket de er der for å tjene, så kanskje de nekter å gjøre det de får beskjed om hvis en grad av samvittighet og bevissthet vekkes i dem.
  De som har politikere og beslutningstakere som fremmer digitalt helvete, vær riktig fæl og vemmelig, os av forakt, gjør dem til skamme så godt det lar seg gjøre, ymt om hvordan de vil få sin velfortjente og beinharde straff hvis Norge har noe sånt som et rettsvesen å lite på. Gi dem kalde skuldre og skulende blikk og ingen invitasjoner til noe som helst koselig.
  Utfrysningsmodellen de «uvaksinerte» ble utsatt for er en god kilde til inspirasjon for å være riktig jævlig, og det med god samvittighet.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  12 november 2023 21:49

  Å bruka kontantar er viktigare enn å skriva brev til politikarar. Kontantbruken må kraftig opp!

  At butikkar og kaféar ikkje vil ha kontantar, er deira problem. Ikkje kunden sitt.

  Svar
  • Nei, riktig, T.S.
   Spis først og betal etterpå.
   Vil de ikke ha kontanter , så be de sende regningen til Løvebakken.
   Vil de ikke ta imot kontanter i butikken, så la varene ligge på varebåndet og gå.

   Svar
 • Ulf Ayirtahsk Berg
  13 november 2023 11:43

  ‘fortell ham eller fortell henne at du er imot dette’

  ‘viktigere enn noen gang å begynne å gjøre motstand nå!’

  Vel, jeg er ikke så sikker. Dette høres ut som invitasjon til å delta i barneteater, ‘make believe’.

  Å ‘fortelle’ Staten ting, det har for eksempel nordmenn vært med på – to ganger. Og å ‘gjøre motstand’ innenfor andres sammenheng, uten å være oppmerksom på sammenhengen, blir i virkeligheten mye den samme slags impotente oppvisning og leke-tullball.

  Mer effektivt kunne det være dersom menn med kunnskap om hva Staten er, skapte et sosialt alternativ. Her kan du tenke, som en illustrasjon på prinsippet, på amish. Å drive med protest og motstand, såkalt, overfor Staten, er omtrent som da Lotta på Bråkamergatan, 5 år, skulle ‘rømme’. Det er etter min mening bedre å tenke på hva du kan bygge, i et sosialt fellesskap, utenfor Statens sammenheng.

  Svar
  • Interessant U. A. B.

   » Mer effektivt kunne det være dersom menn med kunnskap om hva Staten er, skapte et sosialt alternativ. Her kan du tenke, som en illustrasjon på prinsippet, på amish. Å drive med protest og motstand, såkalt, overfor Staten, er omtrent som da Lotta på Bråkamergatan, 5 år, skulle ‘rømme’. Det er etter min mening bedre å tenke på hva du kan bygge, i et sosialt fellesskap, utenfor Statens sammenheng.»

   Vi bør uforme motstand som har effekt mot de som har gått i posisjon til å være vår fiende. Og ikke bare symbolsk effekt.
   Politikerne bør kjenne hvordan det er å sulte. Hvordan det er å fryse. Hvordan det er å ligge våken om nettene i frykt for neste regning. Hva uforutsigbarhet har å si for ens liv.
   Og vi bør i denne kampen vite at det er politikerne/statsadministrasjonen som sitter med makta/maktapparatet.
   Så det er geriljakriging vi bør bedrive. Undercover.

   Svar
 • Northern Light.
  21 mars 2024 15:14

  Gates: Digital ID vil bli obligatorisk for å delta i samfunnet.

  Av The Exposé.
  8. november 2023 ble det som blir kalt «50-i-5»-agendaen lansert. FN, Bill og Melinda Gates Foundation, og partnere til Rockefeller Foundation, lanserer en kampanje for å fremskynde digital ID, digitale betalinger og datadeling i 50 land under paraplyen digital offentlig infrastruktur (DPI) innen 2028.

  FNs utviklingsprogram (UNDP) har annonsert planer om å rulle ut «digitale IDer» over hele verden innen år 2030, og de vil være obligatoriske for folk som ønsker å delta i samfunnet, sier Reclaim the Net, som tar til orde for ytringsfrihet og individ frihet på nett.

  Sosialt kredittsystem.
  Fremstøtet for DigitalPublic Infrastructure (DPI) som omfatter «Digitale IDer», vaksinepass og sentralbankers digitale valutaer (CBDC) – blir fremmet av det globalistiske WEF, og støttes ikke overraskende av Bill Gates sammen med FN og EU.

  The Sociable-redaktøren Tim Hinchliffe sier «Talerne er klare på at DPI er avgjørende for deltakelse i samfunnet – akkurat som vi så med vaksinepass – bare i et mye bredere omfang, og «Hvis det lykkes, vil DPI gi regjeringer og selskaper makt til å implementere systemer for sosial kreditt, som kan bestemme hvor og hvordan du kan reise, hva du har lov til å konsumere og hvordan du vil kunne handle med dine programmerbare penger.

  «Tenk individuell karbonfotavtrykk-sporring, Ultra Low Emission Zones (ULEZ) og CBDC programmert til å begrense «mindre ønskelige» kjøp – som alle blir presset frem av talsmenn for den nye verdensordingen «.

  «50 i 5»-kampanjen.
  «50 av 5″ kaller seg selv en landsledet påvirkningskampanje. Innen 2028 vil 50-i-5-kampanjen ha hjulpet 50 land med å utvikle og implementere deres digitale offentlige infrastruktur», ifølge den offisielle kunngjøringen. De 50 landene er utpekt som globale prøvekaniner, og DPI-ene vil først bli startet i Afrika (spesielt sør for Sahara) og India, men planen er å rulle digitale IDer globalt innen 2030, for å inkludere alle innbyggere i FNs 193 medlemsland, ifølge Planet Today.

  «50 i 5»-kampanjen er ikke overraskende et samarbeid mellom Bill og Melinda Gates Foundation, FNs utviklingsprogram, Digital Public Goods Alliance og Co-Develop. Co-Develop ble grunnlagt av The Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, Nilekani Philanthropies og Omidyar Network. Digital Public Goods Alliance lister opp både Gates- og Rockefeller-stiftelsene i sitt veikart, som viser «aktiviteter som fremmer digitale fellesgoder», sammen med andre organisasjoner og flere regjeringer.

  DPI-er selges inn som en mekanisme for økonomisk inkludering, bekvemmelighet, forbedret helsevesen og grønn fremgang, men det er en «altomfattende beskrivelse brukt på et truende teknokratisk styringssystem drevet av tre grunnleggende komponenter: digital ID, digitale betalinger som Central Bank Digital Currency (CBDCs), og en enorm deling av data».

  Verdens økonomiske forum.
  WEF publiserte en serie artikler i september som i hovedsak presset på for DPI, og selvfølgelig er WEF der og «tenker på barna». «Barns rettigheter rundt om i verden kan styrkes ved å investere i digital offentlig infrastruktur,» sa en artikkel publisert 18 september 2023, med tittelen: «To tredjedeler av barn-relaterte SDGs ligger etter for å nå målene», det er grunnen til at vi må investere i digital offentlig infrastruktur nå».

  «I 2023 var vi halvveis for å nå FNs bærekraftige utviklingsmål (SDG)», minner WEF oss om, og at dette halvveismerket «er en mulighet til å «vurdere og finstille» innsatsen for å realisere rettighetene til ethvert barn overalt, og med bare syv år igjen til 2030-målet, er to tredjedeler av barn langt fra å å nå målene sine, ifølge en ny UNICEF-rapport; For Every Child a Sustainable Future. «Løsningen» ifølge WEF er digital offentlig infrastruktur, ettersom det har blitt identifisert som en «nøkkelen til å fremskynde SDG og resultater for barn innen 2030».

  Beskyttelse av «barns rettigheter eller sikkerhet», har vært en taktikk som tidligere ble brukt av de ikke-valgte globalistene, samtidig som de fremmer et teknokratisk system som faktisk vil ta rettighetene fra alle individer, også barna.

  Reclaim the Net, sier at «DPI er i hovedsak brukt med alarmerende enighet av organisasjoner som FN, EU, Gates Foundation, og selvfølgelig World Economic Forum (WEF). De som ser forbi skjønnmalingen som kommer fra disse organisasjonene, avviser imidlertid begrepet og politikken, som et knep for å fremskynde innføringen av digital ID innen 2030».

  De konkluderer: «Hvis du er statsborger i et FN-medlemsland, og din regjering (dvs. skattebetalerne) bidrar til forskjellige FN-prosjekter, og du føler deg enten urolig eller ikke informert nok om alt dette, vel, synd. De går videre med dette uansett».

  Fra The Expose, publisert 21 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker video, X-meldinger og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates confirms Digital IDs will be MANDATORY to participate in Society.

  Svar
 • Northern Light.
  5 juli 2024 18:34

  Orwellsk trafikkovervåking: Fra og med denne måneden vil nye biler i Storbritannia ha «hastighetsbegrensere».

  Av Tyler Durden.
  Det er ille nok at biler alle i utgangspunktet er utstyrt med GPS-søkeenheter – og noen nå til og med med kameraer vendt mot føreren som kan overvåke deg mens du kjører – men nå blir kjøretøy i Storbritannia utstyrt med «hastighetsbegrensere».

  Fra og med søndag 7 juli 2024 må alle nye kjøretøy i EU utstyres med Intelligent Speed Assistance (ISA)-systemer på grunn av en ny sikkerhetsforskrift, ifølge Daily Mail.

  Selv om denne loven ikke gjelder i Storbritannia (de er ikke i EU lenger o.a.), vil de fleste nye kjøretøy som selges i Storbritannia fortsatt ha den hastighetsbegrensende teknologien.

  Som Daily Mail forklarer, kan Intelligent Speed Assistance (ISA)-teknologi automatisk begrense et kjøretøys hastighet ved hjelp av GPS, satellittnavigasjon og kameraer for gjenkjenning av fartsskilt. Hvis kjøretøyet overskrider fartsgrensen, reduserer ISA motoreffekten for å overholde den lovlige grensen. For eksempel, på motorveier, kan ISA begrense bilen til 110 km/t.

  Før ISA reduserer bilens hastighet, advarer den sjåførene gjennom visuelle, hørbare eller med for eksempel vibrasjoner i rattet. Hvis det ignoreres, begrenser systemet motorkraften for å bremse bilen, men bruker aldri bremsene. Bilprodusentene kan bruke noen eller alle disse teknologiene for å varsle bilføreren.

  I 2019 ga Europaparlamentet mandat til ISA-teknologi for å redusere trafikkulykker og skader. Anbefalt av European Transport Safety Council, har ISA som mål å redusere kollisjoner med 30 % og skader med 20 %, og bidra til et mål om null dødsfall i trafikken innen 2050.

  Daily Mail opplyser at siden 6 juli 2022 må alle nye modeller ha ISA, og fra 7 juli 2024 må den ettermonteres på alle nye kjøretøy i utstillingslokaler, inkludert eldre modeller som VW Touran.

  Selv om ISA ikke er nødvendig for britiske modeller, vil mange nye biler som selges der sannsynligvis ha det. Volvo har hatt fartsbegrensere siden 2020, som begrenser hastigheten til 112 mph. Siden 2022 har Renault og Dacia også implementert ISA, og merker som Citroen, Ford og Jaguar følger etter.

  Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) sier at ISA i britiske biler er opp til bilprodusentene. Eksperter som AAs Jack Cousens og RACs Rod Dennis forventer imidlertid at mange nye biler i Storbritannia kommer utstyrt med ISA. Sikkerhetsforkjempere oppfordrer den britiske regjeringen til å vedta EUs sikkerhetsforskrifter, for å gi sikkerhet for bilprodusentene.

  ISA kan overstyres midlertidig ved å trykke hardt på gasspedalen eller slås av før hver reise, selv om den reaktiveres hver gang motoren starter. Fordelene inkluderer færre krasj, reduserte trafikkork og bedre drivstoffeffektivitet. Det er imidlertid bekymringer om sjåførenes avhengighet av ISA, nøyaktigheten av trafikkskiltgjenkjenning og potensielle problemer i områder med dårlige GPS-signaler. Går ikke myndighetene en dag tom for ting i livene våre de vil kontroll over?

  Fra ZeroHedge, publisert 4 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Orwell Hits The Highway: Starting This Month Cars In Britain Will Have «Speed Limiters».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når krybben er tom bites…

I og med at krigen går dårlig øker konflikter og spenninger i Kiev.

Forrige innlegg

Ikke bare av bomber.

Innbyggernes liv trues nå av sult og vannmangel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.