POSTED IN EU, Overvåkning

EU vil innføre Orwells kontrollmareritt

Europeisk politiker med svært dårlige nyheter om digital Id og digital sentralbankvaluta

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Vigilant Fox News


«Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter», kunngjorde det nederlandske parlamentsmedlemmet Rob Roos onsdag.

På X, i et innlegg med en video, skrev han:

Jeg har nettopp forlatt rommet der vi hadde forhandlinger om digital identitet – og jeg har dårlige nyheter. Medlemslandene og Europaparlamentet kom til enighet. Det betyr at sannsynligvis om ikke lenge, vil den digitale identiteten tre i kraft i EU. Rett etter denne avtalen sa kommissær Breton: «Nå har vi den digitale identitets-lommeboken, og vi må legge noe i den». Det han mente var den digitale euroen, også kjent som digital sentralbankvaluta.

Og dette er en veldig dårlig utvikling. De lover oss alltid å ikke opprette denne forbindelsen. Også som mange eksperter, personverneksperter og sikkerhetseksperter advarte forrige uke, at dette er en veldig dårlig idé for vårt personvern og vår frihet. Og fortsatt tvinges digital identitet gjennom.

Roos ga et glimt av håp i en oppfordring til handling, og oppfordret velgerne til å skrive til sine representanter, det er ikke for sent fordi vi fortsatt må stemme over dette i plenum. Så hva du kan gjøre: Send en e-post til representanten fra ditt medlemsland, og fortell ham eller fortell henne at du er imot dette.

Total kontroll

«Vi er allerede i dype problemer», svarte den nederlandske politiske kommentatoren Eva Vlaardingerbroek i et X-innlegg: «Den europeiske digitale overvåkingsstaten er rundt hjørnet. Vi trenger å motstå dette og ikke adlyde. Nå! For noen timer siden kom EU-parlamentet og rådet til enighet om europeisk digital identitet eID. Med mindre den på mirakuløst vis blir stemt ut i plenum, noe som er høyst usannsynlig, vil den snart tre i kraft, og alle som bor i EU vil snart ha en digital lommebok.

Men ikke la deg lure: Denne «digitale lommeboken» vil være mye mer enn bare passet ditt i digital form. Det vil innebære ALT regjeringen ønsker å vite om deg. Den vil inneholde all din personlige informasjon, biometriske data, medisinske journaler og selvfølgelig snart også din digitale euro, sentralbankens digitale valuta som er under utvikling. Akkurat som vi har sett med covid, vil regjeringen ha makten til å spore hver eneste bevegelse du gjør. Og selvfølgelig er alt «frivillig» foreløpig. Helt til det ikke er det.

Faktisk har en rekke akademikere og personverneksperter advart forrige uke at med det juridiske rammeverket som nå er blitt enige om, vil enhver europeisk regjering kunne overvåke og spionere på både sine egne borgere og innbyggere over hele EU, ved å gi dem de tekniske midlene til å avskjære kryptert nettrafikk. Dette vil bety intet mindre enn slutten på personvernet vårt. Med andre ord, vi er allerede i store problemer».

Catherine Austin Fitts, finansekspert og assisterende sekretær for bolig- og byutvikling under Bush-administrasjonen, har lenge advart om farene ved CBDC (Central Bank Digital Currency). «La oss si at jeg vil beordre deg til å ta en vaksine. Hvis du ikke gjør det du blir fortalt, kan din tilgang til finansielle transaksjoner slås av, din tilgang til dine finansielle eiendeler kan nektes deg eller stoppes».

Ikke adlyd!

Som George Orwell, forfatter av 1984, en gang sa: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier». Hvis dette ikke tar slutt nå, vil det du kjenner som frihet bli omgjort til privilegier som kan slås av og på på et øyeblikk. Se til Kina; det er det de har tenkt å bringe til Vesten, og digital ID og CBDC er nøyaktig de verktøyene som trengs for å gjøre det til en realitet.

Så i stedet for å vente på at et fullstendig tyranni skal ta over livene våre, er det viktigere enn noen gang å begynne å gjøre motstand nå!

Fra The Vigilant Fox News, publisert 8. november 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og X-meldinger med videoer i originalartikkelen.
Originalartikkel: «European Politician Breaks ‘Very Bad News’ About Digital IDs and Central Bank Digital Currencies.»1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 788 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det var ikke Hitler og Ernst Røhm sjef i SA ( Sturmabteilung ) som var modellene til Orwell sin bok 1984. Det var Stalin og Troskij og Stalin var Storebror. The Night of the Long Knives (tysk: Nacht der langen Messer) eller Röhm-utrenskningen i 1934 hadde Hitler og Himmler sjef for SS ( Schutzstaffel) brunskjortene bestemt seg for drapene på homofile Ernst Røhm og ledelsen i SA (Sturmabteilung) brunskjørtene. De lange knivers natt varte 3 døgn og etterpå var det ikke mye igjen av den homofile ledelsen i SA og SA spilte ingen rolle politisk etterpå. Den negativ omtalen av SA fortsatte i det nazistiske miljøet. Ernst Røhm stod til venstre for Hitler og ville bytte ut de tyske elitene. Hitler ville beholde de industrielle elitene og de militære elitene. Offisielt het det at De lange knivers natt hadde reddet Tyskland fra et statskupp. Orwell kjent godt til utrenskningene i Sovjet men mindre til de tyske utrenskningene.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   12 november 2023 13:07

   En «begunnelse» som det for øvrig ikke finnes troverdige bevis for.

   Ellers så er det ganske klart at det var Stalin og det sovjetkommunistiske regimet som var det Orwell forsøkte å advare mot.
   Dessverre har (((globalistene))) i stedet brukt «1984» som en oppskrift på hvordan de skal klare å kue befolkningen.

   Svar
 • «Tyrannen er maktesløs når ingen lar seg terrorisere.»

  Svar
 • » Akkurat som vi har sett med covid, vil regjeringen ha makten til å spore hver eneste bevegelse du gjør. Og selvfølgelig er alt «frivillig» foreløpig. Helt til det ikke er det.
  …….
  Som George Orwell, forfatter av 1984, en gang sa: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier». »

  F.eks strøm-‘støtten’ i minne.

  Svar
 • Å sende e-poster til representanter, tjener det til noe når vi ser at diktatur er realiteten og «demokrati» bare er et ord og en hån og ingenting mer? En eller annen form for ikkevoldelig sabotasje flest mulig tar del i, noe som politiet ikke kan slå ned på uten å bli spyttet på og grovt sjikanert for i nabolaget de bor i; jeg prøver å komme på en måte å gjøre det på.
  En ting som hele tiden har vært og er mulig er å betale mest mulig med kontanter. Det liker makthaverne dårlig; jo mer digitalt alt skjer jo gladere er de; ødelegg denne gleden for dem så godt det lar seg gjøre! Der kun kort-betaling godtas, ikke kjøp noe der! Det er lurt å ha skuffene fulle av cash til enhver tid i tilfelle strømbrudd.
  De som har politi i familie eller vennekrets, opplys dem best mulig om at de selv vil rammes like ille som folket de er der for å tjene, så kanskje de nekter å gjøre det de får beskjed om hvis en grad av samvittighet og bevissthet vekkes i dem.
  De som har politikere og beslutningstakere som fremmer digitalt helvete, vær riktig fæl og vemmelig, os av forakt, gjør dem til skamme så godt det lar seg gjøre, ymt om hvordan de vil få sin velfortjente og beinharde straff hvis Norge har noe sånt som et rettsvesen å lite på. Gi dem kalde skuldre og skulende blikk og ingen invitasjoner til noe som helst koselig.
  Utfrysningsmodellen de «uvaksinerte» ble utsatt for er en god kilde til inspirasjon for å være riktig jævlig, og det med god samvittighet.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  12 november 2023 21:49

  Å bruka kontantar er viktigare enn å skriva brev til politikarar. Kontantbruken må kraftig opp!

  At butikkar og kaféar ikkje vil ha kontantar, er deira problem. Ikkje kunden sitt.

  Svar
  • Nei, riktig, T.S.
   Spis først og betal etterpå.
   Vil de ikke ha kontanter , så be de sende regningen til Løvebakken.
   Vil de ikke ta imot kontanter i butikken, så la varene ligge på varebåndet og gå.

   Svar
 • Ulf Ayirtahsk Berg
  13 november 2023 11:43

  ‘fortell ham eller fortell henne at du er imot dette’

  ‘viktigere enn noen gang å begynne å gjøre motstand nå!’

  Vel, jeg er ikke så sikker. Dette høres ut som invitasjon til å delta i barneteater, ‘make believe’.

  Å ‘fortelle’ Staten ting, det har for eksempel nordmenn vært med på – to ganger. Og å ‘gjøre motstand’ innenfor andres sammenheng, uten å være oppmerksom på sammenhengen, blir i virkeligheten mye den samme slags impotente oppvisning og leke-tullball.

  Mer effektivt kunne det være dersom menn med kunnskap om hva Staten er, skapte et sosialt alternativ. Her kan du tenke, som en illustrasjon på prinsippet, på amish. Å drive med protest og motstand, såkalt, overfor Staten, er omtrent som da Lotta på Bråkamergatan, 5 år, skulle ‘rømme’. Det er etter min mening bedre å tenke på hva du kan bygge, i et sosialt fellesskap, utenfor Statens sammenheng.

  Svar
  • Interessant U. A. B.

   » Mer effektivt kunne det være dersom menn med kunnskap om hva Staten er, skapte et sosialt alternativ. Her kan du tenke, som en illustrasjon på prinsippet, på amish. Å drive med protest og motstand, såkalt, overfor Staten, er omtrent som da Lotta på Bråkamergatan, 5 år, skulle ‘rømme’. Det er etter min mening bedre å tenke på hva du kan bygge, i et sosialt fellesskap, utenfor Statens sammenheng.»

   Vi bør uforme motstand som har effekt mot de som har gått i posisjon til å være vår fiende. Og ikke bare symbolsk effekt.
   Politikerne bør kjenne hvordan det er å sulte. Hvordan det er å fryse. Hvordan det er å ligge våken om nettene i frykt for neste regning. Hva uforutsigbarhet har å si for ens liv.
   Og vi bør i denne kampen vite at det er politikerne/statsadministrasjonen som sitter med makta/maktapparatet.
   Så det er geriljakriging vi bør bedrive. Undercover.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Når krybben er tom bites…

I og med at krigen går dårlig øker konflikter og spenninger i Kiev.

Previous Post

Ikke bare av bomber.

Innbyggernes liv trues nå av sult og vannmangel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.