POSTED IN Covid-19, Sensur

Korrekt vaksine-informasjon må kveles (sensureres).

Sensuren på sosiale medier er kontrollert av Biden-administrasjonen.

0

Vi skal ikke si for mye om dette temaet. Alle som bruker sosiale medier til å spre alternativ informasjon merker at de er sensurert. Visse artikler utstyres med advarsler og andre som vi her i derimot.no prøver å spre f.eks. gjennom lovlig annonsering blir nektet publisering. For vår egen del gjelder det ikke bare alternativt vaksinestoff, men også om andre temaer, f.eks. at Biden vant presidentvalget med omfattende valgjuks.

Grensene for ytringsfriheten snevres hele tiden langsomt og sikkert og det skyldes naturligvis at systemet ikke lenger kontrollerer effektivt hva som fremføres av «korrekt» og «ukorrekt» informasjon. Når det hele blir mer flytende blir også publikum mer kritiske for hva de vil godta, også av det som påståes er korrekt informasjon.

Vi har helt sikkert (vi vet om noen tilfeller, det er sikkert flere) at vi her på derimot.no publisert artikler som ikke er grundig nok sjekket og som derfor ikke har vært korrekte. Det har vi flere eksempler på, ikke minst fra våre kritiske lesere hvorfra korreksjon på slikt alltid er velkomment. Vi prøver med svært begrensete ressurser å formidle det vi mener er korrekt, men alternativ informasjon. Vi vil aldri bevisst prøve å skrive noe vi vet er usant, men det er naturligvis flytende grenser mellom ønsketenkning, ønsket vinkling av en sak, utelatelse av kritisk informasjon osv.

Prinsipielt mener vi at sannheten alltid en venn, men ikke alltid like lett å forholde seg til. For de store mediene er nok situasjonen noe lettere med deres ressurser, men det er påfallende hvordan alle disse stort sett alltid holder seg med den samme identiske «sannheten» i de viktige spørsmålene: Klimasaken, Covid-19-saken, Ukrainakrigen, krig-fred-spørsmålet, EU/EØS-saken, Nato osv. Det er som om de er styrt av en skjult hånd. Det tror vi de er.

Når det gjelder de sosiale mediene var disse langt åpnere tidligere, men det skjedde en endring for 2-3 år siden. Artikkelen under forteller sitt om en av årsakene til det. Det er den usynlige sensur-hånden som vi igjen her ser et lite glimt av.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvordan Covid-19-informasjon ble sensurert over hele verden i sosiale medier.

Fra Voltaire Network.

Ved hjelp av en lov mot spredning av offentlige helseproblemer fra  Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i Atlanta har America First Legal Foundation kommet over en bunke dokumenter  som avslører at CDC hadde tilgang til en hemmelig Google-portal. Den var designet til å sentralisere og svekke Covid-19-informasjon som var i konflikt med de offisielle fortellingene. 

America First Legal Foundation blir ledet av av tidligere president Trumps taleskrivere. Direktørene i styret for disse inkluderer senioransatte fra president Trumps Hvite Hus. De hadde et budsjett på 6 millioner dollar. Ifølge Washington Post var dette en komite  som skulle forme  deler av Donald Trumps planer for å vinne det neste presidentvalget. 

Googles hemmelige portal er lokalisert i Indonesia og blir operert av Islamist Fact Checking Association, Mafindo. De fokuserer på sensur i Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, WhatsApp, og Hello. De er finansiert av den indonesiske staten. Utvelgelsen av hva som er «sann» etter «falsk» informasjon blir behandlet av Kaiser Family Foundation (KFF).

I motsetning til hva navnet sier er ikke KFF noen familieforetak, men et California-basert selskap ledet av direktøren for Los Angeles Times. De deler ut stoff til journalister som de mener skal prøve å selge stoff som angår helsesaker. Hvem som sponser KFF finansielt er ukjent.

Dette arrangementet har tilsynelatende gjort det mulig komme med falske konsepter, som

  • «Covid-vaksinen» (med RNA) beskytter deg mot smitte av viruset
  • «Covid-vaksinen» (med RSA) er anbefalt til gravide kvinner
  • «Covid-vaksinen» (med RSA) beskytter barn
  • «Covid-vaksinen» (med RSA) har ingen bivirkninger når det gjelder eldre eller personer i risikosonen
  • «Det finnes ikke noe annen behandling mot Covid-19 enn de vestlig produserte vaksinene.

Denne desinformasjons-kampanjen har det blitt fokusert på, spesielt blant svarte ungdommer for å få dem til å tro på denne fortellingen. 

Dokumenter som America First Legal Foundation har fått tak i viser at hele systemet er kontrollert av Biden-administrasjonen som sitter i Det Hvite Hus.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article218535.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 623 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Covidvaksinens skyggesider trer frem

Blodpropper og nanotråder funnet hos avdøde som var fullvaksinerte

Previous Post

USA tømmer egne og allierte våpenlagre i Ukraina.

Hvorfor klarer USA å få så lite krigskraft av det enorme militærbudsjettet sitt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.