POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

Etter måneder med fake news kommer nå snuoperasjonen i de vestlige mediene:

Tysk journalist: Russland har vunnet krigen!

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

For oss i derimot.no er ikke spørsmålet om hvem som vinner og taper denne krigen i denne sammenhengen viktig. Utfallet av krigen er naturligvis av verdenshistorisk betydning, slik vi ser det. Men vi publiserer denne artikkelen for å illustrere det vesentlige poenget: Vår store medier har forsynt oss med med ville eventyrfortellinger om denne krigen og hvilken retning den har tatt.

Vi har hele tiden hevdet at en ukrainsk seier er usannsynlig og at krigen kunne ha vært unngått eller stoppet på et tidlig tidspunkt med en annen holdning til Russland fra vestens side. Men vesten har lagt opp til denne konflikten fordi dette dreier seg ikke primært om ukrainsk uavhengighet, men et tiltak (krig) for å svekke Russland.

Resultatet har mildt sagt blitt det motsatte. Russland styrker seg hele tiden og vesten (særlig USA/EU) er vesentlig svekket. I stedet for å stikke fingeren i jorden og møte virkeligheten fortsetter de hodeløse tiltakene som rammer oss selv.

Og selv om håpet om at krigslykken skal snu fortsatt lever og at det skal dukke opp mirakelvåpen som endrer utfallet, går det mot et uavvendelig nederlag for Ukraina. Det er på tide at vestlige medier innser realitetene og ikke fortsetter med å stikke hodet i sanden og lure sine lesere med direkte løgnhistorier og omskrivinger av det som skjer på slagmarken.

I artikkelen under ser det ut til at noen medier i vest endelig har klart å våkne og se verden slik den faktisk er. Det er på høy tid etter at disse mediene har forledet opinionen i hele vår.

Knut Lindtner
Redaktør

«Russerne har vunnet denne krigen»: Tysk journalist sier Vesten lyver om Ukraina-krigen.

Tysk fjernsyn innrømmer at det blir stadig tydeligere: Vesten nekter for at Russland så å si har vunnet den militære konflikten i Ukraina.

En gjest i det tyske talk-show-programmet «Maischberger» la ut om hvordan de europeiske lederne blir ydmyket på verdens-scenen når de fortsetter å påstå at Russland ikke lenger kan vinne krigen i Ukraina.

«Jeg er redd vi når står overfor en situasjon der vi må se den ubehagelige sannheten i øynene», sa journalist Wolfram Weimer forrige uke.

«Og sannheten er at Russland har vunnet denne krigen».

«Kansleren vår sitter nå og strever med uttalelsen:»Russland må ikke vinne denne krigen. Ukraina må vinne», fortsatte Weimer.

«Jeg lurer bare på hvordan dette skal ende rent politisk. Russland har faktisk erobret så å si hele Donbas, det mangler bare noen dager.

Områdene de har tatt er enorme – de er på størrelse med Nederland og Belgia til sammen. Forbindelsen over land til Krim er på plass. Det betyr – hvordan kan Russland tape denne krigen nå.

Ser vi på dagens kart så ser vi at Russland stadig beveger seg vestover. Kanskje de kan ta Odessa også – og gjøre Ukraina til et land uten kyster.

Det skal bli spennende å se hvordan den ukrainske heiagjengen vil takle det».

Weimer forsatte å si at «Ukraina ikke har nok styrke» til å bekjempe Russland militært, til tross for av de har fått våpen for milliarder av dollar fra Vesten. I tillegg ser det ut til at Russland «vinner det internasjonale sanksjons-hysteriet».

«Kineserne har gått ut med støtte til Russland, inderne fører forretninger med Russland som aldri før.

Viktige land som Brasil og Sør-Afrika har forlatt Vesten. Og vår egen kansler dummet seg ut for åpen scene på sin tur til Sør-Afrika. De vil ikke ha sanksjoner. De vil ikke en gang snakke om at det er en aggresjonskrig».

Weimer pekte på at den franske presidenten Emmanuel Macrons forsonende retorikk for å få til en våpenhvile med Russland er vel et signal om at Europa har mistet sin politiske enhet rundt Ukraina-konflikten.

Emmanuel Macron – Wikipedia
Er han den eneste vestlige lederen med en viss bakkekontakt?

«Det betyr at vi nå har en internasjonal strid om flertallet. Og jeg er redd vi må innrømme at jeg tror at Macrons initiativ er basert på realpolitisk innsikt, så kan ikke Vesten vinne denne krigen. Vi må få slutt på den så fort som mulig. Og det vil være bra om man nå starter et diplomatisk initiativ», sa Weimer.

«Det er faktisk det jeg venter av vår tyske regjering. Fordi de har vært så nølende med å holde Moskva-kanalen åpen. så kan Berlin komme med en fredsplan, og håpe at Olaf Scholz sin tur til Kiev kan resultere i dette», avslutter han.

Vestens sanksjoner mot Russland har spektakulært nok vist seg å ha motsatt virkning.

Den russiske rublene er nå fem ganger å mye i verdi i forhold til dollaren. De europeiske nasjonene har vært tvunget til å kutte ned på den stadig dyrere oljen og naturgassen som de tidligere kjøpte fra Russland.

Og som Weimer nevner – Kina, India og andre ikke-vestlige land har tatt opp handel med Russland etter at sanksjonene kom.

I mellomtiden er det Ukraina og Russland som har nøkkelroller i verdens matproduksjon – nemlig hvete og gjødsel. Matvareprisene i USA og Europa har økt dramatisk.

De fleste amerikanere støtter ikke regjeringens innblanding i Ukraina-krigen. De er mye mer bekymret over elendig ledelse fra deres egen regjering, den galopperende inflasjonen og de høye gassprisene. Dette forteller en nylig Statista meningsmåling.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Justin Luebke

https://www.globalresearch.ca/russia-has-won-this-war-german-journalist-says-west-lying-about-ukraine-war/5784111

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • 1. Under krigen i Ukraina, har DERIMOT og STEIGAN servert oss FAKTA. MSM og FAKTISK har servert oss PROPAGANDA.
  2. DERIMOT og STEIGAN får ikke PRESSESTØTTE. MSM og FAKTISK får PRESSESTØTTE.

  HVORFOR?
  1. Blir tildeling av PRESSESTØTTE bestemt av DEEP STATE?
  2. Er det denne DYPE STATEN som styrer WEF, WHO, FN, EU, NATO, NATO-landenes regjeringer, Joe Biden, Hunter Biden, Demokratene i USA, Alle internasjonale avtaler som Vesten deltar i, Bill Gates, The Clintons, the Obamas, the Bushes, Soros, alle de største industrivirksomhetene osv?

  HVEM?
  1. Finnes det en styrende klasse på SYDPOLEN, som Hitler fant der under krigen og som tyske ledere, inkludert Adolf Hitler selv flyktet til de siste månedene av ww2, med dobbeltgjengeren til Hitler i bunkeren i Berlin?
  2. Var det denne herskende klassen på SYDPOLEN som fikk besøk av Paven, Kong Harald, Kronprins Håkon, president Obama og en rekke andre politiske og styrtrike ledere etter presidentvalget i USA i 2016, like før Trump ble innsatt som president i 2017?
  3. Ble en ny STRATEGI bestemt og formidlet til disse verdens ledere fra denne herskende klassen på SYDPOLEN, nå som en av de tre fiendene til den herskende klassen på SYDPOLEN, skulle tiltre som president i USA? Er de andre to fiendene, president Putin og president Xi?
  4. Består denne DEEP STATE av vesener fra en annen verden? Har alternative journalister beskrevet denne herskende klassen på SYDPOLEN de siste tyve årene, men blitt kneblet slik også DERIMOT og STEIGAN blir kneblet i dag?
  5. Er det tillatt for meg å fremme slike tanker her på DERIMOT uten å bli latterliggjort?

  Svar
  • Det har da aldri värt dumt å stille spörsmål,gjör en ikke det,da utvikler man seg ikke.Men stiller man spörsmål er det ikke sikkert man får de svar man har forestilt seg,men svarene kan gi ny kunnskap og nye vinklinger og man har da kommet videre i sin egen utvikling.
   Noen svar er for å veilede og noen for å villede.Så det gjelder å ha god kritisk sans.
   Så nei Tor Bugge,du bör ikke latterliggjöres.
   Men jeg er ganske så sikker på at ditt spörsmål om vesener fra en annen verden er ett bomskudd som egner seg best i tegneserier og jeg er ganske så sikker på at dette sydpolgreiene er en plantet historie,jeg brukte mye tid på den greia sjöl.
   Jeg vet at det er best å holde seg til det vi vet og som kan sjekkes opp ved å krysssjekke tilgjengelig informasjon.
   Internett er en skattkiste for de som vil ha mystiske forklaringer på det de ikke forstår.
   Makt,penger,grådighet og sex er det som desverre gjör at folk sporer av og utvikler seg til monstre.
   De fleste er bundet fast til lönnsseddelen,lommeboka styrer deres moral,de umoralske vet det.

   Svar
  • >1. Finnes det en styrende klasse på SYDPOLEN, som Hitler fant der under krigen og som tyske ledere, inkludert Adolf Hitler selv flyktet til de siste månedene av ww2, med dobbeltgjengeren til Hitler i bunkeren i Berlin?

   Da sier vi takk til deg, «Tor Bugge». Du kan nå ta deg en laaaaaaaang ferie.

   >5. Er det tillatt for meg å fremme slike tanker her på DERIMOT uten å bli latterliggjort?

   Nei! Men man kan kanskje slippe unna med å bi kalt nettroll.

   Svar
   • 1. Forstår jeg deg slik Andre F at du tror på ALT msm påstår fordi det er alment godkjente påstander? Med en gang man tenker utenfor boksen, så er man «nettroll»?
    2. Tror du Andre F på verdenshistorien, fordi seierherrene har fortalt deg sannheten? Kan det tenkes at også DU Andre F er ført bak lyset?
    3. Høres det ikke merkelig ut når seierherrene påstår at Hitler skulle ha valgt å sitte igjen (alene) i en bunker i Berlin den siste tiden av ww2? Og resten av «topp»- nazistene har rømt fra landet? Hva får deg til å tro på en slik vanvittig historie? Hvorfor brukte ikke Hitler sin makt til å rømme landet?
    4. Finnes det et eneste eksempel i verdenshistorien der en leder blir sittende i landet, når hele hans drøm går i knas? Hvorfor skulle Hitler ha vært en slik idiot?
    5. Hvorfor Andre F dro hele verdenseliten til Sydpolen akkurat i de to månedene fra novembe 2016 til januar 2017? Dette kunne de gjort med spredning over flere år.
    6. Hvilke krefter var det som fikk admiral Byrd til å trekke sine flere tusen mann sterke flåte tilbake fra Sydpolen etter et mislykket «angrep» på Sydpolen? Var det pingvinene eller var det andre sterke krefter?
    7. Kanskje vi skulle lære noe av Sokrates, når han ba oss stille kritiske spørsmål til absolutt alt, også egne standpunkter? Hva gjør at du Andre F vet mer om Sydpolen, fordi du har lest seierherrenes verdenshistorie, enn admiral Byrd (https://www.youtube.com/watch?v=PrdSal9uH28) og hans private dagbok https://www.youtube.com/watch?v=NOBBqtxSP7Q?
    8. Det Admiral Byrd snakker om her er identisk med det Q har beskrevet fra 2017 til desember 2020. Verden kan bare eksistere for ALLE, ved å kvele DEEP STATE. Menn som du Andre F, skaper stagnasjon gjennom å kalle meg «nettroll»! Prøv å se HELHETLIG på verdenshistorien og still kritiske spørsmål!!!

  • >5. Er det tillatt for meg å fremme slike tanker her på DERIMOT uten å bli latterliggjort?

   Nei! Men man kan kanskje slippe unna med å bli kalt nett-troll.

   Svar
  • Hvis du stryker det med Sydpolen så har du helt rett i det du skriver, det med Sydpolen er «funnet opp» av den dype staten for å villede folk. Og vi ser det her: …Sydpolen .. sånt tøv… folk henger seg opp i geografi og lar essensen i det du skriver gå forbi.

   Svar
 • Sannheten finnes ikke men mange tror at hvis du dreper en mann er du en morder. Drep millioner av menn og du er en krigshelt og erobrer. Men hvis du kan drepe dem alle er du Gud.

  Svar
 • FRIHET !!!
  24 juni 2022 11:22

  Makten bak makten ønsker at denne krigen skal vare så lenge som mulig for å svekke Russland mest mulig samt få ende mer fortgang i Aganda 2030 og «the great reset» og «you will own nothing and be happy» verdens regjering planene til WEF og «eliten»…

  Svar
 • Svein Storetvedt
  28 juni 2022 15:11

  Tor Bugge. Det er mange som ikke er villig til å utforske denne realitetsforståelse. Dere som hevder at vi kun skal danne oss en virkelighetsoppfatning basert på «det vi vet» , har i realiteten parkert sitt intellekt. Jeg stiller alltid spørsmål til «det vi vet», eller oftest det vi er blitt instruert til å mene. Jeg støtter også opp under muligheten for at der er mer land utenfor Antarktis (extra Terra = extra terrestrial beings). Vi kan heller ikke si noe konkret om vår historie annet.enn at jeg erkjenner at den vi får servert i lærebøker er mer å anse som eventyr fortelling. Stå på Tor, du er ikke alene om disse tankene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gammel lærdom gjenoppfriskes av USA.

Når det går dårlig hjemme: start en krig!

Forrige innlegg

Kaliningradkonflikten:

Nato legger til rette for ny krig i Europa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.