POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Etter koronavaksineringen:

Kraftig nedgang i fruktbarhet i Australia og i Sverige.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi vet ikke sikkert hva årsaken til det som nå kan rapporteres om i flere land, altså en kraftig nedgang i fruktbarheten i befolkningen. Kanskje det er en fordel i den forstand at vi ikke trenger flere mennesker her på jorden, men færre.

Men det hadde vært greit å vite noe om årsaken til at dette skjer nå like etter to år med nedstengninger og vaksiner.

Det er enkelt å sjekke hva vaksinene kan ha forårsaket. Hvis de uvaksinerte får like lite unger som de vaksinerte kan en vanskelig si det skyldes vaksinene. Men det kan skyldes to år med nedstengninger. Det er det verre å sjekke, ikke minst fordi tiltakene i Sverige var mindre omfattende enn i mange andre land.

Men det er forbudt å skylde på vaksinene – selv om en ikke vet noe sikkert om det av den enkle grunnen at det ikke undersøkes. Hva er det en er så redd for?

Knut Lindtner
Redaktør

Antivaxxers får skylden for å «kapre data» ettersom fødselstallene fortsetter å synke i Australia og Sverige

Klimaendringer er hovedskyldige, sier australske eksperter

Av Igor Chudov

En av dagens nyheter er et plutselig og uventet fall i fødselstallene i Australia.

Fødselsratene falt 15 % sammenlignet med 2021:

Se dette .

Australias News.Com.Au har en artikkel om det, og de legger skylden på… klimaendringer!

Australian National Universitys demograf Dr Liz Allen sa at nedgangen i fødsler skyldtes en kombinasjon av faktorer, både personlige og eksterne – spesielt bekymringer om bolig, levekostnader og klimaendringer. «Klimaendringer har blitt sitert av unge mennesker i Australia, og andre lignende land, som en stor bekymring og barriere for å få barn,» sa Dr Allen til news.com.au.

«Frykten for usikkerhet på grunn av økende vær og klimaekstremiteter betyr at unge mennesker slutter med barn med henvisning til etiske bekymringer .»

Jeg er usikker på om Dr. Allen innser eller bryr seg om at «klimaproblemer» er alt annet enn nytt. Det som er nytt er den «sikre og effektive» Covid-vaksinen som ble påtvunget unge australske menn og kvinner i 2021 og 2022, men jeg skal ikke gå nærmere inn på det.

Artikkelens virkelige irritasjon er rettet mot antivaxxers, som på snedig vis prøver å kapre denne historien og påpeker at Covid-vaksinen har skylden.

Antivaxxers, skjønner du, er de virkelige synderne her! Disse uvitende, konspirasjonsinnstilte, vitenskapsnektende vaksineskeptikerne, forklarer avisen, gir feilaktig skylden på Covid-vaksiner og sier: » Vi fortalte deg det. 

Ekspertanalysen hennes ble kapret av anti-vaxxers som feilaktig hevdet Covid-vaksiner var årsaken til nedgangen. På Twitter avviste den kontroversielle Gold Coast-entreprenøren Jamie McIntyre Dr Allens analyse om at bekymring for klimaendringer hadde tatt med i familieplanlegging. McIntyre – en «selvhjelpsguru og motiverende foredragsholder» – hevdet at det «dramatiske nedgangen i fødsler» hadde kommet «siden en viss ikke så sikker, effektiv eller nødvendig vaksine ble påtvunget eldre, gravide mødre og til og med barn.» .

Australia er ikke alene – se på Sverige.

Ikke mange land rapporterer fødsler i tide. Sverige gjør det. Dessverre er også de svenske fødselstallene betydelig ned. Ikke bare er de nede, men fødslene i 2023 er mye verre enn fødslene i 2022, som også var deprimerte.

Jeg har laget grafer av disse dataene for deg slik at du kan se nedgangen:

Så både Australia og Sverige opplever lignende fødselsnedgang. Ting har forverret seg siden min siste oppdatering om fallende fødselstall.

Det må være klimaendringer, ikke sant? Jeg mener, hva annet kan det være?

Forsidebilde: little plant

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Vidar Hansen
  12 juli 2023 11:18

  > Kanskje det er en fordel i den forstand at vi ikke trenger flere mennesker her på jorden, men færre.

  Sosialisme fungerer ved å slavebinde fremtidige generasjoner til å oppfylle det dagens politikere har lovet. Så de ungene som skulle vært født nå ved vanlige fruktbarhetstall skulle ha slavet for at pensjonistene om 20+ år skal kunne kose seg.

  Svar
  • Henry Haugsten
   12 juli 2023 12:00

   For det første så er det mange nasjoner og folk som er klare for å ta over for de andre som bestemmer/ har bestemt seg for å dø ut.
   For det andre så er et fruktbarhetstall under 2 dramatisk fordi ingen vet hvordan en kan snu det og det nødvendigvis betyr at nasjonen dør ut på sikt. Det er bare noen land i Midt-Østen og land under Sahara som har et fruktbarhetstall over 2.
   For det tredje så har de som har spådd mer hungersnød med befolkningsøkning tatt fullstendig feil. Mer folk betyr flere og bedre løsninger.

   Svar
 • Massesterilisering er en av flere kalkulert tilsiktede og ondsinnede virkninger, så ut fra den sanne motivasjon fra produsentene gjør produktet akkurat det det var ment til å gjøre, å redusere brefolkningen.
  Og dette er en 100% «I-told-you-so»-situasjon, «hva var det jeg sa?»-innstilling, (men bare i tanker, ikke i ord, gidder bare ikke), til de jeg varslet våren 2021, nettopp angpende videreføring av slekta. Om de får unger eller ikke vil tiden vise.
  Autoritetstro må dø ut i folket, snarest. Ellers dør folket ut.

  Svar
 • DiktatorErnaRegimets hemmelige dokumenter må på bordet.

  Svar
 • «Kanskje det er en fordel i den forstand at vi ikke trenger flere mennesker her på jorden, men færre.
  Men det hadde vært greit å vite noe om årsaken til at dette skjer nå like etter to år med nedstengninger og vaksiner. »

  Nå er det , som skrevet, flere som nå er så redde for klimaskremsler at de velger å ikke føde barn. Visstnok også i vinterlandet Norge! ;-)
  Men virkelige årsaker burde det være greit/fornuftig å vite noe om. Har folk mistet lysten til å pule?
  Og skyldes dette Covid, Covid-injeksjonene , – eller har fuktbarheten gått ned.
  – På grunn av Covid? Eller Covid-injeksjonene, som gav langvarige blødninger til kvinner?

  Viktigere kanskje: Er det interesse for å finne ut av dette?
  Objektivt.
  Hvis ikke, bør vi være obs. Det burde (heldigvis) være grupper i Norge, og i verden, som ikke er injeksjert. Både de som har hatt Covid-influensa uten å være injeksjert og de som har er injeksjert og har hatt. – Og injeksjonene hjalp de, positivt, som det ble lovet?

  MEN. Når makta bak injeksjons-hysteriet og Grunnlovsbruddene selv skal etterforske..
  Så bør vi være obs på konklusjonene.
  – Og følge med.

  Vi vet at hjerteposebetennelse hos menn, og langvarige blødninger hos kvinner har sammenheng med injeksjonene.
  – Og at denne informasjonen prøves å holde nede, og ofte blir tilskrevet ‘Long-Covid’.
  Vi bør følge med.

  Svar
  • wasan Totland
   12 juli 2023 20:26

   Det har ikke vært noen covid influensa. Influensa A og B forsvinner ikke plutselig i to år og erstattes med en ny for så å komme tilbake igjen. Det å kunne tenke kritisk er forbeholdt en liten del av befolkningen. Tydeligvis ikke deg. Du kan begynne med rtPCR testene som ikke er noe diagnoseverktøy. De slår ut på en appelsin.

   Svar
 • Denne klimaagenda 2030 er visst global (underskrevet av samtlige land) så da er den vel i alle fall litt rettferdig fordelt. Kanskje bidrar det, til mindre forsøpling i form av plastøyer og ødelagt natur også, men det finnes jo mange måter å gjennomføre ting på, så synes ikke akkurat, om måten det blir gjort på. Har liksom blitt litt skremmende og utrivelig, med tanke på hvordan klimakrisen fortsetter å utvikle seg. Men solen titter vel fram igjen etter hvert, slik den alltid gjør.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Artikkel om konflikten i Ukraina:

Hvilke krefter står mot hverandre og hva er perspektivene fremover?

Forrige innlegg

Spør deg selv: Hvem er kjeltringen i denne historien?

Enda en sak om Biden-familiens korrupsjon som NRK ikke omtaler.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.