POSTED IN Covid-19

Etter covid-vaksinene:

Stadig flere flygere med bivirkninger.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pilot advarer om katastrofe i flyindustrien på grunn av Covid-vaksiner

Av Sally Beck.

Kaptein Shane Murdock sier at flyindustrien står «på kanten av katastrofen». Han har vært pilot i mer enn 40 år og er en kvalifisert etterforsker av flyulykker. Han har funnet offisielle data som støtter påstanden hans om forestående global katastrofe. Han legger til: «Når de er korrelert, indikerer dataene at det er et enormt problem som har, og vil ha, en betydelig innvirkning på luftfartssikkerheten over hele verden. Det er nok bevis for å sende ut alarmvarsler.«

Det har vært mange tragedier i år. Phil Thomas, en ung pilot utdannet ved flytreningsakademiet i Cadiz, Spania, ble syk og døde plutselig i april. Det var fem piloter uføre ​​i mars, inkludert en  British Airways-pilot som kollapset og døde i Kairo i Egypt ikke lenge før han skulle fly.

Piloter er i kjempeform, så hvorfor dør så mange plutselig eller kollapser? Kaptein Murdock konkluderer med at de lider av alvorlige bivirkninger på Covid-19-vaksinasjonene, som har myokarditt (hjertebetennelse), hjernetåke, søvnløshet, blodpropp og anafylaksi som bivirkninger.

Han tror noen piloter er tikkende tidsinnstilte bomber og hevder mange ikke erklærer dårlig helse. Han sa: ‘De rapporterer ikke hjernetåke, hjerteflimmer og svimmelhet fordi de ikke ønsker å miste jobben.’

Flygere har omfattende årlige helsekontroller, eller halvårlige hvis de har vært syke. Reglene sier at de bare kan bestå med mindre enn 1 prosent sjanse for å lide av en sykdom som kan gjøre dem uføre.

Hvordan passerer de legene hvis de får alvorlige bivirkninger? I fjor endret den globale luftfartsregulatoren, Federal Aviation Administration (FAA), elektrokardiogram-markørene (EKG) som måler ‘PR-intervallet’. Dette er tiden det tar for en elektrisk impuls å gå fra en del av hjertet til en annen, og er en indikator på hjertehelsen. Den nye grensen er 50 prosent lengre enn den tidligere grensen, og betyr at dersom en pilot har utviklet en hjertesykdom, kan den bli oversett.

Det var 15. november 2020, da australske flyselskaper ga påbud om Covid-19-vaksiner for 900 piloter og alt fly- og bakkemannskap. Pfizer, AstraZeneca og Moderna var tilgjengelige i Australia.

I dag er det treårsdagen for det påbudet, og kaptein Murdock er en av 12 piloter som nektet. Han ble selvfølgelig sparket, anklaget for alvorlig yrkesmessig forseelse, en siktelse som generelt er forbeholdt upassende seksuell oppførsel eller hensynsløs og farlig oppførsel.

Murdock, 60, som bor i nærheten av Sydney, Australia, fløy som kaptein for Virgin Australia i 20 år, og har hatt en lisens siden 1984. Han har også en MSc i Aviation Human Factors, vitenskapen bak hvordan mennesker kommuniserer med maskiner. Han sa: ‘Et eller annet sted på det internasjonale nettverket daglig, vil du finne at et fly har blitt avvist på grunn av en helsesituasjon. Enten en nødssituasjon for passasjerer eller en som dreier seg om besetningshelse.’

Når piloter sender ut et mayday-radiooppkall til flygekontrollen, får det kallenavnet «squawk». De bruker koden 7700 for alle mayday-anrop som er reservert for alvorlige hendelser som en pilot som er i problemer eller en ukontrollert brann om bord.

Det har vært en enestående økning i antall mayday-anrop som spores av en bot på X-kontoen @GCFlightAlerts. Den legger ut når en pilot skriker 7700 hvor som helst i verden.

Mellom 2018 og 2019 var gjennomsnittet på MAYDAY 29,1 prosent av alle nødanrop. I løpet av 2022 økte MAYDAY-anrop med 272 prosent. I de tre første månedene av 2023 var økningen på 386 prosent. Grafen viser at det var en umiddelbar, bratt økning da vaksinene ble påbudt for piloter.

Kaptein Murdock mener mangel på handling bare kan ha ett resultat, og husk at vi har sett at mange fly foretar nødlandinger på grunn av uførhet av piloter. Han er utvetydig og sa: ‘Katastrofer vil inntreffe og både flybesetningen og det reisende publikum vil dø unødvendig.’


Denne artikkelen er oversatt fra The Conservative Woman og er litt forkortet.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  19 november 2023 18:33

  Det er ikkje berre pilotar som slit med biverknader. Ein norsk politikar tek no mål av seg til å få Kina til å endra kurs:

  «Vi må tvinge Kina til å slutte å støtte Putins krig», melder Carl Johansen (MDG) i Nettavisen.

  Imponerande. Cæsar og Napoleon vert smågutar mot Carl Johansen. Guri Melby har nok sans for opplegget.

  Svar
  • Ja, Ts.
   MDG synes sikkert Norges/ Stoltenbergs uprovoserte bombing av Libya var innafor.
   Kanskje norsk ‘forsvar’ har kjøpt klimakvoter?

   Svar
 • «Han tror noen piloter er tikkende tidsinnstilte bomber og hevder mange ikke erklærer dårlig helse. Han sa: ‘De rapporterer ikke hjernetåke, hjerteflimmer og svimmelhet fordi de ikke ønsker å miste jobben.’ »

  I Norge også?
  Kom gjerne med eksempler/tilfeller fra norsk luftfart. Jeg har ikke klart å finne noe enda, men skremmende hvis dette er tilfelle.

  Svar
 • Northern Light.
  20 november 2023 16:53

  MODERNA innrømmer at deres mRNA-vaksine er kreftfremkallende.

  Av Patricia Harrity.
  Dr. Robert Malone var denne uken på en høring om «helseskader forårsaket av covid-vaksiner», ledet av kongressmedlem Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), hvor han avslørte hvordan Modernas eget patent viser at dens covid»vaksine» hetteglass inneholder milliarder av DNA-fragmenter, og andre forurensninger knyttet til fødselsskader og kreft.

  Under høringen snakket Dr. Malone om hvordan Moderna i sitt eget patent erkjenner at RNA er å foretrekke fremfor DNA i vaksiner på grunn av risikoen involvert, men at selskapets mRNA-injeksjon, som ble gitt til titalls millioner mennesker, er kontaminert med sistnevnte.

  «Moderna har patent på bruk av RNA til vaksiner», sa Dr. Malone. «Og med det, innrømmer Moderna eksplisitt at RNA er overlegent DNA for vaksineformål fordi problemer, som muligheten for insersjonsmutagenese* som kan føre til aktivering av onkogener** eller inaktivering av svulst-suppressorgener».

  «FDA (USAs legemiddletisyn) sier at de ikke kjenner til noen problemer, men Moderna beskriver nøyaktig de samme bekymringene som finnes i sitt eget patent om DNA i insersjonsmutagenese og genotoksisitet. Så, Moderna vet det – DNA er en forurensning. Det blir liggende igjen fordi måten de bruker DNA til å lage RNA, det bryter ned DNA, og så må de rense DNA som er brutt ned fra RNA, og prosessen de bruker er tydeligvis ikke så bra».

  (Relatert: En fersk studie fant at vaksinerte barn overfører covid med pust eller berøring opptil tre ganger lenger enn uvaksinerte barn).

  Pfizers mRNA-injeksjon for covid er også forurenset med kreftfremkallende DNA-fragmenter.
  Forskere fra USA og Canada fikk tak i uåpnede hetteglass med Modernas covid-vaksine, og tok prøver av dem. Dette er deres ekspertise, bare for å gjøre det helt klart: de gjør en grundig sekvensering av prøver, og videresender funnene sine til publikums beste.

  Det de oppdaget var et stort antall DNA-fragmenter i RNA-preparatet, og brukte standard rekonstruksjons-verktøy på for å se hvordan de sirkulære plasmid-DNA-ene så ut – ingenting av dette ble avslørt for offentligheten. Dokumentasjonen antyder at det er visse DNA-sekvenser tilstede i hetteglassene som normalt ikke er tillatt i noe som skal brukes på mennesker, «ikke minst et antibiotikaresistensgen», forklarte Dr. Malone.

  «De inkluderer disse sekvensene fra Simian Virus 40 – ikke hele viruset, men svært aktive sekvenser – som er akkurat det som FDA i deres eldre forskrifter sa må unngås, fordi det gir enda større risiko for insersjonsmutagenese».

  Det viser seg at Pfizers covid-vaksine inneholder de samme forurensningene. Dokumentasjon ble levert av selskapet til legemiddeltilsyn i USA, Europa og Canada. Disse tilsynene slettet faktisk den lille notasjonen om SV40-sekvenser, tydeligvis i et forsøk på å skjule det for publikum.

  «FDA tok ikke DNA-råsekvensene, rekonstruerte disse plasmidkartene og undersøkte dem selv», forklarte Dr. Malone. «De tok bare for gitt det Pfizer hadde oppgitt til dem. Og nå kommer alt dette frem i lyset på grunn av det disse forskerne fant».

  Personer på høyt nivå både hos Moderna og Pfizer må ha visst om dette, sa Dr. Malone, at de potensielle konsekvensene for de som fikk injeksjonene er «alt som er assosiert med DNA-skader, det vil si først og fremst fødselsskader og kreft».

  *I molekylærbiologi er insersjonsmutagenese dannelsen av mutasjoner i DNA ved tilsetning av ett eller flere basepar. Slike insersjonsmutasjoner kan forekomme naturlig, mediert av virus eller transposoner, eller kan være kunstig opprettet for forskningsformål i laboratoriet. Wikipedia.

  **Et onkogen er et gen som potensielt kan forårsake kreft. I kreftceller i disse ofte muterte eller uttrykt unormalt høyt. De fleste normale celler vil foreta en programmert form for celledød når kritiske cellefunksjoner blir forandret. Wikipedia.

  Fra The Expose, publisert 19 november.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-melding med video fra høringen i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: MODERNA ADMITS mRNA VAX CAUSES CANCER.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Splittelse i den «grønne leiren»?

Greta går med arabisk sjal på klimamøte.

Forrige innlegg

EU eksporterer farlige plantevernmidler til land som ikke har lovverket på plass.

Det dreier seg om mat og helse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.