POSTED IN Klima, Krig-fred

Splittelse i den «grønne leiren»?

Greta går med arabisk sjal på klimamøte.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Persona non Greta» – Er Greta Thunberg ferdig som klimaførebilete på grunn av «antisemittisme»?

Konflikten mellom Israel og Hamas ser ut til å vere eit glimrande høve for eliten å splitte befolkninga, i og med at same kva side ein vel, risikerer ein alvorlege sanksjonar, fordømming, kansellering og vald. No meiner tyske aviser at Greta Thunberg er ferdig som klimaførebilete, visstnok på grunn av antisemittisme. Klimarørsla og miljøpartiet har teke avstand frå den svenske, autistiske jenta, og overskrifter i tyske media har titlar som «Myten Greta Thunberg er over» og «Persona non Greta». Det siste er eit ordspel på det latinske persona non grata, som tydar «uønskt person».

Innlegget er hentet fra Saksyndig

(Sjå òg «Kan ein blekksprutbamse føre til kansellering av Greta Thunberg?», publisert 22.oktober 2023.)

Tilbake i oktober la Thunberg ut eit bilete på X (Twitter) der ho uttrykkjer støtte for Gaza og palestinarane. På det opphavlege biletet var det òg med ein blekksprutbamse, som hennar fiendar tolka som antisemittisme fordi blekkspruten på nazistiske propagandaplakatar tilbake på 1930-talet ofte vart brukt for å illustrere korleis jødane tok over verda. Blekksprutbamsen vart etterpå redigert vekk.

No er klimajenta i hardt vêr igjen. iNyheter skriv:

«I helgen dukket Greta Thunberg (20) opp på en klimademonstrasjon med rundt 85.000 deltakere i Amsterdam. Den svenske aktivisten gikk inn på scenen iført et arabisk sjal (keffieh) og sang ‘Ingen klimarettferdighet på okkupert land’.

Hun introduserte også den palestinske aktivisten Sara Rachdan. Rachdan er kjent for å ‘støtte terrorisme’, ‘trivialisere Holocaust’ og ‘hylle terrorister’, skriver den tyske avisa Bild

Formannen i det tyske miljøpartiet Dei grøne, 29 år gamle Ricarda Lang, meiner at Thunberg misbruker klimarørsla til å «ta et standpunkt for den ene siden av Israel-Palestina-konflikten». Ho meiner ytringane til Thunberg er «deprimerande», «uanstendige» og, naturlegvis, «antisemittiske». Formannen i det jødiske sentralrådet i Tyskland, Josef Schuster, oppfordrar den tyske avdelinga av Fridays for future til å skifte namn for å ta avstand frå Thunberg. Til avisa Die Welt seier han at Fridays for Future Tyskland bør vurdere om dei ønskjer å segle under same flagg som ho. Sjølve organisasjonen Fridays for Future skriv at Thunberg ikkje representerer dei, dei er uavhengige.

Etter å ha blitt hylla som ei heltinne i fleire år på grunn av klimaaktivismen sin, har Greta Thunberg no tydelegvis trakka den mektige khazar-jødiske eliten på tærne ved å velje «feil» side i ein konflikt som har gått føre seg i fleire tiår. Å kritisere israelsk terror mot sivilbefolkninga er i deira auge det same som jødehat, og alle som held med Palestina bør difor forvente å bli støytt ut i kulden. Denne splittinga er nøyaktig det eliten ønskjer å oppnå.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Ja, forandring av standpunkt bør jo bygge på kunnskap som/- om man våger å ta innover seg. Selv om de som har cementert vår politiske livanskuelse ( og fortalte ‘historie’ ) frykter nettopp dette.

  ‘En debatt mellom rasjonelle mennesker er en fryd, men hva gjør man når motparten er irrasjonell? Hva med om de irrasjonelle er i flertall? Hva med om det er anerkjente akademikere og politikere som styrer samfunnet i totalitær retning? Da er det bare mental krigføring som nytter. ‘
  onarki.no/blogg/bok-kunsten-a-krige/

  «…antisemittisme fordi blekkspruten på nazistiske propagandaplakatar tilbake på 1930-talet ofte vart brukt for å illustrere korleis jødane tok over verda. »

  Jøss , hvor kommer dette fra tro? Verdensomspennende jødisk nettverk ? Tull.

  Men vent….
  Les hva jødiske organisasjoner ( forløperen for zionismen) sjøl sier/sa:

  ‘ ”Det israelske folket verden over erklærer økonomisk og finansiell krig mot Tyskland.
  Vi benekter ikke og er ikke redde for å innrømme at denne krigen er vår krig og er utkjempet for å befri Jødedommen… Sterkere enn alle fronter til sammen er vår front, den jødiske. Vi gir ikke denne krigen bare økonomisk støtte som hele krigsproduksjonen er basert på, vi gir ikke bare vår fulle propagandamakt som utgjør den moralske energi som får denne krigen til å fortsette. Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den Trojanske hest innenfor fiendens forlegninger.
  …og bringe det tyske folk til fornuft gjennom å ødelegge deres eksporthandel, en eksporthandel som er deres eksistensgrunnlag.” ‘
  – Samuel Untermeyer i en radiosending på WABC i New York, 6 august 1933. Gjengitt i New York Times, 7 august 1933.

  ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
  «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

  ‘ Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Så det kan jo hende G. Tunberg finner ut mer om klimaet også?
  F.eks. ved å lese denne boka:

  ‘» …Da kan vi kanskje hindre de mange fattigdomsskapende økonomiske tiltaka — og den største menneskelige trivselen og miljøødeleggelsen som noen gang er planlagt utført.’
  https://derimot.no/lesboka-klimakunnskapskrisen/

  Svar
 • Jeg støtter alle gode Jøder og Palestinere! Alle gode Ukrainere og Russere! Alle gode Nordmenn og Svensker. Jeg nekter og ta del i manipulasjonen om å velge side! De som dreper en menneskesøster/bror og tror på medhold/rettferdiggjøring for sin handling har tapt. «Not rightWing-Not leftWing! I am knoWing!»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Les!

Boka Klimakunnskapskrisen

Forrige innlegg

Etter covid-vaksinene:

Stadig flere flygere med bivirkninger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.