POSTED IN Endring av politikken, EU

Etter at EU har tillatt masseinnvandring fra arbiske land snur de nå.

Det er Israel som skal støttes for enhver pris.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fra Eurabia til EuIsrael

Av Jan Hårstad

Den arabiske oljeboikotten av EU i 1973 rystet verden. Eliten måtte gå  i tenkeboksen og kom fram med et nytt strategisk verdensbilde i 1974: EURABIA. Et annet ord for prosjektet var «Middelhavsunionen» som også førte med seg at Nato jobbet med å gjøre seg gjeldende i Arabia. I Kuwait satte de opp et Nato krigsakademi.

I EU ble det bygget tre, fire Universitet som kun skulle jobbe med å utvikle sammensmeltingen mellom EU og de arabiske Middelhavsstatene med det formål å gjøre disse til assosierte medlemmer av EU.

Og vi kan legge til at tidligere franske president SARKOZY holdt en hemmelig Tale for det franske diplomatkorpset hvor han sa: hvis ikke Frankrike klarer å nykolonisere sine gamle kolonier i VestAfrika er Frankrike bankerott. Derved rykket da også den franske hæren inn i Sahel som er stinn av strategiske mineraler, men som vi nå vet: motstandskreftene av islamsk og patriotisk karakter tvang Frankrike ut igjen. Resultatet er at levestandarden i det folkelige Frankrike har sunket dramatisk. De gule vestene.

Avtalen mellom EU og Organisasjonen for den Islamske Konferansen gikk slik: EU skulle få tilgang til Arabias olje, gass og markeder mot at EU åpnet grensene for arabisk immigrasjon og forsikrer at muslimer skulle kunne ivareta sin identitet og kultur i EU.

En må forstå at dette er et historisk strategisk prosjekt for EU som har kostet milliarder Euro fra 1974 av. Av den grunn har alle som har hatt kritiske kommentarer til den muslimske masseimmigrasjonen blitt stemplet som «fascister» og «nazister».

Jeg er blant disse.

Når da, fra 7 oktober av, det israelske flagget heises på EU-parlamentet, er dette intet mindre enn en 180 graders snu i EU av strategisk art. Alle EUs statsledere valfarter til Israel og heier på terrorstaten. Krigsskip fra EU ankrer opp rundt Libanon og EU er klare til å kaste seg inn i krigen på israelsk side.

Jeg skrev her på derimot for en tid tilbake: Vil Norge delta i krigen mot Palestinerne? Et slags svar på dette spørsmålet får vi i Aftenpostens lederartikkel 24 oktober 2023: «Norge må samarbeide mer med EU om forsvar».

Her framkommer det at Forsvarskommisjonen vil forsterke samarbeidet med EU, at Nato og EU jobber stadig tettere og kan utfylle hverandre, at Norge samarbeider bedre Med EU i forsvar.

Det praktiske resultatet av denne politikken blir naturligvis at også Norge sender militær støtte til USA/Israel i den forestående storkrigen i Midtøsten.

Oppi denne EU-revolusjonen har man gående en kampanje om å forby palestinske demonstrasjoner. Solidaritet med palestinere er «terroraktivisme».

De offisielle nekter å forstå at omlegget framskynder en borgerkrig inni EU. Derfor hopper media lett over at Neukølln i Berlin 19 oktober ble en krigssone hvor 65 politifolk ble såret og 174 pro-palestinske arrestert.

Altså: EURABIA har blitt erstattet med EUISRAEL. Fra nå av er alle Palestina-sympatisører å betrakte som statsfiender.

Norge kommer høyst sannsynlig til å delta i den israelsk-amerikanske krigen i Midtøsten.

Forsidebilde: Ruben Christen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Gunnar Saunes
  25 oktober 2023 18:47

  «Altså: EURABIA har blitt erstattet med EUISRAEL. Fra nå av er alle Palestina-sympatisører å betrakte som statsfiender.» EG vonar du har rett, men er redd du er litt for optimistisk her. Det vil nok ikkje gå lang tid før Europa er på Eurabiakøyret igjen- diverre.

  Svar
 • «…hvis ikke Frankrike klarer å nykolonisere sine gamle kolonier i VestAfrika er Frankrike bankerott.»

  Det afrikanske kontinentet som vi ( bla. Norge) har fattigdoms- ‘hjulpet’ i tiår etter tiår har vært både rasistisk og imperialistisk .
  – Men dette skattekammeret , resursmessig, har blitt holdt nede ved hjelp av Fed/Vestlig valuta.
  ( Derfor også bombingen av et Libya som ville utfordre Fed med en ny valuta for det afrikanske kontinentet. En valuta mer som fripenger, og uten mafia- renter som kan ta kontroll over en utvikling )

  Hvis resursene i Afrika blir brukt i dette kontinentet, uten styring og uttapping fra vestlige bankkarteller og vestlig politikk, vil vi nok se at det er Europa som heller trenger hjelp fra Afrika, enn omvendt.
  Men da må vi slutte å tømme det afrikanske kontinentet for arbeidskrefter, i denne nye slavehandelen, som rasistene i vesten fortsatt karakteriserer som hjelp.

  En vestlig kultur, politikere og deres penge- økonomer, som tror ( og prøver å innbille oss) at det er penger/renter , ikke arbeidskrefter og resurser, som bygger velstand.

  Svar
 • FNs Guteres uttalelse var ikke ensidig støttende nok for Israel, så nå er han persona non grata og FNs besøk avslått, herved uvelkomment. Israels ledere vil gi FN en lærepenge.
  Israels ungdom er tungt bevæpnet, i full mundur på krigsstien.
  Den muslimske verden danset krigsdans i gatene og brente flagg i velkjent stil. I begynnelsen.
  USA kommer med Gerald Ford og laservåpen, nylig testet på Maui. Iran dras nok inn mer og mer. Kina på vei. For å ofre soldater og sivile og svindyrt, skattebetalt krigsmateriell, selv om Gaza er utbomba allerede. WWIII på steroider.
  En høy % israelere ser at dette angrepet er ønsket og arrangert av Netanyahus regime. Nå snakker ingen om hans korrupsjon og misligheter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er fordelen med influensa og covid-vaksinering?

Der er ingen fordeler, viser ny studie.

Forrige innlegg

En tysk parlamentariker har skjønt det:

Vi må åpne gassledningen til Russland!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.