POSTED IN NATO, Norge, USA

Etter 20 års krig i Afghanistan og våpen til Israels folkemord.

Norge støtter fullt ut USAs kamp for demokrati og frihet i Ukraina.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Wollt Ihr den totalen Nato?»

Av Jan Hårstad

Etter at USA har ført permanent krig i Irak, Somalia, Serbia, Afghanistan og Syria samt levert våpen til det israelske folkemordet, heter det nå i alle norske media at Norge er i en superallianse med Nato for «demokrati og fred» i Ukraina. 

Som vi over lengre tid har påpekt: i forhold til folketallet på 5,5 millioner norske er det ingen stat i verden som leverer så mye penger til krig som vårt land. Nansenprogrammet er på hele 75 milliarder kroner og Gahr Støre skryter hemningsløst av det i en artikkel i Aftenposten i dag. (24 feb. 24)

«Alle partier på Stortinget i dag står bak programmet. Det er en styrke. Få andre land kan vise til det.»

Dette er helt sant og riktig. Det minner om Goebbels tale i Berliner Sportspalast 18 februar 1943:

 «Wollt Ihr den totalen Krieg?»

Ja, sa forsamlingen den gang og nå sier hele den offisielle og mediale klassen i Norge, Ja wir wollen totalen Nato.

Noe annet finnes ikke bortsett fra noen få webber driftet av en håndfull personer.

Tankene går til Sosialistisk Venstreparti som ble stiftet 16 april 1961 som et alternativ til Nato-AP. Nå er den samlede «venstresida» helt frelst på amerikansk ledet krig samtidig som den har funnet en nisje under Natos atomvåpen til å skravle om forskjellsNorge. 

Går det an å levere et større hykleri? Det norske folk drifter mot en katastrofe med sitt totale Nato. Det er intet mindre  enn den største politiske tragedie som har rammet nasjonen.  Det skal det norske folk snart få erfare.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • «Det norske folk DRIFTER……….», interessant verb.
  Arnulf Øverlands «Du må ikke sove» blir stadig mer dagsaktuell. Leste diktet nettopp. Det sitter så det suser.
  «alle partier…. står bak», sier Støre, det kan en si om det meste som avgjøres, for vi står nærmest overfor en ett-parti-stat i praksis, eller hva? DDR kalte seg også demokratisk. Med CBDC som samfunnsform blir nordmenn like ufrie som kinesere. På tide å våkne.
  Trudeau, Schwabs yndling, skryter jo veldig over kinakommunismen, og særlig mer lojale mot sitt land er de ikke i Norge heller, spiller kanskje bare litt bedre. Norge fjerde minst korrupte i verden? Stakkars resten av verden da!

  Svar
 • Til Klaus Schwab, WEF, Davos

  Her går det så det suser i serken! Har du noe ledig tid til helgen? Da henter vi seg med privatfly og helikopter opp til jakthytten vår på Hafjell lørdag. Indrefilet av beste merke venter og markedets dyreste rødvin. Da kan vi få takket deg direkte for din jobb med å utslette det norske folk men samtidig overta alt av verdi her nordafjells. Og det er ikke lite.

  NHO

  Svar
 • Klaus Schwab

  Hei, og takk for sist i Davos. Tar du deg en liten snartur opp til oss på hytten i Hafjell til lørdag? Vi stiller med beste indrefilet og dyreste rødvin betalt av norske skattebetaler-idioter. Slik kan vi få takket deg for alle gode råd med å fjerne det norske folket samtidig som vi overtar alle gigaverdiene deres uten at de skjønner et kvekk.

  NHO

  Svar
 • Wollt Ihr den totalen sicherheit? J. Goebbels stemme passer fint. NATO kan skape sånn trygghet at folk begynner begå selvmord for å slippe mer «fred». Man må undre seg over fremsyntheten til globalistene og storkapitalen i USA. FN ble opprettet etter WW2 som et US utenrikspolitisk instrument der Norge betalte for å få rollen som, det senere korrupte rottereirets første generalsekretær, med gullbarrer faneflukt regjeringen fikk reddet med seg til London. I dag er bygget på Manhattan siste holdeplass for verdens avdankede politikere. At bygget ble plassert akkurat der var fordi avlyttings -og overvåkningsteknologien baserte seg på kopperkabler, USA ville ha kontroll på sin institusjon. Nå bør andre få æren av å være vertskap for organisasjone for i god woke-ånd kan det være rasistisk å ha det permanent i et vestlig land. Nye steder kan være f.eks Dahka, Calcutta, kanskje Bangui i Sentralafrikanske republikk?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 februar 2024 11:22

  Svært presist frå Hårstad, og mange solide kommentarar. Å flytta FN til eit betre land, er ei hastesak, om det då er håp for organisasjonen etter samanslåinga med WEF.

  Mark Rutte som skal overta Stoltenberg sin våpenseljarjobb i NATO, er patent WEF-mann.

  Ein fornuftig BT-lesar, Vidar Sætre, har funne det rette namnet på Mdg: Militærpartiet de grønne.

  Svar
 • Iflg kronikk i Aftenposten en stund tilbake i tid, sies det at man ikke kan regne Ukraina for å være et demokratisk land pga all korrupsjonen i landet. Tror nok at Jagland vil være enig i en slik vurdering.
  Og da har man ikke snakket om nazistiske dødsskvadroner som myrder politiske motstander i Ukraina.
  Likevel sier man at Ukraina er demokratisk.

  Disse dødsskvadronene i Ukraina kan også være farlige for vestlige politikere som kan tenkes å redusere støtten til Ukraina og som feks ønsker å splitte opp Ukraina og la Russland overta Krim og en del østlige områder av Ukraina.

  Hvis Ukraina med hjelp fra NATO skulle være i ferd med å overta Krim militært vhja krigføring, vil dette kunne føre til at Russland bruker atomvåpen. Alle ivrige støttespillere for Ukraina må være klar over denne store fare. Til nå ha trolig USA regnet med at Russland ville bryte sammen internt med feks et statskupp som resultat, men det har altså ikke skjedd. Videre krigføring og militær fremgang for Ukraina kan nå føre til atomkrig.

  Svar
 • «Som vi over lengre tid har påpekt: i forhold til folketallet på 5,5 millioner norske er det ingen stat i verden som leverer så mye penger til krig som vårt land. »

  Og altså ( derfor ? ;-) ) – er det nok ingen andre land som deler ut Nobels Fredspris. – Uten å rødme eller skjemmes.
  ( Norges Nobelkomite er nok for godt betalt til å holde en slik evne. )

  Som et apropos.: Hvorfor bombet og ødela vår statsminister fra Ap, nå general-puddel i Nato,- Libya, – med våre forsvarsvåpen?
  ( Afrikas best fungerende land. )
  – Men viktigere:
  Hvorfor protesterte ikke HELE Norges befolkning og Norges politikere på denne terrorhandlingen og bruddet på norsk Grunnlov? ?

  Hadde vi protestert hvis Libya hadde bombet Oslo og regjeringsbygningene og tatt livet av Stoltenberg?)
  Pluss 30 000 stort sett sivile? Og stukket av med hele oljefondet? ( Mindre enn Libyas gullbeholdning, som ble stjålet. )

  Svar
 • Vi må simpelt hen våge å innse sannheten og den er at innen USA, innen UK, UN og ikke minst Norge finnes et skjult monster som i dag er gjort visuelt via grusomheter i Palestina.

  At inne i United States of America finnes Jewnited States of America, på samme vis som man har Jewnited Kingdom, Jewnited Nations og en rekke krypterte opereratører som under Norges flagg fører ZIONISMENS sak som et nært samlet Storting, men særs Stoltenberg, Støre og GHB

  Vi er nærmest garantert krig på Norsk jord i nær fremtid. Som de mest naive fjols på denne jord høster vi snart hva vi med stor iver har sådd.

  Bare Norge kan dyttes ut i krig er straks oljefondet Nato krigskasse. Rothschild har allerede plassert sin mann som leder av fondet og USA påsett at vi fikk et fjols som forsvarssjef. Alt er duket for festen faktisk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Palestina
Ilan Pappe:

Tostatsløsninga ikke mulig,
Israel må desioniferes

Forrige innlegg

Holder USA krigen i live?

Nok et uforsvarlig amerikansk veto i FN mot en våpenhvile i Gaza

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.