POSTED IN Apekopper, Helse

Et mageplask fra WHO?

Den nye pandemien: Apekopper.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Swebb TV (Svensk TV-kanal) har en lett ironisk kommentar til forsøket på å gjøre Apekopper til en verdensomspennende pandemi slik lederen for WHO (denne korrupte Bill Gates-finansierte helseorganisasjonen) proklamerte – til tross for et et flertall av hans medarbeidere ikke mente det. Apekopper truer nesten ingen og nesten ingen dør av den hvis de ikke er syk fra før.

Det er også greit å merke seg at for engang skyld taes opp og nevnes en av elefantene i «forskningsrommet», nemlig det forhold at at nesten all helseforskning i dag finansieres av Big Pharma. Forskning som kan vise hvordan en ikke blir syk, hva som kan holde en frisk, blir naturligvis da ikke finansiert. Det er helt naturlig at legemiddelindustrien ikke finansierer forskning de ikke kan tjene på.

Innslaget er vel verdt å se.

Forsidebilde: Andre Mouton

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Vi kan antagelig regne med at dette også gjelder Ebola.

  ‘Viruset ble oppdaget hos aper brukt i forskning i 1959. Det dukket opp blant mennesker først i 1970. ‘
  no/urix/haruns-kamp-mot-apekopper-1.16070725

  Viruset er altså vestlige ‘forskere’ sitt leketøy.
  Sett inn nødvendig medisin og fjern de/’forskerne’. Gjerne med en injeksjon hver dag.

  Svar
 • 97% av sykdommen spres av homofile menn. Så dette er en sykdom som er lett å unngå.

  Svar
  • Apekopper viste seg først i de mest promiskuøse kretsene hvor sex med mange er praksisen, og hvor de fleste apekopp-smittede også er hiv-positive. Pridefolket er over gjennomsnitt raske til å stille seg i vaksinekø, så dermed er immunforsvaret til en med hiv ytterligere svekket, åpen for det meste av infeksjoner. Diagnostiseringen foregår med PCR-testen som vi jo alle vet ikke kan brukes til det; som kjent viser den falske positiver oftere enn ekte. Og hvis blemmene til vannkopper og apekopper er like, og kanskje til og med kan forveksles med helvetesild? Jeg mistenker helsemyndighetene for å dikte opp ting og navn som omicron og delta, som ikke-diagnosen SADS, Canadas pr. i dag hyppigste dødsårsak, de unge dør som fluer uvisst av hvilken grunn, legene er forbløffet, men kommer ikke på noen årsakssammenheng enda de tenker så det knaker.
   Ellers er det ikke en kjønnssykdom, sex er ikke påkrevet for å bli smittet, å dele husstand med en smittet er nok, ganske enkelt intim, fysisk nærhet. Blemmene er gufne, ja visst, men nesten ingen dør, og kuren er farligere enn sykdommen, så hvorfor stresse hvis en lever noenlunde forsvarlig og har sitt eget, ekte immunforsvar å takle angrep med, så lett som ingenting.

   Svar
   • Jeg kan love deg e at dette viruset ikke er helvetesild,dette viruset er et smertehelvete uten like,smertene sitter ikke i huden eller overflaten,men langt inne i kroppen.Og fy faen så varmt det er og som det hovner opp.Elveblest er normalt over etter 5 uker,en borti veien har hatt det i 8 måneder,jeg fikk det på forrige mandag.Jeg sa,jeg tror det har noe med nyrene å gjöre,det er langs med vannveien ned til pungen smertene er.Sjukepleier sa det var elveblest,neste SP sa det var elveblest,så legen,men sa jeg,skal dere ikke ta pröver ?.Nei,det var ikke nödvendig og så ga legen meg resept på antibiotika.Når begynte antibiotika å virke på virus ?.Legen så litt brydd ut,for så å si at det var virusantibiotika.Hva er det ?.Det hjelper til å forsvare deg mot spredning.Jeg forlanger at dere tester meg för dere diagnostiserer meg.Etter 3 timer med krangel tok de urinpröve.det ble påvist höyt sukker og protein,hva betyr det ?,Det betyr at du har noe höyt sukkerinnhol,men det behöver ikke bety noe,sa sykepleieren,hva betyr dette proteinet ?.Det er noe vi kan se på en annen gang,det er ikke viktig nå.Hva med helvetesilden?.Nei det har vi ikke sett etter,det får du snakke med legen om.
    Legen som ikke lenger var like glad i meg fant ut at de skulle ta blodpröve,da hadde jeg värt der i 5,5 time .Da ble det bekreftet at jeg hadde fått diabetes,men for å bekreftet dette måtte de ta en ny pröve som det tok lenger tid å få svar på.7 timer nå,jo jeg har diabetes,hva med proteinet ?,jo det kunne ha med nedsatt nyrefunksjon å gjöre.Nå er jeg så lei av dere,nå går jeg hjem,nei det må du ikke.En annen lege kom til og jeg skal få time hos en diabetiker doktor til uka.Det ble en 8 timers dag.De testet meg ikke for det de hevdet det var,men de fant noe de skal undersöke videre.På apoteket sa de at virusantibiotikan var no som muligens ,om jeg fikk noe andre infeksjoner så skulle den drepe de ukjente farlige bakteriene,om de dukket opp.
    Hva er det som foregår ?.
    Til slutt vil jeg si til dere som stigmatiserer homosexuelle,jeg vil hevde ut fra det jeg husker om dette,aids /hiv er noe som kommer fra de samme trollmennene som nå har kastet corona,apekopper og alt annet faenskap de har i verktoykassa si,på oss.Begynn å se på deres eget syndige liv,för dere kaster sten.Det finnes utagerende i alle miljöer,det har med moral å gjöre.En moral som noen har fratatt oss ved manipulasjon.Vi er i samme båt nå,slutt med stridighetene,vi må fjerne manipulatorene.

  • Da jeg var guttunge hadde vi i bakgården en katt som vi kalte Truls,den var så feit,med en pels med masse rifter og sår og den var tydelig ondskapsful der den regjerte der i bakgården,jeg trodde den katta var dau nå,men neida,Truls er i farten enda.

   Svar
 • Northern Light.
  26 august 2022 16:43

  Forskere: COVID-vaksiner omprogrammerer immunsystemet, som får lymfocytter til å angripe vitale organer.

  Av The Exposé.
  Selv om massedødsfall er assosiert med Covid mRNA-vaksinene, pågår massevaksineringen av denne eksperimentelle injeksjonen fortsatt. Det spiller ingen rolle at både Pfizer og FDA visste at det var 1223 dødsfall fra Covid-vaksinen i løpet av de første tre månedene av utrullingen, nødbruk-godkjenningen fortsetter.

  Det er ikke bare uvitenskapelig, men det er også uærlig og amoralsk å klassifisere dødsfall etter vaksinasjon som «uforklarlige dødsfall». Patologer og medisinere skal ikke ha ikke noe annet valg enn å undersøke hvordan disse vaksinene dreper visse mennesker. Obduksjoner og patologiske bevis viser at covid-vaksiner forårsaker kardiovaskulære skader, svekket immunforsvar og alvorlige autoimmune tilstander.

  Tyske patologer fremla bevis på at covid-vaksiner forårsaker «lymfocyttopprør», som fører til organsvikt. De tyske patologiprofessorene Dr. Arne Burkhardt og Dr. Walter Lang holdt en presse-konferanse der de viste til ti obduksjoner av personer som døde kort tid etter å ha tatt Covid-vaksiner.

  Personene i studien var alle over 50 år og døde i løpet av to uker etter vaksinering. I vevsprøver av avdøde, fant patologene noe utenom det vanlige, men som likevel var vanlig i hver prøve. Patologene påpeker forekomsten av et «lymfocyttopprør» i de ti obduserte. Patologene fant et unaturlig høyt antall lymfocytter i flere vev, som lever, nyrer, milt og livmor. Lymfocyttene angrep vevet i disse organene aggressivt og forårsaket organskade.

  Dette autoimmune marerittet er mer enn sannsynlig en livstruende konsekvens av Covid-vaksiner. Burkhardt og to andre patologer bekreftet at vaksinene initierte dette for fem av de ti tilfellene som ble studert. I to av tilfellene ble vaksinasjonen funnet å være sannsynlig dødsårsak. Ett tilfelle er ennå ikke evaluert, og de to andre dødsfallene er ganske sammenfallende eller muligens forårsaket av vaksinen.

  En tysk lege, professor Dr. Peter Schirmacher, undersøkte førti obduksjoner av mennesker som døde innen to uker etter covid-vaksinering. Han viste detaljer om alvorlig vevsskade forårsaket av vaksinene, og han konkluderte med at en tredjedel av dem døde av vaksinasjonen direkte, enten av blodpropp eller autoimmune sykdommer. Mange dødsfall etter vaksinasjon tilskrives ikke vaksinen, fordi myokarditt sjelden oppdages. Selv om dette forekommer hyppigere hos unge og gamle etter Covid-vaksinering, blir myokarditt ofte forvekslet som infarkt og andre årsaker.

  Dr. Burkhardt forklarer at de mest dødelige bivirkningene inkluderer autoimmune tilstander. Tre ekstremt sjeldne autoimmune sykdommer ble påvist blant de avdøde. Disse inkluderte Sjøgrens syndrom, betennelse i blodårer i huden og Hashimotos sykdom. Andre livstruende bivirkninger inkluderer svekket immunsystem, vaskulær skade, perivaskulitt og sammenklumping av røde blodceller.

  En studie gir ytterligere bevis på at Covid-vaksiner omprogrammerer immunsystemet, svekker det og øker risken for smitte og kreft. Forskerne observerte at immuncellene til de dobbelt-vaksinerte produserte betydelig mindre interferon når de ble stimulert. Kort sagt, de vaksinerte får kritiske deler av deres immunsystem svekket. Denne svekkelsen kan aldri kobles tilbake til vaksinen, fordi en ny variant av smitte eller en kreftdiagnose alltid kan oppgis som årsak.

  Dr. Burkhardt kritiserte de gjeldende kodene som ble brukt for dødsattester. Han kalte dem fullstendig uegnet og verdiløse, fordi de er uklare generaliseringer og ikke refererer til spesifikke patologiske bevis. Hvordan kan offentlige helsemyndigheter og leger gjøre fremskritt med Covid og effektive forebyggingstiltak hvis dødsårsaken er åpenbart generalisert og de patologiske bevisene ignoreres?

  Fra The Exposé, publisert 24 August 2022, skrevet av The Exposé redaksjonen.
  Oversatt fra engelsk, redigert og forkortet. Linker, oversikter og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Scientists conclude COVID Vaccines reprogram the Immune System causing Lymphocytes to attack Vital Organs.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Blir Liz Truss UKs nye statsminister etter Johnson?

Hun vil bruke atomvåpen.

Forrige innlegg

Har mannen mistet kontakt med virkeligheten?

Zelenskij vil sloss til Krim er tatt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.