POSTED IN Klima

Er skolen en propaganda-institusjon?

Grove feil i lærebok om klima.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Grove feil i Cappelen Damm læreverk om klima

Av Geir Aaslid

HJEMINDOKTRINERING.

GROVE FEIL I CAPPELEN DAMM LÆREVERK OM KLIMA

Innlegget er hentet fra Klimarealistene

Klimastoffet i Cappelen Damms læreverk på nett inneholder vesentlige utelatelser, grove feil og oppfordrer til klimapolitisk aktivisme. Forlaget unnlater å imøtegå drepende kritikk og bidrar således med ensidig propgaganda i skolen til å skape unødig klimafrykt og angst for fremtiden blant de unge.

Bakgrunn

Det er nå en fastlåst situasjon mellom Cappelen Damm på den ene siden og en varsler, Robert Wikerøy med skolelev i 10. klasse i Færder kommune, skolens rektor og en faglærer på den andre siden.  Det er ønskelig av hensyn til  elevene i 10. klasse på skolen, skolens personell og andre at vi får en avklaring snarest mulig – men forlaget opptrer utillatelig passivt.

En ekspertgruppe er satt sammen, med flere professorer og en geolog, ledet av fysiker Stein Bergsmark, med lang erfaring innen klimavitenskapen. Ekspertgruppen har vurdert og skrevet en 50-siders rapport om Cappelen Damms læreverk. Rapporten kan leses her.


Konklusjonen er dessverre skarp og utvetydig: Læreverket fra Cappelen Damm inneholder vesentlige utelatelser, grove feil og oppfordrer til klimapolitisk aktivisme. Karakteren for læreverket er: IKKE bestått.


Overskriften ‘Kloden koker’ og utsagn som ‘Vi steker’ i læreverket leverer et svært sterkt og målrettet budskap til unge sårbare mennesker som ikke har kunnskaper eller kompetanse til å vurdere om budskapet er korrekt eller ikke. Det er slike dommedagsbudskap som er med på å skape klimafrykt og unødig angst for fremtiden blant de unge.

Forlaget har ikke ønsket å kommentere evalueringsrapporten.

Styreleder i Cappelen Damm forlag, Steffen Krogh, har unnlatt å svare på en skriftlig henvendelse fra ekspertgruppens leder, Stein Bergsmark.

Cappelen Damm bidrar med sin klimapropaganda i skolen til å skape angst blant sårbare unge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • En avsløring av heltinnen Greta Thunberg som det hun er kunne kanskje få klimabrølerne til å tenke.

  Noe langt mer bekymringsverdig enn kokt klode er langtids-mikrobølgekokte HODER, 5Gs frekvenser via smartfonen enten rett mot tinningen eller like ved genitaliene, 24/7, alltid, med enda bedre frekvensmottak for dem som nylig fikk injisert grafenoksyd.

  Svar
  • Amen e, Greta får mediadekning 24/7, mens klimaforsker Dr Judith Curry somm har skrevet 140 bøker og konkludert med at hele klimahysteriet er en bløff. Hun får ingen mediadekning!?
   Det sier alt om media og hvem som har kontrollen på «klikkhorene». Journalister eksisterer ikke i mainstream media. Journalister blir drept!

   Svar
 • En kokende klode.
  Det har ikke snødd i Johannesburg på elleve år.
  Men nå snør det igjen. ;-)

  https://www.nrk.no/urix/det-snor_-det-snor-_-i-johannesburg_-1.16484128

  Svar
 • Northern Light.
  16 juli 2023 16:43

  Storskala manipulering med klimaet er den største trusselen mot menneskeheten.

  Av Kevin Hughes.
  For geoingeniør og ekspert Dane Wigington er «climate engineering», som betyr «tilsiktet storskala manipulering av planetens miljø for å motvirke menneskeskapte klimaendringer» (Royal Society def. ovs.anm.), den største og mest umiddelbare trusselen mot menneskeheten.

  Han sa dette i et intervju i «Health Ranger Report» med Mike Adams. «Den største og mest umiddelbare trusselen vi står overfor ved siden av atomkrig er manipulering av klimaet, fordi det ødelegger de beskyttende lagene i atmosfæren».

  I følge Wigington kan manipulering av klimaet med klima-manipulasjonsverktøyene de har til rådighet, ha en effekt lignende et sterkt Sol-utbrudd som treffer Jorden. Dermed la han vekt på alvoret i trusselen manipulering av klimaet utgjør for hele menneskeheten. Han sa at det ikke bare kan være krigføring med vær, men også biologisk krigføring med de giftige elementene som er en del av klimamanipulasjons-programmene.

  Adams nevnte at folk allerede ser avlingssvikt over hele Midtvesten av USA, med hveteavlinger som blir ødelagt av kunstig tørke. Andre steder er det også alvorlige flom og stormer, noe som ikke er normalt. Wigington var enig med Adams og sa at ingenting er normalt lenger når det gjelder vær og klimasystemer.

  Adams nevnte også Det hvite hus sin plan om å blokkere innstrålingen fra Solen, noe Biden-administrasjonen åpent har gått ut med. (også Bill Gates) ovs.anm. Han sa at planen ble mye omtalt av hovedstrømspressen over hele verden, og noen kalte planen «klimamanipulasjon».

  Mens planene som bare ble avvist som en konspirasjonsteori før, anses de nå som god politikk for å redde planeten. Men Wigington hadde et pessimistisk syn på planen, og kalte den som om «å sette leppestift på en gris og håpe at publikum vil akseptere den». Han la til at den amerikanske regjeringen er desperat, når folk i mange land allerede nå begynner å bli klar over det faktum, at deres regjeringer har deltatt enten aktivt eller passivt i disse programmene.

  Klimamanipulasjon får samme virkning som vulkanutbrudd.
  En uttalelse fra Det hvite hus sa at de vurderer virkningen av spredning av aerosoler i høyere atmosfæriske lag, for å blokkere noe av solens innkommende termiske energi. Et slikt program, sa Wigington, blir lik den midlertidige avkjølende virkningen av vulkanutbrudd. Men disse klimamanipulerings-programmene er langt mer giftige – på grunn av bruken være aluminium, barium, strontium, mangan, polymerfibre, overflateaktive stoffer og grafen.

  Han fortsatte med at disse operasjonene i atmosfæren for å dekke himmelen med partikler som sprer lysstrålene, ødelegger fotosyntesen og ozonlaget, forårsaker langvarig oppvarming og forurenser. Adams var enig, og siterer advarsler fra forskere om at slik bruk av klimamanipulasjon kan ha ødeleggende effekter. Dessuten endrer disse aktivitetene jordoverflatens kjemi, og forårsaker ødeleggende effekter i hele biosfæren. Wigington ba folk om å våkne opp, og forstå at de er i en virkelig kamp for livet nå.

  Fra Natural News, publisert 13 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, videointervju og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Dane Wigington: Climate engineering is the greatest and most immediate threat against humanity.

  Kommentar:
  Manipulasjon med klimaet ved å spre areosoler i høyere lag av atmosfæren som demper innstrålingen fra Solen, er
  noe av det mest hasardiøse og unødvendige som kan tenkes. Dette er helt eksperimentelt, og en løpsk virkning kan potensielt føre til en katastrofal nedkjøling av Jorden lik an atomvinter. Det kan tenkes at flyene som er observert i flere år over alle vestlige land, og som sprer «chemtrails», kondensstriper av areosoler, gjøres for å stenge varme inne, som forårsaker en kunstig temperaturøkning, for at klimanarrativet skal bli mer overbevisende for folk. Et klimanarrativ som den globale storkapitalen bruker som påskudd for å ta over verdens matvareproduksjon, ved å få folk til å tro at det tradisjonelle landbruket over hele verden er årsak til global oppvarming.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyveriene av russiske verdier slår nå tilbake.

Stadig flere land flytter gullet hjem igjen.

Forrige innlegg

Video om en gutt som ønsker seg venner.

«Kjenner dere noe på 10-11 år som vil være venner med meg?»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.