POSTED IN Intervju

Er mange i Norge dobbeltmoralske?

En moral for nordmenn og en annen for russere?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russiskfødt lektor og coach Janna Johnsen forteller om det russerne i Norge opplever av trakassering og mobbing. Nordmenn driver med dobbelmoral.

Selv om intervjuet er gjort for et år siden er ikke situasjonen vesentlig endret i dag. Det hun forteller er naturligvis veldig overraskende for mange i Norge. Men noen ganger er det svært nyttig og tankevekkende å høre hvordan folk fra andre lande opplever vårt samfunn.

I dag er situasjonen den at vi faktisk kan stå overfor en form for etnisk rasisme hvor det ikke er hudfarge eller religion som fører til mobbing, men nasjonal identitet. Det er påfallende at de taleføre antirasistene ikke tar til orde i denne situasjonen.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Eric Kamov
  19 juni 2023 14:41

  Sett under ett, har jeg aldri opplevd en sterkere følelse av direkte skuffelse, oppgitthet og sinne over samfunnsutviklingen i Norge.

  Fra mitt ståsted fremstår det norske politiske etablissement som styrt av en gjeng psykopatiske quislinger som villig og entusiastisk logrer for ethvert sinnssykt utspill fra Washington, i særdeleshet kommer dette til fullt uttrykk i.f.m. den pågående stedfortreder-krigen i Øst-Europa, der USA aktivt fører krig mot Russland, og der et gjennomkorrumpert Ukraina og dets befolkning blir forsøkt benyttet som ‘rambukk’ mot sin østlige nabo, og der norske ressurser [i norske skattebetalere’s navn] har blitt kanalisert – for ‘å vinne’ – noe som overhodet ikke lar seg vinne. Og ALT dette, all den død og fordervelse som har fulgt i kjølvannet av USA’s absurde huleboerpolitikk – har hatt ETT ENESTE MÅL: å TVIHOLDE på USA’s ‘verdensherredømme’ – koste hva det koste vil – om det så til syvende og sist fører menneskeheten inn i et KJERNEFYSISK RAGNAROKK!

  Individer – og spesielt ‘politikere’ – som tilsynelatende er mer enn villige til å følge den vannvittige »logikken» som har sitt sete i det gjennomkorrumperte Washington [slik som i ‘den norske lovgivende forsamling’] er det DIAMETRALT MOTSATTE av hva planeten og kommende generasjoner er i desperat behov av! . . .

  USA og amerikansk politikk – er uten noen som helst tvil den desidert største trusselen som NOEN GANG HAR EKSISTERT – mot alt som kan minne om global avspenning, fred og harmoni!

  Om historien burde ha lært oss noe som helst, så er det nettopp dette! . . .

  Svar
  • Jon Øyvind
   19 juni 2023 15:56

   dette var bra skrevet

   Svar
  • Eric jeg er ikke lenger stolt av å være norsk. Jeg kan ikke identifisere meg lenger med landets såkalte ledere. Indoktrineringen og hjernevaskingen har fungert «perfekt»! Putin er etter mitt skjønn en av verdens mest oppegående statsledere. Han sier at Russland har «vært der» hvor vesten befinner seg nå. Kommunismen brøt ned familien-demoraliserte befolkningen. Tok fullstendig kontroll over befolkningen.
   Jens Bjørneboe har skrevet om landssvikoppgjøret etter 2.verdenskrig. Det er ikke mye å «skrive hjem om»! Jugoslavia, Libya, og at USA under Obama startet 7 kriger nevnes ikke med et ord! Ei heller at Victoria Nuland og CIA gjorde et statskupp i Ukraina i 2014! Innsatte et Nazi regime som i 8 år drepte etniske russere i Ukraina. Azov nazistene «finnes ikke lenger»!? Ukrainere i Norge driver og svartelister russere bosatt i Norge! Nå må vi f… meg våkne! Norge som selvtilfreds fremstår som «fredsnasjon», et folk som er i mot mobbinng! (Men russiske barn er det lov å mobbe!?) Det blir helt sykt! Man står opp for at alle mulige seksuelle perversiteter skal trees ned over huene våre, de har rett til å «være den de er og skal ikke mobbes!) Haallloooo! Er det noen hjemme!????

   Svar
   • De som (angivelig) har makten i norge, i forvaltningen, i den lovgivende forsamlingen og i massemediene, lider helt åpenbart av en kollektiv sinnssykdom som blokkerer totalt for logisk tenkning, fornuft og ærlighet.

    Det føres nå en intens mental krig mot den norske befolkningen for å demoralisere den og for å undergrave det norske samfunnet fullstendig. (((Satanistene))) har nå fått blod på tann, og går nå «all in». Bare ett eksempel: Se på reklamen Telenor daglig kjører på online.no. Tenk overhvilke budskap selskapet formidler. De er spesielt rettet mot jenter og unge kvinner for å påvirke dem til degenererende og selv- og samfunnsødeleggende livsførsel. (((Satanister))) har helt klart tatt makten i Telenor.

    Bojkott det satanistiske selskapet Telenor!

 • Samme moral for USA som for Kina? Cuba vs. Taiwan.
  For amerikanske myndigheter kommer vel ikke til å protestere? ;-)

  ‘WSJ: Beijing med Cubaplaner – skaper spekulasjoner.
  Kinesiske myndigheter planlegger å etablere en ny militær treningsbase på øyen Cuba, melder den amerikanske avisen Wall Street Journal tirsdag.
  Et potensielt samarbeid mellom de to landene har fått myndighetene i Washington, USA, til å slå alarm, da de frykter at det kan føre til utplassering av kinesiske tropper og andre sikkerhets- og etterretningsoperasjoner nærme amerikansk jord, ifølge avisen. ‘

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den britiske regjeringen ville høste skryt for vaksinestarten for 2 år siden.

Fikk kommentarfeltene midt i fleisen.

Forrige innlegg

Marine Le Pen:

Krim er russisk, og har ingenting med den nåværende krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.