POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Er helsemyndighetene helt ukritiske overfor legemiddelindustrien?

Nå vil de pushe en utestet ny vaksine på befolkningen.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Kjære fullvaksinerte: Den nyleg godkjende covid-sprøyta er ikkje ein oppfriskningsdose, men ein heilt ny, utesta vaksine

Innlegget er hentet fra Saksyndig

NewsTarget melder det som mange har mistanke om: Dersom du allereie tok «vaksinen» og «boosta» deg mot covid-19, har du oppnådd absolutt ingenting anna enn å øydeleggje ditt eige immunforsvar. Dei nyaste variantane som er i omløp er nemleg i stand til å smitte uavhengig av kor mange «dosar» ein har i kroppen. Dette er ikkje til hinder for at FDA godkjenner «vaksinane» til bruk på menneske.

No har FDA gjeve naudgodkjenning til dei «oppdaterte» covid-sprøytene frå Pfizer og Moderna. Ifølgje New York-guvernør Kathy Hochul er alle tidlegare covid-injeksjonar ineffektive mot nyare variantar slik som Omikron XBB.1.5. Fullvaksinerte må dermed pile av garde til næraste vaksinatør og få dei oppdaterte sprøytene.

Hochul seier til og med at dette ikkje er ein oppfriskningsdose, men ein heilt ny vaksine som er designa for å nedkjempe vatiantane.

Altso seier Hochul at Operasjon Warp Speed og den ukritiske massevaksineringa av alle aldersgrupper ikkje gjorde noko frå eller til, og at alle må nok ein gong late seg injisere om dei ønskjer å overleve Covid 2.0.

Hochul seier òg at dei som ikkje ønskjer å ta dei nyaste covid-sprøytene er egoistiske. Og dei som har teke tidlegare dosar, kan ikkje rekne med at dei vil bli beskytta mot dei siste variantane. Vel, vi kan no slå fast at «vaksinane» ikkje beskyttar mot nokon variantar. Dette skal derimot folk ikkje fokusere so altfor mykje på. Ho lover at desse «vaksinane» vil fungere. Kors på halsen!

Etter instruksar frå sine overordna lira ho av seg propaganda om at vaksinar alltid har vore beste måten å beskytte seg mot den fæle, dødelege covid-19. Ho sjølv har tenkt å late seg injisere so raskt som mogleg. Med saltvatn eller placebo, reknar eg med.

Forsidebilde: Marija Zaric

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «Ho lover at desse «vaksinane» vil fungere….»

  Er dette tredje eller fjerde gangen dette ble ‘lovet’ ?
  Og som våre politikere presset på befolkningen, med trusler om yrkes-utestengelse hvis innbyggerne ville tenke sjøl !

  Politikere med ønske om makt, – men ikke forstand.
  ( Tydeliggjort også i løpet av siste måneder.)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå avslører New York Times Ukrainas løgner.

Det betyr at USA nå vil ut av Ukrainakrigen, men har et troverdighetsproblem.

Forrige innlegg

Ny norsk modell:

En politisk snylterelite
heva over egne regler

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.