POSTED IN USA, Valg

Er det mer sannsynlig med borgerkrig?

Blir det valg i USA om et år?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Planlegger Demokratene å stjele nok et valg i USA?

Av Paul Craig Roberts.

Joe Biden, med ynkelige 36 % oppslutning, har annonsert at han stiller som presidentkandidat  for en periode til. Hvordan i all verden kan han vinne? Skal han stjele nok et valg?

Demokratene kontrollerer de store byene i vippestatene. I de to siste valgene har de vist hvordan de lett kan stjele valget. Nå er det ikke en gang lenger tillatt rapportere om at valget ble stjålet. Eksperter som kom med bevis på det ble truet med rettssak, og Fox News var faktisk villig til å betale mer enn trekvart milliard dollar av aksjonærenes  penger for å skape inntrykk av at rapporterte bevis på stjålet valg til slutt ble bare ble kalt en ærekrenkelse.

Siden Demokratene kontrollerer valg-prosedyrene og stemmeopptellingen i de store byene, er det de, og ikke velgerne, som avgjør valgresultatet. De to siste nasjonale valgene i Amerika viser kun sannheten i Stalins påstand: Det er ikke folks stemmer som betyr noe, det kommer kun an på de som teller stemmene.

The All-America Economic Survey fant ut at 70 % amerikanerne er mot å gi Biden en andre periode som president.

Dette antyder at til og med en stor del av Demokratene ikke vil ha Biden. I Amerika i dag er ikke velgerne mer enn en tilsløring av det eliten bestemmer.

Demokratene har en god kandidat, nemlig Robert F. Kennedy jr. Men han motarbeider Big Pharmas kontroll med USAs  medisiner og deres byråer FDA, NIO og CDC som opptrer som Big Pharmas beskyttere og markedsagenter. Og han går mot andre sider av oligark-systemet som beskytter offisielle beretninger og som blir bekreftet av mediene. 

Både faren hans, justisminister, og onkelen hans, president, ble skutt. Risikerer han det samme?

Så RFK får ikke lov til å bli president.

Republikaneren Trump har så langt det største antallet stemmer. Men Demokratene har utstyrt seg med en lov der de forsøker å stanse hans forøk på i stille til valg som president i 2024. Andre  mulige og sterke republikanere er Ron DeSantos og Tucker Carlson – men de er  ikke akseptable til å styre eliten og det republikanske etablissementet.

Dersom DeSantos prøver å gjøre seg akseptabel for etablissementet, vil han tape med glans hos velgerne. Den langvarige kollapsen i USAs utdannelse har produsert en befolkning som er komfortable med sensur og undertrykking av informasjon. De er programmert til betrakte sannhet som «støtende» og «desinformasjon».

Disse to typene kategorier av ikke velkommen informasjon, de handler om sannheter som er ubeleilige for eliten og deres offisielle fortellinger. At sannheten er skadelig har fått fotfeste og utgjør et press på deler av befolkningen, men som gjør det vanskelig for folk å handle etter sine egne interesser.

Egentlig har demokratiet sluttet å eksistere i USA. I økende grad er det «utvalgte» representanter og andre i den styrende eliten som kontrollerer utvalget av kandidater som får penger fra kampanjefondene.

Trump er den siste som ble valgt til president. Det er usannsynlig at den styrende eliten vil slippe Trump inn i Det Hvite Hus nok en gang.

Når agendaen seirer over sannheten er konsekvens tyranni. Når fakta ikke betyr noen ting er det ikke vitenskap. Bare husk hvor lett det var for en enkelt fyr å ødelegge det aldrende Sovjet.

Og i USA har vi allerede nådd det punktet der matematikerne blir sagt å være verktøy for hvit overhøyhet.

I Amerika er det ikke lenger noe grunnlag for demokrati. Mediene er blitt kapret og blitt til propagandamiddel for den styrende eliten.

Sitter fengslet for å ha fortalt sannheten.

Sannheter er diskreditert som skadelige tiltak og er blitt til fare for nasjonal sikkerhet. Bare husk Julian Assange, Han har vært fengslet  i et tiår nå, uten en rettssak, simpelthen fordi han rapporterte lekkede fakta om USAs regjering. 

Tucker Carlson har nettopp får sparken fra Fox News for fortelle sannheter som ikke passet for den styrende eliten. Tidligere representerte Demokratene arbeiderklassen, og Republikanerne kom fra business-klassen.

I dag  representerer begge partiet det styrende oligarkiet. Ingen partier representerer folket.

Oversatt og litt forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Reidar Kaarbø
    2 mai 2023 16:03

    Jeg vet ikke når det sist var noe rettferdig og demokratisk valg i USA, definitivt ikke i 2000 da vi fikk valgkuppet i Florida som innsatte Dick Cheney som visepresident slik at han kunne gjennomføre operasjonene i Afghanistan og Irak. Det samme gjelder 2004 da valgkuppet fant sted i Ohio og garanterte Dick Cheney nye fire nye år som visepresident. Men så lenge det er USA og ikke Russland, tier pudlene i norske medier, ingen blir rettsforfulgt, ingen blir straffet, og norske medier legger seg langflat i pinlig taushet. Dick Cheney er det verste som har skjedd USA, og Victoria Nuland følger tett på.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med andre briller:

Kortnyheter fra hele verden.

Forrige innlegg

1.mai-appell ved Nordahl Grieg-statuen i Bergen:

Krig er forakt for liv!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.