POSTED IN Endring av politikken

Endringene i verden kommer fort.

Russisk parlamentsmedlem: Vi må skape et parallelt internet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russisk parlamentsmedlem vil at BRICS skal ha sitt eget Internett uten vestlig påvirkning.

Et russisk parlamentsmedlem har foreslått at BRICS-nasjonene bør utvikle sitt eget alternative Internett, fritt for vestlig innflytelse.

Av Arsenio Toledo.

Dmitrij Gusev

Den russiske politikeren Dmitrij Gusev, første nestleder i statsdumaens kontrollkomité, foreslo at Russland burde utvikle et alternativt Internett i samarbeid med andre BRICS-nasjoner. Gusev hevdet at dette er ment å være «et Internett der tradisjonelle verdier og godhet råder». I et dokument sendt til Maksut Shadaev, sjefen for departementet for digital utvikling, kommunikasjon og massemedier, foreslo Gusev at dette nye BRICS-eksklusive internettet kunne implementeres «ved å bruke tekniske, organisatoriske og sivilisatoriske kapasiteter som finnes i BRICS».

«Alt vi har advart om, alt vi har vært ekstremt bekymret for, går i oppfyllelse», advarte Josh Sigurdson fra «World Alternative Media», som ser på etableringen av et parallelt Internett innenfor BRICS som et annet middel for globalistisk undertrykkelse. «Dette er akkurat det vi har advart om ganske lenge fordi vi til slutt vil se at Great Reset er en tilbakestilling av alt, ikke bare av økonomi og kultur, men alt av hva vi bruker hver eneste dag for å kommunisere med hverandre».

Andre BRICS-medlemmer er positive til et alternativt internett.

Det globale Internett er for tiden dominert av USA og andre vestlige Big Tech-selskaper, med verdens mest populære sosiale medieplattformer, nyhetskanaler og andre underholdningskilder på Internett fra Vesten.

Kina har allerede uttrykt at de er positive for denne ideen, med Kinas president Xi Jinping som uttalte sitt ønske om å utvikle et mer kontrollerende medie- og underholdningsøkosystem. «Vi tar til orde for å prioritere utvikling av et cyberspacesom er mer inkluderende og som gir mer velstand», sa han på den nylige internettkonferansen i Wuzhen øst i Kina.

Kontrollerer en internet kontrollerer en informasjonsflyten.

Det dette viser, er at BRICS, som nå omfatter 11 land – Brasil, Russland, India, Kina, Sør-Afrika, Argentina, Egypt, Etiopia, Iran, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater – har to hovedmål foran seg. Den første er å avskaffe den amerikanske dollarens dominans i global finans, og den andre er å fjerne USAs dominans over Internett.

Journalisten Joshua Ramos, som skrev for Watcher Guru, påpekte hvordan etableringen av et parallelt Internett kan være grunnlaget for en større plan, for å kontrollere den nye verden med digital finans.

«Planer for et BRICS cyberspace ville skape enda en vei for en multipolar verden. Det ville imidlertid også legge til rette for en mer inkluderende og BRICS-fokusert tilnærming til digital finans,» skrev Ramos. «Digitalt tilkoblede BRICS-nasjoner vil gjøre utsiktene til en digital valuta som er felles for blokken lettere. Dermed starter det alternative valutaprosjektet som lenge har vært diskutert i organisasjonen».

Fra Natural News, publisert 22 november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Russian lawmaker wants BRICS to CREATE ITS OWN INTERNET free of Western influence.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Jeg ser frem til et sosialt medium som ikke filtrerer vekk uønskete meninger og jeg ser frem til søkemotorer som viser alle relevante treff, også de som ikke er stuerene.

  Svar
 • Günther Braun
  26 november 2023 9:09

  Xi Jinping: «Vi tar til orde for å prioritere utvikling av et cyberspacesom er mer inkluderende og som gir mer velstand»

  Den gutten mestrer orwelliansk tale til fingerspissene!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  26 november 2023 9:54

  Det er forståeleg at Kina og Russland treng eigne løysingar når Vesten snakkar og handlar slik som Dei grøne i Tyskland til dømes.

  Ordet «Lebensraum» er modernisert og bytt ut med «Lebensversicherung», elles er alt som før. EU og Nato skal vidare mot aust:

  https://www.youtube.com/watch?v=j6vG2DSTqLY

  Annalena Baerbock er verdt eit studium. Tysklands Guri Melby?

  Svar
 • Etter en inntens periode på tre år i det såkalte cyberspace, er min konklusjon pr. i dag at vi må «slå av internettet» i oss, og «koble» oss på Akasha nettet.
  «Gå ut i verden og lær deg selv å kjenne. Gå inn i din sjel og lær verden å kjenne.»
  Filmen Matrix er en interessant «dokumentar».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når ansiktsuttrykket forteller alt:

Video av nyutskrevne soldater fra Ukraina.

Forrige innlegg

Hvem styrer i Norge?

Markedet eller politikerne?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.