POSTED IN Endring av politikken, Norge

En skremmende virkelighet åpner seg:

Nesten alle holder kjeft.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke slik i dagens Norge at det er store forskjeller mellom virkelighetsoppfatningen til det etablerte sjiktet og det som utgir seg for «venstresida». Det er heller ikke slik at document.no leverer noen alternativ virkelighetslesning bortsett fra å mytologisere og heroisere Trump.

Der de alle snakker helt likt er enigheten om BIG  TECH har tatt makta over informasjon og elektronisk kommunikasjon. Kort: de lanserer også BIG TECH som et eiendomsløst, klasseløst og historieløst prosjekt.

Står disse selskapene over klassekampen eller er de den rike elitens verktøy?

Som Christian Skaug skrev på document: Vi har et DIGITALT DIKTATUR og Dan Odfjell på resett i dag jamrer over det samme. (28.1)

Helt forgjeves har jeg søkt å påvise at denne enhetsanalysen i Norge er bare tullball. Det hjalp ikke stort og jeg tenkte jeg måtte kjøpe bøkene til Edward Snowden og Julian Assange og sette av rikelig tid til å studere dette.

Men jeg tok en tur innom wikipedia først.

Og til min overraskelse: der ligger det uendelig mye lesning som forteller sannheten om Big Tech-historien.

Den etablerte norske oppfatningen er fake News så det suser – fra KK til document.

Det var det militær-industrielle komplekset som frambrakte denne teknologien som gudfader GOOGLE står for. Og Google avfødte eller «kalvet» en rekke andre selskaper.

Et verktøy for den rike eliten.

Da Google var født fram av det militærindustrielle komplekset, var det heller ikke noe merkelig i at National Security Agency, CIA og britiske GCHQ utviklet Google som et redskap for både Nato og USAs 16 etterretningstjenester.

Det var ikke bare Edward Snowden som i 2014 redegjorde for at alle verdens politiske toppledere samt alle industriherrer var under total-overvåkning. Udo Ulfotte hadde  skrevet en bok om at alle toppjournalister i Tyskland også var overvåket eller direkte kjøpt av etterretningstjenestene. Gekaufte Journalisten.

Wikipedia forteller også at sexsuallivet til toppene var elektronisk overvåket i programmet LOVEINT. Folk de ikke likte kunne da diskrediseres eller presses – blackmail. Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epsteins «Lolita Express» er overhodet ikke noe merkelig, det er heller høyst normalt i denne blackmail-etterretningsindustrien.

Det er ikke noe merkelig med Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epsteins «Lolita Express». Det merkelige er at våre ledere og medier ikke forstår og fordømmer dette.

Det aller siste innen  dette temaet vi nå snakker om står Klaus Schwab for – WHO-sjefen – og han skal det heller ikke snakkes så mye om skjønt han framla globalistenes program i boka «Shaping the future of the Fourth Industrial Revolution» allerede i 2016. Ingen har tenkt å lese den. Men nå går han lenger og snakker om at MICROCHIPS blir innplantert i kroppene og at framtidens 5G smarte telefoner kan gjøres til en organisk part av det fysiske menneske. Også kunne oppfange følelser. Da har de 101% kontroll på deg i alt.

Tenkning i dag går ut på å sette sammen tilsynelatende ulike teamer og fakta, ellers blir nåtida kun ubegripelig. Bill Gates har kjøpt opp ekstreme mengder farmer og jord i USA. Hvorfor? Fordi her skal man starte med Monsanto-lignende matproduksjon, genetisk og laboratorie skapt mat. Tvilsomt? Sjefen for Monsanto har fått en toppjobb i Bidens jordbruksavdeling.

Vi lever i den største omformingen av verden som kanskje noen gang har funnet sted: The great Resett.

Det tragiske aspektet er at det bare er tynne minoriteter som er i krig mot prosjektet. «Venstresida» syns også å være med på ferden og høyre-opposisjonen er livredde for å si noe ukorrekt.

Jan Hårstad

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den afghanske presidenten:

Norge ønsker at Nato forlenger krigsdeltagelsen i landet.

Forrige innlegg

Vaksinesaken:

Hvorfor hemmeligholdet? Hvorfor blir aldri kritiske spørsmål stilt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.