POSTED IN Coronavaksiner, Helse

En av mRNA-teknologiens oppfinnere, Robert Malone:

«Systemet har vært drevet av økonomiske interesser i stedet for forpliktelsen til å redde liv.»

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Robert Malone: Pinlig berørt over å kalle meg vaksine- og bioforsvarsekspert

Fordi korrupsjonen som så til de grader gjennomsyrer feltet har blitt så grundig avslørt.

Innlegget er hentet fra Hemali

I forrige uke var lege og forsker Robert Malone i Oslo i forbindelse med lanseringen av at hans siste bok er oversatt til norsk, “Hvordan myndighetene bløffet oss”. Dette er et lite utdrag av boka, gjengitt etter tillatelse fra forlaget. Malones forskning og kliniske arbeid har særlig sentrert rundt mRNA-teknologi og vaksineutvikling.


Jeg kan ikke gjøre usett det jeg har sett. Jeg kan ikke få tilbake alle de årene jeg tilbrakte i et gjennomført korrupt system. Det systemet har vist seg å være drevet av økonomiske interesser i stedet for forpliktelsen til å redde liv. Slik jeg naivt nok trodde.

Jeg valgte en annen vei enn min far og svigerfar; karrierene deres dreide seg om å bygge krigsvåpen. Men så viste det seg at jeg uforvarende har spilt en vesentlig rolle i en av de mest tragiske medisinske feilgrepene i menneskehetens historie.

Jeg opplever ingen triumf ved å få mine verste forutanelser bekreftet.

Først alle livene som gikk tapt. Så ødeleggelsene av troen på folkehelsen som et offentlig anliggende, på vaksiner i sin alminnelighet, på hele sykehusvesenet, Helsedepartementet og myndigheter generelt. Jeg opplever ingen triumf ved å få mine verste forutanelser bekreftet.

Min kone Jill og jeg satte livene våre på vent

Min kone Jill og jeg satte alt på spill. Vi satte livene våre, gården og familien på vent og jobbet uavbrutt for å redde flest mulig liv og vanlige folk med å forstå hva som foregikk. Hva vitenskap egentlig er, og vi ville fremfor alt få folk til å tenke selv. Vi gikk tilbake til utgangspunktet og satte “informert samtykke” på dagsorden i en tid der grunnsteinene i medisinsk etikk ble kastet i søpla. På det meste deltok jeg i ni podkaster på én dag.

Skittkastingen og og baktalingen har nærmest vært en en egen sportsgren. Jeg har blitt kalt både “høyreekstremist” og “nazist”.

Malone: Ville gjort det igjen

Jill og jeg ville gjort alt dette igjen uten å nøle et sekund. Fordi det var rett og fordi vi befant oss i en posisjon der vi kunne utgjøre en forskjell. Vi har fått venner over hele kloden. Jeg har nå et helt annet syn på verden enn jeg hadde før mars 2020. Jeg angrer ingenting.

Men aller helst skulle jeg selvsagt vært alt dette foruten.

Så viste det seg at jeg uforvarende har spilt en vesentlig rolle i en av de mest tragiske medisinske feilgrepene i menneskehetens historie.


Her kan du se en video fra seansen i Oslo med Robert Malone: – Dødeligheten for c-19 er 0.02 prosent jevnt over. Lavere for barn, noe høyere for eldre.

Julia Schreiner Benito og Robert Malone

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Dødeligheten for c-19 er 0.02 prosent jevnt over. Lavere for barn, noe høyere for eldre.»

  Kanskje mer interessant : Hvordan er tallene i forhold til tidligere års influensa?
  Influensa har alltid tatt liv. (- Men også vært med på å bygge opp vårt immunforsvar.)

  Og/eller er det noe i vår livstil, eventuelt kosthold eller over-medisinering , som gjør en forskjell?

  Svar
 • Northern Light.
  16 desember 2023 18:17

  Dr. Robert Malone advarer mot mRNA-injeksjoner for husdyr, og hva det vil bety for kjøtt og meieri produkter.

  Av Ethan Huff.
  Nylig snakket Dr. Brooke Miller, den tidligere presidenten for USAs kvegeier forening, med Dr. Robert Malone, som har utviklet messenger RNA (mRNA) teknologien, om trusselen fra mRNA for husdyr.

  Siden storfe nå injiseres med de samme typene «vaksiner» som mennesker fikk i Operation Warp Speed (under Trump), har det i økende grad blitt kjent at konsekvensen av dette er at giftige kjøtt- og meieriprodukter kommer på markedet.

  På det nåværende tidspunkt, ifølge Dr. Malone, «Ingen av disse injeksjonene er godkjent for storfe, enten det er storfekjøtt eller melk». Det er imidlertid et mRNA-produkt som ble utviklet av Merck & Co for svinebesetninger, noe som betyr at bacon og andre former for svinekjøtt sannsynligvis allerede er forgiftet.

  «Og det er absolutt interesse for denne typen teknologi i kyllingoppdrett», forklarte Dr. Malone om hvor mRNA-teknologien er på vei. «Men som alle dere vet i kyllingindustrien, er det svært små profittmarginer. Så, enhver vaksineteknologi som skal distribueres i kyllingoppdrett, må ikke koste mer enn pennies per dose».

  (Relatert: Tidlig på høsten advarte Dr. Malone om at U.S. Food and Drug Administration [FDA] hadde blitt «useriøse» ved å godkjenne covid-booster-injeksjoner uten noen gyldige kliniske studier for sikkerhet og effektivitet).

  Bare si nei til mRNA-kjøtt.
  Når det gjelder kvegoppdrett for storfekjøtt eller melkeprodukter, er mRNA også beregnet til bruk for dette, noe som til slutt betyr at hele matforsyningen, i det minste i USA, bevisst blir forurenset med DNA og RNA , noe som vil gjøre maten utrygg å spise.

  Til tross for at han er en av «grunnleggerne», til mRNA-teknologien, uttrykker Dr. Malone bekymring for hva disse produktene han hjalp til med å utvikle, kan gjøre med dyr som er oppdrettet for mat, og menneskene som spiser animalske produkter. «Jeg har sannsynligvis fått flere telefoner og flere bekymringer om dette problemet enn om noe annet fra allmennheten, og de er veldig bekymret for dette», sa Dr. Malone.

  «Og jeg tror det vil være en veldig negativt for husdyroppdrett hvis dette blir tatt i bruk. Jeg tror folk kommer til å avvise det, det vil skade markedene våre, det vil skade eksporten vår og det vil være skadelig for vårt forbruk av storfekjøtt».

  Fra et medisinsk synspunkt fortalte Dr. Malone til Dr. Miller at han kommer fra en kultur der folk tar vare på dyrene sine. Han og andre som ham er ekstra forsiktige, med andre ord, når det kommer til å gi dyrene deres – Dr. Malone driver med oppdrett av hester – de nyeste medikamentproduktene.

  «Vi kan dra erfaringer fra bruk på mennesker, men det har skjedd en ny utvikling som jeg virkelig tror gir alvorlige bekymringer for oppdrett av storfe», sa Dr. Malone.

  «Og det er at alle disse produktene er forurenset med små fragmenter av DNA, og de blir avlevert til cellene ved hjelp av et svært effektivt system, den mest effektive gen-overleveringsteknologien som noen gang er utviklet. Og det betyr at DNA-forurensingen kommer inn i cellene til dyrene dine på samme måte som RNA».

  Fra Natural News, publisert 14 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Dr. Robert Malone discusses mRNA jabs for livestock, what it means for meat and dairy.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Han var nettopp i Norge og ble hyllet av Storting og Konge.

Zelensky vil forby den største kirken i landet.

Previous Post

Soros, Schwab og Bill Gates:

Arkitektene bak vår dystopiske fremtid

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.