POSTED IN Norge

En hær-lege i USA informerte om Koronavaksinen før vaksinering.

Nesten alle nektet å vaksinere seg. Legen fikk sparken.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Informert samtykke førde til at 99,8% av soldatar i hæren nekta å bli vaksinert

Av Steve Kirsch. Henta frå hans Substack-konto. Omsett av saksyndig.

Hærlegen Pete Chambers gav eit informert samtykke-møte til 3000 soldatar. Etter det møtet, ville berre 6 soldatar bli vaksinert. Chambers vart like etter fridd frå sine plikter.

Hærkirurgen, doktor og løytnant Pete Chambers heldt ein tale om informert samtykke (om lag 30 minutt) til 3000 soldatar og berre 6 av dei valde å ta «vaksinen». Alle dei andre nekta å ta sprøyta.

_____________________________________________
Innlegget er hentet av Saksyndig
_____________________________________________

Eg fall nesten av stolen då eg høyrde det.

So, kva skjedde med dr. Chambers? Han vart friteken frå pliktene sine fordi han mislykkast i å oppnå vaksinemåla som var sett av toppleiinga i militæret.

Hæren hadde ingen motførestillingar mot det som var sagt. Alt var riktig.

Dei likte berre ikkje det faktum at ingen ønskte vaksinen då dei vart fortalt sanninga om kor trygg den var (eller ikkje var i dette tilfellet).

men in green and brown camouflage uniform
Det viktige er ikke om vaksinene er trygg eller ikke, men at alle tar den.

Den uunngåelege konklusjonen: den amerikanske forsvarssekretæren Lloyd Austin meiner at det å oppnå 100% vaksinasjon av troppane er viktigare enn helsa deira. Han er i grunnen heilt fornøgd med å gje soldatar ein vaksine dei ikkje vil ha og gjere dei uføre, kanskje for livet, for å tilfredsstille president Biden og møte presidentens vaksinemål.

Chambers har fyrstehandskjennskap til vaksine: han vart alvorleg skadd av Covid-vaksinen

Dr.Chambers sjølv er ein ekspert på vaksineskadar fordi han tok Covid-vaksinen sjølv og vart skadd med alvorleg vertigo [svimmelheit; oms.an.]. Den skaden kosta han nesten livet.

So han kan gje eit svært personleg informert samtykke-møte.

Hovudpoenget er: då dei fekk informert samtykke, ville knapt nokon soldatar friviljug ta vaksinen.

Det er den nøyaktige grunnen til at mandat og tvang trengst for å oppnå vaksinemåla laga av president Biden.

Det er eit symptom på eit særs korrupt samfunn.

Og misforstå meg ikkje: toppleiinga i militæret visste godt at vaksinane skadde soldatane våre. I staden for å stoppe vaksineringa, indikerer bevismaterialet at dei beordra manipulering av den medisinske databasen for å dekkje over tryggleikssignala. Vi trur dette fann stad rundt midten av april 2021. Det er ingen tvil om at manipuleringa vart gjort med vilje (berre den nøyaktige datoen er det spørsmål om).

Det einaste spørsmålet no er kor høgt opp i kommandokjeden dette gjekk.

Men det er enkelt å tenkje seg til.

Det faktum at forsvarssekretær Austin aldri har beordra ei etterforsking, impliserer temmeleg godt at han har godkjent tilsløringa

Kvar ein ærleg leiar ville ha beordra ei full etterforsking like etter at advokaten Thomas Renz varsla om DMED-data 25.januar 2022.

Sjølv om sekretær Austin ikkje høyrde gjete Johnson-hendinga, fekk han garantert brevet som vart skrive av senator Johnson, der han [Austin] fekk personleg kjennskap til datakorrupsjonen.

Responsen: crickets [grashopper]. Forsvarsdepartementet svarte berre til PolitiFact, men ikkje til senator Johnson.

Sidan det ikkje fann stad ei etterforsking, er det temmeleg sikkert at sekretær Austin visste at vaksinane var farlege og beordra tilsløringa.

Dersom der finst ei alternativ forklaring som passar fakta, lat meg vete det.

Forsidebilde: Randy Laybourne

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 283 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • THE GREAT RESET
  28 mars 2022 9:47

  Maktsyke psykopatene med makten ønsker å ødelegge hele den moderne sivilisasjonen for å senere komme inn å «redde oss» med sitt føydalistiske kommunistiske nye verdens orden hvor de har absolutt makt og folket er deres slaver… Les boken «the great reset» skrevet av WEF lederen Klaus Schwab, der står alt forklart både hvordan of hvorfor. Vaksineringen med en dødelig og skadelig vaksine er et av de viktigste verktøyene de har for å bringe frem «the great reset» så de kan kuppe makten i verden.

  Svar
 • NRK påtår Ivermectin er "ulovlig heste medisin"....
  28 mars 2022 10:55

  Løgn fabrikken NRK har nå en artikkel hvor de kaller den effektive medisinen mot corona for «ulovlig heste medisin»… Er helt utrolig hvor lang NRK er villig til å gå for å lyge om alt som har med corona og klima å gjøre.

  Svar
 • NRK og legemiddelverket er bekymret: «STORE Mørketall», sier tollvesenet angående privatimport av Ivermektin, og brenner vellystig det de finner; «flere og flere pakker hver eneste uke», ja men så fint da, at folket stoler mer på en utprøvd «hestemedisin» enn en hastegodkjent og eksperimentell gen-«terapi», det er jo et godt tegn. Da er det håp. NRK er det ikke håp for når de kjører denne agendaen så skamløst fortsatt. Utallige i USA har blitt myrdet på sykehuset med det eneste tillatte og svært giftige remdesivir, og så i respirator for å være på den sikre siden, for så å profitere på flere og innbringende covid-19-døde. Folket har talt. Hestemedisin er tryggere enn hastemedisin. Hvis legemiddelverket retter sin bekymring mot farmasi kjøpt online er jeg enig, men så kan de heller sette ren vare ut i hyllene og selge ivermectin og HCQ reseptfritt over disk, og reklamere for d-vitamin.

  Svar
 • Når USA nå «vaksinerer» sine soldater, er det i håp om å oppnå samme suksess som de hadde med soldatene de injiserte med eksperimentell «vaksine» før de dro til krigstjeneste i Europa under WW1. De «vaksinerte» smittet alle. Da sykdommen kom tilbake til USA kalte de den «Spanskesyken». Fauci og amerikanske bio-våpen laboratorier skapte Covid, sendte de den til Kina, smittet verden å skylte på Kina.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Endelig er russerne begynt å skjønne tegningen.

Vesten er ikke interessert i dem som partner men som byttedyr.

Previous Post

Fredsprisen:

Enda en gang til alt annet enn fredsarbeid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.